hej!

Dag 31.
 
Hej vänner <3
 
Idag är jag på bra humör! Kanske har något med att vi åker hem till Sverige nästa vecka? ;) och att jag kommer få krama & pussa på alla nära & kära igen. Jag tror så! Idag hade vi utställning i skolan. Min klass hade om världen & lite annat smått & gott de gjort tillsammans med mig.
 
 
Jordgloberna är i papier mache och sen har dom fått designa egna t-shirts.
 
De har även fått göra sina egna halloween böcker med bilder och berättelser skrivna på Ipads. 
Alla barn på skolan har varsin Ipad eller mac. Skulle ju vara rena rama drömmen i sin framtida klass, känns dock som det inte kommer ske i svenska skolan i Sverige...
 
 
Nu har jag & Judith precis kört ett svettigt Ac.Fisico pass, blanding mellan friskisgympa & CX. Riktigt kul faktiskt! Får de blir fler gånger innan jag åker hem. Har även tagit ett bad & ätit tacos. Yum!
 
Nu skype-dejt med min kärlek!
 

new

Nytt i garderoben
 
Leo pants /Blanco.
 
Mys kofta /H&M.
 
 

lugn helg..

Dag 30.
 
Helgen börjat lida mot sitt slut. Har haft en lugn & skön helg här i Palma. Igår blev det träning, promenad, gossip girl & mys.
 
 
 
Idag tog vi en rejäl sovmorgon sen blev det gossip girl i soffan. Gick sen på en promenad & nu har vi varit & ätit lite. Det är riktigt kallt i Palma nu så blir strax ett varmt bad.
 
 
 
 
 
 
Dags att tagga näst sista veckan! Tre dagar sen är vi lediga fram till nästa torsdag. Woho!
 
 
 

PALMA, SO FAR..

SO GOOD.
 
Nu har vi varit i Palma i 1 månad. Tiden går fort när man har roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13 dagar återstår. Sen får jag äntligen återförenas med nära & kära. Ska njuta så mycket jag kan fram tills dess. Jag är sjukt glad att jag tog chansen att spendera min sista VFU utomlands. Det är en fantastisk möjlighet & med följer massa nya erfarenheter & upplevelser. När jag kommer hem kommer jag se tillbaks till 6 toppen veckor, jag hade ångrar om jag inte åkte. 
 
Kommer sakna Palma!
 
 

brunch

Dag 29.
 
 
 
 
 
 
Efter bodypumpen blev det pannkaks-brunch på balkongen. Vi skippade zumban & kör på en PW senare istället. Har varit fint väder idag fram tills nu. Nu kom molnen fram & ryktas även om regn & åska i e.m. Hoppas inte! 
 
Hoppas ni får en fin lördag!

ME HEART LEO

Gokväll!
 
Haft en fin kväll med min roomie. Shoppat, ätit & gossip girl. Lovely!
 
 
 
Outfit
 
 
 
 
 
Nu ska jag nana.
 
P&K
 

äntligen fredag!

Dag 28.
 
 
Dagens fröken. Vinrött & svart blir de för det mesta. Nu börjar de bli kallt här så kjolarna får packas ner i resväskan tror jag..
 
ÄNTLIGEN HELG! Sista hela veckan är avklarad. SÅ JÄKLA SKÖNT! Nu är det bara 5 hela dagar kvar. Ikväll tänkte vi åka till Porto Pi & äta & shoppa lite. Vi är shopping sugna! Det regnar & åskar idag så vad passar bättre? tänkte gå & träna ikväll men det är roligare att ha en mysig kväll på Porto Pi. Blir både body pump & zumba imorgon stället. Gäller bara att intala min hjärna om att det är ok, det är svårt ibland.
 
Hoppas ni får en mysig fredag!

NOT A HAPPY DAY

Dag 27.
 
 
Favvo stället på rasten. Godaste kaffen!
 
Äntligen är torsdagen slut. Idag är Emelie inte på humör alls. Jag är tjurig & önskar man blev smal av godis. För hade så gärna velat trycka 1 kg. Jag längtar hem också, fruktansvärt mycket. 
 
Nu ska på med träningskläder. Dags för CX + BP
 
P&K. 

LEO

Dag 26.
 
Onsdag, check!
 
VFU 9-16 som vanligt & efter det letade jag & Judith rätt på en hälsokostaffär där vi köpte mandelmjöl. Promenerade sen till Porti Pi, åt lite & handlade mat. Kollade även deras "Maskerad affär" där de hade massor av halloween prylar till bra pris. Vi planerar nämligen att ha en liten halloween-fest nästa onsdag. Hihi! Ett undantag för att få dricka Sangria & vin. 
 
 
Kör på leo idag + mörkblå byxor + vinröd väska. 
 
Idag kör jag vila från träningen. Det går inga bra pass på onsdagar + att det är skönt med en vilodag mitt i veckan. Tränar annars 5 dagar i veckan här nere + PW. 
 
P&K.

wishlist

Hemnes vitrinskåp IKEA
 
Hemnes TV-bänk från IKEA
 
Ljusstake från Ellos
 
Fin ljuslykta från H&M
 
 
Krok från H&M
 
Sött påslakan från H&M 
 
 Det är jul snart vänner, dags att skriva önskelista! 

shine bright like a diamond

Dag 25.
 
Nu har vi bara 17 dagar kvar här på Mallorca. Jag är redo att komma hem & möta hösten/vintern, börja handla julklappar & mysa. Kommer dock sakna att få solsken i ansiktet varje dag & detta underbara klimat trots att det börjar bli kallare nu. VFU:n idag gick fint. Hade ett bra handledarsamtal & fick massor med komplingar som blivande lärare. Nu är fröken-hjärtat glatt igen, det behövde jag. Även fast barn kan vara vilda & energikrävande många gånger finns det inget bättre än att få en varm kram av de små liven i slutet av dagen. Glad fröken!
 
Nu blir det snart träning! Bodypump & CX. Sen duscha, äta & sova. Så fort går dagarna här! Vi besökte Mallrcas fotbolls stadium idag, ganska häftigt! Tog en del bilder men min mobil verkar inte vilja just nu så blir ett "tråkigt" inlägg med bara text. Får se till att ha med kameran oftare!
 
Puss
 
 

"du är en dum fröken"

Dag 24.
 
Dagarna springer förbi här i Palma. Söndagen bjöd på sovmorgon, examensarbete, mat, gossip girl & PW. En riktigt bra söndag.
 
 
 
Vår första "riktiga" middag här. Kött som smakade ungefär som löfbiff, majs & pestosås. 
 
Idag inledde vi får sista hela skolvecka. De två sista veckorna går vi bara 3 dagar sen 2 dagar. Jag har tidigare nämt att min klass är rätt vild men goa, om dem vill. Som alla barn? idag fick jag i alla fall höra "Du är en DUM fröken" för första gången sen jag började min utbildning, det gjorde lite ont i fröken-hjärtat men jag antar att de finns lärare som varit med om värre. En söt liten etta kanske vore nåt? eller förskollärare? där fröken är bäst och sötast och roligast? well well, det är smällar man får ta, hehe.
 
Nu blir det strax ett bodycombat pass & efter det blir det LCHF-pannkakor & gossip girl (skulle jag gissa på..).
Hoppas ni mår bra, jag börjar sakna er så fruktansvärt mycket nu.
 
Kärlek!

dag 22

 
 
 
Nu är lördagen slut, fy sjutton vad tråkigt. Har i alla fall haft en bra dag. Började med frukost i solen på balkongen sen blev det ett bodypump pass. På eftermiddagen åkte jag & Judith in till Palma stad för lite shopping & mat. Vi avslutade sen kvällen hemma med svenskt godis & gossip girl. Värt!
 
Och jag har fått skratta väldigt mycket, tack för det Judith <3
 
Nu ska jag släcka mina små gröna. Mormor, mamma & Kakan. Skype imorgon? jag vill! 
 
PUSS!

bland palmer & citronträd

Dag 21.
 
Heeeej! Nu har jag precis avklarat tredje veckan, alltså halva tiden. Tjuuuhu!
 
Idag har vi varit på vandring i bergen på ett ställe som heter Soller. Riktigt fint! Vi gick ca 1 mil, sen stannade vi & åt på vägen. Gissa om fröken Emelie är trött nu? h u a. Den där halvtimmas rasten mitt på dan gör rätt mycket märkte jag idag. Så jag struntar faktiskt i träningen, tog en PW på 5 km hem från skolan istället. 
 
 
 
Första dagen med jeans sen vi kom hit, de hade dock inte behövts..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fint va?
 
Nu ska jag nog ta en liten powernap, har jag inte gjort en endaste gång här nere för har varit full rulle varje dag. Jag tar helt enkelt en liten siesta ;) Ikväll ska vi in till Palma för lite mat & kanske lite shoppong? vem vet...hehe
 
Puss!
 
 

"dansa är kul men jag föredrar att supa"

Dag 20.
 
"dansa är kul med jag föredrar att supa" sjunger barnen i skolan. Det är visst någon ny "hitlåt" eller hit är väl synd att kalla det. Dem är rejält verbala för sin ålder, kan man ju säga. Sa jag att dem är 9 år? ha ha...härliga små tossar!
 
Efter skolan blev det en PW hem i åskvärmen och efter det körde jag CX + BP. Älskar att komma iväg efter skolan & träna. En stund för bara mig själv. När jag kom hem stod tacos färdigt på bordet, bara att sätta sig & äta. Lyx! Nu är jag ensam i lägenheten, att bo två är mysigt men skönt att bara få vara ensam ibland. 
 
Imorgon är de alla redan fredag & 3 veckor med VFU är gjorda. Vi ska på vandring uppe i bergen med min klass imorgon. Ska bli kul! Så ikväll har jag varit på jakt efter matlådor. Matsäck är ju givet. Eller massäck, kommer ni ihåg när man sa så? 
 
Imorgon efter vandringen blir det träning & på kvällen ska vi ut & äta inne i Palma. Kanske de blir lite sangria? hehe..
 
 
Vår nedräkning..
 
Hoppas allt är fint med er!

Hualigen

Dag 19.
 
Idag var det dags för skola för min del igen. Efter skolan blev det ett bodypump pass & sen ikväll har jag bara tagit det lungt. Vi har fixat lite med vår C-uppsats & sen har jag haft lite skypedejter. Tacka för skype säger jag bara! Nehe, nu är jag så sjukt trött. Känns som jag blir tröttare för varje vecka som går. Nu är de bara två dagar kvar den här veckan sen har halva tiden gått.
 
saknar er!

sick...

Dag 17.
 
Fick vara hemma från VFU:n idag. Jag är bättre men är fortfarande inte helt hundra. Vaknade mitt i natten av att jag frös något fruktansvärt mycket. Letade fram tjockstrumpor, pyjamasbyxor & la överkastet över mig. Kunde tillslut somna om när jag återfått värmen. 
 
Nu gör jag mest inget alls. Finns inte så hemskt mycket att göra när man är sjuk. Ätit lite finncrisp till frukost och inväntar städerskan. De städar rummen varje tisdag & det behövs verkligen. Jag har Judiths hårddisk jämte mig så tänkte sätta på en film om en stund för att inte ha det allt för långtråkigt. Blir nog även ett varmt bad lite senare...
 
 
I lördags hade jag det såhär gött...

mormor <3

Världens bästa mormor! 
 
Vad hade jag gjort utan dig? som nu när jag ligger på ett hotell i Spanien ensam & mår piss. Då skypar mormor mig & ger bra tips & tröstar. Kände mig genast mycket bättre av att bara få prata med dig.
 
Min mormor är nämligen bra på allt & hjälper mig alltid att lösa de problem jag har, vad det än är. Hon är den mest omtänksamma människa jag vet & har ett mycket stort hjärta.
 
-När jag slarvat bort räkningar innan jag ska på semester, ja då hjälper hon mig med det.
-Alla (hundra) gånger när jag varit ledsen över något har hon tagit ledigt från jobbet för att trösta mig.
-Alla gånger hon ställt upp som taxi.
-Hjälpt mig att flytta in i min lägenhet.
-Hjälpt mig att fixa i lägenheten.
-Bjudit hela familjen/släkten på resor runt om i världen.
-Alltid ställt upp för alla. 
 
Ja, listan kan göras lång. Det kanske låter jätte konstigt men min mormor är min allra bästa vän & har varit så länge jag kan minnas. Hon finns alltid där för mig, stöttar, hjälper, skämmer bort mig & överöser mig med kärlek. Vi är väldig lika du & jag. Jag kan skratta med dig, gråta med dig, prata om allt med dig & jag förlitar mig på dig. Jag är så otroligt glad att jag har en så ung mormor som är glad, omtänksam, pigg & rolig. Jag är så glad att du  kommer vara här när jag får egna barn om några år & jag ser fram emot att skapa en massa mer fina minnen med dig. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag längtar så fruktansvärt mycket efter dig nu så du anar inte. Du betyder allt för mig och jag älskar dig så otroligt mycket!
 
"Du & jag Alfred"
 
 
 
 
 

not feeling well..

Dag 17.
 
 
Nu när jag kom hem från skolan började jag känna mig riktigt dålig. Har så ont i magen & känner mig nästan febrig. Det går visst lite magsjuka på skolan nu så hoppas verkligen inte att jag råkar ut för det. Vore en mardröm.   Särskilt när jag inte är hemma. Bad Judith & hennes kille att lämna lägenheten så de inte blir smittade samt så jag kan få vila. Jag som hade taggat för ett bodyatack pass men hälsa först. Nu ska jag vila & hoppas att jag blir bättre. 
 
 
Nu saknar jag familjen, mormor & Jakob jätte jätte mycket! Känner mig ensam, ledsen & ynklig. 
 
 
 
 
ÄLSKAR ER 

i love shopping

Blus från ZARA.
 
Klänning från MANGO.
 
Fin detalj.
 
Reservplan till nyårsafton. Haha, jag vet vilken klädpanik jag brukar ha så nu har jag en plan B. Känns bra!
 
Mörkblå jeans från ZARA. 
 
Kjol från H&M.
Söt fröken-blus från H&M.
 
Väska från PULL&BEAR.
 
 

santa maria

Dag 16.
 
Idag tog vi tåget till Santa Maria & gick på marknad. 
 
 
 
 
 
inte helt normala..
 
 
 
 
 
 
 
Hade tänkt att ge mig ut på en PW nu men är alldeles för trött känner jag så skippar det. Sparar enrgi & taggar för en ny vecka med VFU & träning istället.
 
<3
 

spaniens nationaldag

Dag 14.
 
Idag har vi varit lediga. Vaknade till sol! Gick till gymmet & körde ett pass sen blev det lite stek på balkongen innan Palma bjöd på ett ordentligt åskväder med hagel & spööööregn. In med all tvätt fort som tusan sen blev det mys i soffan med gossip girl. När åskan & regnet upphört åkte vi till ett köpcenter som heter Porto Pi som har ca 140 affärer. Lite nytt fick hänga med hem. Visar imorgon!
 
Ikväll har vi fortsatt med lite Gossip Girl, sangria, vin & mys. Dags att sussa snart för imorgon blir det Body Pump kl.11 sen på eftermiddagen kommer Judith fästman & hälsar på en vecka.
 
 
Baconsallad till lunch
 
 
 
 
Köpcentret ligger precis vid havet
 
Sangria-time
 
 
 
Godnatt!
 

spanjorer kan vara riktigt otrevliga....

Dag 13! woho
 
 
Hej på dig!
 
Andra veckan av VFU:n är gjord. Tiden går fort & jag trivs ändå bra här i Spanien. Dock ska de visst vara dåligt väder nu hela helgen, bara för vi är lediga. Men får hitta på lite annat kul
 
Nu kom vi precis hem från fitness centret. Jag körde ett CX pass sen mötte jag upp Judith på gymmet & där körde jag intervaller på löpbandet. Svetten rann så det gjorde ont i hela ögonen, skön känsla efteråt. Efter det gick vi in på supermarket & skulle handla lite torsdagsmys nu när vi är lediga imorgon ju. (Cola ZERO, gurka & dipp) När jag & Judith går mot kassen så brister en spansk kvinna i 50-60 års ålder ur sig "dricker du den kommer du att bli tjock!!!" (på spanka) jag försökte förklara på engelska att jag inte förstår spanska & gick därifrån då ställer hon sig & gör gester & visar att magen kommer bli tjock. Seriöst? Jag gav henne min ondaste blick & vände mig om & hon fortsatte stirra som om jag skulle gå & lägga tillbaka den. Det var väldigt tur för den damen att jag inte lider av ätstörningar eller andra problem med självförtroendet för sådana kommentarer kan bryta ner en människa totalt. Jag tränar hårt 5 ggr i veckan här, går hem från skolan 5 km nästan varje skoldag. Jag tror inte att jag kommer bli tjock av att unna mig cola zero om jag nu vill det. Önskar bara hon visste det innan det hemska ramlade ur hennes mun.
Nu ska jag hoppa in i duschen eller till & med ta ett bad. Sen blir det torsdagsmys med gossip girl & COLA ZERO. Hehe!
 
 
 
 
 

Dag 12 i palma

Dag 12.
 
Hej goingar!
 
Snart är den här veckan också slut. Imorgon är sista dagen på VFU:n för den här veckan för på fredag är det Spaniens nationaldag. 
 
Igår var minst sagt en omtumlande dag. Vaknade av myror i hela lägenheten (nästan) så spenderade morgonen till att jaga & döda myror = stressig morgon. I skolan var det totalt kaos i min klass & jag tror jag skrek så mycket så jag nästan tappade rösten. I slutet av dagen hade jag sån huvudvärk så jag höll på att spy. Positivt var att jag fick reda på att jag klarat min sista tenta på högskolan när jag kom hem & det firades såklart på kvällen med gotte & gossip girl! Blev även ett bodypump pass + CX. Love! 
 
 
 
Idag har dagen flytit på bra & vi har bara varit hemma efter VFU:n. Planerat, slappat, tvättat & kollat på gossip girl. Skönt och välbehövligt!
 
Promenix hem från skolan idag...
 
Dagens fröken! Ny blus på H&M. 
 
Nu blir det sängen. Blir trött av att jobba med barn hela dagarn. Zzz...
 
PUSS!
 
 
 

bodycombat

Dag 10.
 
 
Hua, vad trött jag var när klockan ringde imorse. Ville verkligen inte kliva ur sängen, trots att den inte är så skön. Skoldagen gick dock fort, barnen börjar ju inte förens 10 på måndagar. Efter skolan gick på & handlade på ett stort supermarket sen blev det träning för mig och Judith. Jag körde ett bodycombat & Judith gymmet. Riktigt duktiga! Ikväll har vi planerat lektioner, lagat LCHF pannkakor & kollat på gossip girl. I vanlig ordning! 
 
 
Tänkte visa mina enormt stora muskler! 
 
Nu är det dags att sova. Hörs imorgon igen!
 
<3

söndag= siesta all day long

Dag 9.
 
Söndagar är det totalt öde här i Palma. Allt är i stort sätt stängt hela dagen. Idag har vi bara varit hemma. Startade med frulle på balkongen sen har jag suttit ute & solat, planerat lektioner inför veckan & bara tagit det lungt. Ikväll tog vi oss en PW i detta underbara väder.
 
 
Till lunch idag blev det bacon & ägg. Yum!
 
Sänder en stor puss till alla saknade hemma i Sverige!
 
Ska strax hoppa i badet. Efter det blir det tacos & gossip girl! 
 
Dags att tagga inför andra VFU veckan! 

Sangria!

Dag 8.
 
Denna dag har bestått av sol, hav, shopping, sangria & vin. Lovely!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS & godnatt. 

sol, sol underbara sol!

Godmorgon alla fina!
 
Hade ställt klockan på 9 för att gå till gymmet men kroppen sa ifrån idag. Är helt slut! Nyser, näsan rinner & huvudet känns tjockt så jag ligger fortfarande kvar i sängen. Det där med att träna 6 dagar i veckan kanske jag inte kommer hålla för lördagar är de skönt att få sova ut & söndagar är det stängt men 5 dagar är ett måste för mig. 
 
Den här veckan har jag kört:
Måndag: Bodycombat + PW 5 km
Tisdag: Bodypump . PW 5 km
Onsdag: Gymmet
Torsdag: CX + PW 5 km
Fredag: PW 5 km
Lördag: Ledig (ska ta många simtag, hehe)
Söndag: En PW eller ut & springa eventuellt.
 
 
Nu ska jag fixa lite frulle till mig & Judith sen blir det en dag på stranden! Håll utkik efter en ny update om dagen senare idag/ikväll!
 
 
Adios! 
 
 
 

Palma-mys

Dag 7.
 
Imorgon har vi varit här i exakt 1 vecka & tiden går väldigt fort. Idag har jag haft min första lektion med kidsen, 2 h bild. Det gick över förväntan bra! Efter skolan stannade jag & Judith på donken & käkade lite chickenbitts för att orka med lite stek/bad på stranden.
 
Dagens fröken! Matchade denna klänning med neonorange PW-skor, tager vad man haver.
 
Idag fick eleverna göra en affisch om sig själva, uppskattat & kul för mig att lära känna dem bättre. 
 
 
Påväg till stranden..
 
 
 
 
 
Myskväll på hotel lis! 
 
XOXO Gossip Girl!
 
 
P.S! Mormor, jag såg din kommentar. Tack för skypen! Vill skypa snart igen. Love you!

Härliga Palma!

Dag 6.
 
 
Mys-frulle varje morgon! 
 
Morgonpigg tjej!
 
 
Har "egentid" (planering) 1 h varje dag då jag gör lite vad jag vill. På torsdagar har jag två timmar, tjoho! Idag satt jag här & planerade bildlektioner. 
 
PW hem från skolan idag...
 
Blev ett CX pass ikväll!
 
Nu blir det kvällsmat här hemma. Soppa x 2 idag. I skolan var det tomatsoppa & nu rester av tacosoppan. Hoppas ni mår bra! 
 
Kärlek!

pancakes

Dag 5.
 
Dagarna på Mallorca går fort. Imorgon är de alla redan torsdag! Den här dagen har bestått av skola 9-16, sol på takterassen, gymmet, dopp i havet, pannkakor (av mandelmjöl) & gossip girl. 
 
Sommarklänning åkte på idag! Hej härliga oktober
 
Kvälldopp vid denna mysiga plats
 
Min goa sambo!
 
Pannkaks-mys. Dock blev det mest en röra men gott!
 
 
Yummie in my tummy!
 
 
Hörs imorgon igen! 
 
 

trött trött..

Dag 4.
 
Tredje dagen är avklarad. Jag är så trött så jag knappt orka skriva det här inlägget. Men ett inlägg per dag vill jag försöka få till..som en liten dagbok för mig om inte annat. Skoldagen var som sagt 9-16 och därefter tog jag och Judith en promenad hem i värmen. Hade shorts och linne idag istället för jeans och långärmad, lite skönare! Hann ligga i sängen och vila en stund innan det var dags för bodypump, imorgon kommer jag defintivt inte kunna gå. 
 
Ikväll lagade vi en lite tacoinspirerad soppahär hemma. Lite olika rotfrukter, vitlök, buljong, tacoköttfärs & en klick creme fraiche. Super gott och enkelt! 
 
 
Nehe mina vänner, nu är det dags att göra sängen sällskap. Imorgon väntar en ny dag med nya utmaningar och intryck.
 
P.S! Ida! jag unnar mig till & med alla färger på paprikan nu ;) Puss på dig! 
 

gangnam style

Dag 3.
 
Hej goding! Hur har ni det hemma i Sverige? Idag har vi haft vår första VFU dag. Jag var så nervös imorse men så fort vi kom till skolan, fick träffa våra handledare & klassen kändes allt mycket bättre. Jag ska vara i en klass 3 & Judith på förskolan. Min klass består av 12 elever & skolan är supermysig (!!!). Det har varit mycket nya intryck första dagen men jag tror absolut jag kommer trivas. Jag måste berätta dagens roligaste! Ingen kan väl ha missat Gangnam Style? denna hitlåt som setts över 3 miljoner gånger på Youtube. Idag har min klass övat på "gangnam style dansen" i klassrummet & kidsen var helt vilda. På onsdag ska vi filma in när kidsen göra moves till låten för att sen skicka in den till svt-lilla aktuellt. Hur kul? 
 
 
vaknade till strålande sol!
Skolan
 
 
 
 
 
 
Idag har det varit 25 grader varmt & sol mest hela dagen. Vi har bestämt att vi ska ta buss till skolan sen gå hem. Det tog ca 45-50 min & är 5 km. Bra vardagsmotion! Efter det gick jag till fitness centret & körde ett bodycombat. Jag tror aldrig jag svettats så mycket i hela mitt liv. Spanjorer kör skiten ur än, så ska nog kunna hålla mig i form här nere med ;) Efter det mötte jag upp Judith vid havet för ett kvällsdopp. Ljuvligt! 
 
Nu har vi ätit kvälle (finncrisp & vattenmelon). Vattenmelon kommer vara min synd här nere men det är svingott i värmen & billigt. Eftersom jag kommer gå minst 45 varje dag (5 km) + träna 6 pass i veckan tycker jag att det är ok. 
 
Nehe vänner, nu väntar en skype-dejt med J. Vi hörs imorgon!
 
Love!

RSS 2.0