baka gott lchf!

Jag behöver er hjälp!

Jag fyller år om ett litet tag & ska ha kalas för släkten. Tänkte då baka lite olika kakor/bakverk. Eftersom jag, mamma & mormor går på LCHF vill jag baka något smarrigt LCHF-bak! Har ni tips???! Det är synd att Katrins bok inte släppts ännu!
Nu är det dags för crossen eller löpbandet innan CX!

bra träning

Har haft massa träningsmotivation de två senaste dagarna!

Igår blev det:
. PW 5 km
. Cykel 7 km
. Body Pump 45 min
. Cross 15 min
. Mitt egengjorda hemmaträningsschema (ska visa er i ett senaste inlägg)
Idag:
. Cykel 7 km
. Cross 25 min
. Spurt på löpbandet 5 min
. Body Pump 1 h
Nu ska jag göra en smoothie sen blir det mys med hjärtat v

träningstips!

Sitter & käkar gurkstavar med dip. Kände mig ensam & hade tråkigt.

Tänkte ge er lite träningstips denna onsdag kväll när alla andra grillar & dricker vin:
. Promenera innan frukosten. Då är din fettförbränning effektivare!
. Den som styrketränar ska få i sig dubbelt så mycket protein än den som inte tränar.
. För fettförbränning- ät inte innan träningen utan efter!
. Drick kaffe innan träningspasset! koffeinet ökar prestationen & du förbränner mer.
. Ta en Celsius ca 30 min innan (absolut bästa, bästa enligt mig)

sol pw träning jobb

Hej i solen!


Startade dagen med en PW runt munksjön med min vän Jonna i solen. Underbart! Nu ska jag strax bege mig till Sportlife för att köra lite cross sen ett body pump pass. Börjar jobba vid 15 till 20 så där var min dag.
Bjuder på en fin bild på Jonna & Coffe. Snart har de varit gifta i 1 år

ledig tisdag

Kollar på biggest looser & fäller en tår. Det är så härligt att se människor med stor övervikt ta tag i sina liv & verkligen göra något åt saken. Det viktigaste för mig i mitt liv är trots allt att vara hälsosam. Då blir allt annat så mycket roligare också!


Idag är jag som sagt ledig, tog en välbehövlig sovmorgon. På schemat idag står det:

.Tvätt
.Kvalletid med mormor
.Träning
.Sallad efter träningen med Moa

Dags att ta vara på dagen!

räkfrossa

Blev 45 min på crossen ist för combaten + CX. Svetten rann, fantastiskt! Nu har jag fixat igorning lite smått & gott till mig & Jakob. Det blir räkor, aioli, finncrisp, skagenröra & jordgubbar. Efter det ska vi kolla på film & äta dip/gurka. En riktig lyxig kväll & imorgon är jag l e d i g. Underbart är gott!

Mysigt va?

ny vecka..

Har varit slapp mest hela sommaren.. men man får peppa sig själv hela tiden!
Ikväll blir det CX + Bodycombat.

NEW STUFF

Tänkte visa er mina senaste inköp till lägenheten!
Plåtkrukor, IKEA.
IKEA.
Grå pläd, IKEA.
Ut med de svarta fula studenttallrikarna & in med nya vita! (begnande från mamma men fina!)
Skålar, Ullared.
Hjärtskålar, Ullared.
Fat + duk, Ullared.
Fat, Ullared.
Ullared.
Mixer, Ullard.
Ugnsform, Ullared.
Blomlåda, Ullred.
Småflaskor, Ullared.
Scrapbooking till en ny mat/bak bok-LCHF ofc!

sjukis

Jaha, då var det dags igen. Urinvägsinfektion. Inte så himla kul! Så jag fick sjukanmäla mig idag. Skulle jobba 7-12 så de kanske inte var så hemskt men känns alltid dumt när man är tvungen att sjukanmäla sig. Så nu är det penicillinkur som gäller. Idag hade jag tänkt att träna två pass i eftermiddag men de blir ju inget med de.. så himla tråkigt! men tur att jag inte fick det imorgon får då ska vi till Ullared & shoppa.

onsdag..


hej hanna!

Tack för din goa kommentar! Blev superglad att få höra att jag inspirerar andra genom LCHF & på så sätt bli jag själv taggad att köra vidare! :)

Åter till frågan om Side. Först & främst..Side var u n d e r b a r t. Vi bodde en bit utanför Side (ca0.8 km) på ett stort lyxigt fem stjärnigt hotell som hette Kamelya Fulya. Detta hotell hörde ihop med ytterligare två stora hotell där vi hade tillgång till bar/pooler. Vi hade 100 meter ner till stranden som var privat för oss som bodde på de olika hotellen. Så vi höll bara till på den stranden. Vi hade All Inclusive så vi hade tillgång till alla barer, resturang på vårt hotell, strandrestuarang, snackbarer osv. Super bra! Vi fick betala ca 9 000 /person med det var helt klart värt för allt var SÅ lyxigt, så god mat, stora & fräscha rum, trevlig personal.. det finns nog ingenting att klaga över! Skulle absolut rekommendera detta hotell om man är ute efter All Inclusive. En kväll åkte vi dock in till Side stad. De har många mysiga restuaranger vid hamnen & små mysiga gator. För övrigt är Side väldigt lungt & familjevänligt. Perfekt om man är ett par som bara vill ta det lungt & mysa. Funderar på att åka tillbaks nästa år igen!
Strandpromenad..
Klarblå himmel varje dag!
Stranden
Det gick super bra att köra på LCHF ;)
Side stad
Side stad
Side stad
Side stad
Hoppas att jag var till någon hjälp! Jag älskar Turkiet & rekommenderar Side starkt.
Hoppas ni får en skön semester! :)

helgen!

Har haft en mycket bra helg! I fredags blev det jobb, träning & bio, i lördags träning, lite shopping & utgång. Igår var jag bakis som aldrig förr men lyckades ändå tvätta & storstäda hela lägenheten. På kvällen hade vi grillkväll hemma hos mamma. Super mysigt!
Efter städningen kände mig väl unnad att ligga i soffan med bakismat ala LCHF ;)
Nu är de snart dax för cross + CX innan dagen jobbpass 15-20.

vin ikväll

Godmorgon!
Guuu.. vad trött jag var när klockan ringde. Ville bara ligga kvar men gick till Sportlife ändå. Dock hade jag ont i halsen & huvudet kändes tungt så jag skippade konditonsträning idag & körde istället lite gym & CX. Nu känner jag mig dock bättre..kanske va det celsiusen? ;)
Småstädar lite här hemma för ikväll kommer lite vänner på vin sen blir det utgång. Mycket längesen nu! Ser jag fram emot:)  Men innan dess ska jag hem till mamma på lunch sen ska vi på en liten shoppingrunda, jag sis mamma & mormor. Mysigt!
Hoppas ni får en bra dag i regnet så kanske vi hörs senare! v

helg

ÄNTLIGEN HELG!
Jobbet idag gick fort & smärtfritt. Så roligt att få jobba med Amanda! Jag tänkte ta tag i disken nu innan jag cyklar ner till Sportlife för ett IW pass + CX.
Ikväll blir det bio med min syster & hennes pojkvän. Tredje hjulet är ju alltid trevligt

säger hej

Tänkte bara kika in & säga hej. Nu ska jag till gymmet & köra ett pass med syster. Sen blir det jobb 12.15-21.15 ikväll, jippie!
Ha en fin dag!

work

Jaha, då var det dags att cykla till jöbbet. Jobbar 12-21 idag. 12.15-21-15 torsdag & 07-14 fredag. Tack gode gud för att jag är ledig lördag & söndag.
Hoppas ni får en fin dag! v

klänning till bröllop

Hej vänner!


Den 25 augusti gifter min vän Hanna sig & jag måste hitta en fin klänning!
Från Nelly
Fråb Bubbelroom
Vad tycker ni? Jag vill ha en hyfsat enkel klänning. Tips på vart jag hitta mer fina festklänningar?

längtar ni också ibland?


socker & salt

Fick dessa två av mamma idag. De kommer från min gammel mormor. Älskar gamla saker! I mina är det fiberhusk & stevia istället dock ;)

lchf-pancakes

Mormor tipsade mig om gott recept på LCHF pannkakor. Jag var ju bara tvungen att testa så det fick det bli till kvällsmat idag.
Hur fint som helst!

ledig..

Godmorgon! v

Idag är jag ledig, skönt med sovmorgon. Har träningsvärk i hela kroppen men ni vet väl att det bästa botmedlet är att träna? ;) Jag ska i alla fall strax cykla till mormor & morfar..morfar är bra på allt & ska se vad det är för fel på den. Jag råkade såklart glömma den utanför lägenheten en kväll & då var de väl några fulla ungdomar som hade lite kul. Jag är nämligen beroende av min cykel, cyklar till jobbet, för snål för att åka buss & för lat för att gå.
I eftermiddag ska jag träffa Cyrr en sväng & ikväll blir det Body Pump med syster. Jakob åkte till Öland imorse & kommer inte hem förens söndag eller måndag. Skönt för honom men tråkigt för mig! Gräsänka...

ny motivation

Har haft en underbar vecka i Turkiet med 40 graders värme varje dag. Sol, bad, god mat & även en del synder. Jag bestämde mig för att släppa lite på LCHF under veckan. Klarade mig dock från allt gott bröd, pasta, pommes etc. Men jag unnade mig färsk frukt VARJE dag, cola light VARJE dag & glass/efterätter 3 dagar. Snacka om att jag mådde sjukt illa i slutet av veckan! (men gick faktiskt till gymmet 2 dagar, haha). Så nu behöver jag komma igång igen, kickade igång med ett bodypump pass igår med syster & nu kom jag precis hem från ett spinning + CX pass. Känns skönt att komma tillbaks till rutinena.. även om det inte är lika kul att jobba!
Nu måste jag hitta tillbaka till min träningsmotivation...inga mer synder! Är ni med mig?

RSS 2.0