söndag

igen....hur fort går en helg egentligen? för fort!
 
Min helg har varit bra. Lugn & skön. I fredags tränade jag pump & efter det blev vi bjudna på god mat hos familjen & så kollade vi på HV. I går blev det NW igen för 30 min cross + 30 min CX. På dagen satt jag hemma & lääääste (är med i ett matteprojekt på jobbet) & sen åkte vi till Fagerhult för att kolla på lilleman när han spelade innebandymatch. "Kalle i buren rena rama muren" hahah, ungar är härliga. På kvällen låg jag i soffan & gjorde inget mer än att kolla på film & vid 22 tiden fick jag för mig att planera lite svenklekioner så det gjorde jag med.
 
Nu ska jag springa iväg till NW för att pumppass, skönt att starta dagen med det. Sen blir det mer plugg innan det är dags för innebandy igen. Idag ska jag hänga med & kolla på syrrans kille som spelar i JIK. Sen blir det en mysig fika med två fina vänner, kakan & sandra. Och IKVÄLL kommer mitt hjärta hem igen!
 

10 min tillgodo

Vilken daaaaaag.
 
Har varit på jobbet sen lite innan 08 & åkte därifrån lite innan 18. Där kan vi ju snacka bra start. Det är totalt KAOS i mitt huvud nu. Men jag är medveten om att det blir så & säkerligen kommer vara ett tag framför. Fick i alla fall hälsa på min lilla klass idag eller stora klass. Det kändes läskigt kan jag erkänna. Men också så roligt! Det här kommer bli en bra start för mig. All personal är dessutom supertrevlig & det är en god stämning i personalrummet vem som än kommer in. Sånt är viktigt! 
 
Jaha, det var dem tio minuterna. Snart kommer sambon hem & kakan & Victor kommer förbi på lite taconight. Hörde att de även skulle köpa med sig lite gotte, säger inte nej efter en dag som denna! Men imorgon blir det träning igen. 
 
KRAM!
 

min kärlek

Vilken mysig kväll jag & mitt hjärta haft. Ätit god carpaccio & hjortytterfilé. Inte fy skam! Han är fin min man som slår på stort. 
 
 
Jag är så himla käääär i min Jakob! I februari var det 7 år sen vi blev ett. Vägen har varit krokig & vi har gått igenom mycket tillsammans. Vi har gjort slut. Vi har blivit tillsammans. Men vi har alltid hittat tillbaks till varandra. Det kanske låter töntigt men jag tror verkligen att jag & J är menade för varandra. Önskar alla får känna den lyckan jag känner någon gång i sitt liv!
 
KRAM

Kvalletid

Godmorgon!
 
Idag tog jag & J en sovis. Sen sprang vi ner på stan för att leta efter frökenskjortor, kalender & ipadfodral. Tog sen en kaffe/chai på Expressohouse. Varför gör man inte sånt oftare? så himla mysigt!
 
Nu gick J till skolan & jag tänkte dra igång storstädningen här hemma, det ser förskräckligt ut IGEN. Efter det blir det träning & ikväll ska jag & hjärta ut & äta, fira att jag börjar jobba som lärare imorgon. En riktig mysdag!
 
 
Dagens tips: Ta tid för varandra! Det är så värt, även om de "bara" skulle innebära en kopp kaffe. 
 
KRAM!

you can call me teacher

Då har jag varit & hälsat på alla kollegor & tagit in en massa information i mitt lilla huvud. Men det här blir nog bra! Jag kommer vara klasslärare i en klass 5 & mina ämnen kommer vara svenska, SO & matematik. Så på måndag börjar allvaret på riktigt för den "nykläckta läraren" som man blir kallad, hehe. Kan inte fatta att jag är KLAR. Snart är det dags för föräldrarmöte, utvecklingssamtal & skriva omdömen. In i hetluften! men jag är redo. 
 
Ska strax till NW för att köra ett kvällspass BP. Jag behöver vekligen få röra på mig känner jag!
 
 
 

mardrömmar..

Fy sjutton vilken mardröm jag hade inatt. Vaknade upp anfådd stup i timmen, nöp mig i armen & la mig tätt intill Jakob för att fatta att de bara va en dröm. Men sen somnade jag om & drömde samma igen. Så när Jakobs klocka ringde strax efter 06 har jag nog aldrig kramat honom så hårt & sagt så fina saker. Usch, varför drömmar man egentligen?
 
Nu har jag i alla fall duschat av mig den där hemska drömmen & tar de lite lungt. Ska in i HLK:s portar igen senare, det var ju sista gången i fredags? nejdå, ska bara sälja en bok! Sen sätta mig på tåget till jobbet för att vara med på möte. Eftersom jag inte alls vet hur länge vi håller på så abvokade jag mitt favvo-BP & bokade ett nytt senare ikväll. Undra hur det kommer gå sen? kommer bli tufft att hitta tid/ork till träningen tror jag, men jag ska kämpa!
 
 
 

work that ass off!

Nu har jag prickat av punkterna på listan utan träning, som det snart är dags för!
 
Hann till & med kika på två avsnitt av The Kardashians & somna till i 20 min. Vardagslyx & jag njuter till fullo. Imorgon börjar allvaret. Eller då ska jag på mitt första personalmöte! 
 
Nu ska jag strax traska till NW för att döda lite kalorier på crossen & sen köra ett svettigt CX pass. Gissa om jag känner i rumpen efter pumpen igår? blev ju sisådär med träningen förra veckan i och med anställningsintervjuer, opponering, examen & firande. En helt klart godkänd anledning, men att det kändes efter pumpen kan jag ju tala om.
 
Jag har en bra pepplåt till er om ni verkligen inte är sugna på att träna:
LMFAO- Put That Ass To Work
 
 
Nu kör vi!

to do list

Godmorgon!
 
Denna måndag är jag ledig, weeho! Men en hel del att göra.
 
Jag ska sitta & korrugera C-uppsatsen
Fixa tåg/busskort
Gå till banken
Träna
 
Sen är nog den här dagen slut den också. Jag träder i tjänst på riktigt först på måndag så den här veckan blir det massa information, hälsa på kollegor, presentera mig för klassen & en hel del planering skulle jag tro. Jag är peppad för att börja nu!!!
 

life

Livet är bra konstigt.
 
I början av veckan var livets karusell minst sagt på botten. Ägnade en hel kväll till att gråta & deppa över att ingen ringt & frågat om jag ville komma på intervju. Dagen efter blir jag uppringd & kallad till intervju. 2 dagar senare ringer rektorn igen & berättar att jag fått jobbet. Så nu kan man säga att livets karusell är på toppen igen, en riktig balder! 
 
Jag känner mig lycklig, förväntansfull, nervös & rädd på samma gång. Men mest stolt! I made it! I veckan börjar jag jobba & även fast det bara är ett vik börjar ett nytt kapitel i mitt liv.
 
 
 jag kan göra allt, bara jag vill! 

the day

Examensdagen!
 
En dag fylld av lycka & jag minns allt som ett enda stort rosa moln! Vi började som sagt med champagnefrulle hemma hos mig. Jag, Kakan, bästa hockeymorsan & Sandra. Vilka mysiga tjejer alltså. Vi skålade med champagne såklart, åt god frukost & lipade lite. 

 
Fick så fina presenter & blommor! P.S. Klädkok på frukosten var mjukis, hihi. Jag sprang inte runt i rosa mjukis på examensdagen sen, om någon undrade det. 
 
 
 
Bästis! 
 
 
 
 
Mingel i skolan, vemodigt att gå in genom högskolans dörrar för sista gången...
 
Efter cermonin i kyrkan var det dags att göra sig partyfin inför kvällens party! 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken kväll! Vilken dag! Jag finner inga ord, nu är jag lärare! På riktigt. 
 
KRAM!
 
 
 
 
 

slappkväll!

Efter gårdagens bravader har det varit skönt med en lugn dag. Ätit & firat mit med småsystrarna, kollat på hockey  & nu ätit lite god mat. Nu ska jag krypa ner i soffan jämte J & kolla på film. Mys!
 
 
Såhär såg jag ut igår! 

jag fick jobbet!!

Nyexaminerad & fått mitt första lärarjobb, på självaste examensdagen. Hur glad? GLAD! 
 
Ni förstår inte hur lycklig jag är just nu. Ikväll ska skumpa & vin spruta ur öronen för nästa vecka börjar allvaret!
 
 
 
WIIIIIIIIIEEEE!!!
 

it's graduation for f*ck sake!

Kära vänner!
 
Idag tar den här damen sin lärarexamen! Det hade man inte kunnat tro va? ;) hahah..
 
Jag är STOLT över mig själv. Läraryrket har alltid varit en dröm för mig, alla har vi väl våra små drömmar? eller stora. Idag ska jag njuta & vara stolt hela dagen. Och ha kul!!!
 
Snart kom några härliga tjejer hem till mig på champagnefrukost!
 
 
JAG TAR EXAMEN!!!

PROUD

Nu undrar ju alla hur det gick för mig idag, eller? ;) heheh..
 
När jag satt i bilen påväg till anställningsintervjun höll jag på att kissa på mig. SÅ himla nervös! Vad ska dem fråga? vad ska jag svara? hur ska jag sitta? hur mycket ska jag le? hur allvarlig ska jag vara? tonläge på rösten? etc. Ja, jag tänkte nog på allt. När jag kom dit blev jag bemött av en väldigt trevlig & ung rektor. Klassläraren som hade klassen nu var också med, en väldigt avslappnad stämning. Och jag var lugn som en filbunke, jag som hade stirrat upp mig så för jag skulle få blackout & inte kunna säga nåt pratade på som bara den & besvarade frågorna. Nu vet jag ju inte om jag kommer få jobbet, antar att jag troligtvis får reda på det imorgon. Men hur som, är jag stolt över mig själv! Jag fick komma på intervju & jag gjorde mitt bästa & känner mig nöjd. Framförallt var jag mig själv till 100% & jag hoppas dem kände det.
 
 
 
Nu är det snart dags för hockey med mina favoritkillar! Jakob & lillbrosan!
 

nu kör vi

Opponeringen gick bra, tack gode gud!
 
Imorgon väntar min allra första anställningsintervju som lärare. Nervös? ehh. ja! men positiva tankar är helande tankar, som min mamma brukar säga. 
 
Jag är grym!

viktiga dagar!

Vill börja med att säga, TACK Linnea för dina underbara ord. Du fick ögonen att vattnas på mig såhär på morgonkvisten. Hela jag blir lycklig när jag får höra att jag inspipirerar andra, det är såklart en tanke med min blogg men ändå tror man inte det är sant. Tack för du förgyllde min dag kära du!
 
Här hinner jag egentligen inte sitta men jag behöver få skriva av mig. Jag konstaterade att jag har tre väldigt viktiga dagar framför mig & nerverna börjar ta över. Idag/snart/nu är det dags för min sista examination för utbildningen, opponering! Kan nog gå hur som helst. Imorgonbitti ska jag på mitt livs första jobbintervju, hur läskigt? på fredagen tar jag EXAMEN!
 
Önska mig lycka till men jag kommer inte säga tack för det betyder otur! ;)
 
Ignorera min blekhet, men bättre än solarium!

träningstaggad!


Sitter & äter lite mellis. Äter aldrig mellis kan tilläggas men idag var jag sjukt hungrig. Blir en celsius till det sen promenera till NW för bodystep & bodypump!

happy!!!

Livet kan ändra sig fort. 
 
Idag har jag fått förfrågan att komma på två intervjuer! Det ena är dock bara ett extrajobb under våren men ett roligt extrajobb som jag har stort intresse för. Så blev väldigt glad! Det ena är en tjänst som klasslärare. På torsdag smäller det! Ska bli kul att äntligen få komma på intervju! Och är stolt över mig själv att jag ska få komma  intervju på 2/5 jobb jag sökt. Självförtroendet flödar just nu! 
 
Och puss & kram till alla som peppat mig! Ni är guld värda.

svacka..

Godmorgon vänner!
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur denna lilla svacka jag har. Allt känns pisstungt just nu. Jag är lixom bara så ledsen, orklös och deppig. 
 
Vad hände med den positiva & glada Emelie som är envis, aldrig ger upp & tror på att allt ordnar sig?
 
 
 
Hon är som bortblåst...
Nu blir det skola i alla fall för att träffa Judith. Hon är en glad prick, det brukar smitta av sig! Hoppas.
 
Ha en underbar dag!

inredning

Har kommit in ett litet flow där jag vill ändra om massa hemma & fixa!
 
Glasflaskor som ljusstakar, kul grej!
 
Black & White. Sen J flyttade in har det rosa åkt ut & det svarta åkt in hehe. I like it!
 
 
Min lilla lantliga hörna..
 
Mycket kärlek till min seconhand tekanna! 
 
 
Så är vi med vitrinskåp också! Blev ett vitt från hemnes serie, samma serie som i sovrummet.
 
Min lilla kreativa byggnad! Gammal vit kista & sockerlåda, hittat på mammas vind. 
 
Hallen eller "korridoren" som jag säger, blev lite roliga med en ny matta!
 
 
Fint i köket! I v Lexington.
 
 
Klistrade fast fjärilar över sängen, blev sådär nöjd men innan var det så tomt så tills jag
kommer på något roligare får dem sitta där! Vad tycker ni?
 
Ljus & ljusstake från H&M Home!
 
Och nya förvaringskorgar, det är det lilla som gör det..
 
 
 

tips!

Ett bra tips till alla där ute som har svårt att hitta motivation till att träna, boka in veckans pass på söndagen! Prioritera din träning & försök att inte avboka något pass. Då kanske man tänker att, jamen jag kanske skulle fika med den & sen skulle jag göra det & det. Men ibland får man vara lite egoistisk & säga "jag tränar till klockan 18:00 men en fika efter det?". Mina vänner är ganska så vana vid det ;) 
 
Den här veckan ser mitt träningsschema ut såhär:
Måndag: Cross + CX
Tisdag: Bodystep + Bodypump (favvo-dagen!)
Onsdag: Cross + CX
Torsdag: Bodypump
Fredag: Eventuellt gymmet! TAR JU FÖR SJUTTON EXAMEN, WOOP!
Lördag: .......bakis
Söndag: Bodypump
 
 
Go, go, go!

men godmorgon!!

Kl.8 ringde klockan idag, k i l l  m e. Men det är ju ändå inte så tidigt, så det är dags att skärpa sig. Sova till kl.10 varje dag, näe, det håller inte! 
 
Det första jag gjorde var att springa ner till tvättstugan & sätta på 2 maskiner. Jisses, nu när man är sambo tvättas det lite mer minsann! Snön ligger fortfarande på marken & det är grått ute så jag har tänt ljus i lägenheten & sitter här i mörket i mjukisdressen. DÅ eller just nu känner man att det är värt att gå upp tidigt, sitta i soffan med levande ljus, en kopp kaffe & kolla ut på det ruggiga vädret. Men kan man, ja, då lockar sängen mer.
 
Idag är det sista dagen för opponeringsarbete hemifrån, imorgon blir det skola för att sammaställa & gå igenom allt inför min SISTA examination på min utbildning. Sista & värsta? är dock tillbaks i skolbänken på måndag, ställa om hjärnan för matte igen. Hua, men det ska nog gå det med! Med rätt inställning så löser sig det mesta. 
 
 
 
Tummen upp för den här dagen!
 
 
 

träning

Känns skönt att vara igång med träningen igen efter jul/nyår.
 
Den här veckan blev det:
Måndag: Cross 25 min & CX 30 min
Tisdag: Bodystep & Bodypump
Onsdag: Cross 30 min & CX 30 min
Torsdag: Bodypump
Fredag: IW 30 & CX 30 min
Lördag: Bodypump
Söndag: Vila! 
 
 
Nu taggar vi för en ny vecka med nya möjligheter!
 
 

bra dag!

Vilken mysig dag jag haft!
 
Startade dagen med ett bodypump pass & därefter en lång fika med mina tjejer. Så mysigt! Efter det drog jag & Cam upp till IKEA & handlade massa roliga saker. Ska visa er! Sen pysslade jag hemma & ikväll kom Kakan & Victor & hämtade mig för att åka till Maxi & handla inför kvällen. Gjorde tacos & mös ner oss i soffan. TV:n ville inte vara på vår sida ikväll så vi kollade på gamla videoinspelningar istället, haha..jag saknar gamla goda tiden lite! Eller nej det gör jag nog inte men det är kul att tänka tillbaks. 
 


 
Mysiskläder på!
 
 
 

Får ont i magen, hahahah..
 
KRAM!

gotte

Lipat till Grey's. Lipat till Vänner. Lipat till OTH. Herregud! 
(och det är inte ens tjejveckan).
 
Ikväll ska jag & hjärtat ha mys! Handla gotte på hemmkväll & kolla på någon film. I helgen åker han med hockeyn till STHLM & jag blir gränänka. Men vad gör väl det när man ska träna, fika & mysa med fina vänner? 
 
 
Vill dyka ner här nu!!!

examensklänning!

Innan träningen idag gick jag en snabb sväng på stan. Gick in på H&M och där hängde min examensklänning. Den såg först väldigt liten ut och tänkte att den får jag ju aldrig på mig. Men den satt som en smäck. Jag tyckte den var perfekt i alla fall, stilig & elegant! Dock lite väl lång för min smak så bästa svärmor ska lägga upp den på söndag, vilken lyx att ha en sån svärmor som är bra på så mycket & otroligt snäll! v
 
 
 
 
Nu har jag vikt upp den i ungefär den längden jag tänker mig. Något längre kanske! Det finns väl bara ett problem som jag ser det och det är den härliga u-ringningen. MEN vi kommer att ha röda stora schalar i kyrkan så då är det problemet löst. På kvällen får man faktiskt vara lite mer party hehe. Och dessutom är jag ingen storbystad tjej så då känns det inte lika farligt, enligt mig i alla fall.
 
Vad tycker ni? 

deep talk

Då var naglarna borta och dagens träning avklarad, skönt! 
 
Jag har verkligen inte haft någon matlust den här veckan, mest levt på celsius och proteinshakar..vilken inte är så bra. Kroppen behöver ju MAT, särskilt om man tränar så mycket som jag gör. Därför känner jag mig helt slut nu, glåmig och nere. Jag är dock sugen på ALLT jag valt att inte stoppa i mig. Som exempelvis, en stor fet pizza, pommes och bullar. Är så förskräckligt sugen på lussebullar, unnade mig faktiskt inte en enda i jul. Och så är jag sugen på godis också, fan! Nu blir jag nästan lipfärdig. Men det har varit en tuff vecka med C-uppsats & ångest inför framtiden. Att känna att man inte duger & inte blir vald. Samt att behöva konkurrera jobb med sin bästa vän, ja det är tuffare än vad man tror! Eller vad jag trodde det skulle vara.
 
Bita ihop och tro på sig själv var det ja. Det kan också vara jäkligt tufft. Men jag antar att jag inte är ensam om att känna som jag gör. Tro på dig själv Emelie, tro på dig själv! 
 
 
Ja, det var ju inte meningen att detta skulle bli ett djupt inlägg direkt men det var skönt att bara få ut sig allt. Det kändes ungefär som att gråta ut. Tack bloggen för det! 
 
Nu ska jag steka isterband, det är trots allt min favoriträtt! 
 
KRAM :)

mateus

Jag har länge funderat på att börja samla på mateus porslin men aldrig riktigt hittat ett intresse för det. 
 
Nu har jag dock besämt mig för att börja samla! Så ni alla som undrar vad ni ska hitta på till mig i examenspresent, här kommer ett förslag som Fröken Emelie skulle bli glad för! Allt porslin önskas i färgen grått.
 
Tallrik med spetskant, 25 cm. Pris: ca 190 kr (enligt nätet). Finns på IEMS
 
Ostronskål, liten. Pris: ca 235 kr (enligt nätet). Finns på IEMS
 
Ostronslål, mellan. Pris: ca 360 kr (enligt nätet). Finns på IEMS.
 
 
Jag har ju ingen del än så spelar absolut ingen roll vilken ni väljer!
 
KRAM
Emelie 

 
 

pluggpaus

Jajjamän! Har nu läst igenom hela opponeringsuppsatsen, dags för lunch! 
 
Idag blir det snabbmat- bacon & mosade kokta ägg. Redig LCHF mat det där! 
Längtar till sommar, då ska jag äta gubbar! 

bikergirl

Skinn från topp till tå! Eller jeansen är väl inte direkt i skinn men nästan. Sitter som en smäck & blir dina för 600 kr på Gina! 
 
Idag ringde väckarklockan 8:00. Det var längesen den ringde så tidigt och egentligen är det ju inte ens så tidigt. Tänk i framtiden när jag jobbar som lärare och börjar 8 varje morgon istället (om man nu får något jobb, känns ju omöjligt just nu...). Sprang i alla fall iväg till skolan för att kolla på Karins dramaföreställning. Jag skrattade nog mer än barnen som var där. Sååå duktiga hela gruppen! 
 
Direkt när jag kom hem nu slet jag av mig tajtbyxorna och på med hotpants! Jag är faktiskt en riktig mjukistjej. Hatar att gå runt i sånt som sitter åt när man ändå bara går hemma och skrotar. 
 
Världens skönaste hottisar!
 
Nu ska jag fortsätta med opponeringen. Läsa, läsa, läsa...

träning är lycka!

Fasen vad endorfiner det sprudlar i kroppen efter två superträningspass! 
Tisdagar är absoluta favvo dagen för träning. Idag var vi ett riktigt gött och stort gäng på pumpen, taggade till tusen! 
 
 
Givetvis en celsius innan träningen & proteinshake efter! 

sleepy!

Godmorgon eller godförmiddag eller är de redan lunch för vissa? 
 
Jag tog i alla fall en rejäl sovmorgon idag. Tror de behövdes efter alla timmar med C-uppsats igår.
 
 
Sitter & surplar i mig en smoothie & tänkte börja opponeringsarbetet, men de vi ska opponera på hade inte skickat sin uppsats, eller inte till mig i alla fall så då blir det lite svårt. 
 
I eftermiddag blir det i alla fall Bodystep & Bodypump. Supertaggad! 

Happy feelings

Hej vänner! 
 
Vet ni? nu har vi skickat in vår C-uppsats för opponering. Känns lite som att lämna sin unge på förskolan för första gången, tror jag. Men skönt! Vi har varit duktiga & jag blir nästan nostalgisk när jag tänker tillbaka på tiden. I alla fall tiden på Mallis, minne för livet!
<3
 
Har för övrigt haft en bra dag! Har gjort ett fotoalbum till mammas bröllop, beställt böcker, läst C-uppsats & tränat med Kakan. Vi körde 25 min cross & 30 min CX. Så gött att vara på G igen! Ännu bättre med världens bästa träningskompis! Nu kör vi!
Två nyårsglada töser i glitterfodral!

wedding pictures

I fredags gifte min fina mamma sig med hennes kärlek! 
 


 
 
 
Love!

new york harlem

 
 
Älskar min nya tröja! Jag & syrran köpte likadana i Stockholm ;)
Funkar att både skrota runt hemma i & till ett par snygga tajta jeans eller till kostybrallan!
 
Den blir din för 129 kr på Gina!

strong is the new skinny

 
Har precis kört ett morgon pass med bodypump. BP är mitt absoluta favvo-pass!  Muskler kanske jag inte bygger men jag har märkt hur pumpen format till kroppen & det känns som jag orkar lite mer för varje vecka. När jag började på pump för lite mindre än 1 år sen tog jag 7 kilo på ben & nu klarar jag av 22.5 på benlåten. Ett litet mål jag har för mig själv är att klara 25 kg på benlåten. Tror ni jag lyckas?
 
What dosen't kill you makes you stronger!

let's do this!

Kom precis hem från ett bodypump-pass & CX. Och vet ni? är så sjukt peppad på ett nytt träningsår med nya möjligheter & mål. 
 
2012 var ett bra år! Jag bestämde mig för att ändra livsstil & börja ta hand om mig själv. Tappade en himla massa centimeter runt kroppen & började sakteligen också att trivas med mig själv. Jag lärde mig även en sak som jag skulle vilja skicka med alla där ute som tragglar med träning & att tappa kilon, Rom byggdes inte på en dag! Mitt "ROM" är verkligen inte färdigbyggt än men på god väg. Målet med min träning & kost var att gå ner i vikt & trivas med mig själv. Jag klarade mitt mål är jätteglad för det. Så vad är mitt mål 2013? jag skippar det här med att "jag ska gå ner 5 kg till den 4 april" & satsar istället på att fortsätta vägen till en ännu bättre hälsa & kropp genom att utmana mig själv med träningen. Jag smygstartade idag med att lägga på extravikt på pumpen, fast det kändes omöjligt. Så mitt mål är att utmana mig själv & förhoppningsvis se resultat! 
 
Är ni med mig?
 


happy new year 2012/2013


 
 
Hade en väldigt mysig nyårsafton!
 
Vi startade dagen med en liten aktivitet- skridskoåkning! På eftermiddagen blev det tjejmiddag med supergod för & varmrätt. Med mat i magen & en del vin tog vi taxi till festen där vi mötte upp boysen. Drack drinkar, skumpa & vin. Dansade på stolar & skrattade tills kröppen inte orkade mer. Vid 01 somnade Emelie i soffan, hehe (läs: somnade, inte däckade). Jag var så sjuuukt trött! Partypooper? haha. Så vi traskade hem i hyfsad tid, stannade på Chicken mama & handlade mat sen gick hem & sov. 
 
Idag vaknade jag upp pigg som en jag vet inte vad. Får tacka mat & vatten innan jag gick & la mig. Har spenderat dagen i soffan i alla fall. Ludde räddade vår dag, han kom med massor med lösgodis & cola zero, han är fin han. Killarna kollar på fotboll & jag försöker göra lite nytta med C-uppsatsen. Går si sådär! Imorgon är det skola igen, hua! 
 

RSS 2.0