Ny vecka!

 
Hej! 
 
 
Det märks att man börjat jobba... Sjukt trött! 
 
 
Ny vecka och nya möjligheter! Startade veckan med två träningspass & nu mys framför idol tillsammans med en ny brölletidning.
 
I veckan har jag tänkt att träna mycket, träffa vänner och i helgen åker vi till Stockholm. Det känns som det här kommer bli en toppenvecka!
 
/Emelie
 

Minikräftis

 
 
Idag kom äntligen mitt hjärta hem. Firar me minikräftis!
 

Miss you

 
 
Jag har varit riktigt usel på att blogga nu men har varken orkat eller hunnit. Har i alla fall haft en superbra helg men födelsedagsfirande/kräftskiva! 
 
Det är inte ofta jag verkligen vill att det ska bli måndag men nu gör jag det. Saknar min Jakob sjukt mycket! 
 
Ha en bra vecka vänner!

Thankful

Jag hade en riktigt bra första dag på jobbet! Underbart! Efter det tog jag mig en PW runt sjön med skön musik i lurarna. 
 
Ikväll har Jakob firat mig lite eftersom han åker till Schweiz imorgon, på min födelsedag. Mindre kul! Men vi har en jättemysig kväll och jag har fått god mat, tårta och fina presenter.
Mintgrönt och detta mönster är favoritkombon just nu! 
 
Fullkomligt ä l s k a r spegeln. Ska hamna på väggen senare.
 
Träningsskor (har ett gäng nu hehe)
 
och... MASSAGE! Den ska jag spara till en mörk dag i höst/vinter!
 
 
 
MUMS med räkor och min favorittårtbit, prinsesstårta! 
 
 
Han är allt helt underbar min blivande man! Är så otroligt tacksam och lycklig över att få spendera resten av mitt liv med den snällaste mannen i hela världen.
 
/lycklig tjej.
 
 
 

Sleep tight

Klockan är snart tolv och jag har svårt att komma till ro. Jag är ju liksom van att lägga mig när jag vill och gå upp när jag vill. Imorgon när klockan ringer 06.30 (då är de ändå sovis) tror jag att jag kommer få en smärre chock. Ska dock bli kul att träffa alla kollegor igen. 
 
Nähe, dags att försöka sova!

Get in shape

..så var det ju det här med att komma i form!
 
Den dagen vill jag känna mig vacker och bekväm från topp till tå. Innan dess behövs slitet göras! Därför känns det extra skönt att börja jobba och komma in i rutiner igen. Blir definitivt en ändring kring kost och träning nu. Ska försöka köra så nyttigt som möjligt och har bestämt mig för att köra lchf igen eftersom jag vet att det funkar. Vet dock inte när jag kommer börja med lchf, det är trots allt 1 helt år kvar.
 
 
 
 
Den här snygga tjejen sitter i alls fall på kylskåpet..haha. Motivation! 
 
 
Om en stund blir det spinning och CX med bästis. Det är toppen att vi båda ska gifta oss nästa sommar, vi peppar varandra!!! #sweatingforthewedding 

Last day

..sista dagen på semestern är här. Tvätt, städ och träning står på schemat.
 
Hade en jätterolig helg med möhippa för bästa My som gifter sig snart. Nästa sommar är det min tur!!! Jobbet kan likväl kicka igång så vi snart får sommar igen! Kommer troligen bli en hel del brölle i bloggen framöver. Så kul!
 
Kan inte tänka mig något bättre än att få spendera resten av mitt liv med dig..
 
 

Friends are the family we meet along the way

 
 
f r e d a g - bästa dagen på hela veckan när man jobbar. 
 
Njuter av de 4 sista semesterdagarna. Sommarvärmen verkar ha lämnat oss i alla fall. Det känns att vi går mot höst. Jag tänker att det är viktigt att göra varje årstid till något bra. Hösten är minst lika viktig att ta tillvara på. Lite mörkare och kallare men se till att fylla den med liv och glädje så kan det bli lika ljus som en sommarmorgon i juli.
 
 
Igårkväll hade Kakan och Victor fixat ett litet b-day party i förskott för mig (fyller på ons). Jag blev så himla glad! Vilka vänner! Fick denna superfina ljuslykta ni ser på bilden nedan. Tusen tack! Förresten är jag inne i ett riktigt inredningsflow nu, vill köpa och göra massor!
 
 
 
Ha en härlig fredag! Jag startar min med träning..
 

Rainy kind of day

Tog en låååång sovmorgon idag, men vad gör väl det när regnet öser ner?
 
 
 
 
Idag blev jag liiite sugen på att börja jobba igen och komma in i rutiner. Liksom jag älskar semester älskar jag också rutiner. Jag hade ett ganska tufft år och hoppas samt tror att det kommande jobbåret kommer bli mycket bättre. Positiva tankar är helande tankar, som mamma säger. 
 
 
NJUT av dagen, trots regn..
 
 
 

Ändrade planer

Hej igen!
 
 
Kvällens planer blev inställda pga sjukdom etc, så blir måndagsmys istället för måndagsklubb. Funkar ju det också!
 
Slängde ihop lite tacos till Jakob kom hem och han hade svängt förbi hemmakväll (efter alla pms-sms jag skickat ikväll). Jag tror det nya livet får börja helt när semestern är slut...
 
 
 
Ha en mysig kväll!

I hallen

 
 !
 

Monday

Hej! 
 
 
En semestervecka kvar, sen börjar allvaret igen. 
 
Mötte upp lillsyrran för frukost på bryggan imorse, himla mysigt. Gick sen en stund på stan och tog svängen förbi kakan en stund. Nu har jag städat och fixat lite här hemma. Kakan och Sara kommer ikväll för lite vin och trevligheter. Blir en sväng till måndagsklubben också så snälla SLUTA REGNA, tack. 
 
 
  
 
Favorithörnan i lägenheten. 
 
 
 
Regnet gör hela köket dystert.
 
 
Tänkte göra smarriga drinkar i dessa burkar ikväll, flädern är en favorit.
 
Ha det fint!
 
 

Vaxholm

Idag avnjöts en god frulle på altanen innan de blev en tur med båten ut till Vaxholm. Åt en god Caesarsallad innan vi puttrade hem igen! Solen gick i moln så vi är tillbaka i huset. Blir en lugn kväll med grill och mys. 
 
 
 
 
 

Stockholms skärgård

Hej!
 
Nu är vi uppe i Stockholm och hälsar på småsyrrorna och pappa. Vi har åkt fyrhjuling (sjukt kul), hoppat studsmatta, haft pingisturnering och grillat. De har renoverat ett sommarhus ute i skärgården och det är supermysigt! Ligger precis vid havet, lugn och skön miljö. Kontrast med att bo mitt i stan om man säger så.
 
 
Tog några bilder nu ikväll men de blev inte så bra, ska ta fler imorgon så jag kan visa hur fint och mysigt det är här ute.
 
 
 

RSS 2.0