..

Man vet verkligen inte vad man har förens man förlorat det.. så sant som det är sagt. Himla vad ont det gör då, vissa kvällar/nätter är värre än andra.. att läsa ditt namn fick mig där nere igen, så lätt.

Det kan va så förfärligt, det kan va så bra..

Läggdags!


hej

då var jag här igen & min dator verkar må helt bra igen!

Har haft en bra dag än så länge, dock väldigt trött. Blev en tur runt munkis med klara idag efter öa, super duper väder. Nu kom jag hem för en stund sen, ska lägga mig i badet en stund & bli ren sen tänkte jag åla till tillan & kika idol med henne, klara, jonna & jossan. Älskar idol! Sen senare kommer mitt j hit & sover. Sen blir det upp tidigt & ut till ön igen ;) hääärligt!


va mysigt


min snygga vän


från vår fina bro


min lilla nisse


Love you!

later..

min helg

Förlåt för dålig uppdatering men datorn har krånglat hela helgen!

Har gjort allt mövjligt kul i helgen, både hunnit med utgång med johanna, karro & cyrr,höstmarknad, 40 års fest, häng med klara, munken, cellgrupp & mys med mitt hjärta. Fick in det mesta faktiskt!

här bjuder jag på lite bilder


min lilla blå tira


karro


johanna


finaste Nova


yummie


kalle med snygg mössa på höstmarknad haha


och här är jag

Nu ska jag åka & dansa sen blir det lungt ikväll med IDOL & lite mys för mig själv. Skönt & behövligt! Sen tagga om för en ny dag ute på öa, gud vad jag gillar dom barnen :)

party

Får bli en snabb uppdatering!

Håller på & fixar mig lite granna nu, ska alldeles snart åka & hämta syster sen vidare till pappa & fira honom på sin 40 års dag eller rättare sagt "Gubb dag" haha. Sen blir det hem en snabbis igen & direkt vidare till Karolina där jag, karro, johnna & cyrr ska ha en trevlig kväll :) sen blir det utgång på det!

Hinner inte skriva mera, men hoppas att ni får en riktigt go kväll.. varesig den blir hemma i tv soffan, i kryakn eller ute på dansgolvet!(eller nåt annat skoj) haha

Aja, mer update kommer imorgon :)

bad day

& säger nu Godnatt


misslyckad visingsötrip

Efter praktiken idag skulle ju carro komma över med färjan så skulle vi hyra cyklar & ha picknick. Det hade varit fint väder på ön hela dagen, men 5 minuter innan hon skulle åka över började det S P Ö R E G N A på ön, så vi fick ställa in det.

Det blev ist lite picknick inne i gränna på en parkbänk :D haha

självklart visade sig solen sen igen...

Nu hade jag faktiskt tänkt att ta en powernap för jag är super trött verkligen! och ikväll blir det aerobics 2 kl. 19:15 :) och imorgon ska jag vara i förskolan, mysigt med alla små barn :):)

later

vänner vänner

hur mår ni? bra hopas jag.. jag ska verkligen inte klaga. Är så tacksam för livet & känner mig allmänt lycklig. Jag ska ha en religions lektion min sista vecka så har fått låna två böcker jag kikat lite i. Där hittade jag en intervju med en tjej som skrev "Vi vet att Jesus finns & det känns bra. Jag behöver inte vara rädd för Jesus finns alltid där med mig" Blev helt lycklig när jag läste det & det påminde mig om en hel del.

Full rulle dagen lång. Först Visingsö sen pingst på föreläsning, efter det bytte jag mina Mary Kay produkter tilll nya, sen hunnit kolla på innerbandy, ätit mat med familjen/mormor OCH just nu bakar jag, dricker te & kollar idol. Livet kallas det!

Imorgon hörrni! Då ni, kommer min bästis ut till Visingsö :D:D Vi ska hyra cyklar & cykla runt på ön. Så jag har precis slängt ihop en kladdis nu som jag ska ha med mig :) Kommer bli super mysigt & har saknat henne sjukt mycket!


jag kl. 06:30 taggad för en busstur på 1 timma & båt tur på 30 minuter


fina gränna hamn

Där fick ni en liten update, ha det fint. Glöm inte att ta hand om er & om varandra
<3




öa & aerobic 2

Visingsö idag igen, trivs riktigt bra & har inget att klaga på.. barnen är underbara! Idga har jag fått ha en liten småklass med 5or sen suttit extra mycket med en elev som behöver extra stöd vilket varit hur kul som helst verkligen.

Efter vfn:n blev det ett aerobics pass på friskis, skoj! Och sen har jag inte hunnit med mycket mera. Imorgon ska jag ta bussen dit vilket innebär att jag måste upp tidigare :/ ska ta en buss härifrån 06:36 sen buss från stationen 07:05 sen färja över 07:55.. sen är jag framme i skolan ca 08:30.. mkt farande hit & dit.

Nu ska jag fixa igorning lite inför morgondagen medans jag väntar på J & idol.

HUG

första dagen på praktiken

Heeej hallonsmåttar!!

Haft en great dag på öa idag, morgonen började inte lika bra pga, en grej som jag inte orkar berätta om just nu.. men sjukt kul :p hehe. Först bil 25 min, sen färja 25 min & slutligen bil i 10 min. .SEN framme på kumlabyskolan, 12 st 5or
/6or gick i klassen & de var 45 st totalt på hela skolan.. hur mysigt som helst verkligen. Så har hjälpt dom att räkna matte hela dagen(mitt fabbo ämne,skämosido) & rättat svenska läxor.

Efter vfu:n hämtade jag mina mary kay produkter:D wiiie & sen blev det en fika med mormor. Hade tänkt att träna ikväll men var absolut ingte att ha ikväll på friskis & inte en enda kotte kunde powerwalka med mig så jag sket i det! Men ska träna en massa nu under de här veckorna eftersom jag får ganska mycket fritid efter skolan :)

 Nu ska jag:
*planera i min fina almanacka
*rensa ut massa foton jag ska framkalla
*kolla på tv & mysa


HUG


söndag

Blev helt ändrade planer för gårdagens kväll! gojjan drog med mig på partaj :) förfest hemma hos Ida, sen vidare på 20 års fest på kulturhuset (vilket sög) så jag & natti drog vidare till den skottska baren haha.. där satt J & comp. Trevligt ställe fast personalen var ur kass, aldrig mött en otrevligare kille till bartender.. var tvungen att slänga ur mig "åh vad du älskar ditt jobb" så svarade han "nej, verkligen inte, jag hatar mitt jobb idag som tur väl slutar jag snart" idot! Ge ditt jobb till någon som vill ha det & förtjänar det ist.. i denna lågkonjuktur vi lever i idag lär det inte vara svårt att hitta en ny.


nattis leker med hugo


nattis & lovisa


världens finaste hund, efter den här kvällen kan jag tänka mig en hund i framtiden


emo fest på stickan :p


gojjs & ida


Kom precis hem & nu idag väntar:
*kolla på systers match vid 13:30
*skriva ut vfu grejs på mormors jobb(en skrivare är snart på plats här hemma med)
*köpa gummistövlar på rusta :p
*städa jobbet
*träna 18:00

och ikväll kommer min sweetie. Ser ut att ha en hel del att göra i alla fall! Ska också försöka hinna upp på vinden & rota fram till grejer. Men nu ska jag sätta fart! Ha en goodie day allihoppa!

HUG from you know

min mormor är galen

..precis efter vi kommit hem från stan ringer hon & frågar om jag vill hänga med till IKEA, haha. Självklart! Så kom precis hem därifrån nu :) ikväll ser det ut att bli en hemma kväll igen, har en hel del att fixa med iof så känns helt ok. Nu ska vi snart äta, jag fick bestämma ikväll: Isterband & potatismos blir det, haha.. riktig husmanskost.. den enda "vuxen maten jag gillar! vad säger ni amanda & jonna, är det inte livets skolmat?
 



dessa läckra gummistövlar från RUSTA för endast 169 kr tänkte jag inhandla imorgon! Tänkte att man lär behöva det på öa i 3 veckor haha, för på måndag börjar min praktik. Ska bli skit kul & spännande.

Något bra på tv ikväll?

Later


shopping idag igeeen

ställde klockan på 08:30 sen åkte jag, mamma & mormor ner till stan vid 10. Jag skulle absolut inte ha nånting för jag shoppade ju ganska mycket igår. Tror ni det blev så? Nej.. haha. Här får ni ytterligare mer shopning bilder från dagens köp!


den här känner ni nog igen, köpte en likadan i lila igår fråm JC. Hur sköna & snygga som helst så fick bli en till. 149 kr/st. Bra pris också!


hittade den här söta mag t shirten också (med linne under såklart) haha, eller inte.. det kan man ju välja själv faktiskt! Denna hittade jag också på JC


lång kofta från Lagos, super skön var den & kan användas till det mesta.


och en mjukis dress i velour, älskar det materialet. Har även en i grå & eni lila. Hur mysiga som helst :)


vi fick med oss en hel del hem, inte bara jag som är shopping galen i familjen! Och en bild på min fina mormor, hon är den bästa mormorn i hela världen (A) love you with all of my heart.

mys

..kvällen slutade hemma för mig.. hade tänkt att gå till church med jonnis men jag var så trött & kände inte alls för det(förlåt för jag är så boring) det får bli nästa fredag kanske, saknar freda 20 & Lörda livé lite & allt gött folk man träffar :)tur man har sådana bra vänner som drar med en dit :) good stuff!

Men i alla fall, min kväll slutade så här:



..kladdkaka bakad av syster, godaste äppelsorten, en kopp te och till detta IDOL. En riktigt kvalitets kväll med mig själv. Mysigt & välbehövligt.

Imorgon blir det ställa uret, ytterligare en runda på stan med mormor & mamma.
Nu har jag varit jätte flitig på bloggen idag, men får räcka för idag.

Take care and don't forget to live your life today cause tomorrow it can be too late.
HUG/emelie.

cyrr

om du ser detta, miss you lika a crazy frog!! Vi har varit sjukt usla på att ses det senaste och om det fortsätter så dör jag långsamt.

här kommer ett medly av massa underbar vänskap

















den bästa som finns!

(förlåt för vissa bröst-bilder & så, men det är lixom vi.. det finns värre bilder, tro mig ;) men dom sparar jag för mig själv)

shoppat

Fick med mig lite hem idag i alla fall, najs!:) tänkte till & med vara så snäll & visa er!


slapp tunika från Jc, älskar dessa plagg!


enkel svart/grå randig tröja från Gina (har också en vit/rosa randig)


vanligt långlinne från Gina. Älskar färgen!


jätte gosig halsduk, utan ändar. Litte småglittrig! från H&M

OCH... det jag är mest nöjd med av dagens köp (som tillan nästan tvingade mig att köpa)


dessa fabulousa skor!!
först var jag smått tveksam, men sen när jag fick på mig dom.. åhh va läckra! Ofta är jag ju inte så mycket feminim i stilen, men idag sa tillan att " man kan faktiskt ha två olika stilar" så det här är väl första steget dit då.. min csnygga skinnjacka skulle nog sitta snyggt till dessa iaf! LOVE IT. (låter som en sån mode bloggerska haha,eller tror att man är iaf.. inte riktigt jag va. Ha ha)

Vet ni vad jag kom på för annat smart då? man samlar ju oftast alla kvitton i plånboken & när den är full så slänger man ofta bara alla kvitton för man orkar inte rensa dom & man tänker "men jag vill ju ändå inte byta något".. men sen vipps så behöver man det där kvittot.. dååå kom jag på att varje gång man varit & handlat kan man lägga alla kvitton i en "kvittos-låda". Man vet exakt vart kvittorna befinner sig om man skulle vara i behov av dom & man slipper ha en fullproppad plånbok med en massa kvitton som gör att man inte hittar.


så bestämmde jag mig för att göra hedan efter, för jag är sämst på att spara kvitton just för att dom tar så mycket plats i plånboken men nu vet jag exakt vart jag har dom ;)

Nu ska jag ta mig ett bad & sen får jag se vart kvällen för mig.
HUG

freeedag

och det känns som lördag.

Det var trevligt på mary kay hemma hos sofie igår, beställde en vanlig foundation & en mineral, suuuper bra var det! Så ska få det idag :D wiiiie. Är hos J nu, ska snart äta frukost.. jag är faktiskt sugen på det idag. Sen ska jag GÅ till a6 i det härfina värdet & möta tillan.. sen blir det även stan en svänga. Ska bli trevligt & hoppas litegrann får hänga med mig hem!

Hörs senare!


tentan är över

Tentan är nu över, så otroligt skönt. Nu kan man börja leva lite normalt igen!

Sitter hos tillan nu, är j ä t t e unken. Lila mjukis byxor & en slarvig bulle. Ska alldeles strax möta emelie sen ska vi avnjuta en luch på Chili thai som var åååår sedan, minns inte när sist.

Ikväll blir det mary kay party sen till min boyfriend :) Imorgon är jag leeeedig, wow! Blir förmodligen en trip till stan/a6 då för att inskaffa en ny höstgarderob kanske ?

Nu ska vi kila.

HUG

miss

Var sånt underbart väder ikväll när jag var ute och gick. Himlen var så fin, kunde inte annat än att tänka på dig då hjärtat. Glad, för jag vet att du har det bra.. men arg för vi inte fick mer tid med dig. Denna orättvisa kommer vi aldrig ifrån..  



..och saknar alla andra oldies från gymnasiet ikväll. Pratade lite med Sara precis, en av min favvos som går Bibelskola i Mariannelund nu.. galet vad minnen man har & vad mycket man gjort tillsammans. Alla splittras så efter skolan.. allt från att upptäcka världen till att följa kärleken.

But i'm still here so don't forget me cause I miss you all very much.
Love /Emelie

my day

hej söta!

Plugg i skolan med johanna gick bra, trots flum & skratt fick vi nog lite fakta i skallarna iaf.

sweetie pie


räddningen, TE! (tack tillan för du lärt mig att dricka det)


plugg plugg plugg..

Efter skolan åkte jag förbi mormor & hon drog med mig till Jensens, gott! Sen blev det hem till henne, fortsätta pluggandet. Kom precis hem, klockan är snart halv 6. Ska duscha/bada nu & efter det ute i det härliga vädret en stund. Ikväll kommer min sweetie hit iaf.. & så blir det nog mera plugg och IDOL såklart!

UPDATE: Mary Kay party menar jag ju såklart, haha..såg att jag skrivit Mary Kate party, det hade varit något att träffa tvillingarna Olsen! haha.. Kul!




trött som en fågelskrämma

07:30 ringde alarmet idag, det var en mardröm. Men jag måste, kan inte ligga & "såsa" som man brukar säga. Så här sitter jag nu & förbereder mig för en lååång dag. Oh yes!

Ska gå ner & sätta på en kopp te, funderade på att baka lite scones med men sparar min tid till böckerna ist. Får bli en vanlig torr macka. Yummie

Det här iaf sista plugg dagen för några veckor, tack gode för det.. tror inte jag hade orkat rå plugga en vecka till.

Imorgon är det tenta 10-12, sen m å s t e jag skicka in en uppsats jag var klar med för ap längesen men man fick mer tid så då tänkte jag "då kan jag ju göra bättre", vilket jag ej tagit mig tid till så måste finputsa klart den & skicka iväg den imorgon! Träning om jag hinner för senare blir det Mary Kate party hos Sofie, kul! :)

OCH PÅ FREDAG ÄR JAG FREE. Lixom verkligen ledig!! Då ska jag umgås med mormor, är sugen på stan/a6 en sväng. Belöna mig själv med en shopping runda, sååå värd det. Och stövlar vill jag ha, åhhh..

Men vet ni, vi är ju inte där än. Finns en hel del viktiga saker innan dess att klara av. Men börjar se slutet, wiiiho.

frukost och lärar yrkets många ansikten väntar!

en oldie på mig i höst väder

tenta hit tenta dit

Som sagt så spenderar jag (nästan) all tid jag har åt att plugga inför torsdag. Frågan är, kommer något över huvudtaget in? Hope so.

Vet ni, jag lovade er hiss/diss varje dag men det tar jag visst tillbaks. Blir nog roligare någon gång då & då (för jag hinner inte, haha) lätt att glömma också.

Men idag tänkte jag slänga in det!


*Att jag kan få samåka med en kvinna som arbetar på skolan på Visingsö. Vilket betyder att jag både sparar tid & pengar.
*Och att vi fick tid att plugga inför tentan på grupparbetet idag!

allt föll lixom mer på plats idag, en lättnad. En klump som lossnade från magen. Thank you lord!


*Att det är STÖRT mycket kvar jag har att lära mig, blir plugg hela kvällen tills det börjar bli natt.

 Nu ska jag förbereda mig med en kopp gott tenta-te, böcker och idol(ett måste ju) mina rosa mjukisbyxor är på också! Imorgon blir det plugg med Johanna kl.10 i skolan, duktigt!

plugg plugg plugg, men det är ju frivilligt.

HA EN GO KVÄLL!

mardröms natt

Godmorgon

Har haft en mardröms natt, vaknade upp vid 02 av att jag kände en otrolig smärta, som om någon drog ut mina revben på höger sida. Har upplevt detta en gång innan, natten till dagen jag & carro skulle till Alanya. Det är hemskt, får svårt att andas & man drabbas av panik tills tårarna bara rinner ner. Det kallas iaf förångest, panik-ångest. Inget jag direkt märkt av innan men det ligger väl i det under medvetna. Sist fick jag det var p.g.a att jag skulle flyga för jag är otroligt flygrädd. Men den här gången vet jag inte varför.. Det är iaf läskigt & gör otroligt ont!

Nu är det skola iaf, drama 13-14:30. wow! Efter det ska jag till mormor, sitta & plugga där. ALL DAY/NIGHT LONG. Då var det dags att hitta kläder att sätta på kroppen & hoppa på biken.

KRAM



:(

Idag suuuuuger det verkligen att plugga, var det värsta! Läraryrkets många ansikten kan vara det tråkigaste boken EVER. Snart klar med den iaf, efter har halvläst.. sen är det bara 2 böcker kvar att läsa. YES!!!

Ne fy, nu vill jag att det ska vara kväll & att mitt J ska vara här. Då ska jag inte plugga mer för idag har jag bestämt.

Några timmar kvar:( MER TE TACK!
/ledsen emelie

hatar söndagar

Då var det söndag, IGEN. Mindre skoj tycker jag!

Spenderade kvällen igår med min vän Micke, lyckades laga jätte god mat (min favvo rätt) kycklingfilé, bulgur, avokadosallad och kall sås. Super gott verkligen! Blev en skräckis också, jag höll på att kissa ner mig men M var faktiskt värre haha, aldrig sätt en kille vara så rädd. Sen sa han efteråt att han hatar skräck & undviker såna filmer helst.. Haha, taskig jag är!(sorry) Vi hade en trevlig lördag kväll i alla fall!




Har redan läst ett kapitel denna morgon, har en liten paus nu sen fortsätter tenta-plugget med en kopp tenta-te. Kommer bli plugg nonstop nu nästan.. har en maaaasssa att läsa! Men mitt mål är att läsa ut en utav böckerna idag iaf. Sen måste jag städa, event. träna om jag hinner & träffa min kärlek ikväll.

Men nu blir det te & plugg


det här te:t kommer vara slut efter torsdag!

Vi hörs senare.


Love

sekretess-föreläsning

Blev ju inte jätte mkt plugg, men såg på en sekretessföreläsning i 70 min ca & somnade 3 ggr.. så kul var det! Är iof ganska intressant men var nog inte upplagd för det helt enkelt.

Ska strax skjuttsa mamma+mats på 40 års party ute i Bankeryd & ikväll kommer nog Micke hit. Kul jul :) Men nu ska jag föna håret, som är det långtråkigaste som finns.

Hoppas ni får en skoj kväll.


lördag

Hade en riktigt mysig kväll hos tillan igår med Hanna! Blev en hel del skratt, tack för det!

Tog en sovis idag, halv ett vaknade jag.. sååå skönt! Nu måste jag dessvärre ta vara på dagen mera. Tenta plugg väntar denna dag.. (min första tentamen på tors)

Vet ni vad jag kom på? Jag skulle ju ha hiss & diss varje dag, det glömde jag bort lika fort :D ni får påminna mig om jag glömmer. Så tänkte dra in det idag!

* Att jag är helt ensam i hela huset nu ett par timmar. Det är så skönt när man ska läsa! Ingen kalle (han åkte till gbg igår) Ingen eve, hon spelar fotboll, ingen mamma+mats dom kikar på eve, och ikväll ska dom iväg på 40 års kalas, GÖTT. Ibland är det väldigt skönt. Ingen skrikade Nova heller eller tjurande Tuva. Haha, vad hemskt jag låter, men ibland, jag säger ibland är det skönt att slippa allt.



* Mensvärk, absolut inte kul när det är lördag. Man är ledig & har en del saker att fixa. Och allt som har med det att göra, pms, finnar och söt-sugen nonstop.. åh vad gott det hade varit med nonstop nu..hahaha. Ja, ni ser! Det är jätte orättvist tkr jag.

Nu ska jag l ä s a, love it! Not.

Men vi hörs senare friends.









FÖRESTEN

Får ju inte glömma berätta att jag träffade min nyfödda lilla syster för första gången idag. Hon är den enda av mina syskon som går mer åt det mörka hållet än alla vi andra ljushuvven. Hon var sååå liten och så otroligt fin. Älskar henne redan mer än ord kan beskriva <3


Nova


syskonkärlek. Tuva och Nova.


TONIGHT

Efter ilska som resluterat i att jag sprutat hat tårar så ska jag väl försöka göra det bästa av kvällen. Är trots fredag & förutom att jag ska ha min praktik på världens ände är jag ändå frisk, har det bra ställt och lycklig för övrigt. Finns värre saker, believe me I know.

Ska strax kika på idol, det kan nog få mig på bättre humör! Sen åka och hämta tillan på jobbet strax efter 21. Blir hem till hennes nya lya, förhoppningsvis mysigt och mycket skratt.. kanske en gnutta tårar.

Nästa vecka är det tenta så i helgen väntar tenta-plugg! Inte mycket att se fram emot nu, men såna här perider har väl alla, I guess.


Hon är iaf toppen

VISINGSÖ?

visingsö?

Min dag började så bra! Och litteraturseminariet gick också super bra, och jag kände "yes, det är fredag.. vad gött!"

Sen hände det omöjliga, som jag gått och skämtat och varit ironisk om i flera veckor nu "att få sin praktik på Visingsö" går in och kollar upp listorna, tänker inte så mycket.. mest glad för att dom kommit och är förväntansfull. Letar upp mitt namn, tar ett litet tag, måste läsa 3 ggr..VISINGSÖ?!? Whaaat? drömmer jag? nyp mig någon! panik! BÅT?? ja, osv. Ni kan ju bara tänka er.

Det var jag och en till ynka lilla person som ska tillbringa 3 veckor på en liten ö. Så arg som jag varit idag, minns jag inte sist jag var. Blev uppriktigt rädd för mig själv, mensvärk, pms plus detta också. Vad vill Gud med mig idag?

... som tur är har jag lugnat ner mig en smula nu & börjar inse sanningen & försöker ta den på bästa sätt. Får göra det bästa av saken, "bita i det sura äpplet" hatar det uttrycket.

redo

redo för litteraturseminarium, hoppas det ska gå lika bra som på förra!


såhär ser jag ut idag!

bye bye


mys kväll

Hade en mysig kväll med Klara igår! Började men en promenad i det underbara vädret och sen åkte vi till maxi och handlade lite gott till idol.

Här får ni kvällen i bilder istället!


vänskaps-glass


vi ville inte va med på kort, därför vi tog ett

Och såååhär snygg är min vän idag! Hon är som babe & singel dessutom? det är crazy. Så killar, kom igen!!! Nu ska hon åka till skolan här och jag ska göra klart min seminariuppgift. Har litteraturseminarium vid 13:00 :( blä. Aja, sen är det heeeelg!!

Ha en bra dag friends.

HUG

my day

hej igen!

Har nästan följt min planering för dagen i alla fall. Lyckades göra super goda scones, minns inte sist jag åt det! Var så hiiimla gott, jag som inte ären frukost människa ens..


Sen har jag stäääädat, skitigt var det! Så nu har jag lite mer ordning i mitt rum.

före


efter. Kolla vilka fina högar :D ( det är såhär fint i hela rummet)

Sen har jag även hunnit med att plugga lite, har dock inte lagt ner jätte mýcket tid men lite i alla fall :)


och


plugg-glass

och


en hel del facebook, tyvärr. haha

Ska verkligen försöka skriva klart uppgiften nu sen blir det en powerfolk runt munken med K ist för träning. Sen ska vi hem till mig och ha sleepover-mys kväll med idol och lite gott!


Kan hända att det blir en till update tonight! Om inte annat, ha de gött vänner!

Kram från E.


Bra kväll

Hade en trevlig kväll med johanna igår, blev Bongo en sväng och efter det shakade vi med alla glada studenter på kåren! Älskar studentlivet :) Som tur är har man en sån snäll boyfriend så han kom & hämtade mig också, guld värt!

Idag är jag ledig och hade tänkt att utnyttja dagen på bästa sätt!
*
Baka scones till fruskost och avnjuta den ordenligt



*Efter det röja undan i mitt rum, ser föööör hemskt ut! = hittar ingenting



*P L U G G A, imorgon är det litteraturseminarium igen!




* Träna, förmodligen puls/medel vid 16:00



Ungefär så kommer min dag att se ut! Bäst att sätta igång så att man hinner med allt.
Hörs senare, for sure.

Kram från E.

ändrade planer för kvällen

Skulle egentligen tränat ikväll men nu blir det KÅREN med johanna istället :D blev så taggad när alla andra skulle ut. Så nu har jag precis superlimmat ihop mitt kårband och duschat, nu är det bara sminket och partytoppen som fattas, haha.. skippar nog de röda brallorna idag också:)


ha en trevlig kväll!


hiss/diss

Tänkte börja med hiss/diss dagligen här i bloggen nu! lite små kul ;)

Så innan jag sätter igång med plugget igen tänkte jag slänga in dagens hiss & diss!


* Mammagympa! Jag och Karro var inne en snabbis på friskis innan där mammagympan var i full fart. Har aldrig sett dess like. Mamma-step stod på schemat idag. Mammorna gympade som bara den och dom små bebisarna låg på var sin filt framför brädan och blev roade med all stimulans runt omking. Ett hett tips till alla nyblivna mammor som vill få bort grav-hullet samtidigt som bebisen kan hänga med. Tycker det verkar super bra, längtar nästan tills ja blir mamma nu, ha ha. Nejmen, verkligen super bra att sånt finns!


smygfotade lite, ser så otroligt mysigt och roligt ut :D


*Falskhet och skitsnack. Människor som lever kvar i sin lilla bubbla som dom alltid gjort, kan inte glömma, kan inte förlåta utan göra bara livet surt för andra. Trodde inte sånt existerade nära mig längre. Väx upp & vakna! Ta vara på allt gott och bra du har runt omkring dig istället!

Nu ska jag P L U G G A. Ikväll blir det träning med karolina och johanna :)


godmorgon

Godmorgon tröttizar!

Här vankas det lite trötthet och en aning ångest som brukar smyga sig fram innan skolan men annars är livet på topp tkr jag. Jag har en skola att gå till, ett hem att komma hem till, familj, underbara vänner, en som håller mig varm om hjärtat och en där uppe som vill mig väl. Kan det bli bättre? Tar vara på det så mycket jag bara kan.

Igår var de skola 08:30-16:30, efter det direkt till mormors jobb & kopierade & pluggade lite. På kvällen blev det andra avenyn och min J var här.

Idag går jag 08:30-10:00 & efter det plugg med mina rödhättor, vi ska körna gäääärnet idag!



Ha en bra dag & ta hand om er.
Kram från E.

välkommen Nova

FIIINELY! Inatt kom den till krabaten till världen, Nova ska hon heta.. sååå fint! Och stackars pappa som bara fått massa tjejer haha, 4 st! Nitlotter som J säger.

Passat Tuva några timmar nu när pappa varit på sjukhuset, tyvärr får inga syskon hälsa på pga svininflensan så jag och mina systrar får vänta ett tag till!

För övrigt så åkte jag på ursinvägsinfektion igår, jag hatar det (är inte första gången) så fick åka in till jourcetralen igår kväll och efter det drog jag med mig J till gränna för att hämta en bok sen var det sängen.. ingen bra dag :(

Nu resten av dagen är det plugg som står på schemat, läsa läsa läsa.. snaaark! Det är ju tråkigt, fast börjar vänja mig en aning nu så snart kanske jag tycker det är kul.




...

Jag undrar vart den här dagen har försvunnit, jag orkar inte göra nånting och absolut inte plugga. Värdelöst! Fick nyss reda på att bebisen är påväg nu i alla fall så inom en snar framtid är du hos hos :) Så blir inget jobb för mig imorgon eftersom jag måste åka & passa tuva. Som tur väl har man en så pass snäll far ibland så man får money för dom timmarna jag skulle jobbar iaf.

Okej, nu SKA jag läsa.


söndag=tråk

söndagar är till för städ, ångest & plugg.

Haft en mysig helg i alla fall som varit lugn & skön. Tog mig en sovis till 11:30 idag och sen jag har bara gått runt här hemma. Försökt att läsa lite också men det går jätte dåligt idag :( Tänkte försöka läsa klart kapitlet iaf haha, sen åka och städa. Skulle blivit bio ikväll men krockade med lite annat + att jag ska upp och jobba 07-16 på min lediga dag från skolan.

För övrigt går jag bara runt & väntar på att en bebis ska ploppa ut snart( jag ska bli storasyster igen), ska bli jätte mysigt att få mysa och gosa.Åhhh vad jag längtar nu. Den skulle ha kommit den 22:a och är ganska sen nu så troligtvis ska dom idag sätta igång henne. Hoppas och ber för att allt ska gå vägen <3


jag & finaste tuva nyfödd julen 07

lördag

Blev stan/a6 en runda med clarie idag! jag som inte skulle köpa något shoppade i alla fall. Bra emelie! Så blev tyvärr, hooost.. inget plugg idag men jag överlever nog :) 

Snart blir det tacos här hemma och efter det ska jag bege mig hem till familjen jonasson, jag & klara ska fixa lite sen ska vi hämta tillan vid 21. Inte träffat den tösen på år känns det som så ska bli super mysigt. Se hennes nya lya också, kuuul!! Tror även emelie och jonna skulle joina :)

Men vill ni inte se vad jag köpt ?:D

.. jo tänkte väl det!


ny super snygg skol väska, det var på tiden!


och en tuff lite sportig prasseljacka från H&M.

Där fick ni en liten update vad jag gjort idag och vad som händer ikväll. Hoppas ni får en härlig lördag kväll i regnet!

Kram från E


upp tidigt

Eftersom jag fick bestämma filmvalet igår blev det "En shopaholics bekänelser" :D haha. J tyckte väl det var lagom kul, men jag tyckte den va helt ok bra i alla fall! :) Upp tidigt på min sovmorgon idag för det var någon som skulle dricka öl ikväll och nu är var jag hemma visst. Ganska skönt för nu har man hela dagen framför sig, annars hade jag nog sovit till 12 minst.

Idag är jag öppen för förslag, jag vet att jag måste försöka få tag på en bok iaf & läsa lite annars är jag fri som en fågel ;)

Försten trivs jag som fisken i vattnet i mitt nya hår, så skönt med något nytt! :) yesyes. Nu ska jag kila, börja min jakt! Ha en jätte bra lördag, det ska jag ha :)

HUG

jag säger som klaras mamma

Var lite crazy!


trevlig kväll!

friday, OH YES

hej mina söta små pussgurkor :D jaa, idag är emelie på bra humör minsann! Litteratirseminariet gick faktiskt över förväntan väldigt bra för mig imorse så dagen började bra.

Efter det frisören, håret blev helt ok! Kanske hade tänkt mig att de skulle bli en aning mörkare men slingorna blev frächa och snygga! Längen kan jag inte riktigt bestämma mig för än vad jag tkr, kanske att det skulle blivit lite kortare men i helheten är jag nöjd och det kostade skjortan!

Har även hunnit med lite kvalitets tid med min bästis som jag inte träffat på ett tag, blev lunch på sandys & mkt prat!! Och nu är jag precis hemkommen från ett puls pass a la John. Blev en snabbis på stan också och nu sitter jag och fönar håret! duktigt tjej som hinner med så mkt och dagen är inte ens slut ;)

Ska fixa till mig lite, sen åka & se om jag hittar någon bra film att hyra med mig hem till J. Blir soft ikväll, behövs efter den här veckan!

Slänger nog inte en bild på den nya frillan om en stund också!


torsdag

Min andra lediga dag, eller lediga & lediga.. dagarna består ju för den mesta delen av plugg!

Har precis tagit med ett bad, ska strax fixa igorning mig. Efter det bär det av ner till stan en snabbis, ska kolla om jag får byta en tröja som gick sönder efter bara några timmars användning, trött & arg blir man. Även kika om en bok på akademibokhandeln kommit in.

Vid 12 ska jag möta mina rödhättor för att plugga lite tillsammans i skolan och se om slutet närmar sig på seminare uppgiften. Men men två rödhättor och en blondie kommer det ju gå utmärkt!





ha en bra dag!

Kram till er från E

hej vänner

Jag är ledsen att jag inte ägnat så mycket tid åt bloggen. Men det är inte så konstigt för all tid jag har, har jag ägnat åt böckerna just nu. Som jag sagt tidigare är det så mycket nu i skolan, så det är inget man direkt kan ignorera och ta tag i senare.

Men på fredag då ska jag äntligen ha en dag fri från plugg! Eftet litteraturseminariet tänkte jag belöna mig själv med att gå till frisören och fixa frillan. Och jag har spånat lite hur jag skulle vilja ha det! Tänkte visa lite bilder så får ni mer än gääärna tycka till :)


jag är urless på min tråkiga blonda färg, så för att ge den lite nytt liv tänkte jag ljusa upp det, och lägga i lite mörkare slingor..något i den här stilen(men mest blont) Lite höstigt och snyggt tycker jag! Vad tycker ni?


Och sen förmodligen (men inte riktigt bestämt mig) klippa det en aning kortare..

Vad tycker ni?


Nu är plugg pausen slut.
Vi hörs, såklart.

Kram från E

RSS 2.0