Depp pepp

Jag har känt mig ganska nere sista tiden. När jag kom hem från jobb/träning idag stod det mat på bordet & två chokladkakor som väntade på mig. Det gav lite extra energi! Precis vad jag behövde. Har även klarat första veckan med dieten. Heja mig! 


Imorgon är det jag och syrran som rullar bilen till Stockholm. Hoppas på bra shopping! 

Kram

Hello sunday

Hej! 

Det är redan söndag..hur fort går en helg? 

I fredags blev det AW med Charlotte! Några glas för mycket så mitt huvud gjorde ganska ont igår, men det var det värt! 
Efter många timmars sömn tog jag mig en promenad i vårvädret. Efter det spenderades resten av dagen/kvällen i soffan med nyttigt gotte. 


Vaknade tidigt imorse så jag tog en dusch, fixade frukost till mig & J som vi nu avnjutit i sängen framför nymo. Perfekt start på en söndag! 


Strax blir det en PW runt munkis & därefter kalas för lillsyrran som fyller 19!

Hoppas du får en bra söndag! 


bestämma sig

Jag var & gjorde en hälsoundersökning idag, fick cykla 6 minuter på en motionscykel & därefter få svart på vitt, veta hur min kondition ser ut. Hör & häpna så låg jag snäppet över genomsnittliga för min ålder. Tummen upp för alla mördarspinningpass! Mindre glad blev jag för vad vågen visade. Småätande, skräpmat, kakor & godis för många gånger i veckan sätter sina spår. Är väl ingen nyhet kanske. Jag vet att muskler väger mer än fett men jag är inte nöjd just nu. Då finns det inget annat än att göra något åt det. Klaga hjälper ju inte! Jag tänker inte köra efter någon speciell diet, jag har testat så många & det är inget för mig. Det blir helt enkelt att utesluta kolisar & socker. Jag vet att det är boven. Jag ska fortsätta träna som jag gör & äta mer på regelbundna tider. Blir extra
peppad när det är core & squatutmaning en månad framåt, vilket än så länge går strålande!
 
 
 
 
 
 
Än är det inte sommar..ett litet tag till har vi på oss. Är ni med mig?
 
 
/Emelie
 
 
 
 

#tbt

 
Idag saknar jag pluggtiden, framförallt min & Judiths tid i Palma. Jag saknar allt med Palma. Solen, promenaderna, shoppingen, sangrian, kaffet, maten, värmen, havet, etc etc. När vi åkte dit kände vi knappt varandra & idag är vi väldigt bra vänner. Tackar Mallis för det! Snart ska du bli mamma & jag längtar otroligt mycket efter bebisgos! 
 
Ibland vill man bara drömma sig tillbaka, särskilt när livet i övrigt endast består av jobb just nu. Men det är ett jobb, inte ett kall. Försöker påminna mig!
 
Två jobbdagar kvar sen blir det en ordentlig AW på fredag. 
Godnatt från en trött fröken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

våren är kommen

Sicken go helg jag haft!
 
I fredags hade jag & J myskväll. Lördagen började som vanligt med tidig träning. Därefter handlade jag färska blommor att pryda lägenheten med. Gick en sväng på stan. Fikade med Karin och Linnea på condeco (yum yum yum) & sen avslutade vi dagen med mat, gotte & mellomys hemma hos mig.
 
 
Nytt marmorhus från Fabriken fick följa med hem igår.
 
  
 
Idag vaknade jag ordentligt utvilad men en aning krasslig. Huvudvärk, illmående & halsont. Bläk, somnade om ett par timmar men det har inte riktigt viljat ge sig. Fick ställa in dagens träningspass men var bara tvungen att ta mig runt munksjön & låta vårsolen värma ansiktet lite. Insåg gensast att vinterjackan får slängas i garderoben. Vilket innebär att en ny vårjacka måste inhandlas. Tips på några snygga? 
 
Nu har jag en mysig stund i soffan. Matlusten har inte varit på topp så fick bli fruksallad, lite russin, mandlar samt en god kopp chailatte till kvällsmat. Det var smaskens! Om 2 timmar kommer J hem, han har varit iväg på hockey hela helgen. Längtar efter att få ge honom en stor kram!
 
 
 
KRAM!
 
 
 
 

Lördagmorgon

Älskar att starta min lördagmorgon med träning! Faktiskt bättre än sovmorgon. 


Har precis skjutsat J till match & nu blir det CX och Spinning. Efter detta en lång dusch & sen shopping. Försöka hitta något kul till kvällens bravader. 

Tack för du är här lördag. 

Hoppas DU får en bra sådan!

RSS 2.0