Myskvällar

Febern är borta men hostan sitter i. Har varit och jobbat idag i alla fall, skönt!



Har en sån här mysig kväll med mitt hjärta. Kvalitetstid med nybakat bröd! Nyttigt såklart ;)

Frossa & svett



Alltså säger bara BLÄK. 

Har varit sjuk/haft feber sen i lördagseftermiddag. Är hemma från jobb idag, så tråkigt men behöver bli frisk. 

Inatt hade jag värsta natten på länge. Somnar med tjocka tröjor, byxor, strumpor & varm vetekudde för jag fryser så. Vaknar sen upp helt genomblöt för jag svettats så. Byter om. Börjar frysa igen, på med kläder för att sen svettas sönder igen. Jag kunde bokstavligen talat vrida ur mina tröjor. Inte så fräscht men sjukt jobbigt. 

Min hals gör så fruktansvärt ont idag också. Vill/orkar/hinner inte vara sjuk nu..räcker med att helgen blev förstörd. Vill vara frisk, jobba & träna. 

Ingen glad tjej här som ni märker, jag får kurera mig hela dagen & hoppas jag blir frisk!!! 

Kram


Feber & mello

Godkväll!

Vilken tråkig lördageftermiddag jag haft. Suttit & skrivit omdömen. Bläk vad tråkigt! 

Har känt mig hängig hela dagen så tog febern för en stund sen & visst hade jag det. Inte alls kul! Vi orkade ändå pallra oss till maxi för att köpa lite gott till kvällen OCH hämta mina bröllopsskor som var helt underbara & passade perfekt! 

Nu blir det att bädda ner sig i soffan & kolla mello. 
Gissa vilken som är min & vilken som är Jakobs? Hihi 




Wedding inspo

 
 
 
 
(Pinterest) 
 

Monday and burgers



Tillbaka på jobbet igen. Trött måndag! 

Efter jobbet blev det gym & spinning. Till kvällsmat slängde vi ihop hamburgare. Lyxade med nybakat lowcarbbröd till! Yummie 😋

Nu blir det te & mys i soffan. 

Kram!

Valentines day











Vi hade en mysig kväll med tapas & mello. Senare på kvällen kikade Patricia & Johan förbi & pimplade drinkar intill småtimmarna. Underbar alla hjärtans dag!

Klänning

Idag har jag varit & testat brudklänningar. Så himla kul! Vi ska ju sy upp min & tärnornas klänningar men ändå bra att testa lite för att se vad man vill ha. Nu har jag nog helt bestämt mig! 

Här nedan provar jag en klänning som definitivt inte är min stil, så den kan ni få se..hihi


Kram!

Liban i love you

Vi är garanterat Liban Delis trognaste stamkunder haha, jag bara äääälskar den maten. Satt fint efter ett svettigt bodypump-pass.


Allt gick bra hos fotografen. Vi har anlitat day fotografi till vår stora dag- de tar garanterat de finaste bilderna jag sett. Så himla duktiga OCH trevliga. Dyrt..men värt enligt mig!

Resten av kvällen får spenderas i soffan. Imon blir en rolig dag med frisörbesök, brudklänningar, bästismys, träning & kalas. 

Kram! 


Weddingshoes

Nu har jag beställt skor till bröllopet🙈

Blev kär i dem på första ögonkastet! Hade velat använda dem hela sommaren men eftersom vi gifter oss i slutet får jag gott vänta. Hoppas, hoppas att de sitter bra nu! 


Vad tycker ni?

Njuter av ledigheten

..alltså gud vad jag älskar att ha lov! 

Sovmorgon, vissa dagar ställa klockan, äta frukost länge, luncha med vänner, träna mitt på dagen, strosa på stan, fixa hemma osv osv


Har ställt klockan tidigt två dagar i rad nu för var tvungen att ta tag i lite jobb. Idag vet jag inte vad jag inte vad jag ska göra men kände för att gå upp ändå fast jag var trött. Göra i ordning en kopp te, tända lite ljus & slå på Nyhetsmorgon- DET är lyx för mig! 

Senare idag ska vi träffa vår fotograf inför bröllopet, spännande! Träning blir det också såklart 💪 

Kram!

Sportlovsmorgon

g o d m o r g o n

Det bästa med lovet var nog igår kväll/ imorse, när jag inte behövde ställa klockan på 6.00 men att Jakobs klocka ringde då & jag kunde ligga kvar!!!! HALLELUJAAAAH 

Äter frukost framför Nyhetsmorgon & njuter. Senare blir det träning & lunchmys med Judith & hennes lille Gabriel. Bebisgos är ju det bästa! 





Hoppas ni får en härlig måndag, ledig som ickeledig!

Lov!

Äntligen sportlov!

Firade in lovet med två träningspass & efter det blev det god mat på Aqua. 


Idag skulle jag ta en lååång sovmorgon. Det är ju klart att jag vaknar vid 8.00 då, två timmar mer i alla fall. Bakade lowcarbbröd & åt en mysig frukost framför nymo. 


En dag i bröllopets tecken har vi idag. Varit på loppis & köpt koppar. Vi samlar på massvis med olika inför desserten. Efter det åkte vi till Knäryd där vi ska ha både festen/vigseln. Vi planerade lite & började längta riktigt mycket, trots all snö.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med detta. 

Ny mörk choklad, spännande! 

Hoppas ni har en fin lördag! 


30-års fest

Godmorgon! 

Igår var det 30-års fest för fina Charlotte som gick i tema:glitter & rosa. 








 
En mycket trevlig kväll med god mat, vin, lekar & dans! 


Idag mår jag faktiskt helt okej trots gårdagens intag av alkohol. Har städat, jobbat, fixat brunch & nu snart tvätta. Inte den roligaste dagen kanske men alla dagar kan ju inte vara roliga här i livet. Jag hade till och med lite lust att ge mig iväg & träna, men sen kom jag på att alla träningskläder är i tvätten. Attans ;) 



Ha en mysig söndag! 

RSS 2.0