stockholm

 
Igår åkte jag & syrran upp till Stockholm för att umgås med pappsen & dom andra syrrorna Fräjdin. 
Jag & Eve drog först en shoppingtur på stan med alla andra människor! Det är gaaaalet! Zara var typ inte ens att tänka på att gå in i. Vi hade en hel del ändå! Skor, jeans, tröja, smink, kjol, underkläder & träningskläder. På kvällen spelade vi wii med småttingarna, åt tacos & hade det mysigt. 
 
Idag vaknade jag & Eve att två vildar stod & skrek våra namn & tyckte de var dags att vi skulle hoppa upp. Har precis ätit frulle & snart ska de minsta i skaran åka hem. Jag & Eve ska ta en till sväng på stan, självmord? haha.. men vi blev inte riktigt klara igår. Sen får vi se vad resten av dagen erbjuder.
 
PUSS!

bodypump

Godmorgon!
 
När jag vaknade kände mig bättre så nu sitter jag i soffan jämte en mindre pigg pojkvän (undra varför? haha) & surplar i mig en celsius. Ska strax dra på mig träningskläder & traska till NW för ett pump pass! Gött!
 

sjukis...

 
Jaha, det var väl typiskt!  När man trodde att det var över så kom det tillbaks. Vaknade inatt av ont i halsen & dunderförskyld + huvudvärk. Så där har det väl varit i stort sätt hela dagen så fick tyvärr strunta i kvällens festliga juldagsplaner & har istället käkat lite med Jakob & Johan sen åkte jag hem till lilla mammsen. Fick god mat & åt massa gottigheter igen. Men nu är det stop! 
 
Inatt hoppas jag att jag ska få sova hela natten & att jag vaknar PIGG imorgon. Har bokat pump, dags att röra på fläääsket! Ska fira med ytterligare lite släkt imorgon också & på torsdag åker jag & syrran till Stockholm! 

min jul

 
Vi började julafton med en mysig julfrukost men massa julskinka, mums! Efter det blev det tomtegympa, världens checkaste & mysigaste pass. Tomtegympan är obligatorisk på julafton & bra för att få rum med lite extra mat & annat gott som julen erbjuder! Vi firade först med Jakobs sida. God julmat, livliga barn, kalle anka, julklappslek, frågesport & julklappsutdelning. 
 

 
På eftermiddagen/kväll åkte vi hem till min familj & firade med familjen + mormor & mormor. Satt i uterummet & bytte julklappar, gjorde en god exotisk planka tillsammans, myste, åt massa gott & avslutade kvällen med att kolla på tomten är far till alla barn
 
En perfekt jul! 
 
 
 

uppesittarkväll


dan före dopparedan

4:e advent it is! 
 
Startade dagen med ännu en julfrulle, älskar julskinka! 
 
 
Igår hade vi en väldigt lyckad möhippa/svensexa för mamma & mats som gifter sig snart! Vi överraskade dem rejält! Blev ölbowling som var hur kul som helst & därefter god mat på Aqua. Mysig kväll! 
 
På G! Älskar min nya gubbbyxor! 
 
Mormor, morbror & Mats! 
 
Mammi & mormor  <3
 
 
 
Nu är det snart dax för crossen en sväng & sen ett CX pass. I eftermiddag ska vi fira jul hemma hos pappa som vi alltid gör dan innan julafton. Myspys.
 

träning!

Godmorgon! 
 
Har sovit som en princessa inatt! Nu kollar jag på nyhetsmorgon & vid 11 är det dax för CX & BP efter det. Skönt de ska bli att träna igen :D ska ladda med julskinka & celsius! 
 

frisk som en nötkärna

Sov en HEL natt för första gången på 2 dygn, skönt! Vaknade upp UTAN migrän, UTAN feber & inga större halssmärtor. 
 
Vi firade såklart detta med året första julfrulle! 
 
 
 
Jag hade missat 3 dagars träning nu när jag inte varit kry men så är det ju. Hade dock velat gå på IW & CX idag men fick ett strikt "NEJ!" från J så fick snällt lyssna. Det kanske kan va bra att ha en sista vilodag? Så det verkligen försvinner till jul/nyår. Imorgon ska jag bannemig gå & träna pump i alla fall. Får ju abstinens! 
 
Jaha, vad ska Emelie göra idag då? tänkte läsa igenom vår C-uppsats jag skulle gjort för längesen & sen kanske ta en promenad, det måste jag väl få göra? få lite frisk luft. Kvällen ser dock väldigt lugn ut, ingen ferre. J ska på afterwork men sen kommer han hem & myser lite med mig. 
 
Ser fram emot imorgon, kommer bli en lyckad dag tror jag! 
 
 

POLYVORE

När jag har tråkigt älskar jag att sätta ihop kollage & outfits på polyvore.com
 
 
 
 
 
 

migrän..

HUA vilken morgon, vilken dag! Har legat i sägen hela dagen med migrän, halsont & feberfrossa :( då känner man sig inte kaxig! 
 
Vid 15 orkade jag ta mig från sängen till soffan, varje steg & varje rörelse kändes i huvudet. Hemskt!
Som tur är kom J med lite medicin innan & nyss kom han hem med mat, hade inte ätit på över ett dygn så det var precis vad jag behövde! 
 
Migränen har släppt nu i alla fall & för tillfället känner jag mig feberfri. Men det har kommit & gått den tisdags kväll så vågar inte hoppas att jag börjar bli frisk..bara jag är frisk till julafton! Eller helgen vore ännu bättre hehe. Skulle haft frukost-dejt med cyrr imorse och lunchat med mina gamla klassisar men fick ställa in båda. Sååå tråkigt! Imorgon kväll skulle vi ha lite vinkväll & julmys här hemma men fick avboka det också & foskusera på att bli helt frisk istället. 
 
 
Puss från en sjukling!

2012

Tänk att vi snart är inne på 2013? För exakt 1 år sen låg jag antingen vid poolen med en god drink eller i ett kristallblått hav. Nästa år får det garanterat bli sol & bad över jul/nyår igen..om jag får bestämma! 
 
 
Tänkte ge er en liten överblick på minnesvärda stunder under mitt 2012! 
 
Skålade in det nya året med världens finaste kille!
 
Jag startade den viktigaste resan i mitt liv. Resan till en sundare & smalare kropp & en gladare Emelie!
 
London reunion med dessa brudar! 
 
JAG sprang vårruset, okej det är bara 5 km men det var en stor händelse i mitt liv hehe..
 
Jag & J glassade i Turkiet..
 
Många vinkvällar & mysa stunder med vänner..
 
 
Hahah, en oförglömlig kväll i Tranås i sommarnatten..
 
Fina Hanna sa ja till sin Alex
 
New York med pappsen & syrran
 
Åkte till Spaninen med Judith i 6 veckor för att göra vår sista VFU! Minne för livet <3
 
Blev sambo med min kärlek! (15 år på kortet) i februari har jag varit kär i dig i 7 år. Din föralltid! 
 
2012 har varit fylld av fina stunder & givit minnen för livet! 2013 skapar vi oss nya! 
 
Ta hand om varandra v

inte piggelin

hej goding! 
 
Hua vilket natt. Har knappt sovit en blund pga av halsont, huvudvärk & frossa. Ena stunden frös jag ihjäl & andra studen vaknade jag av att linnet var dyblött. Vid 05 stod jag inte ut längre så gick upp & tog två tabletter. 
 
När jag vaknade mådde jag faktiskt bättre men efter ett tag kom huvudvärken tillbaks igen & så har den kommit & gått hela dagen. Emmie har precis varit här, jag slängde ihop en kycklinggryta med fetaost/soltorkad tomat creame fraiche! Orkade även fixa julskinkan imorse, luktade jul i hela lägenheten. 
 
Nu ligger jag avdäckad i soffan, har ont i kroppen & så trött. Blir såklart ingen träning idag, hälsa först! Ska vila lite nu sen tänkte jag slänga ihop en kaka till ikväll, ska till Kakan på lite julmys v
 
 
 
Dessa två tjejer betyder så mycket för mig <3

baka, baka, en liten kaka

Hej vänner!
 
Det är en halvhängig Emelie som ligger i soffan med mjukisdressen på & en bricka med mat. Efter ha kört dubbelpass ikväll (som vanligt) så kände jag mig inte bra. När jag kom hem frös jag något hemskt, dunder huvudvärk & smått illamående. Ställde mig i duschen med hett vatten i säkert 30 min & lyckades tina upp min kropp. Nu efter lite piller & mat känner jag mig bättre. Snälla, snälla ingen magsjuka eller likande innan jul *peppa peppa ta i trä* 
 
Idag har jag gjort lite nytta igen! Varit på stan & fixat de sista julklapparna, eller resten får J fixa. Jag har bakat & pluggat. Idag slänge jag ihop en enkel & smarrig mjuk pepparkaka ala LCHF. Sen blev det en ny sats med ischoklad till jul, apelsinsmak denna gång. 
 
 
 
Här i tänkte jag lägga ischokladen sen & ta med på julafton! 
 
Nu är frysen fylld med gottigheter! Snickers, ischoklad med två smaker & mjukpepparkaka. Tror aldrig jag bakat så mycket! Nu är det bara julskinkan kvar men den får jag fixa imorgonbitti, blev ju inte att jag orkade med det ikväll. 
 
KRAM från husmusen! 
 
 

hej!

 
                                                      hoppas ni har en fin dag! 

affischer

Är sugen på att beställa hem lite fina affischer & rama in..
 
 
 
 
 
Kan ni tipsa mig om någon bra sida eller affär som säljer fina affischer?
 
 

christmas outfit

 
Kommit på någon outfit till jul än?
 
Jag tänkte ta min "disco kjol" som Jakob kallar den, silvrig & fluffig! 

julgran & snickers

Idag har jag satt upp granen (med lite hjälp), bakat, tränat, pluggat, lagat mat & städat!
 
 
yum yum..
 
Nu sitter vi i soffan & fikar på dessa, kvällsfika. Mysigt! 

nails

 
vad tycks? ovant som sjutton men visst det blev snyggt! Me like 

new years eve/wedding shoes

Hej mina vänner!
 
Klickade precis hem dessa godingar från Nelly! Det är farligt med internetshopping...
 
Jag har verkligen inga klackar! Eller festklackar så nu till jul eller framför allt nyår & mammas bröllop slog jag till på ett par riktiga partyklackar! Nelly hade dessutom satt ner priset från 350 till 314 från igår till idag, ännu bättre!
 
 
 
Visst var de fina? 
 
Finns i silver & guld också..så nu som inte kirrat jul/nyårsskorna, kika in på Nelly för dem har massa festligt!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett tufft bodypump pass såhär på morgonkvisten & efteråt körde jag 25 min på crossen (bp var inställt igår så körde jag lite extra idag). Ska ner på stan en snabbis & sen ska jag göra min naglar för första gången i hela mitt liv. Jag har alltid tyckt sånt är så onödigt men till speciella tillfällen som jul & nyår kan det ju vara kul? visst?
 
Ha en fantastisk lördag!

fredag=ledig

Idag har jag varit ledig! 
 
Sprungit på A6, handlar julgrejer, mat-handlat och bakat. Strax blir det Body Pump!
 
 
Ikväll blir det fredagsmys med hämtmat & kanske liite godis? hihi

lucia

 

julstress

Det är så himla mycket som ska hinnas innan jul, blir tokig!
 
Köpa gran
Handla på IKEA
Baka LCHF julgodis 
Fixa julskinka
Köpa klart alla julklappar
Slå in julklappar
Komma på en julafton outfit
Komma på en juldag outfit
Fixa naglarna
 
och har troligtvis glömt en del...
 
Det är bara den här veckan som kommer bli tuff sen ska jag & Judith försöka vara lediga i alla fall ons, tors & fre nästa vecka. Hela veckan om vi är riktigt duktiga ;) 
 
Nu ska jag slänga nåt i magen sen blir det en dag med provopponering, träning & mys med Karin & Camilla. 
Nu sparkar vi igång den här dagen! 
Nyvaken tjej i favo-linnet, dags att fixa till frillan! Älskar nyslingat hår
 
 

blondie

 
 
 
Frillan fixad, check! 

nordic wellness

Nu är uppsatsen inne för provopponering! Då kan vi släppa den fram till onsdag i alla fall..
 
Nu blir spinning på Nordic Wellness, sportlife har ju bytt namn..tumme upp, tumme ner?
 

new years eve dress

Igår fick jag hem min klänning från Nelly! Den var perfekt!
 
 
 
Sen när har man redan kirrat nyårsblåsan 20 dagar innan? 

pancakes

Fråga:
Vad har du för ingredienser till dina pannkakor? Med tanke på att majsmjöl är i princip detsamma som vanligt mjöl, eller använder du det iallafall och hur gör du med sockret som pannkaks smeten brukar innehålla?
 
Svar:
Mjölk
Grädde 
Fiberhusk
Mandelmjöl
Kokosmjöl
 
Det innehåller inget socker i pannkakor, inte i vanliga pannkakor heller så det är ju inget problem. Majsmjöl använder jag inte heller eftersom det innehållet mycket kolisar. Brukar mixa både kokosmjöl & mandelmjöl, blir väldigt gott! 
 

helgen!

Mysig helg!
 
I fredags bjöd jag & min sambo på trerätters middag. Blev riktigt lyckat!
 
Förrätt: ostplättar med räkor & egengjord vitlöks creame fraiche 
 
 
Varmrätt: baconlindad kycklingfilé i fetaost/soltorkad tomat creame fraiche
 
Efterätt: glassfyllda apelsiner
 
Alla rätter är såklart LCHF anpassade! Efterätten gjorde jag dock med vanligt socker till de som inte äter LCHF. 
 

Mamma, Mats, Gunilla & Hasse
 
Älskling!
 
Igår hade jag & bästis vinkväll sen slog vi klackarna i taket. Känner dock idag att det blev några shots för mycket, haha..
 
 
Har haft en väldigt mysig dag i alla fall. Myst med mina fina systrar hemma hos pappa. Käkat kycklingsallad, lyssnat på julmusik & bakat pepparkakor. Julstämning på hög nivå! 
 
Nu blir det slagg i soffan & finslip på uppsatsen 
 
puss <3
 

"ledig"

Godmorgon!
 
Idag tog jag och Judith en självstudie dag hemma. Jag kände att det var väldigt behövligt eftersom jag hade så sjukt ont i huvudet igårkväll & frös..trodde ett tag att jag skulle åka på nåt! Varför känner man sig alltid så ynklig när man är sjuk? så fort J kom hem fick han hämta tablett, vatten, värma vetekudde & hålla om mig. Det var iof väldigt mysigt. 
 
Idag mår jag bättre och sov till 11, minns inte sist jag sov så länge. Har ätit frulle & kollar på 7th Heaven. Idag ska jag storstäda här hemma för imorgon kommer svärisarna & mamma + Mats på middag. Jag & J ska laga tre rätters, spännande! Blir även C-uppsats, träning och mys med K & C ikväll! 
 
 
 
Idag längtar jag mig tillbaka till Mexico..
 
 
 

julmys-egen tid

Godkväll!
 
Har precis tagit min andra långa dusch för i dag i kokhett vatten. Gud vad jag saknar att ha ett badkar i dessa tider. 
 
Har haft en skön kväll ensam hemma, egentid är bra! Har fortsatt med lite julpyssel, älskar att gå runt & småpyssla & fixa. Har även ätit pannkaka och nu kikar jag på Greys. Borde strax ta tag i att läsa igenom C-uppsatsen. 
 
Julstämning kan vara något så enkelt som röda rosetter! 
 
Köpte vanliga kanelstänger på Maxi och satte dit röda band och silversnören
 
ÄLSKAR julen. Nu är det bara granen som fattas v
 
 

hello my dear

 
 

 
Ja ni, mitt liv ser inte mycket ut för världen.
 
Klockan ringde vid 07.00, dags att fixa frulle, göra igorning mig & traska till skolan för att möta upp Judith. Vi satt till 12 och skrev idag sen gav vi upp. Vi är "färdiga" med uppsatsen nu men ändå långt ifrån klara. Nu ska det putsas, slipas och fixas. 
 
Gick till hemköp & skulle handla lite innan men när jag ska betala hittar jag inte mitt kort. Tro fan att jag lyckats slarva bort det. Arg som ett bi traskar jag hem igen men hittar inte kortet någonstans hemma heller. Så nu är kortet spärrat och nu kommer inte förens nästa vecka, åhhh vad jobbigt! Slår vad om att jag hittar det sen bara för det..har ju hänt innan. Jag som skulle gå på IKEA och handla på fredag & köpa jacka. Det får vänta helt enkelt.
 
Nu ska jag fortsätta med uppsatsen & sen blir det ett efterlängtat Challenge pass med träningsgänget! 
 
 

kläder efter väder


avdentsljusstake

 
Blev inspirerad från en blogg att ha polkagrisar i adventsljusstaken, visst blev det fint?
 
 

cold

Fy bubblan vad kallt det är ute!
 
Men hur mysigt som helst med snö så det väger upp. Håller ni med mig?
 
Har varit i skolan idag på möte med vår examinator för C-uppsatsen sen satt vi en stund och skrev på det sista. Det sista är det svåraste, helt klart. Uppsatsen har flytit på väldigt bra för oss men nu börjar det bli kämpigt, är så less på att skriva. Eller i alla fall tänka hur man skriver, man får tex aldrig skriva "man" i en akademisk text. Tur att detta inlägg inte är något sådant ;) 
 
Är i vilket fall hemma nu. Vi kände att vi behövde en liten paus från skrivandet och från varandra fast vi tycker om varandra. Ja så är det faktiskt. Har tänt massa ljus i lägenheten & har bäddat ner mig i soffan. Väntar på J som är och storhandlar sen ska jag göra mig en chailatte. Yum yum! Ska sitta lite till med C-uppsatsen efter det & ikväll blir det bodystep! Veckan bästa pass. Kör eventuellt Body Pump efteråt, om jag orkar. 
Julstämning hemma hos Emelie & Jakob. Älskar julen. Har föresten satt upp en ny lampa i vardagsrummet & nya tavellister, vill hitta några snygga tavlor att ha där! 
 
 
 

jacka

7 minusgrader när jag gick till träningen innan idag. Fy bubblan! Då gäller det att ha tjocka kläder på sig..
 
Jag har ju haft min Boomerang jacka i minst 4 år nu, världens bästa köp! Nu 4 år senare är den dock inte lika fin längre. Dunet har försvunnit, ingen passform, lite för stor och ful i vägen så jag tänkte om jag skulle vara så tråkig & köpa en likadan igen eftersom jag trivts så bra med den? visst det är 5 tusenlappar men jag tycker faktiskt det är värt. Ja, det får bli så! 
 
 
 
Det får bli en svart den här gången med!

...

 
 
 

RSS 2.0