Tända ljus

Älskar hösten! Kanske för att man får mysa inne och tända massa ljus. 
 
Har kört två pass ikväll, sjukt trött men gjorde det ändå. Heja mig! Har nu gosat ner mig i sängen med en kopp te, äpplen med kanel och lite honung på. Mums!! 
 
Taggad för bra kost och mer träning (till skillnad från igår haha)
 
KRAM

Hemmafix

Hej bloggen! 
 
Förlåt att jag är dålig på att blogga...
 
 
I helgen har vi fått upp lite hyllor och en spegel här hemma. Blev superbra tycker jag!
 
 
Bjussar på två bilder till från mitt enkla boning!
 
Söndagar är mysiga tycker jag. Idag är mitt huvud dock sjukt tungt..blev en hård kväll igår, haha. Men det är självförvållat! Vi har i vilket fall ätit trerätters på Riddersberg och firat Jakobs mormor. Supertrevligt! 
 
Nu har jag tänt massa ljus här hemma och myser runt i pyjamas. Det lutar åt att det blir donken ikväll. Är aldrig så sugen på flötmat som när jag är bakis...bröllopsformen tar vi tag i snart! 
 
Ha en fin kväll!
 
 

Storstäd

Effektiv dag minsann! 
 
 
Inhandlade ett par hyllor på IKEA som jag hoppas vi får upp snart och en lampa som jag blev totalförälskad i. 
 
 
Nu är lägenheten snart färdigstädad och jag ska inta soffan med en bröllopstidning och kaffe. 
 
K R A M !
 
 

Söndagmorgon

Godmorgon!
 
Har haft en mysig helg med träning, mysdag med bästis, fika och familjemys. Har tagit mig en skön sovmorgon idag och Jakob kom precis in med frukost på sängen. Lyx! Nyhetsmorgon är på i bakgrunden och jag verkligen njuter av att vara ledig. 
 
Idag ska jag ha en bra dag! Jakob är (typ) ledig så vi ska hänga hela dagen. Ska eventuellt kolla på J när han spelar korpenfotboll, det blir en runda till IKEA också, kanske luncha/fika någonstans? veckohandla och städa. 
 
 
 
Åh vad mysigt där att dricka kaffe i sängen när regnet smattrar utanför..
 
Ta vara på dagen, just den här kommer ju aldrig igen.
 

Sicko

..sovit dåligt & vaknade upp med en fruktansvärd magsmärta. Det kändes som 100 knivar stack rakt in i bröstet/magen och ut i ryggen. Dum som jag är börjar jag sminka mig och göra iordning mig för jobb men det går inte över. Tårarna sprutar ut och får svårt att andas. Jakob är världens finaste som håller om mig och försöker med allt för att få mig att må bättre. Så det fick bli sjukstuga hemma för mig idag. Hälsan kommer först! 
 
Tagit lite tabletter & det känns bättre men jag är livrädd att det ska komma igen. Känner av det då & då. Ringde faktiskt vårdcentralen men de kunde inte svara på vad det kunde vara..de sa bara allt från något jag ätit (vilket jag inte tror), ett gallstensanfall (har ju opererat bort gallblåsan) till stress/ångest. Jag trodde att det kunde vara magkatarr men det lät det inte som sa hon...och så googlar men SÅKLART! cancer, cancer & cancer dyker självklart upp då. Att man aldrig kan lära sig att inte googla!
 
Bytt miljö från sovrummet till vardagsrummet nu i alla fall..försöka få i mig en lätt frukost. Kaffe kanske inte är det bästa kom jag på men var tvungen att inviga nya kaffebryggaren. 
 
 
Hoppas ni mår bra & att ni tar vara på det fina höstvädret..
 

Räkafton

 
 Tisdagsmys framför idol.

Våfflor

 
 
 
Ikväll blev det våfflor till kvällsmat. Nyttiga såklart!

Home

 
 
 
 
 
Finns det något härligare en ett nystädat hem? Kaffebryggaren från Mocca fick vi i födelsedagspresent av Jakobs päron, gott kaffe ska det bli hädanefter! 
 
 
Är alltid SÅ sugen på något på söndagkvällarna. Testar proteinglass ikväll!
 
Ha en fin vecka vänner!

Kyckling och kvarg

 
 
 
Ikväll blev kycklingsallad till kvällsmat- smidigt, gott & nyttigt.
 
 
 
Äpple, kvarg & valnötter till idolmyset. 
 
 
 
 

wedding

I lördags överraskade pappa oss alla med bröllop.
 
Så vackra!
 
 
Jag tänkte att jag skulle använda min blogg till bröllopspepp nu framöver. Det kommer nog bli mycket bröllop i alla fall. Idag på spinningen kände jag mig så SJUKT taggad. Jag har mitt mål i sikte, det är bara att bestämma sig. Jag tror jag har bestämt mig! Jag har 12 månader på mig men för att komma dit man vill behöver man börja i tid. Jag tror på det långsiktiga & inga quickfix.
 
 
KRAM
Emelie
 

RSS 2.0