ledig!!

Ledig idag!!
Nu ska jag och J powerwalka runt munken & efter det åka & handla på Maxi. Efter det bli det plugg & träning för mig. Ikväll kommer mamma, mormor & syster på kvällsmat till oss. Mysigt!

tagga!

Har varit i skolan HELA dagen, pluggat asset av mig idag. Min barnbok är också klar och utskriven så nu känner jag ro i kroppen. Ska alldeles strax bege mig ner till Sportlife för att köra 1 timmes skivstångpass. Kommer bli dödens gött! Nu gäller det att tagga till!

lunch

Tar en pluggpaus!
Ska strax gå & köpa en sallad & sen sätta mig på bryggan & luncha med Sofia, Sara, Ida & Lina. Sen blir det en sväng på stan, behöver nya träningskläder! Nästan klar med barnboken i alla fall, får skriva klart slutet ikväll.
Hoppas ni får en trevlig dag!

Godmorgon världen!

Ny vecka, nya möjligheter!

Min helg har varit bra. Umgåtts med familjen en hel del, shoppat, var ute en sväng i lördags med bästis (utan en droppe alkohol), tränat hela helgen såklart, grillat & varit med min kärlek. Idag är det måndag & jag försöker tänka positvt.. är ju ledig för guds skull!
Min dag kommer se ut såhär..
*Skriva klart min barnbok (kan ta ett tag)
*Spinning 17-18
*Kör 19-21
Det är också andra veckan som jag kör LCHF and I like it!
Ha en förbaskat bra dag!

inspiration

Snyggt från Gina

Bikbok
MONKi
(Kjolen)

lördag

Uppe med tuppen idag. Skämde bort min pojkvän med frukost på soffan.
Efter blev det ett CX pass med bästis. Skönt med lördags träning!  Nu kom jag nyss hem..har varit & shoppat & lunchat med mormor. Fick med mig ett par jeans, en tischa och två jackor hem..
Gult är fint i vår & sommar. 99:- från H&M
Slim Ankle. Sitter som ett smäck. 299:- H&M
Jackorna får ni se i ett senare inlägg. Köpte både på Åhlens för 500 kronor styck.
Nöjd tjej!

.

Skitpiss. Vissa dar är sämre än andra. Mörk choklad är min räddning.
Trevlig helg alla!

fredag!

Idag är det fredag, skönt. Skola 9.30-14 sen direkt till friskis för ett skivstång pass! Har inga planer resten av dagen så kanske blir en tur hem till familjen ikväll.
Ha en fin dag!

från H&M

Jag köpte en bikini för ett tag sen från H&M. Tycker dem har en hel del fina i år.

Älskar färgen, fin om man är brun.Inte lika fin om man är blek som ett lik...(hoppas ingen tar illa upp av halv-naken bilden)

Är även sugen på dessa godingar:
När jag satt & kikade på bikinis så blev Jakob också sugen på att beställa hem ett par bad shorts från H&M.
Tummen upp för korta badshorts!

vill.resa.

Haft en liten kvalle-tid med min Kaka. Vi åt sallad och lite bär med grädde till efterätt. MUMS! Nu sitter jag i min ensamhet..drömmer mig bort till en kritvit sand, blått hav & en flytmadrass, en rosa. Jag ÄLSKAR att åka utomlands, sola & bada hela dagarna. Jag har bara 1 veckas semester i sommar & den SKA jag spendera med min pojkvän i något varmt härligt land! Frågan är, vart ska man åka?






Jag är en turkiet-älskare! Kan bli en resa dit...

heja mig!

Herregud vad jobbigt det var. Att springa inne på bandet är inte alls samma sak som utomhus. Först sprang vi 2.5 km sen stannade vi & körde styrka, armhävningar + situps i 10 min sen sprang vi 2.5 km till. Fyfan vad det kändes bra efteråt! Ska springa utomhus minst 1 gång i veckan fram till vårruset nu..jag ska klara det!

laddar...

..med en kopp te med en skvätt grädde i innan löprundan!
torra läppar, svar ja

snart sommar för guds skull..

Vilken fint väder det är ute idag. Det var helt klart för varmt att ha på dig jeans tjocktröja och lång kappa. Måste införskaffa mig en ny vårjacka & det är typ nu! Vill ha en kort snygg, men vart?
Den här skinnjackan från H&M är dödligt fin. Dyr också.
Har varit & lunchat med min fina mormor, blev Jensens. ÄLSKAR deras råstekta potatis men nej, det blev istället kyckling med sallad + lite bea. Väldigt gott det också! Idag jag var jag lite glad, mina jeans som jag krympte i tvätten fick jag ju på mig för ett tag sen.. men de satt ju fortfarande väldigt tajt! Idag fick jag gå och dra upp byxorna lite och jag behövde inte dra in magen för att knäppa dem. Då blir man peppad att fortsätta :D På tal om det ska jag och Fia ut och springa runt munksjön i eftermiddag. Herregud vad jobbigt det kommer bli? Minns inte sist jag sprang ute. springer a l l t i d på bandet. Dags att börja ladda inför vårruset nu!
Men först städ här hemma! Skriver hur min löprunda gick sen ;)

food

Hej igen!
Det är redan onsdag & jag har nyss försovit mig till min kvällskurs, underbart! Men det va skönt att sova..gick upp kl.06 imorse, hua! Nu har jag precis lagat mig en liten middag (tidig kvällsmat) idag blev det en halv kyckling, en halv avokado och sallad + dressing! Mums..
Än så länge gillar jag LCHF. Jag räknar inte med att gå ner 3 kg på en vecka, jag ser detta långsiktigt & magen har aldrig mått bättre utan kolhydrater. ALDRIG uppblåst. Det är underbart skönt! Jag unnar mig ibland, lite nötter med mörk choklad runt, grädde med några hallon. Det är för himla gott när man blir akut godissugen!
Är dock väldigt sugen på att göra Katrins kokosbollar eller chokladmousse någon dag, men det känner jag mig inte värd ännu. Har jag något att se fram emot..någon dag!
Eftersom jag missar kvällskursen ska jag kolla på HV med Jakob hemma hos Johan. Dem måste vinna ikväll!!!!

då kör vi!

Hej!
Hade en väldigt mysig dag igår med Tuva, Nova och Jakob. Full rulle hela dagen. Idag tog jag en sovis, sen har jag och J varit och storhandlat på Coop för imorgon börjar jag på lchf på riktigt.. (har väl redan smygstatat lite). Tänker såklart ta hjälp av Katrins bok & andra lchf bloggar. Hanna min fina vän som också går på lchf tipsar mig om bra recept och drar med mig på jobbiga spinningpass. Hon är toppen! Nu ska jag ta ett ryck här hemma och städa innan jag ska på Skivstång/spinning 85 min. Men den träningsvärken jag har kommer jag ju typ avlida! Men jag är träningssugen.


mina tussar!


storhandlat minsann!

lööördag

Har klarat av dagens träning redan! Svettigt spinningpass, mina ben är dödens nu. Idag ska jag spendera hela dan hos pappsen! Först fira Eve sen ska jag och J sitta barnvakt resten av dagen. Det blir mys!

stolt

Fy fan vad jag är duktig! Har precis kört både ett station/styrka pass i 60 min och efter det bestämde jag mig för att springa lite på bandet, typ 20 min som jag brukar. Men idag hände det något, jag fick sån energi och puschade på mig själv till att springa dubbelt så långt, 40 min! Herregud vad jobbigt det var i slutet men jag klarade det. Wiiiiie för självförtroendet!

jaaaa!!

Igår fick jag ett glatt samtal, nämligen ett sommarjobb på Lindgården. Det är ett äldreboende som ligger på Rosenlund. När jag var där på intervju fick jag ett så himla bra första intyck, super trevlig chef, trevlig personal och allt var så mysigt. Har flera vänner som jobbar och har jobbat där så jag vet att det är bra ställe. Så jag blev glad Äntligen ett nytt jobb!
Nu har jag ätit frukost med älskling inna han begav sig till skolan. Åt mina goda knäcken & te. Mums! Idag är jag ledig, skönt! Jag ska träna vid 12 sen måste jag plugga & ikväll ska jag & Jakob ha kvalle-tid, vi ska gå på Hockey!!! kul!
Nu ska jag ta tag i dagen. Kärlek!

nu har jag bestämt mig!

Lchf here I come! Jag är helt fast av att ha läst Katrins bok nu & vill verkligen testa så jag ska ge det 2 månader. Jag har precit vräkt i mig en fruktsallad nu, bäst att passa på för sen blir de ingen frukt! Herregud vad jag är peppad!

Att unna sig..

Alla kvinnor borde unna sig en bukett tulpaner/rosor en gång i veckan! Det gör i alla fall jag, ganska ofta.
Fyndade en fin bordstablett på Maxi också, funkar perfekt som duk!

dags att bli smal

What a wonderful day!
Skola 8-11 sen har jag lagat lite lunch, promenrat i solen till maxi och handlat samt hämtat min efterlängtade bok..
Jag kan typ inte sluta läsa den! Blir så SJUKT sugen att börja lchf jag också.
Nu ska jag strax spinna med Hanna sen ikväll kommer Jonna & Hanna hem till mig för mys <3

drömmer mig bort...


uvi

Jaha! Går till friskis med kakan, går på toa och känner att de gör jävligt ont. FAN! urinvägsinfektion, skjut mig! Vill träna! Går ändå ut och försöker ignorera tills jag känner hur jag börjar kallsvettas och de värker i hela magen. Går hem.

Öser i mig citron nu, det enda som brukar hjälpa för mig förutom medicin då. Ville såååå gärna gå på kören ikväll, missade förra gången också. Känns piss tråkigt! Men, men.. vad ska man göra? och Jakob har match ikväll så han kommer inte hem förens sent..kul. Ne fy vad ledsen jag blir nu!

new week, new possibilitys

Heeeeej och godmorgon!!
Sitter och kollar på vakna med the voice och funderar på vad jag ska äta lite frulle. Funderar på mina goda knäcke jag bakade igår, med lite ägg på. Yum Yum!
Förövigt är det fjärde veckan på mitt nya hälsosamma liv, känns fantastiskt och jag vill bara fortsätta. Även att jag var sjukligt sugen på godis i veckan är jag glad att jag avstod! Nu fortsätter vi med en ny hälsosam vecka med massor av träning!
Denna dagen börjar jag kl.13 med ett litteraturseminarie, vet inte alls hur blodigt det kommer bli. Sen har jag spinning vid 17 och kören ikväll till 21. Sen hem och sova.
PUSS!

nytto-knäcke!

God kväll!
Redan söndag, herregud vad helgen går fort. Idag var jag och Jakob uppe kl. 08.00, detta trodde jag aldrig! Då passade jag på att göra klart dagens plugg. Skönt, då slapp jag det nu ikväll. Sen har det vankats kalas för min fina syrra som fyllde 17 år idag! Hurra, hurra! Av mig och J fick hon en söt blå klänning från H&M. Själva inslagning är ju också superviktig!
Jag måste ändå säga att jag varit duktig. Medans de andra åt marängsviss, chokladmuffins och kolakakor åt jag fruktsallad med en liten klick grädde. Att jag kunde motså, men det gick. Efter kalaset blev det ett träningspass på friskis och nu har jag precis lagat nyttiga knäckebröd!
Kvällsmat: två knäcke, ett ägg & en kopp kärlekste v

Tänkte dela med mig av receptet:
Du behöver:

2 dl majsmjöl 
1/2 dl linfrö
1/2 dl sesamfrö
3/4 dl pumpafrö
1/4 dl solrosfrö
1/2 dl olivolja
2 dl kokande vatten

Gör såhär:


-Blanda alla torra ingredienser 
-Blanda sedan i oljan och den kokande vattnet
-Kavla ut degen mellan två baklåtspapper så att degen täcker pappret. Dra bort det översta och strö över havssalt
-Skåra knäckebrödsdegen i bitar
-In i ugnen i 150 grader i 60 min!

Ät & njut!

lchf? frukt?

Tre veckor utan kolhydrater, fika, läsk & godis. Idag var jag och köpte mörk choklad för att fira detta.. 70% då såklart. Unnade mig precis en ruta! Gott!!!! Jag har tänkt en del på det där med LCHF som alla kör på nu, inga kolhydrater och mycket fett. Det låter så sjukt läskigt tycker jag! Det känns som man bara skulle gå upp massor i vikt för man alltid är så rädd för att få i sig fett. Dock vet jag flera som gått ner massor av just lchf. Något som jag förstått nu är att frukt inte är särskilt bra om man vill gå ner i vikt. Frukt får man heller inte äta när man går på lchf. Men frukt är ett gott och smidigt mellanmål! Jag ska inte börja på lchf men tänkte däremot minska på mitt fruktätande till max 1 frukt om dagen nu i veckan och se hur de går. Man vill ju nå de mest effektivaste sättet för att gå ner i vikt!
Idag kom jag i alla fall i mina jeans som jag råkade krympa för några månadersen!
Men de där härliga höfterna kommer jag nog alltid ha..

yum

HUA! Det var riktigt svettigt och jobbigt på spinnigen imorse. Som tur var bästa Hanna där och peppade. Den kvinnan är så galet grym, blir inspirerad av henne. Nu jäklar ska jag inte ge mig med min träning och kost! Nu har det gått tre veckor, hallelujaaah!
Har precis ätit den godaste frukosten, evaaaah..

morgonspinning

Jaha...vaknade klockan halv nio idag & kunde inte somna om. SUCK när man för en gångs skull har sovmorgon. Men jag startar dagen med ett spinningpass istället! Sen ska jag ha kvalle-dag med min älskling. Luncha på nåt mysigt ställe, gå på stan och bara vara tillsammans v


Min prins i rosa morgonrock! Sötaste jag sett, haha <3

fredag!

ÄLSKARA FREDAGAR!
Har varit i skolan och pluggat lite, ätit lite mat och nu sitter jag och väntar på bussen. Ska på en intervju sen vidare til Spira och träning senare. Taggad för träning idag! Ska köra stenhårt.



tomorrow

FULLSPÄCKAD dag imorgon för fröken Fräjdin.
Skola 8-12
Lunch
Arbetsintervju 13.30
Hämta biljetter på Spira
Station70 17.00
TILLAN är min på kvällen <3
Tillan har jag inte träffat på 6 månader, crazy. Hon i varberg och jag i Jönköping. Men imorgon ska vi äntligen ses och jag längtar så himla mycket efter min pingla.
Sommar 2009. Alltså snart 4 år sen. GALENPAPPA.

i min lägenhet

Föresten!
Jag målade ju om lite möbler för ett tag sen och kom på att jag aldrig visade resultatet sen!
Såhär blev stolarna, som från början var lila.
Frågan är..med eller utan dynor?
Sen bordet jag målade om, blev såhär!
Nöjd!

maaaattips

Jag tänkte berätta och lägga ut lite bilder på vad jag äter nu under min diet. Någon kanske får lite inspiration i alla fall! Jag hade önskat att de fanns fler nyttiga mats-tips bloggar :)
Så vad äter jag på en dag?
Frukost: En tallrik med yougurt. Arlas med vaniljsmak 0.5 % fett. Finns nyttigare yougurt men väljer denna för det är god och innehåller inte jätte mycker kalorier ändå.
Ibland lägger jag i lite frysta bär!
Innan lunch brukar jag ta en frukt, oftast aplesin. Mycket C-vitamin!
Lunch:
Idag blev det tacos! Tacoköttfärs, grönsaker, lite creme fraiche och salsa. Supergott!
Mellis:
Frukt funkar kanon bra! Eller göra en lätt fruktsallad. Yum yum..
Kvällsmat:
Varför inte en omelett? I min jag i kalkon och paprika!
Så enkelt och så gott!
Min mage har aldrig mått såhär bra. Förr va jag alltid uppsväld som en balong efter varje måltid av alla kolhydrater. Jag åt fika eller godis varje dag, jag var helt sockerberoende. Jag ser detta som en sund diet som man kan hålla hela livet mer eller mindre. Jag har varken vägt mig eller mätt mig för jag ville känna på kläder och det har jag gjort! Tröjan sitter lite pösigare, låren känns inte lika degiga och armarna börjar bli fasta av styrketräningen. HAPPY! Det får mig bara att vilja fortsätta mitt sunda liv. Men, jag tror absolut på att få unna sig ibland! Men inte varje som innan, för det är de slut på nu!
Heja mig!

billigt och nyttigt

hej!
När klockan ringde kl 07 imorse vad jag dead. Fy sjutton var jobbigt det var att gå upp. Träffade studiegruppen vid 8 och övade på ett drama fram till 11. Sen handlade jag lite smått och gott på ICA. Dem hade massa bra piser där den här veckan!
Avo 5 kr, kiwi 1 kr, jordgubbar 10 kr! Perfekt för en diet-ätande student!

godis...

HERREGUD! vad jag är sugen på godis idag. Men, huvudet säger nej! På lördag har jag klarat 3 veckor utan godis som är de svåraste för min i min diet. När det har gått 1 månad ska jag och Fia ha en kväll där vi får unna oss lite godis. Längtar så sjukt mycket!
Men just idag ser jag bara goda saker överallt...
Hua....blev några russin & mandlar istället. Bra för att dämpa sötsuget.

motivation

Imorgon har jag kört 2.5 vecka av mitt nya liv. So far so good! Utan GODIS såhär länge har inte funnits i min värld innan, gud vad jag är stolt över mig själv. I sommar ska jag va smal. Punkt slut. Andra har klarat det, då klarar jag det med. Utan världens bästa träingskompis Sofia hade jag aldrig klarat det. Hon är bäst!
Idag blev det gymmet, så skönt eftetåt. Ikväll har jag myskväll med hjärtat..vi har ätit kycklingsallad och nu ligger vi bara och slappar. Har även skaffat mig en tränings/mat kalender samt beställt katrin Zytomierskas bok "Dags att bli smal". Längtar efter att läsa den!

mysig kväll

Vilken mysig kväll jag hade igår med mina pärlor! Rotfrukter i ugn, sallad och fläskfilé. MUMS! Och kolla vad fina dem är <3


Efter det kollade vi på film och jag unnade mig lite naturgodis och grönsaker med dip efter 2 veckor utan några kolhydrater, godis, läsk eller kakor. Hur gott som helst! Då känner man sig taggad för en häslovecka igen. Livet handlar om att unna sig ibland också!


Nu ska jag duscha sen promenera till pappa för söndagsmiddag (har beställt något gott kött) sen ska jag & Nova åka & kolla på Eves innebandy match. Mys-söndag v

nu är det vår

Hej godingar!
Vilket underbart fint väder denna lördag den 3 mars. Vaknade 9 idag och då startade jag dagen med en liten PW i morgon solen, helt underbart! Nu är det V Å R vänner.
Invigde till och med min skinnjacka igår!(bild från förra året)
Nu har jag precis lagat till mig en lätt lunch. Majs, tomater, sallad, paprika och lite bacon. Mumsig sallad! Ska städa min lya nu för ikväll kommer Karin, Linnea och Camilla på myskväll. Vi ska laga mat & bara mysa. Skönt med en lugn helg!
Dags att städa sen blir det träning vid 16! Jag är taggad!

fredag!

Jag älskar fredagar! Idag skiner solen också, åh vad härligt! Nu väntar jag på att klockan ska slå 10:00 så jag kan ringa till Spira och boka biljetter till vår gospelkonsert i maj.
Gladys del Piral (till vänster) kommer även och sjunger med oss!

Nu ska jag dra på träningskläderna och dra till Sportlife för ett indoorwalking och CX. Resten av dagen ska jag städa här hemma, kanske går ner på stan en sväng och ikväll ska jag och hjärtat ha fredagsmys v

Ha en fin dag!

love life

Ikväll känner jag mig sådär nöjd och lycklig! Träning får mig verkligen på så himla bra humör & jag skaffar mig nu motivation efter varje besök på Sportlife. Ikväll har jag varit och fikat (läs: sallad) med min underbara vän Emmie. Så mysigt att träffa henne! Blir mys på söndag igen innan hon åker tillbaks till Karlstad. I love you my friend!


vackra du!

Körde ett svettigt Indoorwalking pass och CX med bästa träningsligan! Känslan efteråt är total. Jag är typ frälst av träning. Hallelujah ;) Tummen upp för mig och Fia som snart vart sjukt duktiga i 2 veckor..men det är många veckor kvar till sommaren! HEJA MIG!
Nu ska jag kolla BB med min man!


hälsolivet fortsätter

Hej dagbok!
Mitt och Fias hälsoliv är i full gång! Har än så länge denna veckan kört 5 träningpass! Idag kör vi Indoor walking 45 min och CX styrketräning 30 min. Imorgon blir det det Indoor och CX igen, lördag blir det ett medelpass på friskis och söndag en liten vilodag med kanske en promenad. Alltså, 10 träningspass på en vecka! HELT CRAZY BRA. Heja oss!
Efter träningen blir det dejt med Emmie. Sallad på kaffepaus <3

RSS 2.0