fynd!

Var inne på H&M hemsida & kikade lite.. råkade klicka hem några varor!
Älskar färgerna på denna bikini 19 kronor!
Vanlig svart överdel för 29 kr!
Ett sött kuddfodral för 49 kr!
Wow vilka fynd! Och nya bikinisar till Mexico för en bra peng. Nöjd student! Dom har massa fina billiga bikinisar på H&Ms hemsida nu, så kika in vettja!
Nu ska jag kolla på Beck!

min förkärlek till....

second hand! I totally love <3
Tänkte visa er mina senaste inköp! ;)
Plånka 15 riksdaler!
Burkar (ä l s k a r burkar!!) 5 kr styck!
Snygg kudde (aldrig använd, som ny!) 30 kr.
Skål 10 kr.
Silverfat 5 kr.
Det var nog alles!
Nu ska jag poppa popcorn & mysa ner mig i soffan.
KRAM!

i'm so in love, with you!

Vad vore jag utan dig? du är min första & största kärlek. Du är min bästa vän. Det finns ingen annan i hela denna värld som får mig att må så bra som du.
Alla borde ha en Jakob!
Älskar dig hjärtat!

hör & häpna.....

Dagens outfit!!!!!!
Svart jeans MONKi Rosa blus MONKi Svart blus Vila
Haha, ja jag kände mig lite som fjortis på nytt. Sjukt kul!
Nu har jag varit på A6 en sväng, fick med mig lite nytt hem..tänkte ha något av det ikväll. Vem vet, ni kanske får en kvällens outfit senare ;) Nu ska jag fixa mig för snart kommer bästis! SKA BLI SÅ KUL! vin vin vin!
Puss på er!

tuva och nova

Hello!
Har varit på torget och köpt rosor och fikat med mamma & mormor denna morgon. Så mysigt! Dock var loppisen stängd idag som vi tänkte gå på.. tråkigt!
Nu ska jag strax göra igorning mig lite sen åker jag och J till pappsen och myser med Tuva & Nova. Saknar dom små trollen v

Ikväll kommer min bästis hit, vi ska dricka vin och gå ut. Ser fram emot det så sjukt mycket eftersom vi inte ses så ofta. Ändå är hon min bästa vän & kommer alltid att vara.
två bilder från Tuvas kalas för några helger sen <3

Nu ska jg kila! Vi hörs senare.
PUSS

trevlig helg!

Japp, jag gillar att leka med min kamera i macen.. hahah.. eller fula mig med massa olika effekter :D fredagens nöje....
NU ska jag och J hem till mammsing. Fredagsmys och idol. löwely!
kärlek!

godnatt

Godnatt jorden! Såhär snygg är jag nu. PUSS!

cleaning my apartment

God eftermiddag!
Ledig onsdag, skönt. Har nyss tagit en fika med min fina mormor och men nu när jag kom hem började jag bli rastlös. J är i skolan, träningen är inte förens 19 och har inga andra planer för denna dagen. Så varför inte tvätta och städa då som är så fruktansvärt roligt. Nu är två maskiner tvätt igång, tog tag i att byta sängkläderna med. Tänkte börja damma och röja här hemma i väntan på maskinerna..det behövs v e r k l i g e n.
Nu är det i alla fall bara 51 dagar kvar till MEXICO och 15 dagar kvar till LONDON! Hur himla nice? längtar så galet möe!

Nu ska jag ta tag i mitt hem. PUSS PÅ NOSEN!

få stopp på sötsuget, ja tack!!

Hej alla goa & glada!!
Idag har jag haft redovisning i skolan & arbetade med gips & lera. Riktigt kul!
Nu sitter jag och håller på med min dåliga vana..pillar bort mascaran på ögonfransarna. INTE BRA!! men jag älskar det... lika mycket som jag Ä L S K A R sötsaker!!! Särskilt på eftermiddagarna efter lunch.. hur sjutton får man bort sötsuget? blir lite smått galen! Jag SKA ju vara sund veckan lång..hur ska detta gå!
Aja, om det är någon som har bra tips på att dämpa sötsuget eller tips på nyttigt att tugga på. Tveka inte & skriv!
Vid 18.30 blir det träning med Kakan, Step! Och ikväll mysa med mitt hjärta, han har lovat att laga tacos till mig ;)
vilken man! Jag är lyckligt lottad v






stå emot, stå emot, stå emot...
Ha en fin e.m & kväll sötbollar!

v

träna!

hej!
Hade en mysig helg i Kalrmar med mina tjejer men nu är jag tillbaka till verkligheten igen.
Har lunchat med min vän Emmie och skissat denna lediga måndag. Strax blir det spinning med min pärla Karin! Sjukt taggad för träning!
NY, vecka & NYA möjligheter. Denna veckan har jag bestämt att jag verkligen ska vara duktig. Träna varje dag (iaf mån-fre) och inte äta några onyttigheter. (Fast ikv ska jag och mitt hjärta göra varma mackor! men inte något godis eller fika iaf..)
Sund-veckan here I come!
denna bilden kanske inte visar mitt sundaste jag..men det är en fantastisk bild från P&L med min snygging!

det var ett tag sen...

hej alla fina!
Nu var det ett tag sen jag skrev. Igår hade jag en mysig kväll med min kaka. Vi drack vin och skrattade. Har alltid så kul med henne! v
Idag har jag varit ledig, hade lunch-date med min man sen har jag varit hemma hela dagen och haft målar verkstad. Skissat och målat inför en uppgift i skolan, miljögestaltning. Börjar äntligen se ett slut.
Tänkte även passa på att visa er en nykomling i vardagsrummet som jag är så nöjd med!


love it!

Nu blir det duschen sen soffan resten av kvällen. Imorgon blir det skolan på f.m och på kvällen drar jag och mina tjejer till Amanda och Kalmar över helgen :D längtar!

PUSS

shabby chick

Har en mysig kväll med J i soffan. Tacos och idol. Perfekt fredagskväll! Imorgon blir det torget och loppisrunda med min fina mormor. På kvällen trerätters middag. Bra lördag!
Vi hörs imorgon hjärtan.
K I S S and  H U G

sms:a ditt bidrag till cancerfonden

Godkvällens!

Har precis varit och fikat med Karin, Camilla och Cyrr på Johans. Det var skönt att få skratta och krama om mina skatter. Ni betyder så mycket för mig v

Har även denna kväll skickat mitt bidrag till cancerfonden. Inte en dag försent! Denna hemska sjukdom drabbar flera människor varje dag, och någon dör i cancer just nu. Det kan hända människor i ens egen närhet, vänner, familj eller dig själv. Man vet aldrig. Glöm aldrig det!

Så SMS ditt bidrag till cancerfonden!
BESEGRA 5569 till 72988
50 kr.

otroligt värt!




Nu kommer J snart hem sen blir det bums i säng.
t a  h a n d  o m  v a r a n d r a
v

thursday i'm in love

ledig torsdag! Håller på att läsa dödens tråkigaste musikbok..men snart kommer iaf J hit. Vi ska laga mat och plugga tillsammans det kanske blir lite roligare, fast han läser sitt och jag mitt.
Kl 17 blir det träning på friskis, puls. Ska bli gött att svettas lite! Efter det blir det raka vägen hem och plugga igen.
weheartit.com
Wanna lock like this!
Vi hörs senare vänner!
v

onsdag

hej vänner!

Alla redan onsdag, och jag sitter här med min nya mac :D funkar fint som snus! idag har vi gjort en fältuppgift sen hr jag tvättat och lunchade jag med mormor, mysigt! nu sitter jag helt slut i soffan, som jag sprungit ett maratonlopp. Ska ta tag i och läsa en bok vi har seminarie i sen ikväll kommer Karin hit på lite mys. Är inte alls sugen på kåren fast det är onsdag och alla verkar vara på party humör. Ska bli skönt med en hemmakväll så jag är pigg och kan plugga imorgon.
hoppas ni mår bra.
KRAM

ny vecka, nya möjligheter..

Hello my friend!

Måndag = ledig!! tog en sovmorgon, så skönt! Vet inte riktigt hur min dag kommer se ut men planerna nu på f.m. är att åka och köpa en ny dator!! :D en liten secondhand runda + handla på maxi. Sen *hoppas* jag att jag slipper jobba ikväll så jag kan gå på spinning vid 18:00. Bästa spinningpasset på hela veckan! Denna veckan ska jag bannemej träna, peppa peppa!


onepiece + hellokitty

Hade en väldigt mysig dag igår med min favorit killar! Först bowling som blev en succse ;) 1. Jakob 2. Kalle och 3. Självklart jag! men det var kul! Efter det intog vi Kinnarps Arena, där vi såg HV förlora straffar..illa! Köpte sen med oss pizza hem och gottade oss med..kvällen bjöd även på kortspel, familjespel och godis!

Vaknade idag av att Kalle klockan halv åtta kastade kuddar i ansiktet på mig och 1 h framåt, tillsut utbrast jag i en ganska elak men sann kommentar : Kalle! Du har fått mig att aldrig vilja ha barn, någonsin! Just nu, känns det så. Men det har varit mysigt också!´Och nu har det varit tyst ett tag så jag antar att det är hyss på g.

Snart kommer iaf Mammi & comp. hem hit, dom ska hjälpa mig med lite grejer sen ska vi äta och kolla på min systers match. Jag gillar söndagar ändå, eftersom jag är ledig på måndagar ;)







Jag och Kalle traskar fortfarande runt i onepiece och hellokitty. Lovely!

Puss på er!


en dag med Jakob och Kalle

Godmorgon vänner!

Hade en mysig kväll med Jakob och Johan igår. Kollade på fotbollen, idol och varma mackor! mums ;)
Idag ska ju jag och J vara barnvakt åt Kalle. Kalle kommer hit om en stund och då tänkte jag att han skulle få spela xbox när jag gör igorning mig. Sen blir det laga ihop lite mat och sen vidare för bowling :D hur kul? var hur längesen som helst!!

puss v

fredag!!!



Fredag är min favvo-dag!


Nu ska jag göra igorning mig sen blir det IKEA & kolla på mitt kök!! sen vidare och kolla på en ny dator (Mac!!!) Jag och J blev även bjudna på lunch hemma hos hans familj sen, mysigt!

Hoppas ni får en skön fredag!
PUSS


ledig i 5 dar & massa att se fram emot

Hej!

Skola 9-12 idag och nu är jag l e d i g fram till tisdag. Hur nice? eller ja, självstudier som det nu heter. Har inte gjort nånting efter skolan nu men tänkte gå och träna vid 17! Step 2, skitkul!

Föresten har jag så sjukt mycket att se fram emot denna månaden, november och december!

*ser fram emot en mysig dag med Jakob och Kalle på lördag.. vi ska eventuellt gå på hockey, bowla, mysa, spela xbox och sen sover Kalle här. Mysdag helt enkelt!
 
* Ser fram emot Kalmar den 21-23 oktober med tjejerna. 7 tjejer på 24 kvadrat!

* Eventuellt kanske åka till Emmie och Karlstad 28-30 oktober (beroende på ekonomi)

* Ullared och  "girls night" ;) den 5e november.

* LONDON 9-12 november med Amanda och Stina. Kommer bli bäst!

* Eventuellt Veronica Maggio 25 november!

* M E X I C O 14-30 december!

Borde jobba, borde spara!!

Det är mycket man borde! Hoppas ni mår fint.
PUSS


sick

Hej min kära blogg.

Har varit i skolan på min lediga dag från 9-14 idag och gjort klart en hel del skolarbeten. Så gött!! Däremot tror jag att jag börjar bli sjuk :( Har haft ständig huvudvärk i flera dagar i streck nu och hostat på nätterna. Idag känner jag att huvudvärken verkligen inte vill ge sig alls och det känns som jag har feber.. ahhh vad jag tycker synd om mig själv när jag är sjuk, haha.

Skulle spinnat nu vid 18 men jag har ingen ork + att det nog inte är så bra så det blir soffan..all day long. Är dock sugen på att gå och handla något gott att laga sen..letar tips!!

Hoppas ni mår bra i alla fall. Nu ska jag krya på mig så jag orkar skola 08.30-16.30 imorgon :)



PUSS

tråkig söndag

Hej hallå!

Har precis varit och ätit middad hos pappa med mina syskon! Planerat lite på köket, spånat på resa till sommaren (stört långt dit, men ändå) och myst med systarna.
Åkte även hem till mammsen en sväng & hängde lite där..mamma bjöd på nybakade muffins!

Nu är klockan halv fyra och jag har inga mer planer denna dagen..tråkigt!! Blir ingen träning för känner mig inte hundra så får bli en hemmadag/kväll..får väl städa lite..måla på min bilduppgift och glo på TV.

Längtar tills min älskling kommer hem ikväll!
Hoppas ni har en skön söndag. Nu ska jag hoppa in i duschen, i brist på annat.


Jag och Tuva

london baby!

den 9-12november åker jag, Amanda och Stina till LONDON! Vi hittade billiga biljetter för 381 riksdaler & slog till! Hur billliiigt lixom?? så det blir 3 hela dagar där kan man säga. Shopping, turista, musikal och bara ha det mysigt..ser fram emot det så sjukt mycket!!!

Nu ska jag hoppa till sängs, min pojkvän är på spelkväll så jag får en stor säng för mig själv. Ganska skönt fast jag saknar honom brevid såklart! Imorgon blir det middag hos pappsen sen lite plugg!

Hoppas ni haft en bra lördag!

weheartit.com


såhär såg jag ut idag! för den som vill veta. Love my pink shirt!


Nu ska den här tösen sova! sov gott tussar v


HEJA!

Hade en mysig kväll med min pojkvän igår, lagade tacos, kollade på idol, åt godis och mös i soffan :D finns inget myigare än såna kvällar!

Nu har jag precis duschat och ska slänga i mig lite frulle innan jag beger mig till friadalen för att kolla på Js sista korpenmatch ;) haha.. sen ska jag åka till Göteborg och kollade på systers match! Är verkligen en stöttande flickvän/storasyster idag :)

Ikväll kommer Amanda & Stina hit! Vi ska planera och eventuellt boka London..kommer bli så nice!!

Hoppas ni får en fin helg sötnosar!



Peace!

RSS 2.0