hejdå

Hej alla fina v

Nu ska jag ner till Sportlife & köra ett svettigt spinningpass & därefter CX. BRA start på dagen! Sen hem & duscha, kolla check-packlistan, stoppa nåt i magen sen åker jag & J mot Landvetter-Turkiet-Side. CAN'T WAIT!!!!





Hejdå!!!!

Träning

Jobbade 07-12.30 idag, skön tid men trött när klockan ringde 06 så har tagit mig en PN nu. Hoppas den hjälpte för snart är det dags för 1 h Body Pump på Atlantis. Ikväll ska jag fixa den sista packningen, laga mat med hjärtat kolla på film & mysa! Imorgonbitti kör jag spinning & CX innan jag är värd en veckas semester i underbara Turkiet.
jag skriver nog ett inlägg innan jag beger mig imorgon annars hörs vi om en vecka igen :D Jag lovar att bada minst 10 ggr varje dag, sola mig brun som en pepparkaka & njuta av god mat & vin varje dag! Mig kan ni lita på!
Bild: Alanya 09 med en bästis
PUSS i stora lass.

2 dagar kvar...

Idag skiner solen vänner & jag sitter inne. Katastrof! Har så galet ont i huvudet & känner mig halvt hängig. Ska knapra lite alvedon för ikväll blir det jobb 16.15-21.15 & innan dess vill jag göra ett besök på gymmet & en snabbis på stan i jakt efter flip flopps- TURKIET på lördag v




Igår passade jag på att packa så nu är nästan allt klart inför resan. Jag jobbar ju ikväll & imorgon jobbar jag också sen ska jag & J ha lite fredagsmys imorgon så det är skönt att det är klart. Känns dock som jag har med mig hela garderoben haha.. men man vet ju aldrig vad man vill ha på sig? är ni likadana?
Igår var jag ledig. Så skönt! Tog en sovmorgon. Tränade. Lånade böcker. Fikade med Emmie. Handlade. Storstädade hela lägenheten. Packade. Lagade mat. Hade mys med jordgubbar & LCHF glass. Bra dag!
Hoppas ni får en fin dag i solen!

lite resultat

I helgen måste jag erkänna att jag syndat lite granna! Har blivit ganska många jordgubbar, majskolv, lite bål, mörk choklad, cola light & lite för mycket vin. Men det har de varit värt! Jag är glad som lyckades motstå färskpotatisen, pommes på Max, bakis-pizza & godis, så heja mig ändå!

Jag kör ju fortfarande LCHF för den som undrar, fast min egen LCHF. Följer inte mitt liv efter tex, Katrins bok längre.. man måste hitta sin egen livsstil..precis så som hon gjorde! Imorse mätte jag mig i alla fall & så här såg det ut:
Mage: - 3 cm
Midja: -4 cm
Bröst: -3 cm
Rumpa: -5 cm
Lår: -1.5 cm
Armar: -2 cm


Ja, som sagt tappar jag inte lika mycket nu som i början. Jag hade verkligen velat ha mer resultat på mage & lår men jag vet inte vad jag gör för fel. Jag tränar nästan alltid 6 dagar i veckan, kombinerad träning med både spinning, corepass, crosstrainer, bodypump. Men men, man får vara glad för det lilla & att jag fortfarande tappar centimetrar.
Från start har jag alltså tappat (Efter 3 månader & 3 veckor med LCHF..)
Mage: - 19 cm
Midja: - 11 cm
Bröst: -13 cm
Rumpa: -17 cm
Armar: -5 cm
Lår: -5.5 cm
Vi tar ett glädjehopp på det!

midsommar

Hej igen vänner!
Har haft en f a n t a s t i s k midsommarhelg i Halmstad! På midsommarafton plockade vi blommar, gjorde midsommarkransar, åt massor med jordgubbar, killarna fixade en fin midsommarmiddag med sill, köttbullar & allt som hör till. På kvällen dansade vi loss & drack vin tills vi stupade hehe...
På midsommardagen vaknade alla lagom pigga! Vi åt en mysig frulle sen spelade vi volleyboll på standen, pimplade vin, grillade & festade loss ännu en kväll!
Detta har varit den bästa midsommarhelgen ever! Ser fram emot en reunion i sommar!

detta saknar jag ibland...

Detta var mitt liv innan. Jag åt ljust bröd till frukost varje dag med ett glas oboy till. Jag fikade eller åt godis i stort sett varje dag. Kunde trycka en hel B&J på en kväll. Åt en hel pizza med massa sås en gång i veckan! Jag tränade heller inte speciellt mycket eller hårt. Det resulterar i en pluffsig kropp som blev lat & inte orkade nånting. LCHF är typ det bästa valet jag gjort i hela mitt liv! Min mage har aldrig förr mått så bra som nu, jag blir nästan aldrig uppsväld, jag småäter inte, jag äter gott & blir mätt. Jag älskar mitt nya hälsosamma liv & undrar vad jag levde för liv innan? Jag tränar 6 dagar i veckan, äter hälsosamt & unnar mig mörk choklad en gång i veckan. Jag har märkt resultat på kläder & måttbandet visar minus på en del centimeter. Äntligen börjar jag så smått få en fin & hälsosam kropp som jag trivs i. Därför är inte något av de där sakerna jag saknar ibland värda att ens tänka på när man kan äta god hälsosam mat & må så jävla bra!

skolavslutning & student

Godkvällens!


Imorgon är det en stor dag för många. Klockan halv nio ska jag vara i Gräshagskyrkan. Kyrkan där jag själv är döpt, konfirmerad och där mina föräldrar gifte sig. Det är även den kyrkan som jag är "uppväxt i", söndagsgudstjänser, miniorerna, juniorern & kören. Har även haft skolavslutning i denna kyrka i 6 år. Imorgon slutar min lilla lilla plutt 2an & han ringde innan & sa "Emelie! snälla, snälla..kom på min avslutning imon!" kan man säga nej då? "Ja, det är klart jag kommer vännen!" "JIPPI" får jag som svar tillbaks.
Så jag tvingade iväg J till hemmakväll så jag kunde fixa ihop en liten avslutningspresent!
(Kalle tycker INTE att skolan är det roligaste som finns..)
Det är även en stor dag för Adam. Min gudmors son. Han är som en lillebrorsa för mig!
Vilken stilig kille!
Detta ska hängas runt halsen imorgon!
Det set ut att bli en fullspäckad dag från morgon till kvällen. Ser jag fram emot v

onsdag

God förmiddag! v

Idag känns huvudet tungt & jag har varit hängig hela morgonen. Det blev en jobbig kväll igår men jag är glad att jag har J som alltid stöttar & kramar när det känns tungt. Jag ska försöka göra den här dagen till något bra i alla fall. Ska ta en sväng om med dammsugarn, laga lite mat, gymma & sen jobb 16-21.
Hoppas ni får en fin dag!

shopping-bomb

Några tusenlappar fattigare men en lite fylligare sommargarderob..
Kanske lite galna men dösnygga. från New Look.
Smått, gott & billigt från Primark.


Söta skor från Primark.


Neonrosa väska från H&M.

Tröja från Topshop.


H&M.


Primark.


Hur snygg är inte denna? Topshop.


Forever 21.


Topshop.


Primark.


Primark.


Primark.


Forever 21.

Bilden ger inte kjolen någon rättvisa alls, den är väldigt neongul & mycket snyggare på än på galjen! Topshop.


Topshop.


Primark.


Strandväska. Primark offc!


Jag köpte även två par svarta jeans från Zara! (Japp, exakt likadana..haha. Men de var sköna, snygga & hyfsat billiga!)

Så mina absolut favvo-butiker i London är: Primark & Topshop. Tror ni fattat det vid de här laget ;)


London i bilder


Tack för den här gången tjejer! Och London, jag kommer tillbaks...

update & LCHF

Heeeej <3

London var underbart! Längtar redan tillbaks trots en helvetes natt på Stansted. Visiten i London var däremot toppen! Shopping,Prets goda sallader, turistande, musikal & massa skratt! Tänkte lägga ut lite bilder & berätta lite i ett senare inlägg.
Bild lånad från Stina!
Från & med idag måndag 11 juni tänkte jag köra stenhård LCHF. I torsdags unnade jag mig godis, vilket var sjukt gott! Sen har jag unnat mig cola zero & massa chickenbits. Men det har de varit värt! Nu fram till den 30 juni då jag & J åker till Turkiet/Side hade jag velat tappa de där sista jäkliga kilona. Jag vet ju inte hur mycket jag gått ner men många centimetrar i alla fall. Jag skulle vilja gå ner ca 5 kg till. Då tänker jag att jag kanske skulle va ganska nöjd i alla fall. Jag har ju haft Katrins bok som handbok vilket verkligen hjälp mig & där finns en del där hon beskriver hur man tappar de sista 5 kilona som är de svåraste!
www.finest.se/katrin
Min inspiration!
Så istället kommer jag äta:
- 1 ägg på morgonen istället för två
- Små portioner på liten tallrik! Jag äter mig aldrig spymätt men ska heller aldrig gå hungrig
- Försöka äta mindre mellismål/nötter
- Unna mig nåt gott i form av chokladnötter, mörk choklad, jordgubbar eller lchf efterrätter 1 gång i veckan!
Sen fortsätter jag med träning 6 dagar i veckan som vanligt.
Nu kör vi!

london baby!

Redovining, check!
Gymet, check!
SOMMARLOV!!!!! Känns så jävla bra! Har även varit och handlat en fet påse godis från hemmakväll. Minns ni att jag sa att jag skulle tillåta mig själv att äta godis den 7 juni, det ääääär den 7 juni idag..tjooohej!!!Idag ska jag njuta, njuta av livet!
London nästa, hörs på söndag igen!

mycket att göra

Tjena mors!

Jag har en hel del att fixa idag!
- Träna! -cykel 45 min +  bodypump 45 min. CHECK!
- Skicka in min hemtenta CHECK!
- Öva inför redovisningen CHECK!
- Tvätta CHECK!
- Umgås lite med min pv som fick ledigt från jobbet. CHECK! (hemskt o checka av tid med sin pv, haha)
- Ut & äta med klassen ikväll
ha en fin dag!

forever 21


Inte lite shoppingsugen nu!

topshop-summer


lchf-sallad

Har haft min sista föreläsning för den här terminen. Herregud så skönt! När jag kom hem lagade jag till mig en god sallad. Enligt Katrin är ju sallad det sämsta man kan äta till lunch om man är LCHF:are..men kött & bea är inte gott att äta jämt. Gjorde en LCHF-sallad som innehåller: sallad,gurka,orange paprika, avokado, bacon, Lallersteds rhode island dressing & salladskrydda. Yum-mie!
Jag tänkte städa lite här hemma innan jag ska iväg till skolan & skriva ut lite sen blir det två tuffa pass idag- cykel 45 min & Bodypump 1 h! Idag får de bli en celsius innan för att orka. Ikväll ska jag & mitt hjärta ha myskväll för nu ses vi inte förens på söndag eftersom jag ska ut med klassen imon sen åker jag till London efter redovisningen. Det ska lagas fläskfilé & gu vad gott de hade vart med någon god efterätt ala LCHF men jag får spara mig för på torsdag ska jag få äta min välförtjänta godispåse!

om jag skulle ta studenten igen..


Tänk att det var tre år sen jag gick på bal & tog studenten. Lycklig 18 åring! Nu är jag en lycklig 22 åring & klar lärare om ett halvår. Crazy banas! Flyttat hemifrån & bor i en tvåa i stan med världens bästa pv. Några av mina bästa vänner har gift sig & i sommar är det Hannas tur. Har träffat nya underbara personer som har stor betydelse för mig i mitt liv & måste säga att jag lever livet till fullo. 18 år var en fin ålder men 22 år är ännu bättre.
v

Skulle inte tacka nej

...till dessa godingar i sommar!
Bikbok

Gina Tricot
Bikbok
Gina Tricot
Din Sko

Gina Tricot
H&M
H&M
Bikbok
H&M
3 dagar kvar till London-shopping!

sista veckan i skolan...

Hej!

Hanna vann BB igår, wooow! Helt klart en värdig vinnare :) Innan jag somnade igår låg jag & tänkte på att jag har en del att göra innan jag åker till London på torsdag..måste nog skriva upp de för min egen skull ;)
Bild: aftonbladet
Måndag: Idag tänkte jag gå & växla lite pengar. Sista fix på hemtentan. Adam går bal 15.50. IW + CX 16.45. Hämta pass & resväska hos familjen.
Tisdag: Skola 10-12. Grupparbete. Bodypump 18.20 & efter det mys med hjärtat resten av kvällen
Onsdag: Packa inför London (även om det bara kommer ligga en tandborste & necessär i min resväska) Spinning
kl.10. Ut & äta med klassen kl.18.
Torsdag: Gymet på morgonen. Sista redovisningen kl.10-12. Gå till hemmakväll!!!! Sen går bussen till götet 16 & sen åker vi vidare mot L O N D O N på kvällen !

ett liv utan godis

Som ni vet va jag ett godisfreak innan & har alltid varit. Särskilt när man bor granne med Hemmakväll. Livsfarligt! Jag har i alla fall klarat ca 4.5 månader utan godis nu, förutom ett undantag för 3 månader sen då jag & Fia unnade oss lite gotte. Det känns helt sjukt. Sjukt bra! Trodde aldrig att jag skulle klara det. Dock har jag varit sugen som sjutton många ggr men istället ätit lite nötter eller mörk choklad. Jag skrev för någon månad sen i bloggen att jag skulle tillåta mig själv att unna mig en godispåse den 7 juni. Den 7 juni är nästa vecka, herregud!!! Jag vet inte om jag är redo, haha.. men jag tar sommarlov då & vi åker till London på kvällen, så därför ville jag unna mig det. Jag tror jag kommer att göra det också, en liten påse-belöning. För jag har faktiskt varit sjukt duktig med mat, hälsa & träning & lyckats gå ner i vikt. Känns fantastiskt & ibland får man unna sig. HEJA MIG!

sunshine

Klockan ringde som vanligt strax efter 9. Morgonspinning väntar & därefter tänkte jag köra lite magövningar på gymmet. Är trött på CX så jag kan spy, längtar tills de nya passen kommer! Idag är det sol ute mina vänner, undra om det är varmt? solning i eftermiddag kanske? hoppas!
Hoppas ni får en härlig lördag!

sunshine

Klockan ringde som vanligt strax efter 9. Morgonspinning väntar & därefter tänkte jag köra lite magövningar på gymmet. Är trött på CX så jag kan spy, längtar tills de nya passen kommer! Idag är det sol ute mina vänner, undra om det är varmt? solning i eftermiddag kanske? hoppas!
Hoppas ni får en härlig lördag!

träning

Nu är magen full av kyckling & jordnötssås. Jag trotsar mitt tunga huvud & lilla förskylning & kör ett bodypump pass + CX.

fredagen den 1 juni

Godmorgon!

Vaknade upp med förskylning & halsont, himla skit. Skippade spinningen imorse & skjuter på det till e.m istället med förhoppningar att jag känner mig bättre. Har suttit & pluggat en stund nu, fixat lite inför den sista redovisningen nästa vecka & tänkte korrekturläsa min hemtenta innan det blir dags för lunch med Cyrr. Vi ska äta på Chili Thai, jag älskar thaimat & deras jordnöttssås med kyckling-yummie!
Här var vi små! Alanya 2009.
Planer för resten av dagen är tvätt, storhandla, träna & kolla på Let's dance finalen ikväll. Heja Molly!

RSS 2.0