göteborg

Hello my friends!

Igår tog jag helg och inledde den på tabergs top med min underbara familj och kusins familj..vi åt räckmacka och spelade minigolf (jag vann med 34 slag!), fint väder var det också så det var väldigt mysigt.

Började denna morgonen med 20 minuter i canserbädden (jag och Emmie åker om 2 veckor på fredag!) så jag inte blir lika vit som sanden och bländar Emmie som just nu befinner sig i Spanien och solar och har det gott. P.S. Saknar dig!

Idag åker jag och Jakob till Göteborg men innan dess ska jag duscha, packa & fixa ett nytt pass! Har även lovat att slänga ihop en snabb middag till mig och J när han kommer hem från jobbet innan vi beger oss.
Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg ett par dagar och bara mysa med mitt hjärta! <3 kommer hem på lördag eftermiddag/kväll någon gång, vi hörs då!

PUSS!

ett glas vin, melissa horn & tända ljus...

Klara var här innan, vi tog igen det vi missat sen senast..åt melon, mörk chocklad och dippade gurka, mums! Jag har jämt så roligt med dig, du är underbar gumman! v

För övrigt känns min rubrik som en riktig "mamma-facebook-status" men så är fallet denna afton..är ensam ikväll, med ett glas vin och lyssnar på Melissa..hur fint som helst! Saknar dock min älskling en aning som kommer hem sent ikväll, hoppas jag får somna jämte honom i alla fall.

Imorgon är det jobb som gäller igen, 7-16! Pengar är nice..

Hoppas ni har en skön kväll allihopa!


nageltrång...ajjjj

Hej sötnosar!
Har haft ytterligare en super mysig dag med min mormor, vi åkte hemifrån klockan 6 imorse till Ullared, var där vid öppning och var klara en och en halv timma senare..det är riktigt bra jobbat! Fick med mig lite allt möjligt hem, ljuslyktor, underkläder, kuddar och lite sånt där roligt! Efter vår effektiva shoppingrunda åkte vi hem till Jönnet igen och åkte raka vägen till IKEA..där åt vi god lunch och shoppade ytterligare lite till :P jag v shopping!

...nu har jag städat hela lägenheten (med hjälp av min kära mormor) och tvättat upp all tvätt..så otroligt skönt att få det gjort!

Dessvärre sitter jag nu i ett fotbad och har fått nageltrång..aj aj aj aj!! Det började för några dagar sen när jag kände att det tryckte och gjorde ont vid stortån och när jag kollade på tån idag såg det inte alls bra ut.. så nu följer jag vårdcentralens råd med fotbad och sedan ska jag behandla tån med acolsprit och en kompress. Hoppas hoppas det hjälper! I värsta fall kan man få genomgå en liten operation :S :S minns att en barndomsvän gjorde det till mig..då dom skär bort en del av nageln och huden.. AJ! Aja, ska se om detta funkar först och främst. Får halta på jobbet imorgon! ;)



Vi hörs senare!
PUSS

kärlek

Mina tankar är fortfarande hos Norge.. det går lixom inte att undgå! Många tårar har trillat ner från min kind idag..

Annars har jag haft en väldigt bra dag men tanke på omständigheterna, har tillbringat hela dagen med min bästaste mormor, varit på stan, fikat, lunchat och gått på bio ikväll. Familjen är i Sthlm och Jakob är i Karlshamn så kände verkligen inte för att vara ensam... imorgonbitti åker jag och mormor till ullared, få tankarna på något annat ett litet tag.. efter det ska jag fika med Klara och senare på kvällen äntligen få hålla om min kärlek <3


Jag trodde inte man kunde älska någon så mycket som jag älskar dig

Störst av allt är kärleken!

alla mina tankar...

Vad är det som händer? först bombexplositionen i Norge som tog 7 liv och sen det hemska som hänt på ungdomslägret på ön Utoya strax utanför Oslo, ofattbart. Att en människa kan känna så mycket hat att han skjutit ihjäl minst 86 ungdomar är för mig och som för alla andra sjukt..och dödssiffran stiger hela tiden. Man kan inte gå trygg någonstans längre, man kan inte lita på någon.. det är en hemsk värld vi lever i! När sånahär tragiska händelser inträffar tvivlar jag starkt på min tro.. finns du Gud så händer väl inte sånt här?!?! Jag vet inte vad jag tror längre..

Kan inte tänka mig in i den paniken, rädslan, sorgen..detta är så fruktansvärt svårt att ta in! Jag skulle nog kunna skriva en hel uppsats om detta...

Alla mina tankar går till Norge idag, till alla som varit med om detta hemska & till alla som mist någon <3

Jag är så otroligt tacksam för att jag har en sån underbar familj, underbara vänner och en underbar pojkvän! Jag älskar er över allt annat v


weheartit.com

thank god its friday!

Äntligen helg!

Och den firar jag in med Emmie och vin! <3


det känns att man lever..

Jag kan nog vara jordens tröttaste tjej när jag jobbat..har precis lagat mat & nu ligger jag i soffan, så sjukt sköönt!!

Det slog mig precis att det endast är 1 månad kvar av sommarlovet..det går ju så jäkla fort! Men har lite saker kvar att se fram emot:
*Göteborg med min älskling nästa helg. Liseberg och shopping!
*Turkiet med Emmie, ska bli så otroligt skönt!
*Jonnas & Christoffers bröllop

...blir ju en hel del jobb med men ska njuta av sommarn så mycket som möjligt & umgås med mina underbara vänner, familj och pojkvän! :)

Känns som jag kommer somna när som.. senare blir det promenix runt sjön & en liten shoppingrunda på maxi med J. Blir nog ett och annat solssidan avsnitt också, vårat nya kvällsmåste! :)




There's a pounding my head

Hej vänner!

Idag mår inte den här tjejen så jätte bra..blev lite för mycket av det goda igår! Men jag hade en väldigt trevlig kväll hemma hos mig med Emmie, Jakob, Rasmus och Malin! Tack allihop! Och kanske ett extra tack till min änglar Emmie & Jakob...hahaha.. ni är guld värda <3

Idag har det inte hänt mycket hemma på Nygatan, fick frukost på sängen av min älskling sen låg vi kvar till klockan halv ett och kollade på solsidan och lyssnade på håkan..förutom att jag mådde bajs så var det ju väldigt mysigt. Efter det gick vi och köpte kinamat och har legat i soffan och kollat på tv tills nu..skööönt!!¨Nu ska jag göra igorning mig, ikväll blir det grill hemma hos min kära familj!

Hoppas ni får en härlig lördagskväll!


Hur ska det gå för oss två i Turkiet? v

för det är fest hos mig ikväll och hela världen är min...

Tjena moss!

Inatt har jag sovit så sjukt dåligt.. var uppe stup i kvarten för näsan rann och huvudet dunkade...fick väl mig max 4 timmars sömn sammanlagt. Jag var ett vrak när klockan ringde strax efter klockan sex..men det gick bra på jobbet i alla fall! Efter jobbet drog jag ner på stan en sväng sen vidare till a6!

Detta fick jag med mig hem! (jag är värd detta, intalar jag mig själv..)


Skjorta från MONKI, love the colour!


Linne, snyggt när man är brun! (Turkiet) också från Monkan!


Shorts, från H&M (Megakorta! Så det får bli ett par strumpbyxor under så man inte visar stussen!)Och så lovar jag att jag inte ska ha shortsen till det rosa linnet!


Ramones tischa, från vårt älskade H&M


Sist och också minst..halsband från H&M!


Är nöjd efter dagens shopping! Nu är jag dock dödstrött..håller på och lagar mat, isterband! Yuuummie! Blir en dusch och ett drag med dammsugarn sen sängen!

Imorgon är det äntligen heeelg!!!

Jag taggar med:
Veronica Maggio- Välkommen in

hemmafru?

Står och lagat matlådor till mig och min pojkvän.. jag tänkte chocka och överraska med något lyxigt och avancerat denna gång...det blir baconlindad kycklingfilé i gräddsås med paprika och bulgur..spännande att se hur detta blir .. hum, jag är ju verkligen ingen hemmafru som gillar att laga mat..det blir oftast sallad med kyckling eller tonfisk i.

Nu kommer min kärlek hem om 15 min, han lär nog bli lite chockad och förhoppningsvis glad, hoppas i alla fall :) Och hoppas att det blir gott!!!




istället vaknar jag när alla andra sover...

Hej! en snabbis! =)

 Kom precis hem från jobbet, hur gött är det inte och bara sätta sig i soffan några minuter då? Jag ska ta av mig mina svettiga jobbkläder (ja, jag jobbar så svetten rinner..) ta en dusch och sen träffa världens bästa vän! saknat henne som tusan! Om klockan inte blir för mycket blir det ett röj här hemma också...laga någon god middag sen är det nog dags att sova skulle jag tro..jobb imorgon igen 7.-16!


Hoppas Cyrr också är fikasugen!


wehearit.com

hej mina vänner

Hej igen min bortglömda blogg!

Nu ska jag verkligen börja blogga mer, för det är ju kul att skriva.
Så vad har hunnit hända sen senast?

*Firade midsommar i Varberg med fina vänner..
*Hade en galen vecka på P&L..
*Bästis-helg med Amanda, Tillan, Klara och Ellen!

Har även jobbat en del och gjort mysiga saker tillsammans med mitt hjärta

Idag bokade även jag och Emmie en resa till Turkiet! Vi åker den 12e augusti och kommer hem den 19e, dagen innan Jonnas och Christoffers bröllop v

Blir en snabb och tråkig uppdatering men klockan är mycket för en tjej som mig som får reda på om hon ska jobba eller inte tidigt imorgonbitti.

Vi hörs imorgon! Promise :)


RSS 2.0