en efterlängtad..

Heeej!!
Jag hade en sjukt bra kväll igår, träffade masaa nya människor & hade det trevligt. :)

Jag var mus, hihi..men min & karins utklädnad till näst nästa helg slår denna faktiskt.. ;)

Nu ska jag plugga lite till sen lämnar jag det för idag för ikväll kommer min efterlängtade Klara hit & sover här. Vi ska baka blåbärspaj & kolla på ensam mamma söker. Så mysigt!

Hoppas ni får en fin söndagskväll!
Puss

hej vänner

God förmiddag/eftermiddag? ingen middag äten här ännu idag i alla fall.. ställde klockan på 09 idag, blev stan en snabbis med karin vid 10 sen har vi ätit frukost & pluggat..

Tänkte gå ner till friskis & träna vid halv fyra sen ikväll blir det Halloweenfest med gulingar. Ska bli kul!
Näe, ja hade inte så mycket mer kul att säga. Hade en mysig kväll igår i alla fall, min sexiga body jag köpte gick helt klar hem hos tjejerna efter lite modevisning här hemma, Karin köpte en likadan idag ;) we like!

Ha en go lördag hörrni.
Puss

snart kommer finingarna...

Ska tända lite ljus & göra det mysigt för snart kommer karin, anki, camilla (i hope!!) och henry för att ha en riktig myskvä!Det blir lite knytkalas med massa gottit och idol på det!

Hoppas ni får en mysig kväll!

mamma



Imorse vaknade jag upp svettig med tårar på kinderna... jag vaknade upp ur en mardröm!
Det kändes så verkligt, det var hemskt! jag drömde att mamma dog och hur ensam jag var...
har aldrig drömt dess like innan och vill aldrig göra det igen. Det första jag gjorde var i alla fall att
ringa upp mamma och jag stortjöt i telefonen.. stackars mamma som trodde det hänt något hahah..
nu efteråt kanske jag kan skratta lite men minsann inte då....

I all fall, jag älskar dig!

torsdag kväll...

Det blev minsann en spontan och händelserik kväll igår! Först blev det mat & mys med tjejerna sen gick vi på vinet & tog oss till kåren.. lyckat! Idag var jag i skolan 9-12 och efter det däckade jag i soffan.. sitter fortfarande här! haha.. det blev en paus ner på stan med Karin också.. äntligen "kom vi in" på MONKi, ä l s k a r! min absoluta fabbo-butik. Det fick följa med en svart skjorta hem..var även inne på nya Gina också, såå kul att det händer lite i vår fina stad!


skjortan kommer från monkan och kostade 350kr.
Bodyn under kommer från Gina, minns tyvärr inte priset på denna goding!
Ska man våga vara såhär lättklädd?! det är ju snyggt i alla fall..

Imorgon är jag ledig. Då ska jag upp & gå runt munken om det INTE regnar.. sen blir det plugg & eventuellt playdate med karin & alva.. det beror på om min lilla Nova är frisk! På kvällen blir det Idol-mys v

På lördag verkar de blir maskerad också, cyrr ringde innan & bjöd in på gulingarnas hallowenfest! Kul! Får se vad jag ska hitta på att klä ut mig till.. men har lite funderingar! Näst nästa helg blir det jue ytterligare en maskerad, men den kostymen är redan spikad ;)

Nehe vänner, nu blir det sängen strax.
PUSS säger Em.

hello!

Hade en bra jätte bra fredag!
Jag åkte till citygross på e.m =inte smart! jag var där inne i 2 h!!!! och då handlade jag inte mycket.. galet mycket folk! Efter det åkte jag hem till mamma och åt jätte god kycklingsallad, så härligt och sätta sig vid en dukat bord med hela familjen! mormor och min kusin Felix var också där och eves tjejkompisar.. så mysigt var det! Efter det hämtade jag cyrr sen åkte vi hem till mig.. kollade på idol, åt frukt och drack te.. tände massa ljus och hade det så mysigt! Sen vid 01 tiden somnade vi sött jämte varann i min säng.. en riktig kvalle-bästis kväll!!! Vi var duktiga och ställde klockan på 08 då gick vi upp, satte på oss mycket kläder sen tog vi en powerwalk i regnet runt munken.. vi är dukiga! När vi kom hem gjorde vi luxfrulle = fiberhavregrynsgröt(som iof blev alldeles för salt), massa pålägg, mörkt bröd, äggröra, grönsaker och te! ihhhhhhh va mysigt det va!!!



Nu kom jag nyss hem från Tuvas 3 års kalas, hon är så söt! mös massa med min lilla Nova också, hon har blivit såå stor! Tuva fick massor av presenter, bl,a ett par sjukt fina replay stövlar jag själv skulle vilja ha , haha.. (hon är 3!!!) har i alla fall världens finaste systrar v

Ikväll blir det spelkväll/myskväll hos Anki med karin, henry och nils! Ska bli trevligt & skönt att bara ta det lungt för imorgon blir det plugg!

Min vision jag skrev för ett tag sen fick jag föresten respons på igår och jag blev godkänd :D sån lättnad! Är stolt och nöjd att jag klarade det!

Hoppas ni får en kanon bra kväll vänner!

not on top

Näe fy, det här var inte alls en bra dag! :( men jag hoppas kvällen blir bättre för det är en kväll jag sett fram emot!

Det är nämligen så att jag, jonna, my, sara och julia (+amanda e och amanda d som flyttat) gick i samma klass på gymnasiet och hängde i stort sätt varje dag men nu blir det ju inte riktigt så när alla gör olika saker.. så då kom jag med idéen att vi kunde ha halv åtta hos mig ni vet tv-programmet som går på 4an? Så ikväll är det Jonna som ska laga tre rätters middag, jag är verkligen nyfiken alltså.. haha! sen efter varje gång får var och en rösta vad man tyckte.. (från 1-10) vi har inte riktigt bestämt vad den som vinner får men det ska vi klura på ;) så tanken är att vi ska hålla på fram till jul då en till flyttar från jönnet..

Jag ser fram emot kvällen jätte mycket nu!! det ska bli så kul & få träffa mina fina tjejer och göra en sån här kul grej.. mediatjejerna är påhittiga! ;)

Ska nog ingiva mina nya skor från Nelly idag också, hämtade ut dom innan.. SÅ SNYGGA! I die.

spinning

God eftermiddag!
Vad mörkt och trist det är ute nu.. det första jag gör när jag kommer hem är att tända massa ljus i lägenheten, annars blir man ju deprimerad! för himla kallt är det också för den delen, inte ska va de vara mening att ta fram sin tjockisjacka ännu. eller?

Idag startade jag i alla fall dagen med en powerwalk runt munsjön med mitt hjärta! Så härligt och uppfriskande att börja dagen med att motionera.. då är man redo att fånga dagen sen. Har varit i skolan en sväng och pluggat med anki inför morgondagens litteraturseminarium som handlar om matematikinlärning. Det är så fruktansvärt tråkigt och omöjligt att lära sig in allt.. :( stor fet ångest! Hade mycket hellre haft en skriftligt tenta! Det får gå som det går imorgon, ska göra mitt bästa.. och om inte, vad är det värsta som kan hända om man inte lyckas? Jo att göra om det.. det är nog inte hela världen....försöker jag intala mig själy.....

Och medans alla festat sen klockan 15 idag och taggar återinspark med sittning & kåren ska jag bege mig till friskis vid halv sju för ett spinningpass.. jag är taggad!



rosa soppåsar & regn

Hej alla fina vänner!
Idag skulle jag vara sådär duktig, så jag ställde klockan på 06:30 för att ta en powerwalk runt munken innan skolan.. men jag har visst missat att vi har gjort slut med sommaren för det var verkligen kålmörkt ute typ, som rena natten.. och då vågade jag ju inte gå där ensam.. somnade om till kl.08 istället, ganska skönt!

Hade musik i skolan idag, det är verkligen så kul! Slippa tänka på all matematikinlärning för ett tag.. efter det pluggade jag lite med Akni sen kom mormor förbi. Hon hade med sig rosa soppåsar till mig, hur lyxigt är inte det? sååå jag! Efter det tog vi oss en snabb visit till IKEA, hem fick jag med mig en konservöppnare, 200 värmeljus & 2 st flätade korgar att lägga mössor och halsdukar i nu när det börjar bli så sjukt kallt.


Mina fina rosa "avfallspåsar" ;)


Vita flätade korgar från IKEA (fick också av mormor, hon är så fin!)

Nu ska jag göra lite mellanmål, sen blir det plugg! Ikväll är jag sugen på att gå runt sjön eller träna..får se vad klockan blir!

Hoppas ni mår bra :)
PUSS!


monday it is

God förmiddag alla glada!
Började dagen med ett spinningpass med gojjan! Jag borde spinna oftare, men sjukt ont i rumpen får man..fast riktigt svettigt och gött. Gick förbi Ica påväg hem också och fyllde kylen med det frukt och grönsaker..så sjukt tråkigt att lägga pengarna på men nödvändigt.. och nu har jag precis ätit en sen men stabil frukost som innehöll havregrynsgröt och grova knäckisbröd. Men jag har lärt mig att man aldrig ska gå och handla hungrig.. fy vad sugen jag va på att stoppa ner något onyttigt i korgen, men icke!

Så nu väntar en dag med massa TO DO!! åhhh vad mycket det är i skolan nu, stor fet ångest, stress och press.. men jag har skrivit en liten "påminnelse" på mobilen där det står att jag är bäst.. tänkte det skulle peppa mig litel. Haha! Vid 15 blir det till skolan och träffa Anki och Karin nr 2 för att gå igenom seminariet.. efter det ska jag nog unna mig en pluggpaus och gå runt sjön om vädret och mina ben tillåter.

Ha en härlig måndag kära ni.

lördag kväll, ensam

Lördag kväll, ensam hemma i soffan med tända ljus.. faktiskt väldigt skönt. Försöker skriva några rader på en inlämning också.. det går väl sådär! ska strax ta en lång och o skön dusch sen ska jag lägga mig tidigt. Imorgon blir det friskis vid 11 sen massa plugg.

Igår kväll hade jag det däremot trevligt, blev lite förfest och spel hemma hos mig med sju härliga män ;) haha, & därmed fick jag även mitt första klagomål från grannen.. så vad kan vi lära oss av detta? ingen mer förfest med bara killar... eller jo, men killar är något mer vilda än tjejer, tydligen.


såhär ser det i alla fall ut efter en förfest med ett gäng grabbar!

Beställde föresten även ett par godingar från Nelly.com igår, jag blev så kär! Visar när dom är på fötterna!

Det var allt, för idag, för ikväll.
PÖSS

tillan billan pillan konteto

Ikväll kommer denna tjejen hit

Vi ska laga oss någon gottig kvällemat sen ska vi göra ansiktsmask & bara mööösa!! Det ska bli så himla roligt för jag saknar henne varje dag nu när hon flyttat till Varberg. Mitt lilla hjärta <3 vad jag älskar dig!

ångest

Jaha, då var det måndag igen.. helgen går så fort ju :( har en del plugg att ta tag i denna lediga dag! puhu ja! sen blir det träning vid 15:30! bäst att sätta igång.. blä vad tråkigt!

Roligt inlägg..jag vet :) Hoppas ni får en go dag vänner!


fjortis emelie

party, allt the time

Idag har jag hunnit med handling på maxi & fika med mormor. Så mysigt! Jag älskar min fina mormor, hon är den bästaste!

Jag även dammat & städat/diskat hela lägenheten.. bara dammsugning kvar! va grym jag är! Tänkte faktiskt hinna plugga lite också.. sååå tråkigt men skönt imorgon att ha börjat!

Ikväll blir det pa-pa-party!!!wooho!! so much fun :)


tranbärsjuice?

..dricker jag för fulla glas idag, det är inte ens gott!

Jag hade UVI i stort sett hela sommaren & det var ett rent *. Men nu har det gått ett par månader utan besvär så idag när jag satt på bussen hem kände jag att det kanske var påväg igen.. jag hoppas det är falskt alarm men man vet ju aldrig.. så jag var precis på hemköp & köpte med mig en liter tranbärsjuice hem. I sommras bet det inte på mig, kanske för uvin aldrig förvanade utan gav mig megapega ont direkt. Jag hoppas hoppas hoppas att jag inte får det igen, har en kur antibiotika hemma kan jag ta isåfall & det är ju skönt & slippa gå till vårdcentralen men imorgon ska jag ju ha min inflyttingsfest!!! alltså får jag bara inte åka på det.. så idag vet ni vad jag ska göra, dricka tranbärsjuice! har även en slingtid vid 15:30 jag inte vill missa.. men måste jag springa på toan & kissa hela tiden så går det ju inte...

Jaja, så kul är det att vara tjej ibland!
Hoppas ni inte är kissiga iaf! haha..
ha en go fredag PUSS.


sanna vänner..

Hade en sån fin kväll med mina hjärtan igår

Ni är underbara v


en onsdag..

hej vänner!
Jag hoppas att ni mår kanon.. själv har jag haft en bra dag i skolan med intressanta förläsningar om matematikens historia och taluppfattning..vem hade kunnat tänka sig att jag skulle tycka matematik är intressant? Iof är väl inte själva matematiken intressant utan mer didaktiken.

Det är ju hälso dag idag också, så skolan har proppat med massa folk överallt! Amy diamond var där & sjöng en snutt sen fick vi höra & vara med o släppa loss till afrikansk sång & musik.. häärligt!!

Jag & Karin (o alla andra) fick även dessa godingar

härligt med lite vitamin tillskott på sluttampen av skoladagen ;)

Nu ska jag duscha & städa här hemma.. sen blir det handling på maxi för ikväll blir det tjejmys här med Jonna, My, Julia & Zache. Mysigt ska det bli <3

Får även en nattgäst på min soffa.. Belinda kommer nämligen ramla in här någon gång under småtimmarna ;) (jag missar hårdrocksittning+kåren ikväll)

Näe, nu ska jag sätta igång!
Ha en riktigt go dag kära vänner.

PUSS! Säger em.


my apartment

Godkväll! Tänkte visa er runt i min lägenhet ikväll.. häng på ;)


Så här ser hallen ut (söta kitty tofflor..)




Mitt vardagsrum..

(hade inflyttningsfika idag, därför dukningen)




plugghörnan..


mitt kök..


thousand memories in my kitchen




favvo hyllan (fick den gröna & den lilla rosa dixie burken av sis idag)


Toan


märks det att det att jag bor här?


Sovrummet, lite tomt.. men jag är ju ensam trots allt!


..fast dom bästa hänger ju precis över mig v



fredagsmys

Ikväll har jag haft min fina familj här! Åt mammas mat, sååå gott! Jag stod för efterrätten :)
Fick en inflyttningspresent av kalle (en bricka han gjort i skolan) sötis!! Mamma & mats hade även vart & köpt en mikro samt en dvd till mig.. hur snällt är inte det ? Sen kollade vi på idol & bara mös. . jag har världens bästa familj. tacksam!! <3

Bjuder på lite bilder

Hade duktat fint i mitt lilla kök..


Familjen på g


<3




plutten!








Jag älskar er!




RSS 2.0