my new haircolour before and after


Var tvungen att lägga i bruna slingor. Nästa gång blir de ljusare!

veckan som nyttig

Jag bloggar ju som sagt inte varje dag men tänkte berätta lite hur mitt hälsosamma liv gått! Dels för mig själv samt för att ge er som läser lite inspiration!
Veckans träning: Blandad kompott! totalt 5 pass (ska ta en svettig powerwalk senare idag!)Sprungit på bandet, styrkeövningar, varit på station70medel (kondis och styrka) , spinning, step och powerwalk.
Veckans mat: Uteslutit kolhydraterna. Frukost har jag ätit yougurt med lite bär eller nyttig muslu, har lagar grönsakssoppa, gjort torsk, kyckling, köttbullar, fläskfilé. Till har jag bara haft grönsaker och knappt någon dressing eller liknande. Har ätit mycket frukt! Dock blev det en liten semlis som mamma hade bakat på semledagen.
Veckans not good: Hade en AW och en 27 års fest inplanerad sen länge! I fredags tog jag endast ett glas vitt, och de va halvfullt. Igår blev det dock lite mer..detta vin alltså! Men jäklar vad kul vi haft
Jag får väl säga att jag är nöjd att inte ha ätit godis på en hel vecka, tror bestämt att det aldrig hänt. Grattis till mig! En dag som denna, bakis och dann känner jag inte heller ett supersug efter cola (fast lite..) eller pizza. Ska göra mig en kycklingsallad eller liknade istället och köpa lite vindruvor. Yum Yum...

hallelujah!

Kan inte tänka på något annat än mitt JÄVLA hår idag. Bitter och sur som en citron. Jag klarar inte av det! Så jag beslutade mig för att gå till frisörsalongen jag typ bor granne med och fråga vad det skulle kosta att fixa det. Cirka 600 kr för toning eller slingor. Jatack! sjukt värt. Lördag kl.10 ska jag bli fin igen, längtar! Dock ska jag ut imorgon på AW men får väl fixa någon frisyr så man inte tänker på det lika mycket.
såhär vill jah ha mitt hår! Ni kan få se en före & efter bild på lördag.
NU ska jag fortsätta tenta plugga!

jag får paniiiik

Min mamma brukar alltid slinga mitt hår & det har ALLTID blivit bra för har hittat en hårfärg som passar mig. Snygga blonda, naturliga slingor! MEN......igår! Blod, svett och tårar. Mamma hade missat hur min bena låg & missat en del hår (som vi märkte efter 45 min) så mamma hets slingade håret hon glömt..men efter 1 h var jag ju tvungen att skölja ut det.. VILKET RESULTERADE I GULT HÅR! panik!
Jag såg väl typ ut såhär..
bild: google

Jag fick verkligen PANIK! Det blev över lite hårfärg (som tur var) så vi slängde i det och lät bara vara i 40 min i förhoppningar om att få bort det oraganga/gula..

Resultater blev istället


BLONDIE/PLATINA.

Jag vet inte vad som är värst? Och just denna helgen ska jag på både AW och 27 år partaj. Lyckat Emelie!! Så idag tänkte jag spendera en hel del tid i duschen, färgen brukar ju lägga sig lite efter några tvättar. Sen ska jag duscha som sjutton fram till lördag.. hahah.
Herregud!

lagom

Komplex, komplex, komplex....
Något som vi aldrig kommer ifrån. SUCK! Jag är inte så smal, men heller inte tjock.. jag är nog det som kallas lagom. Alla säger att lagom är bäst, men om lagom inte är bra nog då? Jag är en sån som tycker att varje människa borde unna sig lite ibland, inte varje dag med i alla fall en dag i veckan. Eller om man har en riktigt dålig dag, pms eller mensvärk.. va fan gå & köp choklad! herregud! unna dig!det är inte hela världen! Men efteråt när man ätit den där godispåsen eller chokladkakan? det kallas å n g e s t. Jag tänker i stort sett alltid på vad jag stoppar i mig, är jag vrålhungrig efter träning och slänger i mig en tallrik med pasta tänker jag, "jaha.. det är som att äta en tallrik med marabou choklad..nu spelade det ingen roll att jag tränat". Jag älskar kurviga kvinnor, jag skulle inte vilja se ut som en pinne. Då har vi klarat av det. Men, jag vill inte vara lagom. Jag vill vara bra-smal. Jag älskar att träna, tycker det är hur skönt och kul som helst. MEN jag älskar också att unna mig lite choklad till filmen eller när jag pluggar och jag tycker det är så SVÅRT att inte pilla i sig några kolhydrater alls. Men om jag ska få den kroppen jag vill ha får jag slänga mitt godis i papperskorgen och låta det stanna där. Hur svårt kan det va? svårt. Det är jobbigt att ständigt, dagligen gå runt med dessa tankar i huvudet. Tankar om att man inte fin nog. Att man borde svälta lite då och då och springa flera mil varje dag.
Jag var tvungen att få ut lite av mina tankar i bloggen/dagboken idag. Men ikväll ska jag unna mig god mat på Soya med hjärtat & efter det ska vi på bio. Byter ut godiset till mandel/russin istället. Det är hur gott som helst, men dom som säger att det är godare än godis ljuger.

idag är det ingen vanligt dag...

För idag är det Jakob och Emelies 6 års dag!
Om du nu läser detta Jakob (jag vet att du inte gillar bloggar) så vill jag bara berätta att du är det bästa som någonsin hänt mig. Det räcker att jag bara är borta från dig en dag så längtar jag vill din famn och din närhet. Det finns ingen annan som är så snäll, rolig, underbar som du. Ett liv undan dig, är som ett liv utan godis.. det går inte.
ÄLSKAR DIG! Nu & föralltid v

Mello med Fia

På kvällen hade jag och fia myskväll. Mella & fruktsallad! Yum Yum..
Mango, blåbär, hallon, apelsin, russin & mandlar är en underbar kombination!

mysig helg!

I helgen har jag målat ett par gamla pinnstolar jag hittade uppe på mammas vind. Även ett gammalt klaffbord i furu, allt blev såklart vitt! Utan mormors hjälp hade det tagit mig betydligt längre tid, min mormor är bäst! v





Älskar affichen bakom haha..(vi målade på morfars & morbrors verkstad)
målade även om denna gamla lådan
Den blev vit och hamnade på väggen i sovrummet
hittade även denna gamla kistan uppe på mammas vind, spetsduken har min gamlamormor sytt och silverfatet är okså gammalt som gatan.
Tack mamma för jag fick plocka roliga "loppis fynd" på din vind!

heja mig!

Blev 20 min löp & 1 h skivstång. Heja mig! Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar sen ska jag göra mig igorning lite för en myskväll hos mammsen!
love you!

glad idag, det är ju fredag

Heeeej finingar!
Idag är det en ledig bra dag. Har redan fått lite gjort, fixat plugg och ringt lite jobb. Känns bra! Nu tänkte jag städa här hemma, det börjar bli sådär smutsigt och stökigt igen..särskilt när man är två. Så ja, det är det som händer härnäst. Vid kl 14 ska jag möta Fia på friskis för lite löpning innan ett tungt skivstångspass, taggad!! Efter det hem och tvätta sen ikväll blir det mat och mys hemma hos familjen! Bra fredag <3


PUSS

träna

På med träningskläderna & vidare till friskis för ett pulspass! jag är väldigt träningssugen..kommit in ett litet flow. Hoppas det håller i sig. Puss vänner v



happy valentine's day!

Önskar alla min nära & kära en underbar alla v dag!

LOPPIS-FYND


Nu kör vi!!

Kollat på film dagen lång med ett gäng härliga tjejor! God sallad från Prima & ett step/styrka pass med Fia! Håller nu på att laga rotfrukter i ugn & ska strax steka till kyckling. Mums!
Är ett stort fan av morötter, märks det?
Jag är sjukt taggad och inspirerad för en vår med massa träning nu. Är dock trött på friskis och känner verkligen för att testa något annat. Så jag har fått ett testa på kort på Sportlife! Så inom en snar framtid ska jag och Fia har en riktig hälsovecka med massa träning på Sportlife varje dag i en vecka! Sjukt taggad!!! Nu ska det bli ändring, mindre kolhydrater, inga sötsaker mitt i veckan och regelbunden träning. Med andra ord ett naturligt och hälsosamt liv. Hoppas ni är med mig!!
weheartit.com

ny vecka, nya möjligheter

Haft en toppen mysig helg som innehållit både familjemys, pojkvänsmys, bästismys, vin & loppis. Perfekt med andra ord! Nu är det måndag igen, ny vecka med nya möjligheter!


Denna härliga bilden hittade jag nu, hade visst spelats in en del filmer under lördagskvällen..hihi
Idag ska jag strax bege mig iväg för film-dag.. eller pluggdag. Vi ska ju läsa en jädra massa böcker nu så jag & några tjejer i klassen ska se på 3 filmer iställer för lite avlastning av läsandet. Idag blir det Harry Potter, Mio min Mio och i taket lyser stjärnorna. Efter det blir det ett svettigt step/styrka pass på friskis. Denna veckan ska jag bannemig träna i stort sett varje dag! Har verkligen legat på latsidan nu sen innan jul & kört något få pass i veckan men det håller inte..så nu jädrar!
Ispirationsbild till sommaren? Brösten kan bli lite svårt bara..
HA EN BRA DAG!

ljus i mitt hus

I L Ö V E CANDELS V do u?
Och jag älskar inredning i shabby chick/lantig stil! Typ det bästa jag vet. Älskar att inreda mitt hem, fixa om & hitta på små roliga grejer. Idag knåpade jag ihop detta..
Kanna och duk från second hand. Ljuslyktan köpte jag i en mysig butik i Karlstad i helgen.
kolla så mysigt det blev



Korgar som varit till förvaring gömda i en stor låda fick åka fram. Satte dit rosa silkesband. Precis den inredningen Jakob gillar ;)
Sen måste jag visa er mina senaste loppis-fynd!
Salt och Mjöl burkar i porslin. Hur fina? jättemegafina


En gammal, gammal "servetthållare" säger man så? jaja, ni ser ju vad det är


ljuslykta med hjärtan i plåt

Blev även en runda till IKEA förra veckan med mormor och då hittade jag ett nytt kuddfodral till min stora kudde


Kuddfodral 129 :-


stor och mysig!


Blommiga ljuslyktor 29:- för 3 st.

Nu ska jag och min pv kolla på hitta nemo!

KRAM!



spain, i love you

Godkväll, snart godnattens.
Min kära mormor hämtade mig efter skolan, vi åkte till hennes jobb, jag fick skriva ut massa nödvändigheter sen fikade vi semla. Min mormor är min bästa vän. Det kanske låter konstigt men vi är så lika, har jämt kul, kan prata om allt, samma humor. "Det är du och jag Alfred" som jag brukade säga till mormor när jag var liten. Så är det, jag och hon!
syster & mormor, Mallorca 08
På tal om Mallorca, idag blev det bestämt att jag & Judith ska åka dit i höst & ha VFU. Så kul, spännande & jag längtar ihjäl mig. Har besökt Spaninen ett närmare 10-tal ggr & på sommaren är det ju underbart. Nu kommer vi befinna oss där okt/november så det kommer ju inte vara som på sommaren men fortfarande härligt! Nu har jag äntligen en resa att se fram emot detta året också.
Nu ska jag fortsätta plugga lite till, sen blir det sängen.
Natti

bra helg!

Godmorgon!
Haft en toppen helg hos fina Emmie. Myskväll, tacos, vin, shopping, lunch, powernap, mer vin, trevliga människor (dom flesta), dans, BK, MC, 2 timmars sömn och ja där har ni min helg. Igår när jag kom hem var jag ju ganska förstörd. Jag och mitt hjärta åkte iaf och tittade på min systers match, storhandlade på Coop och lagade mat. Sen däckade jag vid 21 och vaknad upp nu vid 09.
Me and Emmie.
Idag är det inte bakiskänslan jag känner av utan FÖRSKYLNING, HUVUDVÄRK, HALSONT + MENSVÄRK. Snälla, nu vill jag inte bli mera sjuk! Har absolut inte tid att ligga i soffan och tycka synd om mig själv. Har två böcker att läsa ut idag samt skola 13-16:30 som jag inte kan missa. Träning stod också på schemat idag men som de känns nu är det nog omöjligt..blir nog anfodd av att gå till skolan. Bläää
Nu ska jag är frulle och dricka massa te!

IT'S THURSDAY BABY

Jag, sömntutan nr. 1 vaknar idag på min lediga dag lite över åtta.. när hände de senast? I Mexico tror jag.. men då var klockan svensk tid 15 på dagen Haha. Men nehepp, bara att ge sig upp! Har några kapitel kvar att läsa ut ur en bok innan Fia ska låna den boken så kan lika göra det nu...
weheartit.com


Dagens planer ser ut såhär:
Läsa ut boken & äta frukost

Powerwalk runt sjön med Fia

Gå ner en svänga på stan, fika efter nåt trevligt till helgen

Träna svettigt pulspass på Friskis

Myskväll med Kakan!




BRA DAG!

RSS 2.0