Aktiv dag

Slog upp mina gröna innan 06.30 idag..rastlösheten väckte mig tror jag. Lyckades somna om lite i alla fall. Vid 9.30 var jag på gymmet & efter det körde jag ett CX pass. Gött med morgonträning!

Nu ligger jag hemma i soffan hos mamma..helt död! Jag & Kalle har varit ute & åkt inlines i 3 h...woooho!! Gjorde lite mat/glasstop påvägen såklart.


Yum

Hej igen ja!

Helt slut efter kvällens pass med syrran..60 min dansaerobic & 30 min CX. När jag kom hem stod tacos färdiglagad & klar. Vilken man!

Nu mumsar jag på en god fruktsallad & jordnötssmör.

Imorgon blir det upp med tuppen! Cross & CX sen blir det inlines med lillbrorsan.


Hej på dig!

Sommarlov!
 
Nu har jag äntligen gått på sommarlov!!!! = Massor av tid över till annat! Bloggen har blivit totalt bortglömd meeen jag tänker såhär att nu i sommar kommer jag säkert hitta massa inspiration & tid till att blogga. Det är ju så kul att ha en blogg, gå tillbaka & titta..som en dagbok!
 
 
 
Jag har bland annat hunnit med en fantastisk midsommarhelg i Smögen! 
 
Jag har gått på jobbintervju, blivit erbjuden en tjänst som klasslärare i en 5:a & i samma veva blev jag erbjuden en fast tjänst på 100% på skolan jag jobbade på i våras..det blev inget svårt val tillslut...så jäkla gött!!! Så jag blir kvar i Vaggeryd..forever! ;) i höst ska jag jobba i 3:or!
 
Jag har gjort en träningskalender för i sommar ska jag bannemig träna tills jag stupar..blivit lite väl mycket fredagsfika på jobbet! Nu har jag min chans att bli riktigt fit, eller? 
 
I helgen åker jag & tjejerna till Julia i Göteborg, massa mys! 
 
Nästa helg blir det Side en vecka med familjen & J. Hur fint? massor att se fram emot!
 
 
Hörs senare då? 
 
 

KÄRT ÅTERSEENDE.

Kära bloggen. Insta tar över & är helt ärligt för lat för att blogga, men jag ska bli lite bättre! Annars tycker jag att ni får följa mig där istället: emeliefrajdin
 
 
Annars har det hänt ganska mycket det senaste. Jag har bland annat träffat massa goa nya som gamla vänner, besökt kära London, klarat av min första termin som lärare & igår var det studentfirande dagen/kvällen lång. Tänk att det var 4 år sen man själv tog studenten? galet! Hade i vilket fall en sjukt rolig dag med god dryck sen kl.15
så vid 23 var den här fröken helt slut! Men snart ska jag ladda om för ikväll blir det grill, vin & tjöt med mina kära högskolepolare Karin & Karin. Dessa damer ser jag fram emot att skratta med ikväll. 
 
 
Grönt är skönt.
 

MorgonpwHej vänner!

Startade dagen med en PW längst vätterstranden 7.30, så härligt! Nu äter jag lite frulle & ska snart hoppa i duschen.

Imorgon tar vi med mamma på äventyr..en hemlig resa!

RSS 2.0