glad som en pepparkaka

Som jag nämnt tidigare i bloggen är jag riktigt sugen på att åka iväg o läsa någonstans. Och har sett fram emot ett infoarmationsmöte om utlandsstudier under ett tag nu, sen tidigare ikväll fick jag panik o fick för mig att det är imorgon o då skulle det vara försent att anmäla sig..men så skickade jag iväg ett mejl till hon som har hand om det o det var på onsdag :D jag blev jätte glad!! hihi.. Karro ska hänga med också o hoppas hon blir allt mer o mer sugen! USA är vääldigt lockande.. men vi får se :)

Har precis kollat på Ullared, haha det är underhållning på hög nivå! Så ikväll bestämde jag, cyrr, karro o johanna att vi drar dit o julshoppar nästa onsdag:D ska bli jätte mys hahaha..

Man kanske ska fråga efter en autograf?

han är för härlig tycker jag! snodde bilden från google.


Och vet ni? Nästa helg ska min lillasyster Nova döpas o har världens dukigaste o snällaste mammy som gjort ett supergulligt halsband till henne..

ett jätte sött hjärna så är det ett N i mitten.. fint va ?:D

Hörs imorgon.

Pussis




instängd

Tentan tog ca 20 minuter för mig idag, sen kände jag mig inte nöjd utan mer "klar" förstår inte varför tiden var satt i 3 timmar? det var väldigt få kvar i vår sal efter det gått 30 minuter.. Aja, tänker inte säga något mer om den här tentan faktiskt.. kan ha gått bra eller åt skogen. Återstår att se!

Kom hem lite efter 10 för fick vänta på bussen länge o då var hantverkarna här som ska byta allt golv osv på nervåningen vilket innebar att jag varit instängd i mitt rum utan mat från kl (ca) 10-16:30, tillslut fick jag sån sjuk huvudvärk.. internet funkade inte heller så jag har legat i min säng i stort sett hela dagen! Som tur väl har man en ängel till mamma som kom hem med donken som räddare i nöden.

Ikväll ska jag fortsätta att ta det lungt, ligga framför tv:n med datorn på magen.. kolla på Ullared och paradise hotell, vilken tv underhållning!!


Hörs senare!

munken

Snart ska jag åka o städa, efter det blir det en promenix runt munkis med johanna! Kommer inte bli mycket mer plugg idag, har i stort sett inte pliggat något.. aja, vissa perioder orkar man bara inte!

Ciao

söndag=ångest o plugg

Hej hopp!

Sov till 11 idag, skönt! sen blev jag väckt av Kalle o sms.. men då var det ändå dags att gå upp! Har precis fått i mig lite frukost o kände först som nu vilken huvudvärk jag har :S vet dock inte vad det kan beror på alls.. kanske är det stressen o ångesten?

Imorgon har jag i alla fall tenta i Barn o ungdomspsykologi o jag känner mig verkligen inte redo för den.. om man någonsin kan ? Är huuur mycket som helst o ingen aning om vad man ska fokusera på o det är omöjligt att kunna allt. Så det känns sådär inför morgon dagen.. men jag får göra mitt bästa..mer går ju inte. Det värsta som kan hända är att jag får göra om den o det är väl inte hela världen? nää.. finns värre saker enligt mig!

Men nu ska jag plugga en stund, sen ska jag åka o städa.. sen om jag känner att jag hinner åka på Gudstjänst i Hovslätt för klara o tillan skulle sjunga.. najs najs! Kan iof behöva paus..


pms?

Sitter just nu nerbäddad i fotöljen med laptopen i knät o mjukis o filt, det är livet <3 eftersom det är 1.5 timma kvar tills jag ska hämta min gudmor tänkte jag berätta för er om min kväll för dom som är nyfikna..

Den började med att jag lyckades få igång larmet på bilen två ggr (hade min gudmors).. sen när jag väl fattat varför o ska åka fick jag hjärnsläpp o glömde hur ja skulle växla så slutade med att mats kom ut o hjälpte mig haha.. sen kom jag iväg.. Skulle åka mot barnarp o hämta J, då svänger jag av mot Råslätt ist för jag är så van att köra av där sen vidare mot hovslätt till klara.. men så fortsätter jag, kör genom råslätt o tänkte att en motorväg snart dyker upp.. vilket jag missade.. fortsätter att åka, åka, åka tills jag inte vet vart jag är då har jag åkt vilse.. det slutar iaf att jag ringer J i tårar o säger att jag åkt vilse o orkar inte mer.. hahah detta låter jätte töntigt nu men då var det på blodigaste allvar...

Iaf, sen åkte vi till karro.. köpte med oss en hel påse med snusklubbor o kinder sticks.. satt i en hennes mysiga julpyntade rum o pratade.. sen skulle tjejerna in till stan för att gå ut o jag hade inte redigt lust med det.. samtidigt som det kändes onödigt att åka hem emellan. Då kom jag på att ja kunde träffa Gustav som vi hade bestämt men då var har någon annan stans o jag hade inte alls lust att åka dit.. då blev jag sur över det! hahah..

Så nu som sagt sitter jag här, tycker smått synd om mig själv. Hade bara velat att någon kom o plingade på dörren o gav mig världens kram o sa att jag är underbarast i hela världen.. men det kommer nog inte hända.

Långt inlägg.. men har man tråkigt så har man!


people

Hej igen people!!

Har pluggat lite psykologi idag då, obeservera lite! haha.. kanske blivit lite klokare iaf!

Ikväll blir det häng med mina vänner Johanna och karro först.. ska hämta johanna sen åker vi till karro, o senare så ska tjejerna ut.. jag tror inte jag hänkar eftersom jag lovat att hämta min kära gudmor inatt! Sen kanske Gustav ville ses, det återstår o se!

Tror det blir en bra kväll jag. Ska hoppa in i duschen nu. Hörs vi inte mer idag hörs vi imorgon! Ångest-söndagen..


du har inget kvar och hämta här ..

säger hon nej då är det ja..

Var riktigt bra möte i kyrkan igår tyckte jag, väldigt glad att jag gick dit. Jag har verkligen haft motgångar i mitt liv, förlorat nära som lämnat livet o förlorat nära som fortfarande lever kvar på vår jord. Och en gång hade jag två personer i mitt liv jag inte trodde jag skulle klara mig utan. En bästa vän och en kärlek.. både kärleken och vänskapen var blind och gjorde bara mig illa.. och att ta steget och leva utom dom båda är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Kan inte beskriva hur jag känner inombords, aldrig mått bättre.. och jag vet vem jag ska tacka för det! <3 


Har precis ätit god lördags-frukost med halva familjen, vi diskuterade att när killen frågar tjejen om det är något och tjejen svarar "nej...." (med en nedstämd röst) då är det verkligen något och då ska killen fråga igen, helst typ 10 ggr och verkligen visa att han bryr sig.. håller ni inte med? haha.. dock tänker inte killar så..sorry tjejer!

Idag väntar PLUGG PLUGG PLUGG.. inte mycket som går in i min hjärna! Får väl se hur mycket jag orkar idag.

Vi hörs senare!


friday I'm not in love

Har haft en bra fredag än så länge =)

 Träffade johanna i skolan, vi satt o pluggade en stund tillsammans.. sen efter det åkte hon hem o då träffade jag Karro, gick och åt på ett jääättegoott pastaställe.. minns aldrig vad det heter bara! Sen tillbaks till skolan, satt o pluggade medans karro o robin gjorde sistafix på sin fältuppgift o härligt sextalk blev de också haha.. varför kommer vi alltid in på det ??? det var nog lustbullarna (lussebullar)

Nu ska jag hoppa i badet, bli ren o frässh sen ner till mormor o hjälpe henne med ett kort till Mercedes (mormor o morfar ska ni till kusin i Italien imorgon)

Efter det hänger dom med hit så ska vi äta tacos sen blir det kyrkan med Klara! Sounds good? tycker det låter som en utmärkt fredag kväll trots att tröttheten snart hinner ikapp mig...



klara et moi sommar 09

äntligen fredag, eller?

Godmorgon!

Vet ni vad det värsta jag vet är när man vaknar? jo att man kollar i spegeln o ser att det ploppat upp små himla finnar! Visst, det är inga mega haha.. men ni vet såna där små man stör sig på.. Dom var ju inte där igår? hur sjutton kan dom bara ploppa upp sådär fort.. aja, veckan väntar ju så kan vara ett tecken! haha.. då vet ni det också!

Ska strax äta lite frukost, blir grov macka med en kopp te till det. Sen ska jag bege mig till min kära skola, ska träffa johanna iaf o plugga inför tentan..karro kanske dyker upp också. Sen hade jag tänkt att sitta kvar där i eftermiddag o plugga.. hemma finns det föör mycket annat som lockar.

Men "äntligen fredag" känslan har jag inte tyvärr, för jag vet vad min helg kommer bestå av.. p l u g g
mindre skoj, men jag har valt det själv..

Have a very niiiice day cupcakes!!!

psykologi..

På gymnasiet läste jag psykologi och tyckte det var hur kul som helst.. jag gick in för det o det fanns ett stor intresse.. kammade till och med hem ett mvg!

Men nu.. typ världens tråkigaste! Sitter men denna otroligt tjocka bok, försöker banka in alla olika teorier o fakta.. det går inget bra alls..

Så ja, ni kan väl gissa hur det gått. Kom en liten bit i alla fall, så all tid är inte spillen..
Men nu ska jag bädda ner, kolla på mammas pojkar o inte göra något. Skönt va?

Imorgon ska jag upp tidigt o träffa J o K i skolan för plugg.. sen blir jag nog kvar där hela eftermiddagen för plugg.

Spotify tips:
Adele-hometown Glory

Sjukt bra!




PUSS

regn torsdag

hej sötisar!

Idag gillar jag att det regnar!

Har inte gjort speciellt mycket idag, lagade nyss lite mat och nu dricker jag te!yummie.. Men nu MÅSTE jag börja plugga, suck.. så tänkte vara seriös med plugg fram till kvällen.. duktigt va?

Vi hörs efter mina plugg timmar!

puss


mysdag med t

Hej hej i regn o rusk!

Det är verkligen inget kul väder ute, kallt o regnit är vad det är.. boooring!

Pluggade en stund imorse sen åkte jag till tillan, vi tog en promenad ner till bibblan där jag lånade 2 böcker till nästa kurs.. sen efter det tog vi en lång lunch + fika på Kaffebönan.. myyysigt!! Blev stan en sväng också, men regnet håller borta shopping suget..vilket iof är bra!

Nu ikväll blir det plugg o sen tror jag det blir träning vid 20:00..har inte blivit mycket sånt när det varit så mycket i skolan men får bli ändring på det nu! :)


man vill bara äta upp henne, mums!

pluggeli plugg

Godkväll!

Tog mig precis ett varmt bad, det är gött det!

Sen var det ju det här med plugget, har inte mycket kvar att läsa nu.. men ändå är det svårt o jobbigt. Läsa har ju aldrig varit min egentliga grej, men imorgon ska jag till bibblan med tillan o låna massa books haha.. bra va? Jag ska ju bli lärare, måste påminna mig själv om det ibland!

vad är viktigt? vad ska man markera? vad kan jag sålla bort? I have noo idea


Och kolla vad min mammi bakade igår? LUSSEBULLAR.. så idag unnade jag mig julte o en liten katt när jag kom hem från läkarbesöket!






Näää, nu måste jag ta tag i det där livet!





sån där härlig morgon!

New Moon enligt mig var ju värd att se, men den första halvan av filmen var faktiskt inte jätte bra.. det hände ingenting o var allmänt tråkigt! Men den får ändå BRA av mig, eftersom cullen var så sjukt snygg o jag ä l s k a r slutet, tycker inte alls det var dåligt.. nu längtar man ännu mer till nästa!

Men nu måste jag berätta om min hemska morgon..

Det blev sent igår så kom också i säng vääldigt sent (vill inte ens säga när), vaknar vid 7 av att mamma frågar om jag kan skjuttsa henne till jobbet vid 8 o det gick bra sa jag, trots trött som en fågelskrämma. Sen vid kvart i 8 kommer hon in igen i hysteri efter hennes concealer för jag lånade den igår o nu var den spårlöst försvunnen. Hon var väldigt arg så jag antar att den gör undervärk o får henne att se 10 år yngre ut "du måste hitta den innan vi kan åka!!" ganska ytligt, eller hur? haha. Och jag hittar det inte, helt borta.. o eftersom det finns ytterligare en tjej i familjen påminner jag henne om att det mycket möjligt kan vara min syster "nää lilla gumman, skyll inte ifrån dig nu!!!" 


Vart tror ni concealern låg någonstans?
Jo, i min S Y S T E R S sminkväska som hon tagit med sig... suck

Nu har jag lagom ont i huvudet o är så hungrig så magen nästan viker sig, men ska på ett läkarbesök vid 10:45 o blivit ombedd att inte äta efter kl.24 igår.. dum som jag är glömde jag kvällsmat!

Men jag klarar mig.


Later!


gaga

You and me could write a bad romance

monday

Dagarna går sakta..

Har nu lagat mat o ska strax börja läsa i psykologiboken igen, har läst 8 kapitel nu i alla fall.. tycker jag är bra! Så några kap till hinner jag idag. Grym jag är!

Ikväll är det cell, eller cell o cell.. vi är bara 3 st som kan haha.. så det blir en fika i stan istället o efter fikan ska jag möta upp jonna för att se NEW MOON!! kommer man smälta?


här får ni en bild från min helg, den gillar vi!


söndag

Tackar för att johanna o karro drog med mig ut igår.. hade det trevligt hemma hos karro först.. sjöng julsånger o jag fördökte ge mig på en piano karriär. Det gick sådär!

Jag ligger i min säng nu o här ska jag ligga hela dagen.. har börjat läsa i den hemska psykologiboken o har bestämt mig för att läsa riktigt mycket idag så jag slipper ångesten imorgon.

Ha en bra söndag!

...

jag trodde inte man kunde hata någon som man en gång älskat..

tom

Jag vet i alla fall vart jag har min bästa vän när jag behöver henne <3

Idag skakades mitt liv om ytterligare en gång. Jag fick reda på en sak som har gjort mig stum hela kvällen, jag vet fortfarande inte vad jag ska säga. Jag är tom, chockad, besviken....

Mest bara tom, jätte tom...


Vi hörs när vi hörs.

jag är inte rik som ett troll..

Vad härligt att det är fredag, eller vad säger ni? solen lyser ju!

När jag vaknade idag blev jag överlycklig att jag inte drabbats av varken, huvudvärk, frossa eller feber. Klädde på mig o gick till skolan o från ingenstans börjar jag må sjukt dåligt..Mina kära studiekamrater som såg på mig att jag verkligen inte mådde bra bad mig att gå hem o lägga mig isället..dom är great!

När jag går mot bussen så kommer jag på att pengarna på mitt busskort är slut måste därför ta ut pengar.. men det visade sig att pengarna var slut där med.. W H A T? chockad som jag alltid blir börjar jag traska hemåt istället.. o på hemvägen kommer jag på att det inte är så konstigt då jag bara drar kortet jämt o ständigt utan någon tanke på att kanske spara eller att pengarna kanske faktiskt tar snart, haha.. o det är ANDRA gången den här månaden som mina money är borta med vinden..

Annars är jag ganska sparsam, lön, studiebidrag från skolan o papps kommer direkt till mitt sparkonto så då brukar jag flytta över hur mkt pengar jag behöver för månaden för då gör jag aldrig gör slut på alla mina pengar. Har varit duktig o sparat minst 1.5 varje månad sen jag började på hlk iaf. Det är väl bra?

Aja, långt inlägg men behövde skriva av mig.. har inte riktigt varit min dag ännu. Nu sitter jag hos mormor, hon har tröstat mig med julmust o choklad o nu lagar hon mat också.. hennes egna italienska köttfärssås men pasta o färsk riven permesan ost.. yummie!!

Mormor, hon är bra att ha hon! <3


ont..

I endast 1 timme fick vi stå i kö, eller knappt det.. tycker jag var helt okej!

Jag har en otrolig sprut skräck så väl framme när min syster, bror o mats har tagit börjar jag backa ur lite efter ha sett sprutan försvinna in i allas hudar.. ryser i hela kroppen! Men tillslut vågade jag o pga alla spänningar o nervositet i kroppen gjorde det något enormt ont :S o jag skojar inte.. det gjorde riktigt, riktigt ont! :(

Nu har jag ätit macka o te, känner att mina ögon börjar gå i kors av trötthet o svaghet.. = inget plugg för mig ikväll.. ska gosa ner mig bland kuddar o täcken nu..vänta in bivärkningarna jag inte hoppas kommer!


torsdag

Hej bloggen!!

Idag mår jag bättre känner jag, klockan är halv 10 o jag ska snart bege mig till skolan för plugg med min studiegrupp. Efter det blir det föreläsning 13-16:30 sen direkt till Bäckadal för att ta den "omtalade sprutan" o vilket hysteri det är just nu.. men jag tänker att det är väl lika bra o ta den, inget mer med det?

ikväll tänkte jag fortsätta läsa i min psykologi bok, läste bara 1 kap där igår nämligen.. sen var den här dagen också ur vägen..

Jag skriver ett inlägg efter svinis!

nöff nöff...

längtar mig bort

Efter ha läst Emmies blogg precis om att även hon snart ska dra iväg till USA som au pair blir man ju inte alls mindre lockad.. inte just åka som au pair för det skulle jag nog aldrig klara av men att bara åka iväg..

Men om 1 år så, då har jag samlat ihop mina 90 p på högskolan o är fri för att åka o plugga en termin i stort sett vart jag vill! Om jag ska göra det? JA.. har inte funnits många andra tankar i mitt huvud det senaste.. så det är verkligen inte helt omöjligt att jag befinner mig på andra sidan jorden om drygt ett år..

För övrigt har jag ingen ork eller kraft o göra något. Gustav ringde innan o försökte få med mig till bongo en sväng, men jag bangar det också.. jag har läst 5 sidor, sen la jag ner boken.. detta är inte alls kul!

Gud, jag behöver styrka!!


depp I need some pepp!

Det räcker ju att bara kolla ut, regn regn regn.. o det är kallt.. jag frös häcken av mig i strumpbyxor, tunn klänning o skinnjacka när jag skulle gå till bussen tidigare idag.. men det var ju helt ok väder när jag åkte? konstigt det där..

Jag har precis lagat lite mat, kycklig, ris, morot o tomater.. yummie! Och nu är jag helt slut. Skulle egentligen till vårt kära kåren ikväll med mina tjejer men jag känner mig super hängig, trött o inte alls på humör :( dom säger ju att november är årets depp månad, det stämmer nog..

Idag vill jag bara ligga i min säng, dricka te o få mysiga kramar men NEJNEJ för jag har en tenta snart o en fältuppgift som ska bli klar.........

Hittar ingen motivation till något just nu.. livet suger rent ut sagt ibland fast det ofta är bra!

systrarna F tipsar!

Är ni så hungriga så ni nästan håller på o svimma?

Då tipsar systarna Fräjdin:
 
Snabb mackisar med smör o grillkrydda! (krydda efter egna smaklökar)
Det är inte jätte gott, men gott o det går på 3 minuter!

Kolla vad nöjd hon är! haha..


happy face

Vet ni?

Efter ångest ett par dar o tunga steg upp för trappan i skolan för att hämta min hemtenta kan jag tala om att JAG KLARADE DET!

Jag kände verkligen att det var min tur att åka ner i skiten nu men jag behövde inte komplettera en endaste liten mening.. jag gillar inte o skryta men är bara otroligt lättad o glad just nu!

Nu har man dessvärre en massa psykologi o plugga.. ska lägga mig o läsa nu, hoppas jag inte somnar. Fast det vore skönt!

Ikväll ska jag leka med Klara, jag ska försöka hjälpa henne med hennes plugg i skolan haha.. jag ska ju bli lärare! ;)


ångest

Det vaknade jag med idag kan jag säga..

har inte pluggat så mycket som 5 minuter de senaste veckorna
.. o nu har man häcken full!!! Så idag ska jag försöka göra något slags plugschema så jag får den där himla barn & ungdomspsykologin utläst (på 500 s) sen har man en fältuppgift man ska fixa klart tsm med sin studiegrupp också + plugg till tentan.. YES!

Nu ska jag iaf ta mig ett bad, då brukar man känna sig piggare. Sen kanke jag hinner läsa någon sida i boken innan jag ska GÅ till skolan.. ca 4 km kanske så blir lagom! Efter det skola 13-16:30 sen ska jag hem o läsa o ikväll ska jag leka med Klara.


En bild till alla som är sugna på cupcakes! haha..(brist på nya bilder..)

För övrigt dunkar jag idag:
Lady GaGa - Bad romance

kul kväll på maxi

Har alltid lika roligt när jag är med johanna o karro..  o ikväll hände det en extra kul grej!

Vi står i kön på Maxi o ska inhandla cola, choklad o chips vi kände oss värda då vi tidigare inne i affären sett två hotties.. när vi står i kön ser vi att de två killarna står en bit bort o "väntar" eller dom står o kollar o småflinar lite åt vårt håll iaf..

Karro: alltså jag tkr både va snygga!!
Jag: hum(kollar efter..) ja det gjorde dom ju faktiskt, nu gillar jag nog den blonda bättre..
Karro: haha, vad diskret du är när du kollar efter...
(fniss fniss fniss)
Jag: jomen jag vet inte hur man gör? jag har ju bara varit singel i 1 månad...
Karro: haha, men varför kollar dom hit hela tiden?!
Jag: jag vet inte? väntar dom på sina flickvänner kanske?
Karro: det ser ju ut som dom väntar på oss :S ??

När vi då stått i kön i ca 5 min o haft denna diskussion ser vi att killarna börjar närma sig vår kassa, men dom väntade inte på oss o inte på några flickvänner heller UTAN de väntade på sin tredje kompis som stod precis framför oss i kön.............

GAPSKRATT!


slut på smärta

I don't miss you at all..

Måndag igen...

HEJ HOPP!

Ställde klockan ganska tidigt idag, gick upp för att ta vara på dagen så att säga.. en vän kom på besök, det blev gott te o tv.. har legat o chillar heeela dagen fram tills nu, haha.. o jag struntade i en viktig sak.. aja, sånt händer.

Ikväll ska jag i alla fall träffa johanna o karro. Vi ska gå ut o gå sen hyra en film o mysa :) det ser jag fram emot..

Varför har alla i jkpg så stora käftar? ops jag med!

ciao

pannband

Jag har också fallit för trenden..

Men om man hatar mössa, gillar att ha uppsatt ofta samt vill skydda sina små öron för kylan är detta ett smart alernativ.

Mitt är köpt på Bik Bok o det var 30% på allt stickat när jag var där i fredags, passa på tjejer!

60 kr ist för 100 kr.. bra va?

Nu ska jag inviga detta runt munksjön med min vän Johanna

hörs ikväll

ta vara på dagen..

Sov riktigt skönt inatt även fast drömmar med onda känslor spökade..

Idag tycker jag det känns mer som en lördag än en söndag? (kände tvärtom igår) haha.. Och i fredags tyckte jag det kändes som en onsdag! jag är knas

Snart ska jag slänga mig i duschem, fixa mig lite hade jag tänkt.. (gick i mysbyxor hela dagen igår..) sen har jag inte jätte mycket inplanerat.. jag ska i alla fall åka o städa senare, sen ut o gå med johanna tror jag om hon mår bra idag vill säga haha.. sen hade jag tänkt att PLUGGA..bra va? känner att skolan springer ifatt mig nu just inför tentan som snart är här, vore sjukt gott o fixa den också!

Ha en riktig bra dag o ta vara på den!

som jag brukar säga, Live your life today cause tomorrow it can be to late

födelsedags firande

Idag fyller min kära mormor 58 år o det firar vi för fullt här hemma nu med grillning :D haha.. Mats har stått ute i mörkret med pannlampa o grillat kött o kyckling, till det blev det jätte god pasta sallad o goda kalla såser..yummie!!





Det här kortet fixade jag ihop till mormor idag, hon blev super glad.. hihi fint va?


Snart blir det varmfruktsallad o kaffe (jag har ju börjat små dricka det om jag inte sagt det..vuxet!) sen ska jag o min syster kolla på Dagboken igen, hon hade inte sett den. Så lär släppa en massa tårar igen..

Hoppas ni får en supermysig lördag kväll! Det har jag, o har till o med någon jag kan mysa med <3

Bild: julafton 07

dagboken

Jag är mållös!

Hanna o Klara hade verkligen rätt, filmen var underbar!

Och.. den reslulterade i tårar.. eller rättare sagt STOR BÖL! Filmen var helt perfekt rakt igenom o den förmedlade både glädje, ilska, sorg o lycka.. har ni inte sett den? SE DEN IDAG.. jag kan inte släppa den, mycket möjligt att jag ser den senare ikväll igen..

(Bilder lånade från google)


här grät jag nog som mest, det var såååå fint!!!

Och sen har jag fattat den som att Ryan o Rachel är tillsammans in the real world? Isf är filmen ännu mer perfekt :D

.. fast lite synd eftersom han är så sjukt snygg!



Hon är också sjukt snygg för den delen..


Perfect match helt enkelt!


Jag får drömma vidare...

vilken bra fredag

Idag har jag haft en riktigt bra dag!

Dagen började med mys med min bror, vi bakade kladdkaka o bara myste :D

jag o kalle

Efter det var jag i skolan en snabbis sen tog jag mig runt munken med hög musik i öronen.. när jag kom hem lagade jag o min syster mat o hade killsnack haha.. eve är så rolig.. "kolla vad jag fick av Emil häromdagen, dom här örhängerna" jag säger : "åh vad fina, vilken kille du har!" hon säger "men du fattar väl att han har gjort något då, varför skulle jag annars få presenter???" haha.. hon är rolig hon ;)

mina fina syster Evelina

Efter det skickade natti sms o undrade om jag vill med runt sjön, jag tänkte varför inte? jag o syster hade ju ändå glufsat i oss massa onyttigheter.. haha. Så idag har jag gått 1 mil :D

Nu kom jag nyss hem o ska bara klä på mig lite sen ska jag hämta klara, vi ska upp till a6 en sväng, sen ha matdejt i bilen (jag ska dricka cola är så sjukr sugen på det:D) sen ska vi till kyrkan :)

här får ni en bild på mig i mitt "naturella hår" nedsläppt.. får klagomål då o då att jag aldrig släpper ner håret o aldrig har mitt naturliga men idag så:D varsegooooda!

Ha en underbar kväll!

mys morgon

Har haft en jätte mysig morgon med min lillebror <3

Mamma väckte mig vid halv 8 då gick jag in o la mig jämte Kalle för mamma skulle till jobbet. Så låg vi där o sussade tätt intill varandra o han var så söt när han sov.. det måste vara en otrolig känsla sen när man får egna barn! Nu ligger vi nerbäddade i soffan framför barnprogram o äter frukost.. o lovade att vi skulle baka något mumsigt senare :)


Bild: Kalle, Spanien 08

Idag har det gått 1 månad, en hel månad på mitt nya liv o det känns fantastiskt bra. Jag lever det o mår bättre än vad jag trodde jag skulle må. Ibland handlar det helt enkelt om att gå vidare, även om det känns jobbigt just då måste man våga släppa det gamla för att finna den lyckan man förtjänar..

Ska vara barnvakt till kl 12:30 sen ska jag till skolan o plugga med min studiegrupp sen tänkte jag gå runt munksjön!

Hörs senare!

sova=underskattat

Efter jag varit på Stadsgårdsskolan i drygt 1 timma slocknade jag direkt när jag kom, sov nästan i 2 timmar.. så otroligt skönt är det att sova.. nu vaknade jag eller mamma väckte mig o det kändes som det var morgon o jag skulle gå till skolan så är klockan bara 16:00 haha..

Ikväll ska jag i alla fall ut igen runt munksjön men med Klara den här gången haha (måste ju byta lite ..) blinkblink* sen ska vi väl hem hit antar jag.. är det SO YOU ikväll igen??



Bild:jag o min underbara vän i somras <3

torsdag

Heeej!

Ska nu alldeles strax springa till bussen för att avklara vår sista observation o intervju på Stadsgårdsskolan, massa livade 8 klassare (man komer ju ihåg själv hur man var..) får se hur det går! haha..

Sen ska jag hemåt, får se vad som händer idag.. vill träna eller ta en powerwalk iaf, maybe baby träffa Claire också.. well well vi får se!

Ha en bra dag!!

fortfarande trött

Det känns att det är november minsann, löven är nu fallna, mörkret är kommet o det krävs mycket för att hålla ögonen öppna..

Vill bara säga att jag hade en jätte mysig tjejkväll igår, kommer sakna ihjäl My & Julia när dom åker!! Fatta ett halvår i Australien, aaaaavis!

Idag fortsatte självstudierna, upp 05:30, färja över till Visingsö 07:55..plugg plugg! Sov på bussen hem, lagade mat sen somnade jag igen.. haha.. är det bara jag som är så t r ö t t ? sinnes.. ska i vilket fall strax gå en powerwalk runt min favvo sjö med min fabbo carro sen ska vi hyra film o bara mysa!



sååå trött

Hej!

Idag är jag mega duper super trött, jag måste lägga mig tidigare!!

Igår i alla fall blev det skola till 16:30, sen hann jag i princip hem innan jag skulle vidare på cell med härliga tjejer. Jag tycker det var riktigt bra samtalsämne igår o man blev peppad.. i slutet brukar vi alltid be för varandra o man får då säga något man vill att någon annan ska be för en.. o jag tänkte så huvudet knakade men jag hade verkligen inget, inget som tyngde mig eller som jag kände jag behövde hjälp med eller få styrka för att klara av.. kändes ganska kontigt men kom på att jag är väldigt lyckligt med livet just nu, kan det inte alltid vara så?

Nu ska jag alldeles stax åka iväg med min studiegrupp till en förskola, vi ska observera o intervjua barne.. ska bli spännade o kul att se hur detta kommer gå vägen ;)

Vi hörs när jag kommer hem igen!
HUG

farsdag + ensam mamma

Har precis varit o kramat om mina fina vänner My o Julia som snart lämnar jönnet för 6 månader i Austrailen, hur avundsjuk är man inte!!! men som tur är får jag krama om dom ordentligt igen på tis :D


Bild:Amanda, my & julia hemma hos mig på studenten 09

Nu har vi lite farsdag middag här hemma, släkten är ju härlig alltså! Meeeeen jag måste åka o städa för har inte hunnit det idag o det suger ap mycket :(:( tänkte smita iväg nu så man hinner hem till ensam mamma söker finalen!!! Vem tror ni mammorna väljer?

Imorgon är det skola, 10:00 sen drar det igång med drama o föreläsning 13-16:30 hem o sen är det cellgrupp hos Annie :) Blir en bra dag!

Hörs imorgon!

ytterligare en helg har gått

Hej vänner!

Nu har den gått en hel vecka igen, hinner inte med. Helgen har gått sjukt fort o bestått av party, vänner, min första kaffe o lite annat.

Sov till kl 13 idag, haha, gode! Kom nyss in från en promenad med natti, skönt att röra på sig. Har ganska mycket på schemat idag, både städa, åka på hejdå-party hos My, middag med familj/släkt. Borde plugga också, haha.. kmr troligtvis inte hinna med det idag. 
 
Vi kanske hörs later! Ha en fin dag


lördag



Vad hände?

Ska gå till tillie nu, ha en fin dag v

min säng

Fick endel gjort i skolan ändå.. bokat in nästan alla intervjuer o sådant på skolorna så det känns bra :D Blev tyvärr ingen promenad med C pga att det drog ut på tiden i skolan, men får bli i helgen istället.

På tal om annat,Vad syskon och föräldrar kan vara jobbiga ibland!!!!!!
Nu kom mamma in o frågade om min syster o hennes pojkvän kunde ta mitt rum inatt o sova i MIN säng(för min syster har inte stor säng)..sist sa jag "visst okej", men det får ju inte gå o bli en sjävklarhet.. så idag frågade mamma igen om dom kunde ta mitt rum inatt o jag säger då "nej, helst inte.." men då ställer jag helst plösligt inte upp ?! Vadå? ska jag behöva sova i hennes säng varje helg bara för att dom ska få pip* haha, jag vet ju inte vad dom sysslar med om nätterna men något händer väl under täcket!!!

Aja, blev bara lite arg o bloggen är skit bra för att släppa ut all sin aggression o annat. Tummen upp!
Jag tänkte dra upp till a6 en sväng, haha..shop maja!



pussssssss


true colours

FREDAG! jag älskar fredagar, lyllo mig!

Sitter här o lyssnar på Ane Brun, det är ganska deppiga låter o om jag låter mig själv känna efter i hjärtat finns det fortfarande ett litet sår kvar där av svek, sorg o ilska. Men det som inte dödar mig gör mig starkare brukar man ju säga. Jag har kommit en bra hit på vägen o hjärtat kanske inte har så lång tid kvar att läka ändå..

Fredags-depp, H*LL NO! haha.. Ska strax till skolan o plugga, återstår o se om min hela studiegrupp på 3 pers är där. Kan säga såhär, är alla inte där blir jag arg för det är inte första gången o det krypar i mig för vill sätta igång nu.. men ska inte ta ut några tårar av ilska i förhand..

Sen blir det som sagt en promenad runt sjön med min vän C! :)

Vi hörs efter det!

Bild: jag o gustav balen 09

klara o jag

Har spenderat min kväll med Klara, var längesen vi sågs nu så var mer än behövligt! Prata av sig, mysa o skratta :D hihihi..och så kollade vi på mammas pojkar såklart!

Har inte jätte mycket att säga, är ledig imorgon men ska till skolan och plugga vid 10:00. Sen ska jag träffa C o ta en promenad med honom och på kvällen R:s födelsedags fest, kommer bli en bra dag tror jag :)

Hörs imorgon!

snygga tjejer, hahahah..

höst rusk

.. är vad det är ute nu. riktigt ruggigt o kallt!

Föreläsningarna kändes ganska onödiga idag, vilket är surt då man suttit där i 3 timmar helt i onödan.. aja, fick ju umgås med min Karro iaf o prata strunt o rita spermier.. hahah..

Blev ändrade planer för ikväll, eller lite iaf.. jag slapp sitta barnvakt så jag o klara sticker upp till a6 istället efter hennes dans sen blir det väl hem hit.. jag vill se MAMMAS POJKAR i alla fall, haha diggar det programmet!

Nu ska jag kika lite tv o slappa tills klockan blir 18!

David Guetta feat. Kid Cudi- Memories spelas spelas för fullt hemma hos mig idag, för övrigt
(Y)


hugeli

munksjön

Har precis tagit mig runt sjön nu o KALLT var det sannerligen..jag hade alldeles för lite kläder på mig så kände knappt mina lår efter den rundan :( haha.. men det var ändå gött att ha gjort sitt o nu sitter jag o värmer mig med en kopp te :)



have a nice day!

GODMORGON HJÄRTAN

Jag är verkligen uppe med tuppen idag, vaknade av mig själv strax innan 8 :S haha.. inte likt mig! Har legat o kollat på How I meet Your Mother nu, underbar serie! ;p

Eftersom jag börjar skolan 13 idag hade jag tänkt att bege mig ut för en powerwalk runt sjön, så härligt att gå där tycker jag. Sen hinner man lagom hem till duschen, dricka lite te för att sen bege sig till skolan som nog kommer bli buss.

Jag slutar halv 5 idag, det är lite tråkigt.. skulle behöva gå ner på stan också o fixa lite.. det kanske får bli imorgon! Ikväll ska jag i alla fall vara barnvakt åt min bror, Klara skulle även komma förbi ikväll så lär väl inte bli så tråkigt :)

Nu ska jag sätta fart, vad hurtig jag är :D


"dumpa honom"

Efter min promenad runt sjön med gött snack med R blev det myskväll hemma hos mig med Johanna och Karro. Först blev det massa prat sen såg vi "dumpa honom" den passade att se just nu o den var så sjuuukt bra verkligen!

Jag hoppade fram o tbx mellan johanna o karros famn typ, gjorde min "aaahhhhw, naaaaaaww. ihhhhhhhhh" ljud i mellan åt samt en enstaka tår medans J o K inte rörde en min.. WHAT? haha.. okej, jag är verkligen en sån äkta tjej!

Och sen tror jag att jag blev kär också...


Bradly Cooper.. HALLÅ?! jag vill såååå ha honom, fråga bara johanna o karro hur galen jag var hahaha.. Jag hade aldrig tackat nej, men vem hade ? någon kanske haha.. ÅHHH! craaaaazy
(Bild:google.se)

Aja, nu vet ni hur min kväll sett ut i alla fall. Dags att börja tänka på refrängen som sagt!

Nightie

TJO



Hoppas allt är kanon med er! Med mig är det bra, har inget att klaga på idag haha.. bra va? Skolan gick fort o smärtfritt efter det tog jag bussen hem, lagade lite mat o nu sitter man här igen för ovanlighetens skull.

Ska strax på med walking skorna för att ta mig runt sjön med en klasskompis. Alltid kul att träffa nytt folk tycker jag :) tummen upp!

Efter promenaden ska jag möta upp johanna o karro på hemmakväll sen ska vi vidare hem till mig o ha myskväll.. mysigt va ?:D hehe.. vi skulle hyra film sen blir det säkert lite annat gott också! Jag tror jag känner för en riktig kärleks-gråt film idag.. får se vad det blir!

Nu ska jag sätta fart, ha en riktigt bra kväll allihop!





KYSS!


lill-lördag

Godmorgon!

Idag tog jag en skön sovmorgon till kl.11, hur najs är inte det när man kan göra det ibland? Gustav skulle komma hit kl.10, väcka mig o göra te o kaffe sa han igår.. haha.. vart är mitt te? ;)

Jag börjar 13 idag o har inte bestämt om jag ska gå till skolan eller ta bussen idag ännu.. tror det blir buss sen en powerwalk ikväll :) men jag kan ändra mig fort!

Har inget annat planerat idag än att gå på massa föreläsningar, får se om det dyper upp något eller någon! Jag är fri :)

Nu får väl jag gå o koka mitt eget te då!
Kramen



killar......

Om jag skulle vara kille för en dag skulle jag testa hur deras hjärna egentligen fungerar..för dom har väl en? eller ?:S

Sitter o pratar med Klara på facebook o vi konstanterar att det finns knappt några vettiga alls, kuk huvven allihop.. oj, vad det jag som skrev det där? kändes lite lusigt med ilska som ilska. Det ända dom har i huvudet är fotboll, öl och k*ulla tror jag, ja just det ordet också.. älska vad är det? I don't know!

Det kändes typ som kissie eller någon skrev det här inlägget haha, kanske har en liten tiny kissie inom mig. Nejmen när jag blir arg, då blir jag arg.. svär det gör jag inte.. i alla fall nästan aldrig.. könsord är min grej! haha.. okej nu blev det för mycket..






Bye bitches!

regn...

Hej igen!

Var duktig o satte på mig walking skorna o gick till skolan. prick 30 minuter tog det.. inte så farligt.. gäller bara att ta sig tid! Skulle plugga med min kära studiegrupp men den här gången var det en som hade försovit sig o förra gången en som hade glömt bort det.. plus att en tjej hoppat av, lagom kul!

Istället har jag umgåtts med mina favorit, mormor. Vi köpte jätte goda räkmackor o fika sen åkte vi hem till henne o hade det mysigt. Efter det åkte jag till a6 en snabbis för att endast kika, men ni vet väl hur det går

den här bh:n fick följa med hem till mig, jag hatar egentligen bh för hittar aldrig någon bra. Men idag hände det, satt som ett smäck o snygg på köpet! Lite småporrig men vem är det som ska se den på mer än jag ? ;) ne juste..
 
Och ett silvershampoo, sen var jag nöjd!

Nu ska jag in i duschen sen åka till M, fick med han på en promenad i regnet.. kläder efter väder :D han skulle bjuda på varm choklad också, haha.. se hur det blir med det ;) bra vän jag har iaf :)

hörs ikväll! puss

måndag=ledig

Hej hej hej

Måndag idag igen, veckorna går så fort så man inte hinner med.. men just nu tycker jag bara att det är bra :)

Igår hade jag en bra söndag i alla fall, gick i mysbyxor hela dagen, städade, åt söndagsmiddag + fika med familjen o mormor..

Jag åkte även till graven igår eftermiddag när det blivit lite mörkt så man såg alla tända ljus, jätte fint var det. Jag gick där för mig själv o besökte såklart mina saknade vän.. stod kvar ett tag vid platsen, lämnade en hälsning o kollade på alla fina blommor o ljus runt om.. det är när jag är där som det gör mest ont o som man inte fattar hur just det kunde henne.. hemskt..








Efter det bestämde jag mig för ett powerwalk, hur skönt som helst men hann inte fullfölja den innan M kom o hämtade mig haha, sen hjälpte jag honom med att packa in massa saker i lägenheten o sen blev det godis, gossipgirl o ensam mamma såklart.. kvällen slutade bra o med glatt sällskap precis vad jag behövde.




happy sunday

Det är söndag o jag känner att jag gillar den här dagen. Vanligvis brukar den bestå av ångest o plugg, men inte idag!

Ska inte göra någon speciellt, vad jag vet än. Ska iaf strax åka o hämta min syster hos hennes pojkvän i Bankeryd, städa kontoret, ut o gå.. det är mina planer än så länge. Får se vad som dyker upp o sen är man ledig imorgon, wooonderful!!!

Ska ni hitta på något skoj idag?


Längtar i alla fall efter min Klara nu som varit hos ellen i varre sen i torsdags, o vi har inte setts sen hum? jag minns inte.. 1 vecka kanske.. det är tråkigt. Men snart är hon hemma igen :)



jag o min fina



pics

Godmorgon!

Jag hade verkligen en jätte kul kväll igår! Träffade massa nya människor o det blev riktigt lyckat. Jag lovade ju massa bilder, hehe.. men det blev mest ego bilder o på zinn o carro men ni får nöja er med dom ;)


min fina geisha


katten


<3


mjaoo


du är sååå snygg min vän





zinn o carro


tack för igår vänner o att ni tog hand om lilla mig haha.. ni är underbara!


RSS 2.0