Fredag

Hej igen bloggen!

Veckorna bara rusar förbi. Igår startade dagen med huvudvärk men efter det blev jag upphämtat för mat och sol hos familjen. Efter det blev det ett grit plyo pass (spyjobbigt) och sen hade vi en badminton date med Sara och Victor! Bra dag!

Nu ska jag äta upp min frukost, egenbakat lchf bröd o lättmjölk idag. Ska fixa några småärende sen blir det press i solen!


.

 
 
 

Dag 3 pump

Hej!

Visst är jag duktig på att blogga? Om det nu är någon som tittar in ;)

Kom precis hem från ett pumppass med syrran. Vi skulle gått på bodystep men den blev inställd så det blev dag 3 med bodypump. Men imorgon blir det spinning och CX istället! Så härligt att vara inne i ett träningsflow och vara så taggad! Extra kul att köra med sisen.

Annars har jag mest njutit av solen de senaste dagarna. Var ju toppenväder förr veckan, hela helgen o nu måndag och tisdag. Så härligt!

Nu ska jag mysa vidare i soffan med lite go frukt.

Puss på er!


Sunny day

Hej söndag.

Idag började jag dagen med 60 min bodypump..så himla gött! Efter det käre jag med mig jordgubbar & åkte & solade hos familjen..eller lånade gräsmattan. Så härligt!

Nu är jag nyduschad & ska äta lite kvällsmat.


Skön lördag

Vilken härlig lördag ändå. Den började dock inte så bra men när bakfyllan släppte blev dagen genast bättre. Har varit hemma hos mamma (utan familjen) hela dagen & solat.

Nu ligger jag i soffan, äter lite gotte & kollar på en film. Livet på en pinne som man säger!


Unna dig

Hej!

Igårkväll träffade jag fina Sara. Vi satt i en park & åt sallad, jordgubbar & drack rose. Sen blev det ett glas vin ute sen gick jag hem. Va i säng klockan tolv & det blev en lugn kväll men ändå är jag så sjukt bakis? Huvudvärk från hell! Får därför bli en träningsfri dag idag..men det kanske är bra med en vilodag.

Sen är jag så sjuuukt sugen på något sött. Har ju bestämt mig för att gå all in med träning & kost nu. Kör inte lchf utan en egen variant där jag kör lowcarb kost, inga överdrifter med fett..frukt osv. Som en helt vanlig kost egentligen fast utan kolisarna & det funkar väldigt bra! Så bestämde jag mig för att det inte får bli något socker & skit mer..ingen unnardag i veckan fram till jul men jag är ju så dum för det kommer aldrig gå för mig..& börjar typ gråta bara jag tänker på det haha.. Så max en dag i veckan måste det få vara okej att äta lite socker..för godis är ju min last. Jag frågar inte er eller någon annan nu att få ett godkännande (det lät lite så..) utan det är bara jag själv som kan bestämma det..måste bara tillåta mig själv också!

Aja..nu ska jag låna familjens hus för att lapa sol resten av dagen!


Work out

Gud vad duktig jag varit den här veckan än så länge!

Måndag: bodypump 60 min & CX 30 min
Tisdag: bodystep 60 min & CX 30 min
Onsdag: morgonpw 5 km, bodypump 60 min & CX 30 min
Torsdag: cykel 60 min & CX 30 min
Fredag: cykel 45 min

I helgen är jag verkligen HELT ensam. Inte en enda kotte hemma..buhu! Som tur är ska solen visa sig sen får det bli träning på det. Hoppas helgen går fort så min bättre hälft kommer hem igen.



It looks the same

Men godmorgon på dig!

Mina mornar ser dem samma ut..sover till ca 8.30, äter samma frukost & kollar på våra bästa år, haha..som en pensionär?

Jag hade hoppats på att solen skulle vara här idag men såklart den inte är & har dessutom börjat fjälla :( sååå tråkigt att inte kunna hålla brännan vid liv mer än 3 dagar!


Pump it up

Hej från en slut tjej.

Blev ett bodypump pass & ett CX pass ikväll. Nu är kroppen så slut den bara kan bli..gött!


Köksfint

Hej där!

Solen ville inte idag. Har istället storstädat i köket & är nu helt slut & inte alls sugen på att ta resten av lyan..men det är väl lika bra!


Fyra veckor kvar

Godmorgon på dig!

Vaknar upp till mulet väder men har gjort mig en god frukost framför tvn & hoppas på att solen ska titta fram idag.

Annars finna det ju endel att göra här hemma! Det ska tvättas, städas och fixas. Sen blir det ett bodypump pass i eftermiddag!

Ha en fin dag.


I'm back

Side var otroligt härligt som vanligt & solen värmde oss sannerligen!


Torsdag

Hej!

Igår hade jag en riktigt bra dag. På kvällen mötte jag upp tjejerna för en bit mat på twin och ett glas vitt! Efter det gick vi hem till mig & drack kaffe & pratade. Mysigt!

Nu ska jag snart åka & besiktiga Jakobs bil..jag har aldrig gjort det? Hoppas det går bra 😉


Burgers

Hej på er! (Hej mormor)

Idag startade jag dagen med ett varv runt munksjön med Fia! Härligt..efter det fortsatte jag till gymmet för ett bodypump pass! Nu ligger jag i soffan och slökollar på Biggest Loser!

Till lunch idag blev det Jakobs goda burgare! Love love love


Amanda

Mysiga med Amanda. Isterband & jordgubbar. Mums!


Lunch

Idag har jag en riktig slappardag hemma. Småstädat, kollat på TV, duschat och nu lunch! Har varit påväg ut flera gånger men solen och molnen går verkligen om varandra..störande! Och har ju ingen balkong :( men sen blir det i alla fall ett bodypump pass och ikväll ska vi hem till Jakobs föräldrar på mat. Mysigt!


nedräkning...

 
 
5 dagar kvar till sol & bad.
 

Love

Frulle! Så himla gott.


Hade tänkt att ge mig ut i solen men den gick i moln..


Mysig helg i götet

Hej!

Har haft en väldigt mysig helg hos Julia i Göteborg med tjejerna! Vin, spel, shopping, fika, matlagning, film och skratt. Vi hade tänkt att gå ut igår men alla var alldeles för trötta (läs:gamla) haha så vi stannade hemma och hade myskväll! Alla har sovit på luftmadrasser i tvrummet..så mys!

 


RSS 2.0