hurtig gubbe & hurtig tjej?

Herregud vad jag bloggat idag, fick ett liter flooow ;) Idag har jag storstädat här hemma, skruvat ner lite möbler, bärt ner saker till mitt källarföråd, diskat & ja fått lite mer ordning här hemma. Tog sen en skön PW, bort till Torpa, upp för alla tunga backar till stadsparken vilket kändes i både rumpa & lår..& när jag kämpar upp för den sista branta backen kommer världens hurtigaste lilla gudde & cyklar om mig. Haha, det kändes ju sådär!
Det är bra att ha på sig ett underställ nu när det är så kallt! Mitt är såklart lite rosa.
Aja, nu ska jag tända lite ljus här hemma. Läsa en bok & sen kolla på Top Model Sverige som startar idag kl.20.00. Min kärlek spenderar kvällen i Kinnarps som alla andra kvällar, men idag har dom match så han kommer inte hem förens vid halv tio någon gång. Faktiskt ganska skönt & bara ha lite kvälls-egentid ;) fastän han är bäst! v

favoriter

hej igen min kära blogg.
Håller på att städa för fullt på Nygatan idag..dock har det inte blivit mycket plugg men tänkte läsa ikväll. Innan jag ska ut i solen & ta mig en powerwalk tänkte jag visa er mina favorier i mitt lilla hem
Te-koppar från Ullared 6 kr/st. Såg att dom fanns på Ekohallen för 12 kr/st. Finns i olika färger. Åk & köp!
Mina burkar! Här är några av dem, allt från billiga loppisfynd till dyra Dixie burkar. Jag v plåtburkar
Mina smycken på kakfatet. Det gör sig fint ihop!
Gjorde om mitt lilla, lilla badrum för ett tag sen. Det fanns ett fult vitt gammalt skåp med speget på väggen & en vit plastig förvarings-byrå. Ut med den gamla & in med det nya. Gammal antik guldig spegel från min gammel-mormor och svart förvarings-skåp från IKEA. Gillar att blanda gammalt med nytt!


Stegen! Bästa presenten från mamma. Superglad för den! Brevid står min gamla sockerlåda också fråm Gammel-mormor som nu finns i himlen v


Kandelabern! v Fick den av min underbara svärmor, bara sådär! Älskar den!
Sen tycker jag väldigt mycket om min säng! Den är skön & fin.
Har köpt fler guldramar så snart blir det påfyllning på väggen över sängen!

Loppis-emmi

Loppis-emmi är mitt nya smeknamn av min pappa. Tycker jag lever upp till det ganska bra, för jag älskar SECOND HAND V I lördags var jag, min pojkvän & svärmor på loppisrunda! (J kanske inte uppskattade det lika mycket) Jag fick med mig lite hem i alla fall:
Kanna, 20 kr
ett litet arrangemang! Silverfatet är tidigare köpt på loppis, burken present men köpte den lilla flaskan (3 kr) & spetsduken (3 kr). Spetsduken klippte jag även lite i och satte dit rosettband på burken och flaskan! (fick lite inspiration från min vän Tillan)
Placerade detta fina verk sedan på en av mina favvo-prylar i lägenheten..sockerlådan!
Blev riktigt nöjd!
Nu ska jag Emelie städa! Tänkte visa er några fler av mina favorit-prylar här hemma sen!

mysig helg med Klara

I fredags fick jag besök av min vän Klara. Hon bor numera i Stockholm och ägnar dagarna till dans. Stolt vän! v Vi har i alla fall aldrig en tråkig stund när vi ses. En helg går fort &  nu dröjer det innan vi ses igen, så tråkigt. I lördags var K på brölle så då fixade jag hennes hår. Tänk vad mycket en donut kan göra!
Enkelt & snyggt!
Innan hon åkte på bröllop åt vi en mysig frukost!
Söndagen spenderade vi med promenad, fika på Johans & massa mys innan hon åkte tillbaks till huvudstaden. Du ör bäst hjärtat <3

hello sunshine

Hello sunshine!
Igår avslutades bildkursen, check! Nu är jag ledig fram till måndag utan minsta lilla plugg..lyx? hoppas dom ringer från vikariepoolen så jag kan få vicka lite i alla fall. Saknar verkligen att vara ute i verksamheten och jobba med barn varje dag.
Idag har jag ändå varit lite ambitiös. Varit på banken, tagit en pw till mormor där jag skrev ut massa CV, så imorgon eller på fredag ska jag ge mig ut och lämna lite överallt. Har redan sökt lite nya extrajobb, men det är ju sjukt svårt att få något. Vill verkligen ha ett nytt extra/sommarjobb! Då gäller det minsann att ligga i....don't give up!



Nu håller jag på att springa upp & ner i tvättstugan och ikväll kommer kakan hit för lite mös! Idag känns livet bra.

<3

Usch vad ledsen jag har varit denna morgon. Pappa och min syster Nova ligger på sjukhus pga. maginfluensa de fick när de var i Thailand. Dom mår som tur är bättre nu men man vet aldrig vad skulle kunna hända.. Nova är bara 2 år gammal, hade velat vara hos henne och hållt henne i handen. Min lilla tussefia!
Ja, jag saknar Tuva och Nova så himla mycket så det inte finns. Inte träffat dom sen innan jul, sen åkte ju jag till Mexico och dom till Thailand. Vill bara pussa och krama på dom nu!
Storasysters favorittjejor, längtar efter er och älskar er så mycket v

redan onsdag..

Hello sugar!
Håller på med lite plugg. Har ett åtgärdsprogram att komplettera, så sjukt tråkigt & vilka pettitesser! Ska även fortsätta med min konstbok, vill bara bli klar! Solen lyser så fint idag så det får bli en promenad senare & sen måste jag städa här hemma.
Senare idag kommer kakan hit v Hoppas hon vill hjälpa mig lite med mitt åtgärdsprogram sen göra något mysigt. Hon är verkligen världens bästa vän & bor dessutom 1 minut ifrån mig. Kommer gråta dagen hon flyttar, haha..
Men nu: PLUGG!

det går bra nu..

Måste säga att plugget rullar på bra idag..har kommit en liten längre bit idag på min konstnärsbok. Är så grymt sugen på att slänga ihop en kaka också, nu i min lilla pluggpaus. Får se vad jag hittar för ingridienser i skafferiet!

morron

Jag är helt klart en sömntuta, känns som jag inte ställt tillbaka mig sen Mexico än! Det börjar bli lite jobbigt nu.
Just nu sitter jag och äter frulle & kollar på tv & myser. Älskar den studen på lediga mornar!

frulle: ett ägg, två knäckemackor med ost
och min nya last, varm choklad! men det är ju vinter...
Mötas av snö och ljus på morgonen är mysigare än regn, rusk och mörker i alla fall!
Nu ska jag fortsätta mysa en liten stund till i min nya sköna filt ..
Sen blir det plugg och ikväll drar träningen igång igen efter lite för lång ledighet..spinning 18:15 väntar! Heja mig!

jobbiga måsten..

Godmorgon!
Fy vad skönt det är att sova, jag kommer fullständigt dö när skolan börjar igen och jag tvingas ställa klockan på 7 varje morgon typ. Idag har jag såna jobbiga måsten, det största av allt är väl att jag verkligen måste plugga! Något annat ja kan tycka är sjukt jobbigt och som jag nästan grämer mig över innan är att ringa vissa telefonsamtal. Idag har jag gjort två såna:
1. ringa till banken
2. ringa angående ett extrajobb
Min dag idag kommer bestå av:
* Plugg, håller på att skriva en konstbok om en tråkig författare.
* Finslipa mitt CV så jag i veckan kan gå ut och söka massa nya extrajobb/sommarjobb.
* Gå till biblioteket och lämna tillbaks böcker.
Sen är det nog kvällen! Mitt mål men den här dagen är att ikväll när jag sitter framför tv:n med lite tända ljus, brevid min man vill jag känna mig nöjd och att jag kan unna mig att bara ha en lugn och skön kväll. Återstår att se om det blir så ;)
puss

hej hopp i lingonskogen

Godkväll vänner!
Måste säga att jag hade en mycket trevlig kväll igår med cyrr, emma och madde. Vi lagade mat, drack vin och spelade spel. När flaskan var slut stack vi till Pipes och hängde i baren som dom coola brudarna vi är. Somnade runt 03 inatt och gick upp kl. 7 för att åka till Ullared med svärmor och mammsen.
såhär såg jag ut när jag kom hem inatt...
Jag var så trött så jag varken orkade ta av kläderna eller sminket..jag tänkte va fan, jag ska ju ändå upp om 4 timmar igen..
jag 4 timmar senare.. läppstiftet var i stort sätt omöjligt att få bort så för att inte se ut att ha kommit direkt från krogen försökte jag täcka de bäst jag kunde. Lite fjortis sådär!
Nog om min sminkberättelse som nog inte var så intressant. Hade i alla fall en underbart mysig dag på gekås..hittade lite fynd men lyckades komma undan under tusenlappen. Känns sjukt värt! Hej student!
Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem. Jag har lagat tacos så vi ska äta & mysa lite ikväll. Det är ändå ganska sjukt att jag inte är mer trött än vad jag är. Superkvinna!

vin ikväll

God middag!
Hade inga planer den här helgen men nu visade det sig att den blev ganska bra ändå! Glad tjeja!
Nu ska jag ta ett röj här hemma, diska och plocka undan för ikväll kommer bästis hit och två av hennes vänner..vi ska laga mat  och dricka vin och kanske sätta oss på något trevligt ställe och bara ta ett glas. Blir nog ingen jätte sen kväll för mig för imorgon kl. 8 drar bilen till Ullared med min "svärmor" (jag och J är ju inte gifta men de känns ändå bra och säga så!) och min mamma. Ska bli jätte mysigt! Får skriva en shoppinglista ;)
En annan bästis, kakan..kommer även förbi mig en sväng om en stund.. var typ hundra år sen för innan jul var jag i mexi och nu har tussan varit sjuk. Men idag ä n t l i g e n!
Dags att sätta igång, plugg hann jag visst inte med idag. Opps!
PUSS i stora lass.

here comes mexicooo

syster min v





























Vilken underbar resa!



friday it is!

Hej finingar!
Idag ställde jag och J klockan på 11.00 för att inte sova bort hela dagen.. J kom hem halx sex imorse efter ha kollat på jvm finalen där Sverige tog guld! Så någon var ganska trött i alla fall. Jag fixade frulle sen begav vi oss ut i solen på en liten promenix till bibblan som var stängd såklart, men vi tänkte inte så långt. Istället satte vi oss på ett café och drack te och kaffe. Mysig morgon!
Nu har jag tänt lite ljus här hemma för att försöka få lite såkallad "pluggro".. det är hemskt svårt att hitta det! Men lite ljus, lugn musik och en kopp varm choklad borde hjälpa en stund i alla fall.
I pluggpausen tänkte jag även lägga upp bilder från min Mexico resa, så håll utkik!
Puss och Kram från Em.
(bild från hur jag såg ut på nyår)

sover bort dagarna..

Jag skojar inte om jag sovit till minst 11 varje dag sen jag kom hem..klockan har närmre blivit 12-13 VARJE DAG! helt crazy..väckarklockan stänger jag av i sömnen. Värdelöst!Varför är ja så sjukt trött jämt? Idag får jag tacka Karin som ringde vid 11.

Som jag förövrigt saknar väldigt mycket också!
puss och krya på dig kramar till di v

Idag är det redan torsdag, har i stort sett inte gjort nånting dessa dagar. Idag ska jag i alla fall städa undan julen här hemma, fixa tvätten och lite plugg. Ikväll ska jag hem till mammsen på mat med mormor och morfar. Mysigt! Längtar tills imorgon då får jag träffa min kärlek igen.
Ha en fin dag! Ta hand om er v

tråk-onsdag!

åh herregud vad tråkigt jag har!
En riktigt seg dag, var uppe och kollade jvm med J till 01 inatt så sov ända till 12 idag. Har pluggat lite sen spenderat resten av dagen i soffan.. jag har fortfarande på mig pyjamasen och samma toffs i huvvet som jag som med inatt. Ibland är det faktiskt skönt att bara vara också.
Skulle dock ha träffat Emmie på dagen med känner mig hängig och är förskyld så fick missa det. Sen skulle jag haft myskväll med Karin ikväll men hon är också sjuk så blev inget med det. Jakob är i Karlstad med hockeyn och kommer inte hem förens sent på torsdag kväll så jag är helt ensam. Väldigt längesen jag var ensam en hel dag!
Har nu tänt lite ljus här hemma, skalat en apelsin och fixat mig en kopp varm choklad. Det är dags att städa bort julen en jag tror den rosa bocken får stå kvar en kväll till..orkar inte idag.
Inget bra på tv är det heller...fy vad tråkigt!
saknar Mexico

HEJ IGEN MIN KÄRA BLOGG! 2012 ÄR HÄR!

Känner ett starkt sug på att skriva igen i min lilla dagbok. Det är lite små uppehåll ibland men då är det ett tecken på att jag antingen har mycket att göra eller inget kul att skriva.

Så mitt 2011, har ändå varit väldigt bra..men vad sjutton har hänt egentligen?
Jag fick en ny vän Emmie,som jag under året spenderat många myskvällar med, utgångar och massa annat kul v



Jag hade många mys-torsdagar med Karin och Camilla. Hoppas de blir fler detta året!
Två av mina finaste vänner gifte sig! Tillan sa ja till sin Jonas v

Jonna sa ja till sin Christoffer v



Jag fick min prins! Min älskade Jakob som jag älskar så mycket.
Spenderade hela sommaren med Amanda och Klara, vilket var typ bäst!
Firade midsommar i Varberg med Tillan, Amanda, Klara och Ellen.
Jag åkte till Peace and Love, testade på festival livet utan dusch, med smuts och sjukt bra människor och artister!
Jag och Emmie tog en sista minuten till Turkarna på min födelsedag, pensionärsresan med sol, bad, mat, tidiga kvällar och bokläsning + yatzy. Bästa resan!
Jag, Amanda och Stina åkte till London!! Hade världens bästa resa med massa shopping, musikal, party, turistande och skratt.
Jag och jakob tog små kvalle-helger till Göteborg och Stockholm v




Åkte och hälsade på Amanda i Kalmar med hela tjejgänget
Hade en sjukt rolig och galen helg i Göteborg hos Malin med Natti och Emmie.
Och kanske det bästa av allt, resan till Mexico! Mormor fyllde 60 och bjöd med oss alla till Mexico i två underbara veckor med sol, bad, god mat, utflykter och gemenskap. Jag längtar redan tillbaka och kommer absolut åka tillbaka!
(mer pics från mexi kommer)

Jag är faktiskt så nöjd med detta året, finns absolut ingenting att klaga på. Underbart år! Jag tror det blir lika bra om inte ännu bättre detta året. Välkommen år 2012 v

Hoppas ert år varit lika bra!

RSS 2.0