<3

Hej goding!
Hade en underbar kväll med tjejerna igår! Årets första rosé & dans på kåren natten lång. Sen tog jag & Linnea var sin korv utan bröd på väg hem (typ det godaste jag ätit på länge) sen låg vi & skrattade & pratade till klockan 03.30 imorse. Perfekt kväll!

rastlös

Gud vad jag är rastlös! Det är inte mycket kvar i skolan nu. Grammatiktentan checkades av i fredags, hemtentan gjorde jag förra helgen så nu är de bara ett grupparbete + redovisning kvar innan s o m m a r l o v! På onsdag är det bara 1 månad kvar till Side & på torsdag är det 1 VECKA kvar till London. Kommer bli bäst!
Har storstädat lägenheten idag. Både jag & J hade tentavecka förra veckan så då förfall hemmet ganska rejält. Nu väntar jag bara till dagens träning: IW 45 min & CX 30 min. Blir fint! Håller vädret i sig cyklar jag till friadalen ikväll & kollar på Js korpenmatch-på liv & död.

life, happiness, love v v v

Nu är jag tillbaks igen!

kaos

Kaos i min hjärna.
Har bara grammatik i huvudet, nonstop-predikat, adverbial, suffix, prefix, attribut, subjekt etc.
Herregud, hur ska denna tentan gå!
Håll tillgodo, jag återkommer när jag har ett liv igen!
PUSS

rom byggdes inte på en dag...

"Rom byggdes inte på en dag" sa min kloka pojkvän till mig igår kväll när jag låg i soffan & var lite deppig.

De här senaste tre veckorna har jag känt mig mindre bra. Träningen har varit tråkig, mycket i skolan, varit tvungen att hoppa nåt träningspass, unnat mig lite för mycket mörk choklad, haft veckan mitt i allt med uppblåst mage & extremt sug efter allt. Men trots det är det invägning eller rättare sagt "mätning" idag för det är tisdag & det har gått ytterligare 3 veckor & sammanlagt 9 veckor med LCHF. Har sytit som sjutton för det har känts som det inte börjar hända lika mycket nu.. men här kommer mina resultat! (har jag en gång börjar skriva dem måste jag ju fullfölja, i med & motgångar..hehe)
________________________________________________________________________________________________
Mage: -4 cm
Midja: -2 cm
Bröst: -2 cm
Rumpa: -3 cm
Lår: -2m
Arm: -1 cm


Japp, där var de nya resultaten! Jag hade väl hoppats på att det hänt lite mer men jag antar att det blir svårare & svårare nu. Någon som har erfarenhet av detta?


Så, efter 9 veckor med LCHF har jag i alla fall tappat sammanlagt:
Mage: - 16 cm
Midja: - 7 cm
Bröst: -10 cm
Rumpa: -12 cm
Armar: - 3 cm
Lår: -4 cm
Jag är nöjd att jag lyckats så bra med mage & rumpa, där fanns ju en hel del att ta av. Och finns fortfarande! Men något jag är besviken på är lår. Det går typ inte att "banta bort" eller "träna bort", det känns typ omöjligt. Men det är bara att kämpa på, kosten funkar jätte bra & LCHF funkar verkligen för mig. Så tummen upp!
Nu måste jag bara komma på banan igen...

hej!

Godkvällens!

Hur mår ni? Dagens träning var sjukt seg! Men det blev 20 min cross & 1 h bodypump, det börjar bli så sjukt varmt ute så svetten rann efter minsta lilla ansträngning. Skönt var det i alla fall efteråt. Jag, Fia & Ida cyklade bort till kaffepaus efter träningen & åt god sallad & satt & pratade. Mys!
Nu har jag & J varit & storhandlat på Coop, vi var ensamma kan man väl säga! Handlade bl.a jordnötssmör & mörk choklad så i veckan ska det bakas snickers igen & som jag ska bjuda mina flickor i skolan på när det vaknas tentaplugg veckan lång (en anledning så jag själv kan få äta med.. haha) Nehe, nu blir det BB!

my day

Hello bloglovers!

Kollar på nyhetsmorgon & dricker te. Det är mysigt! Molly & Helena Bergström gästar. Molly är verkligen så sjukt grym, hon kommer bli nåt stort! :)
Orkade aldrig göra klart det sista på hemtentan igår så ska ta tag i det nu!
I eftermiddag blir det lite gym & bodypump med Fia sen ska vi mysa lite på kaffepaus v

svar om lägenhet!

Hejsan! (vem du nu är, varför skriver man inte ens vad man heter?? mycket trevligare & skriva "Hej Stina! :)" haha, jaja..)

Svar:
Nej jag har ingen hyresrätt utan min lägenhet är köpt. Så jag har ingen större koll på vad en hyresrätt ligger på i hyra inne i stan? Det beror väl lite på om det är stundentlägenhet eller vanlig lägenhet. En kompis till mig har en studentlägenhet nån minut från mig & jag vet att hon ger mellan 3500-4000 i månaden för en 1:a. Det är nog inte helt lätt att få tag på en lägenhet i överhuvudtaget idag, mycket handlar ju om kontakter. Eller visst är det så när det gäller hyres? Ja, jag tror inte jag var mycket till hjälp tyvärr. Fel person att fråga ;) hehe...

myskväll

Godkväll!
Har en lugn kväll hemma i soffan. Har lagat lite mat & kollar på kvällen är din.




Fläskfilé, paprika & bea. Yum!


Hoppas ni har en mysig kväll!
v

plugga på en lördag

Underbart att plugga på en lördag men snart ska nog hemtentan vara klar. SKÖNT! Ska röja lite här hemma sen, ser ut som fan! Längtar som sjutton tills köket blir gjort & lite golv blir utbytna. Längtar också till en större och mer öppen/ljusare lägenhet! Men det får vänta nåt år till...

morgontrött

Lång jobbdag igår, hua! Men efter det åkte jag & J hem & mös lite granna innan jag somnade i soffan helt död. Idag ringde klockan som vanligt vid 9 tiden, har käkat finncrisp med ost på till frulle & ska snart cykla ner till Sportlife. Like always - cykel 45 min & CX work 30 min. Nu vill jag bara gå & lägga mig igen, men efteråt känns det super!
Efter det ska jag göra klart en hemtenta, så har jag "bara" en grammatik tenta kvar att fokusera på sen! Så rolig är min lördag.

träning & jobb

Godmorgon!
Ska packa träningsväskan & käka frulle sen blir det gymmet med Moa kl.10. Sen jobbar jag resten av dagen, 12.15-21.15. Det var den fredagen lixom!

Snart ligger jag på en skön strand....

colour

I sommar blir det massa färg på stranden!!
Orange bikinitrosor passar till alla överdelar! Älskar att mixa neonrosa med orange!
Den neon gula/gröna är min favo!
Nu ska jag cykla ner till sportlife för träning med bästa ligan!
PUSS

no carb high fat

Hoppar kolhydraterna (grönsakerna) till min lunch idag. Blev biffar med gräddsås, hur gott som helst! Nu är det inte långt kvar till sommaren & Turkiet. Jag tänkte försöka äta mindre kolisar fram tills dess, för jag tycker ofta det är lika gott utan! Mitt mål är i alla fall att skippa kolisarna ett mål under dagen. Idag kompenserar jag det med mörk choklad ;) hahah.. men jag blev lite gladare i alla fall!

dark chocolate

Mörk choklad är min räddning- idag är det okej.

bitter

Hej!

Tog mig en sovis idag! Tänt lite ljus & äter frulle..har en jävulsk magvärk idag & inte alls på humör. Vill vräka i mig mörk choklad, funderar starkt på att göra det också. Blä!
Bacon & hallon gör sig väldigt fint tillsammans!
Idag tänkte jag börja på sista hemtentan för den här terminen eller kanske ever, för nästa termin är den sista & då blir det C-uppsats. Ikväll blir det IW & CX träning, skönt att röra på fläsket. Varit träningsledig två dagar i rad nu, varen haft tid eller känt mig bra i kroppen. Men nu kör jag igen!
Jag måste nog ha mörk choklad idag...

29.5

Första vårruset avklarat!


Herregud vad nervös jag var innan. 29.5 hamnade jag på i alla fall. Mitt mål var att komma mellan 30-35 minuter så jag får väl vara nöjd. Ändå jobbigt att jämföra sig med alla duktiga som sprang på 25-26..MEN jag tog mig runt & jag gjorde mitt bästa- med en ond fot & blodsmak i munnen! Nästa år blir det ett nytt mål!
Taggad tjej!
Sprang med ett gäng härliga tjejer, alla under 30 min! (bild lånad från Sandra!)
I made it!

vårruset

Lyssnar på peppmusik & laddar för fullt här hemma!


Ätit ett baconpaket & druckit en celsius redan (jag är lite crazy) haha.. här laddas det minsann inte upp med några kolhydrater inte! jag är liiite orolig för min fot dock, men nu ska de där himla bandaget på sen tänkte jag ta nån alvedon, ifall om att lixom. Är sjukt taggad för att springa :D tur jag springer med bästa Fia, hon är grym!
Nu kör vi tjejer!

Run, run, run!

laddar

Hej!
Hade två underbara gospelkonserter med Gladys igår, så sjukt kul!!!! Ett minne för livet, hoppas ni var där!
Vaknade tidigt idag, kunde inte sova längre än 8. Tänkte ta mig en liten morgonpromenad, det var längesen. Tänkte även unna mig en stund i cancerbädden sen blir det städ & plugg hela dagen. Men IKVÄLL blir det vårruset för första gången för mig, jag är nervös! haha. Gick väldigt bra sist jag & Fia sprang men efter halva varvet gjorde jag nåt med min fot som gjorde sjukt ont & dagen efter kunde jag knappt gå & min fot var svullen som en ballong MEN nu är den bättre, så med celsius innan & lite bandagestöd för foten ska det nog gå!! så vi hoppas på det bästa! Hoppas det kommer bli kul i vilket fall :)

lördagsträääning

Oj vad skönt jag sovit inatt. Somnade i soffan halv tio igår framför hockeyn. Dödstrött. Nu är jag redo för en fullspäckad helg! Vanligvis brukar jag inte äta frulle på lördagar för jag sover till strax innan träningen men idag vaknade jag vid 08 så blev precis en finncrisp med lite mjukost & salami på, gott! Ska slänga på mig träningskläderna, i med två maskiner tvätt sen blir det som sagt två favo-pass på Sportlife med Fia & Moa.

Nu kööör vi!!!

dags för fredagsmys!

Hej tussar!

Jajjamän, tacogratängen var färdig när jag kom hem. Han är fantastik min pojkvän. Det är han verkligen. Puss på han! Vi har suttit i soffan i 1 timme nu & lyssnat på massa gamla låtar & spanat efter sommarplågor. Har ni nån bra? Pyjamasen är på nu i alla fall, tända ljus, lite nötter (några med mörk choklad runtom. ohoho), ramlösa i vinglas- fredagsmys!!! Dock åkte J för att spela match så blir lite ensammys, det är ju faktiskt ganska härligt det med!
Hoppas ni har en myyyysig kväll allesammans! Det har jag v

friday friday

Ja minsann, nu var fredagen här. Skönt! Inväntar dagens träning: 45 min Pump & 30 CX. Jag taggar med den grymma låten Flytta på dej - Alina Devecerski. Sen har J lovat att han ska fixa tacogratäng ala LCHF tills jag kommer hem, fredagsmums!

Den här helgen är fullproppad!
Lördag: bästa lördagsträningen,tvätta, handla, körövning, vinkväll v
Söndag: PW, Spira kl.13- ca 21 gospelkonsert!
Ha en fin fredag vänner!

piggelin

Hej!

Känner mig inte alls piggelin idag..:( huvudvärk & känns nästan som jag har feber. Vill inte bli sjuk, kan inte bli sjuk. Skola & kursstart 08.30-14.30 sen dubbel pass (hårdträning) på Sportlife idag. Sen ska jag jobba för första gången på mitt nya jobb imorgon på morgonen sen skola på e.m sen kvällskurs. Sen upp tidigt på torsdag & jobba sen gospel hela helgen. KAN INTE BLI SJUK!
Om 1 månad är vi på Londons gator igen..
Hopp, matlåda har jag inte heller fixar så får steka nårra bacon & ta med med mig ett ägg som lunch.
Hoppas jag mår bättre sen!

today

Ska strax ner på stan en sväng, måste hitta en vit blus till gospelkonserten i helgen. Det är absolut det sista plagget innan London att shoppa, haha.. jag är hopplös! Sen blir det ett IW pass + CX & efter det väntar kör 19-21!

Look like this today! (fortfarande i pyjamas tröjan)
PUSS

inspoooo

Ny vecka med nya möjligheter väntar! På så sätt gillar jag måndagar, man får en ny chans lixom om man ätit lite extra choklad i veckan (som jag gjort...) eller kanske inte tränat så mycket..
Hoppas ni blir lika taggade av bilderna som jag blir. Nu kör vi!

lchf candy

Igår efter två träningspass unnade jag & cyrr oss lite LCHF godis. Så. sjukt. gott. Ni bara måste baka dessa underbaringar!

Du behöver:
2 chokladkakor (70 % eller mer)
200 gram smör
350 gr jordnötssmör (utan socker, tex green choice)
1. Smält en chokladkaka tillsammans med 50 gram smör i ett vattenbad
2. smöra en form & häll i den smälta chokladen sen in i frysen så den stelnar
2. Smält 100 gram smör, i med jordnötssmören & om man vill hacka jordnötter & släng i också. Blev supergott!
3. Häll över jordnötsblandningen sen in i frysen igen ca 20-30 min
4. Smält den andra chokladkakan & 50 gram smör (vi hoppade över smöret andra omgången, gick lika bra) häll över i formen & toppa med några nötter sen in i kylen igen tills allt stelnat ordentligt
Färdigt! Bitarna blev inte jätte bra haha, men hur gott som helst!
Mums med en kopp te till & en bästis som sällskap v

ullared

Klockan ringde 05.20 imorse, hua! Vid 06 rullade bilen till Ullared med mamma, mormor & min syster. Sjukt mycket folk men gu vad kul & jag hittade en hel del. Varför är det alltid jag som shoppar mest i alla sammanhang?

Dem hade massor med fin inredning!!!
Efter lite fix.....
Boken är en låda & den la jag ner. La på en spetsduk, en gammal burk & sen satte jag in ett foto på mig & min kärlek i hjärtramen. ÄLSKAR boxen under också!
Detta är egentligen ett serveringsfat men just nu får det stå på mitt soffbord med en vas+ ett blockljus i vitt. Vitt är snyggt!
På med den nya fräsha somriga duken! matchar dynorna också ;)
Mjölkarkannan får stå i köket med köksredskap i!
Har en sån tråkig & äcklig (gammal) bänkskiva så livade upp den lilla platsen med en bordstablett & en plåtkruka med cupcakesformar & servetter i
Mitt köksfönster
Gjorde lite fint på toan också, med en gammal vas & fuskblommar. Doftpåsen är dock nyinköpt ;)
Köpte en springjacka. Kanske inte världens bästa kvalle, men 150 kr tyckte jag va värt! Annars är den ju perfekt att ha från & till träningen
En liten halsduk, fint med stjärnor!
Jag som precis beställde två bikinis från H&M.. haha nu får de va stop!
Ullared har alltid sköna & prisvärda trosor!
Detta är ett nattlinne men tänkte använda den som strandklänning i sommar!
Världens skönaste mjukisar fick hänga med hem!
Hittade även billiga skor på skoboden 179 kr fick jag ge för dessa!
Jag shoppade lite min pojkvän också! Jag berättade att jag köpt något åt honom på Ullared men inte vad, han blev nog lite skeptisk, hoppas han blir positivt överraskad..
Snygg-strumpor ska han få!
De finns ju lite andra butiker i Ullared med, så var inne på MQ en snabbis, hittade en sjukt snygg träningsväska från Lyle & Scott. Den tyckte jag min pojkvän skulle ha (han har en inte allför fin läkerol väska i nuläget) hoppas han blir glaaad! (han läser inte min blogg, säger han).
Ja, sen blev det ju såklart en påse full me shampo, balsam, duschkräm, sköljmedel & ja sånt nödvändigt också. Är mycket nöjd med dagen!
PUSS!

fredag!

Åh vad skönt att det är fredag & hemtentan får vara klar nu. LEDIGHET till tisdag, då startar sista delkursen i svenskan. Inte långt kvar nu!

Tänkte göra mig lite frulle, blir en fincrisp med tonfiskröra på- y um m m i e! Sen blir det träning på Sportlife. IW och CX work. Skönt att träna tidigt! Efter det ska jag cykla till mormor en sväng & ikväll ska jag & J ha mys. Fläskfilé står på schemat! Blir nog ganska tidig läggdags, bilen till Ullared rullar 06:00 imorgonbitti!

så mycket att se fram emot i maj & juni!

Jag har verkligen STÖRT mycket att se fram emot. Jag blir helt galen av lycka i hela kroppa min. Från topp till tå.

5 maj (alltså nu på lördag): Tjejligan till Ullared! Jag, mammsen, mormor & Evelina.
10 maj: Speciell Girls-night med mina brudar hemma hos mig!
13 maj: Dricka vin med min pärla Kakan (evigheter sedan...jag behöver liiite vin)
14 maj: Gospelkonsert i Spira!
15 maj: Springa vårruset (ser kanske inte fram emot det sååå mycket haha)
7 juni: Sommarlov! Åker till LONDON på kvällen med Stina & Amanda
22-24 juni: Midsommar i Halmstad
30-7 juli: Turkiet/Side med min kärlek
Nu ska jag dra på mig träningskläderna. Tänkte köra en sväng på gymmet innan det blir Box-pass ikväll!

klick

Idag köpte jag & Judith flygbiljetter till Spaninen & Mallorca. Vi åker den 29 september & kommer hem den 11 november. Känns som vi kommer vara borta en evighet men det är bara 6 veckor ;) Jag vill fira detta på nåt sätt så klickade hem två snygga bikinis från H&M, 49 kr styck! Har sammanlagt köpt 4 bikiniöverdelar från H&M i år.. haha

Va VÄLDIGT nära på att klicka hem dessa också...
Jag vill ha!!!! Men nej Emelie. Du ska till London om 1 månad!

sol

Startade dagen med en löptur runt sjön, svettigt i solen. Har även invigt vår uteterass för i år! Underbart! Nu har jag precis kört ett CX work pass, kände för att träna mage. Ska strax cykla till Jonna för mys med mina tjejor ikväll v


Såg ut såhär idag!
Jeans H&M
Top H&M
Skinnjacka Jofama By Kenza
Väska Primark





Lapar lite sol.. vill att min vita kropp ska bli brun!

run for your life

Ställde klockan på 8.30 idag, tänkte ge mig ut på en joggingrunda runt munksjön. Jag blir verkligen aldrig bättre på att springa, det är lixom inte min grej. Det är tråkigt! Men jag vill få bättre kondis. Dags att börja älska löpning!

ändå ganska glad


Jo, jag är ändå på ganska bra humör idag. Är taggad för ett svettigt spinningpass med bästis sen kör jag CX efter det. Vill ha en fast mage!!! Inte ens två månader kvar till sommar, kämpa kämpa kämpa!!!

nya resultat

Då var dagen här! Varit sjukt spänd på om det hänt nåt med kroppen sen sist, jag tycker ju typ att jag ser ut som innan jag började men lite har de faktiskt hänt nu.

Efter 3 veckor med LCHF såg mina resultat ut såhär:
Arm: -1 cm
Mage: -7 cm
Midja: -3 cm
Bröst: -3 cm
Lår: -1 cm
Rumpa: 3.5 cm

Nu idag, efter ytterligare 3 veckor med LCHF ser mina resultat ut såhär:
Arm: - 1cm
Mage: -5cm
Midja: -2 cm
Bröst: -5cm
Lår: -2 cm
Rumpa: -5.5 cm


ALLTSÅ efter 6 veckor med LCHF har jag sammanlagt tappat:
Arm: 2 cm
Mage: 12 cm
Midja: 5 cm
Bröst: 8 cm (inte lika kul, varenda BH är för stor...)
Lår:3 cm
Rumpa:9 cm


Jag hade önskat att det synts mer på måttbandet runt lår men det tar väl tid antar jag. Annars får jag väl vara nöjd! Jag vet att LCHF funkar & nu tänker jag fortsätta tills jag når mitt mål. Mitt mål är att jag ska älska mig själv & min kropp.

RSS 2.0