Karin prettot persson

Detta inläg vill jag bara ägna till en av jordens finaste människor!

Hon heter Karin men kan kallas egentligen vad som helst, till exempel, sockerkakan, hallonet eller tilltugget. Mitt första intryck av Karin var: seriös, överlycklig (så man stör sig), pretto och plugghäst! Vi gick i samma klass & i kön i fiket en dag råkade jag höra när Karin frustrerad berättar om sina killproblem och hur mycket livet suger.. ganska rejält. Då tänkte jag, Yes.. vad skönt.. hon är i alla fall inte perfekt! Ett tag senare hamnade vi i samma studiegrupp, jag tänkte " Oh gud.. jag kommer inte ha ett liv resten av terminen..."  

Men detta vände ganska fort... För övrigt är jag Emelie Klanten Fräjdin och en dag när vi satt i datorsalen och pluggade råkade jag på något sätt ta sönder en stol....(för övrigt var hela studiegruppen väldigt seriös) och jag vågar knappt skratta...tills Karin dör av skratt.. o i den studen visste vi bara att vi var menade för varandra! ;) Med andra ord, denna kvinnan är så mycket annat än seriös, ett pretto och en plugghäst. Det har jag sett till! hihi





Ett år av underbar vänskap! Ett helt liv framför oss av underbar vänskap.
Tack för att du är min vän!

Älskar di!

clare maguire

Today I feel the mood

And I don't feel like talking oh ho a waha

I wasn't ready to lose you

You're the first man to move me yeah

You help me feel alive

Got me up from 9 til 5 oh ho a waha

I could get through those days

With you on my mind yeah



Gotta try and move on

But I promise you

I will kiss your crown when life takes me down



I saved my last dance for you

My friend

I saved my last dance for you

My friend





                             Vackra Clare Maguire

sick....

Hej och hå....

Jag vaknade upp med dunderförskylning, halsont och huvudvärk & det känns som jag har feber.. neeeeeej!!!! Inte nu..jag hinner inte vara sjuk nu.. har massor att plugga hela veckan.

Det hjälper inte att värktabletterna är slut, har inga halstabletter & orkar inte ta mig ur soffan.
Hoppas det är okej att jag tycker synd om mig själv idag.

:(


lördagen

Hej allesammans!

Hoppas ni haft en riktigt go helg! Pappa, har du haft en nice helg borta i Stockholm?

I lördagskväll blev det lite party! Förfest på lite olika ställen sen tog jag och Emmie en taxi in till stan/sliver och mötte upp tjejerna. Väldigt mycket folk och bra drag ändå ;) E.M.D var ju där så alla tjejer var väl ganska så hyper. .


och även vi då. Emmie med Mattias.. tycker dom skulle bli ett snyggt par.



Hade i alla fall väldigt trevligt tills detta hände..

Dyker ner för trappan och slår i mig ganska så rejält. . och där togen kvällen slut.

Har blåmärken lite överallt på kroppen och haltar som en gammal kärring. Tar hundra år att gå ner/upp för trappor. . klantigt gjort av mig!



skön lördag!

Hej!

Lördag & jag har inte öppnat en bok, känns ju sådär men lördagar ska vara pluggfria helt enkelt!

Började dagen på a6 med Emmie.. vi hittade inte vad vi skulle där så vi fortsatte ner till stan. Impulsköp utan att testa är ju underbart.. bara hoppas att det sitter som en smäck! Vi tog oss även en värdig sallad på Salotto med ett gäng innebandykillar! Efter det fortsatte vi till idrottshuset & kollade på sista perioden av Jik-Partille.. blev en vinst med 9-4, tror jag? hehe...


Träffade på min kära syster som var & kollade på hennes Hannes!






Och lite såhär ser jag ut idag...


Men nu ska jag ta ett röj här hemma sen hoppa in i duschen! Förfest hos Mathilda står på schemat.
Ha en underbar lördag!
PUSS

brownie?

Det blev en hemmakväll ensam, faktiskt otroligt skönt!

Jag har pluggat lite i alla fall, alltid något. Jag får fortsätta imorgon.


Jag kan verkligen få för mig saker. Som nu, fick jag för mig att man kanske skulle färga håret brunt igen?



Detta var ju ett bra tag sen nu men färgen på håret är ju väldigt fin.. för mörkt passar jag inte i. Då ser jag ut som en Emo. Hehe

Till sommarn kanske det inte är aktuellt att färga håret men till hösten kanske? Ja, det kommer faktiskt en höst sen också.


i i follow....

Spinning, check!

Frågan är vad jag ska göra ikväll. Det vettigaste vore att stanna hemma & plugga hela kvällen.. hela helgen! Men jag kan väl bara säga såhär, min motivation är inte på topp!

Men antingen blir det plugg hemma. Eller kanske utgång med grabbarna eller så kommer emmie hit & myser lite. . vi får se helt enkelt!

Hoppas ni får en mysig fredagkväll!



PUSS!

<3



Underbar film! fin med sorglig...

Kanske en liten väckarklocka.


Nu väntar dagens måsten! Ut i solen och njut ni som kan.
PUSS

Clas Ohlson

Hej igen vänner!

Klänningen är återlämnad & det enda som fick hänga med hem var muffinsformar och en såndär huvudmassagegrej. Ni vet?

Mötte Stina på stan så vi hängde på Clas Olsson & fikade.





Nu ska jag strax bege mig till idrottshuset & kolla på syster när hon spelar match. Kul!



Puss!

vilken härlig dag!

Hej pappa och alla andra som läser min blogg ;)


Jag tog mig en sovmorgon till 10 idag & efter det blev det en runda runt sjön i solen! Sååå otroligt varmt när den väl ligger på.. äntligen börjar vi gå mot rätt tider! Snälla, ingen mer snö nu.



Kl.13 var det dags för litteraturseminarium/examination.. ett väldigt givande sådant! Barn i utsatta livssitationer diskuterades. Tycker det är härligt när det blir ett så kallat "lärande tillfälle" när man examineras.. o inte bara inpräntade kunskaper som sätts på prov. Gött!

Nu borde jag egentligen sätta mig ner o plugga som en idiot, har ett åtgärdsprogram + en hemtenta inom specialpedagogik som ska vara inne nästa vecka. Men jag tänker ändå unna mig en runda på stan i solen istället.. ska bl.a lämna tillbaka klänningen jag köpte förra veckan jag visade er. Jag kanske kommer hem med nåt nytt ;)


We will se!
PUSS säger Em.


älskar dig!



Du finns alltid där för mig! Tack för det v

mina systrar och jag

Idag har jag umgåtts med mina fina systrar!


Jag, Tuva, Nova och Eve v

Älskar er mina hjärtan!



P.S! Plugga en lördagkväll går si sådär.

jag trodde jag hört det mesta

Lördagsmorgon!
Idag sov jag till kl.11, så värt efter att ha gått upp tidigt i 4 veckor nu.

Blev en sväng på stan med Emmie, en klänning från Monki fick hänga med hem men jag är osäker på den. Därför får den hänga i hallen ett litet tag så jag kan få gå förbi & titta på en lite då & då. Största frågan som alltid är väl, behöver jag den?



Men visst är den härligt söt?


På kvällen kom Emmie & Mathilda hit. Vi köpte varsin godispåse, gosade ner oss i soffan & drack vin. Pratade om livet & om alla killar utan hjärnor som vi träffat.. vi kom fram till att 3/3 tjejer i en och samma lägenhet har blivit ledsen & mått riktigt dåligt av en kille MINST en gång. Det är säkert inte onormalt, men jag undrar då vad kärlek är. 

Som det står i första korinthierbrevet:

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill inget något ont. Den finner inte glädjen i orätten men glädjs med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. Kärleken upphör aldrig. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska åka till pappa vid 15 och ikväll ska jag vara hemma och PLUGGA!!
Ha en underbar lördag!
KRAM


säga hejdå

Hej hej hej!

Fredag igen, lovely! Fredag är min favvodag i veckan.. men just den här fredagen har varit sådär än så länge & sorglig. Jag ska berätta.

Dagen började med ett möte av snö, massor av snö. Som sedan leddes vidare till att min buss var sen .. efter ha väntat i 1 h med hopp om att den kanske kommer går jag istället o kollar om det går något tåg, och det gjorde det. 8:45 & min buss skulle egentligen gått 7:20. Härlig morgon på juneporten! Fick sedan gå från Tabergs centrum till Tahe, rättare sagt ploga mig fram och det tog ett bra tag! Ja, käre.. missade mina tre sista lektioner jag skulle ha med barnen.. lite tråkigt.

Sista lektionen i alla fall så fikade vi & barnen hade gjort en bok till mig med massor av fina & roliga brev. Jag blev såååå glad!! och rörd!!!! Jag kommer sakna dom små liven så otroligt mycket.


 <3

Nu ska jag nog ta mig en runda på stan med Emmie. Sen syndundersökning vid 16:30 och ikväll tvätta/eventuellt plugga. Kul!

Hoppas ni har en härlig fredag, trots denna snö som vi helst inte vill se mer detta år.
Puss från ett Em.

scarlett alla gånger om

Om jag fick välja en kändis som jag skulle vilja se ut som så är det den här kvinnan




vacker så det finns inte!


HEJ!!!!

Vet ni, ibland kan jag verkligen få ett sånt sug på att blogga! Som t.e.x nu! Det där suget brukar komma när våren börjar närma sig.. då brukar man även ha lite mer att skriva om.

Vid det här laget har jag väl inga läsare kvar, men ni kanske kommer tillbaka.. inte för att ni var så många men några ;) men mest skriver jag för det är skönt att "skriva av sig".

Jag hoppas ni mår bra. Jag går mest och väntar på att våren ska komma nu..något trött på denna snö! Vill ha skinnjacka, vårjackor i huvudtaget och converse. Och solglasögon, och åka longboard. Och så vill jag att Tillan ska flytta hem till Jönköping.

Nu ska emmettt baka blåbärsdrömmar! Öva mina hemmfru-skills. Om jag nångång hamnar där!


RSS 2.0