love someone very deeply

har varit med den bästa en stund nu, jag blev helt senimental nu när han åkte. Jag är verkligen så lyckligt lottad. Har ett varmt & fyllt hjärta med massa människor som jag älskar så sickt mycket! Jag är tacksam och väldigt, väldigt lycklig.

ska inte göra nånting nu, invänta So you think you can dance som börjar 21:55, skulle kunna kika på real housewifes of New York som är innan också, haha.. bra underhållning på tv ikväll!

kan ju alltid hoppas & be för att vädret ser bättre ut imorgon men av det jag hört ser det inte lovande ut :(


hörs vi inte mer denna dag så hörs vi imorgon, take care!

I thank you very much for all..



strand - sol = stan = shopping

blev en runda på stan idag istället för stranden. Träffade även klarababy & jonna där så blev lite häng med dom :) men tänkte visa vad som fick följa med hem!


jätte söt klänning från Gina, halva priset.. 124,50 kostade den, billigt och bra!


lila tröja från H&M, också rea & halva priset :D 79,50 kr!

Man blir så lycklig när man hittar något på rea som man verkligen vill ha!!! Me lajk.


och en mascara, ingen aning om vad de är för märke, om den är bra eller suger men det märker vi, kul att testa något nytt! :) men skippade att fota den!


jonna, klara & carro, mina hjärtan <3


MOLN

det är inte kul alls!!!!!!!!! varför ?

jag har sprungit in & ut i 1 timma nu, solen är inte långvarig alltså.. så blir troligtvis en trip ner på stan istället! hoppas och ber för att det blir bättre väder imorgon och resten av veckan, please.

nu ska jag höra vad mina söta höna säger om att ta stan istället för stranden, och det fick kag precis bekräftat att det blir. Mitt hår ser hemskt ut och är fett så ska duscha och snygga till mig en aning :)

låt inte molnen stoppa er från att ha en underbar dag, lev livet & ta hand om er!

Shine a light on my life

så tråkigt som jag har just nu har jag inte haft sen innan studenten, har varit något hela tiden förutom just nu.. är visserligen inte länge till jag behöver ha tråkigt för tillan slutar om 5 minuter men jag har det verkligen såååå tråkigt, haha! galet.

lyssnar på Hamburg song med Keane, hur bra är den inte då? jag ÄLSKAR den, åhhh!! Texten är underbar..ni måste lyssna på den om ni inte redan gjort det!

måndag kväll

Precis ätit jordgubbar, mums var det! Men tror det är slutspurten för dom nu för dom var små, billiga & halvsura men goda ändå!

ikväll blir det häng med två från favvo-högen, till and clair. Me lajk! Vi skulle nog ner till piren en svänga & ta oss en glass sen blir det troligen vidare hem till tillans apartment!


               clarie                                em                                               tilley


ny kamera

äntligen har jag inversterat en ny kamera, är super nöjd med den.. dyr men bra & snygg! (rosa) hihi

provbilder får ni här




"tjena, tjena årets solbränna..du kom & tog min hand när jag stekte på en strand"

sola & bada

vilken underbar soldag! Har stekt och badat i vår minipool för att svalka mig lite iaf.. sjukt fint ! ska duscha av mitt allt svett nu sen senare ska jag upp till a6 och kolla(köpa?) en ny kamera. :D:D wiiiiee


kalle & philip


mina fina lacoste
'
glad tjej

lovely day

hade en väldigt bra kväll igår med mitt hjärta, som jag saknat så! Love you

..har precis ätit frulle & bikinin är på.. ska ha en stek-dag med mammi idag, ska bli hääärligt.! Ikväll ska jag träffa tillan, det var inte igår. älskade du <3

stekis väntar!


pics

lovade ju bilder från min & carros spakväll + från stranden i fredags på vår kvalitets-dag!

there you go..



















































underbart

..kvällen igår spenderade jag med jonna & klara.. vi lagade mat, hade heta samtalsämnen, åt godis & hoppade studsmatta. Sen följde jonna med mig hem och sov här. Ni är toppen tjejer, love you very very much <3


kom hem från stranden för inte så länge sen, jag & jonna har legat där i 6 & en halv timme idag, haha.. hur mysigt som helst har vi haft det :):) & lite färg har man ju fått nu iaf, känns bra! Imorgon har jag lovat att sola hemma mammi :):)

min sweetie är finley hemma också, har saknat väldigt mycket!

tips

..mina 3 nya favovit låtar ni måste släppa in till örat

Röyksopp ft. Robyn - The Girl and the Robot
Robyn - Konichiwa Bitches


och sen den finaste, finaste som man kan släppa 1000 tårar till
Keane- Hamburg song


tonight

kvällen ska jag spendera med Jonniz & Clarie som jag inte lekt med på vääldigt länge :) ser fram emot det grymt mycket. Vi ska till maxi & handla sen hem till jonna & laga mat & ha det trevligt !

ska ni göra något kul ikväll? Kan tänka mig det blir grillkväll/utekväll för många.. sånt toppen väder för det.

nu har jag iaf dammsugit, det känns bra.. ibland är jag duktig. Hoppas det inte är lika molnigt imorgon som idag, för blir stranden imorgon med :):) hoppas klara hör av sig snart så kan jag åka och hämta henne, har tråååkigt.


hej

hej! :)

hade en vääldigt bra dag igår (bilder kommer inom kort)

idag blev det stranden en liten vända igen men kom en massa moln så blev inte långvarig där. Sen har jag gått hemma & skrotat, ätit mat & varit på a6 en snabbis. Blev några fynd!

har inte en aning om vad som händer inför kvällen, kan nog bli lite vad som .. det får bli lite random :)

nu ska jag dammsuga, (lovat mammi det)


AMAAAZZZIIIING

som planerat kom min toppen dag! Var på maxi & köpte frallor & fika + mat inför kvällen sen tog vi med oss strandtäcket, kylväskan och åkte till stranden.. HELT UNDERBART! som jag har längtat.. bara ligga där och njuta. Har brännt mig lite smått i ansiktet och på skinkorna men inte mycket och det gör inget för det har varit sånt underbart väder idag med.

min granne kom precis in & sa att någon i familjen (troligen jag) har under flera tillfällen slagit upp bildörren på hans bil haha.. fast han påpekade 100 grr "jag är inte arg, jag är absolut inte arg" så det kändes ju skönt haha.. typiskt mig!

bilder från spakvällen och stranden kommer senare! Nu ska jag duscha och smörja in mig med aftersun. Och vid 7 tiden kommer lite nära och kära för att grilla :):)


spakväll

sista dagen på jobbet för den här veckan igår,  YES.

jag har verkligen en sån ängel till kompis. Kommer hem helt sliten, så står det färdiglagad middag på bordet, tända ljus, och sen så hade hon fixat ett eget litet hemma spa. Så efter vi ätit gick vi upp till badrummet där vi hade vårt lilla hemmaspa. Levande ljus i hela badrummet, fotbad med massa badbomber & skum. Målade naglar, ansiktsmask och allt som hör till. Det var sååå skönt! Sen somnade vi strax innan 01 ungefär. Bästa kvällen på länge!

vi har en fullspäckad dag framför oss. Först maxi & handla sen hem och sätta på oss bikinin, ner till stan en snabbis sen vättern.. och ikväll blir det grill här :):) skiver mer om min dag senare ikväll eller imorgon!

ha en underbar fredag!


chock

vaknade för en stund sedan, satte mig framför datorn och det första jag möttes var " Mikeal Jacksson är död" stor klump i magen sen " carrroo.. koooom.." det kändes så overkligt, han kan ju inte dö tänker man. Sjuka saker händer helt enkelt, men obehagligt är det ju.

sista slitet

hej!:)

igår när jag kom hem från jobbet var två av mina bästisar här.. gustav & cyrr. De hade lagat jätte god mat & köpt massa godis. Precis vad jag behövde efter en så långtråkig dag på jobbet. Sen blev det mys framför tv:n.. de spenderade även natten här med mig så jag slapp sova själv, somnade runt 3 & gick upp 8 för att skjuttsa gustus till jobbet. Efter det åkte jag & carro o köpte nybakta frallor.. very nice!

har legat ute i solen & drömt oss bort ett tag nu, vi är sjuuukt taggade!! Ska hoppa in i duschen nu, laga lite mat sen bege mig till jobbet igen. SISTA dagen för dne här veckan, tackar Gud för det.


sol idag igen..

hej bloggen!

som sagt, 9 var jag uppe nu 3e dagen i rad.. duktigt! Kan säga att det gör ont att se alla komma bärandes på sina brassestolar för att spendera dagen på stranden.. man kan ju fråga sig varför jag ska jobba JUST den här veckan av ALLA.. har nämligen inga mer tider i sommar (än så länge) ska man jobba på mitt jobb är det snabba ryck dagen innan eller redan samma dag & man säger ju inte nej till lite pengar..får bita i det sura äpplet.. återstår två 13-22:30 dagar.

för övrigt känns det lite ensamt här hemma, familjen bortrest, j bortrest.. men min bästaste bästaste krycka är ju hemma som tur väl är =)=)

nu ska jag ut & bättre på brännan som jag kunnat bearbeta så oootroligt mycket de här dagarna!


för exakt 1 år sen låg vi & stekte & levde livet i napa nu, vill utomlands nu!!!

trött

har precis vräkt i mig en stor skål med jordgubbar, vaniljglass & chokladsås jag kände mig faktiskt väääldigt värd det (fastän jag borde gå till friskis så fort jag hinner..) kom precis hem från jobbet!

blir ställa klockan hyfsta tidigt imorgon också, så man hinner steka lite. Familjen åker till Smögen imorgon också så blir FF här, kryckan har lovat att hålla mig sällskap och göra mina nätter smärtfria. Vi lär vara som 2 yra höns här hemma på kvällarna, båda två rädda för allt som rör sig haha..

händer inte för mycket i mitt liv nu.. saknar mitt hjärta ikväll very much, hade inte varit fel att hoppa ner i sängen & kramas lite nu..

undra vad den här bloggen går ut på egentligen haha, jag har ju så tråkigt liv. Det borde hända något kul!


nu ska jag hoppa till sängs, ny dag imorgon väntar. Kramis på er!


det hårda livet

igår blev det jobb, dagen var inte rolig alltså. kvällen gick fortare.. då var det bara jag & johanna som jobbade, supersnäll tjej! men jag kände mig som en riktig arbetare när jag kom hem, sliten, jobbkläder & ställde mig och kokade lite nudlar med soya kl 23.. det hårda livet!

ställde kl på 9 idag också för att få lite fritid.. solen borde alldeless strax titta fram på mn baksida så ska lägga mig där ett tag.. sen blir det duscha, laga mat, göra matlåda & på med arbetskläderna för ytterligare en dag på jobbet i 9,5 timme. Men jag är glad ändå. eller försöker..


tar en bild på mig & tillan idag, alla man brukade hänga med känns det som man glider ifrån direkt efter studenten.. tråkigt tkr jag. miss you

sol och jobba..

ställde kl på 09:00 idag för jag skulle hinna njuta lite av dagen innan jag ska jobba. Börjar 13 idag och slutar 22:30, det är inte kul!! men det blir ju money, man får tänka så får att överleva arbetsdagarna.

& det ska ju visst vara sånt toppen väder/värmebölja i Sverige den här veckan just också då ja ska jobba mån-tors samma sura tid.. men är ledig fredag & hela helgen, snälla sol stanna då:D:D

nu ska jag ut känna på vädret & njuta en stund med en kopp te! Om vi inte hörs innan jobbet ska jag försöka hinna skriva när jag kommer hem hur min dag varit.. ska nämligen jobba på ett ställe jag aldrig jobbat innan, ja herregud hur ska det gå :P (Hoppas du läser kryckan)

..men ha en fantastiskt bra dag & ni som är lediga.. tveka inte.. UT I SOLEN MED ER!


pysselkväll

hade en riktig pyssel kväll igår, så mysigt så :) vi åkte hemifrån vid halv 4 upp till a6 & framkallade kort, kom hem ca halv 6 och startade vid 18 tiden och var klara strax innan 00 och då är vi inte helt klara, haha.. vi lyssnade på turk musik hela kvällen kvällen & taggade utomlandsresa!!














nu fick lite lite smakprov på vad som innerhåller í mitt fotoalbum & lite andra bilder från kvällen ;)

piren

det var super gott! vi åt på åtta glas. Jag & syster tog pizza Romana.. mozarella, kyckling,bacon,annans & en avokado röra hur gott som helst faktiskt.. så nu känns det som jag klarar mig till vinter. haha. Blev även kulglass också, nu kan man säga att man är fulländad.

ska strax åka upp till a6 en svänga med cyrr & min syster.. sen blir det pysssel =)=)


syster

bror

ha en fortsatt trevlig söndag! PUSS

Hostar som en galning & näsan rinner som ett vattenfall..

jag är så trött på att vara halvt sjuk nu, jag är ju inte så sjuk längre så jag måste ligga i sängen men det är riktigt jobbigt ändå & jag känner inte att det blir bättre. Skojar inte om jag slösat en hel toarulle på min nästa denna natt.

sluttjatat om detta, har drömt en hel del sjukt inatt också.. att jag var i thailand & klättrade med en stor gravidmage haha. Planerna för dagen är att familjen + mats föräldrar ska till Piren vid 13 & äta. Och efter det ska jag hem & hämta min krycka sen ska vi vidare till a6 & framkalla massa kort. Sen ska vi ha eftermiddagspyssel, det ska bli jätte kul..kan säga att det varit många om & men när vi ska göra detta och idag äntligen :D:D haha.. (vi ska göra fotoalbum)

men nu ska jag platta mitt mega fluff & smeta på lite smink..sen blir det susen! Ha en toppen toppen söndag & ta hand om er. och om varandra <3


Jag lääängtar sjukt mycket till vi ska åka, det är gaaaalet..

längtar mig bort..

jag blev så sjukt sugen på att sticka någonstans nu! Där det är varmt, där man kan ligga på stranden hela dagarna & bara njuta av livet. Imorgon åker mitt hjärta till Grekland i 1 vecka, jag är galet avundsjuk men neej, jag ska vara hemma & jobba jobba jobba...:):) kul jul.

Men det bästaste av allt är jag & min bästis ska åka någonstans i sommar, ser fram emot det sjuuuukot mycket.



Paris 2006 med mina favvosar :)


Lanzarote 2006. Syster & Mats


Ayia Napa 2008, livets resa!


Mallorca 2008, Överraskningsresa


Gran Canaria 2009

ska bli spännande att se vad årets resa blir! jag är gaaalet taggad iaf :) & får jag bestämma blir det resa i vinter igen :):)

toppen dag

hade en väldigt bra dag igår med familj & vänner :):) tack alla!
jag bjuder på några bilder från gårdagen, dock inte från kvällen men det kanske kommer senare!


sis

jag åt mig mätt på jordgubbar, kan ha ätit tusen

jag & min kära syster

from the same mother

GLAD MIDSOMMAR

då var det midsommarafton åter igen, kan inte riktigt fatta hur sjukt fort tiden går..

sommarklänningen är på & snart ska vi åka ut till goda vänner & äta :):) blir nog kvar där ett tag & ikväll blir det grill hemma hos Gojjan!! najs najs

ville bara önska er en riktigt go midsommar, hoppas ni får det trevligt & att solen dyker upp en aning iaf..vore inte fel :)


:)

hade hoppats att jag inte skulle jobba idag & trodde nästan att jag skulle slippa men vid 09 ringde dom & då var det bara att sätta sig i bilen & åka.. jobbade inte så länge men lite money blir det ju :):)

blir inte jobb förens nästa vecka nu (om man räkar bort mitt lilla städjobb på söndag) haha. Då blir det iaf jobb mån-tors 13:00-22.30, inga roliga tider men goa pengar iaf! Så just nu har jag 3 olika "ströjobb" ganska kul för det är 3 helt olika arbetsuppgifter så de blir lite variation iaf :)

har ganska tråkigt nu, men ska iaf snart ner till stan & träna lite & ikväll ska jag leka med min sweetie som är den bästa jag vet :):)


det är underskattat

 att bara ligga i sängen med laptopen på magen & kolla på tv..hur skönt som helst!!!

..och äta min nya favoritgodis! Firar för jag inte hade något hål idag haha..

work

idag har jag jobbat, det var jobbigt.. haha. Fast det var nog jobbigare att cykla hem för jag hade för mycket kläder på mig och det är sjukt varmt, äckligt, kvavt väder ute. Har inga planer för resten av kvällen vilket jag tycker är väldigt skönt, kanske åka ner & sola för att hålla brännan vid liv. Sen kanske hoppas att mitt hjärta vill komma hit senare ikväll, men det vet man aldrig men det vill jag :):)

förhoppningsvis blir det jobb imorgon också & på fredag är det midsommarafton, galet var tiden går fort. För exakt 1 år sen taggade vi järnet för Ayia Napa.. det var tider det..vad hände gänget ?

slut tjatat, nu ska jag göra något..men jag vet inte vad något är.


jag lever

Dagarna efter studenten har varit chilla, jag har inte gjort mycket för världen. Blev sjuk på studentnatten och har varit det framtills nu, men feber har jag iaf ingen längre. Har umgåtts med min kryckolajnen (carro) som numera hoppar på kryckor, så kan det gå när man tar studenten ;)

vad händer i sommar egentligen? jag & carro har gjort en liten, liten planering med saker vi ska få in iaf:
x ligga massa på vättern & sola (för det måste ju bli bra väder den här sommarn, ni ser ju bara idag)
x besöka götet, LISEBERG
x Restresa till något varmt & härligt land!!!
x Halmstad en helg då vädret tillåter
x (och sen jobba lite också, suuucck)


så långt har vi kommit än så länge! Har än så länge idag bara ätit jordgubbar & legat ute o stekt.. hade tänkt att fortsätta med det nu sen behövs det städar & lite annat småfix!


jag har tagit studenten!

obeskrivligt galet saknad glädje frihet vemodigt

kan säga att igår var den bästa dagen i mitt liv! Dagen var helt perfekt och min klass finns det inte ord för hur mycket jag kommer sakna. Tack fär de här 3 åren, dom har varit helt fantastiska!

blev ingen vidare lång utekväll för mig igår tyvärr, jag fick sån extrem migrän & feber så har fryst ihjäl/svettats ihjäl hela natten, det var hemskt ska jag säga er. Men jag är glad ändå!

en redig slappar dag idag, legat i sängen hela dagen, inte helt fel. Ikväll blir det försättning i sängen haha, godis, cola och donkan! Det är jag såååå värd!!

och mp3c! jag saknar er redan, läste era fina kommentarer i min gästbok innan.. det kom tårar! Jag älskar er, ni är underbara. Tack!


04:30

då ringde min väckar klocka! vaknade upp med 2 MINDRE roliga nyheter, ösregn & det alla tjejer inte vill vakna upp med på sin student dag. Men jag är glad ääändååå!! FÖR VI SKA TA STUDENEN IDAG!!

nu ä klockan 04:50 och en hel del fix väntar för att sedan börja dagen hos My klocklan 06:00 med champagnefrukost!!!

Utspringet börjar 14:00
PB! Be there!


en seriös student bild bjuder jag på ;)


föööör..VI SKA TA STUDENTEN:D

har varit iväg och firat Jonna + pyntat flaket och övat koreografi. Fy vad vi är bra!! Längtar så sjukt mycket så det finns inte.. just nu har jag lust att vara uppe hela natten och tagga sönder!!

har fortfarande smågrejs att fixa innan dagen är slut

x åka upp & lämna pappas bil jag lånat idag
x duscha (raka benen!!) & föna håret (det tar tid)
x platta det, sätta i löshår & testa hur det blir med mössan
x måla tassarna
x stryka (fast det gör nog mammi)


där har ni min kväll! Jag är bara så sjukt lycklig nu. Och vi kommer få en helt oförglömligt bra dag imorgon som jag ser fram emot så mycket!

Vickan! Du kommer dansa med oss i himlen imorgon.


dagen före dagen

Det var riktigt kul ute igår, massa igenkända ansikten & bra drag! :):)

idag ska det fixas en hel del, måste in till staden och fixa sistasista sen ska vi fira jonna lite som fyller 19 år idag!! Grattis min älskade. Och vid 18 ska vi klä flaket sen hem, duscha och sova i stort sätt om man nu kan det. Upp runt 5 imorgon för att bege sig till My på champangnefrukost vid 06 typ. Shit vad jag längtar nu, gaaaalet!!!!!!

IMORGON, 1 DAG KVAR!


JAG ÄLSKAR DIG, allt löser sig min finaste v


TAGGA

..helt crazy vad jag är taggad nu!! Knytkalas, Victor Rydberg, canserbedden & sista fix på stan idag.. vi ska verkligen ta studenten alltså :D:D

ikväll blir det utgång och jag HOPPAS verkligen att min klass slutar torrar sig och hänkar för VI SKA TA STUDENTEN OM 2 DAGAR! kom igen nu!!


vilken dag!

har varit i stort sätt en heldag med klassen, det gillar vi! Dagen började med lakanmålning och låtbestämning till utspringet.. gick fantastiskt bra! Sen ikväll blev det Piren med klassen, otroligt gott & mysigt. Sen hamnade vi på Johans för en fika & efter det var det party i bilen med dicken, hunden, martin & johan.. ni är toppen!! (bilder från dagen kommer nog imorgon)

sitter här lite halv-seg nu, ska tvätta mig, borsta gaddarna och sen blir det sängen. Himla skönt!

..det är inte långt kvar nu, jag får ont i magen samtidigt som det flyger runt 100 miljoner lycko-fjärilar på samma gång, helr crazy!!

Onsdag: avlutning med Expon, knytkalas i klassrummet, nån march jag inte riktigt förstått men något vi på PB ska göra iaf. Hitta på något kul med klassen, köpa trosor till studenten, haha (kanske ni inte vill veta) sola och utgång!!
Torsdag: jonna fyller 19! (jag glömmer dig inte iaf) klä flaket och fixa det sista inför morgondagen
Fredag: The Big Day, helt galet!!!!!!

nu ska jag göra mig redo för sängen. Sov skönt mina änglar v


arg

åkte ner för att träna precis men kom aldrig fram för suttit i en bilkö föör länge så missade passet, jag blev jätte ledsen:( men mest ARG för jag var taggad och så har man packat väskan och planerat så blir det inte som man tänkt sig!
 
Dötid fram till cellen, så då tänkte jag bjuda på lite pics från gårdagen..


födelsedagsbarnet redo för heldag


jonna och hanna var taggade


jordgubbs-paus


snygg-klara


vi åkte båt


woho



jag var glad


dom var glada


tillbaks till stugan och lagade mat, eller inte jag och tillan..


jag och klara gick ut och plockade blommor till tillan


sommarblommor


på kvällen åkte vi till Gränna, köpte polkagrisar och åt mat :)

lycklig

..snart ska jag ner till friskis och träna puls, det blir najs! :) efter det är det sommaravsluting på cellen och efter den hade jag tänkt att sola och när jag kommer hem BAKA om jag orkar.. (reservplan:köpa)

jag är så himla lycklig just nu, livet är toppen!

såhär ser jag ut

PUSS


monday

hej vänner!

igår blev det födelsedagsfirande för min pärla Tillan som fyllde 19 år. Dagen bestod av massa mys i matildas sommarstuga, jordgubbar,mat,fika,båt, göta kanal och käk i gränna på kvällen.. en riktigt mysig dag med underbara vänner man inte klarar sig utan.

idag ska jag leka med mitt hjärta sen hade jag tänkt hinna träna, sola och baka innan cellen ikväll helst men det kommer jag nog hinna, eller inte? (tidsoptimisten)

4 dagar kvar


proompics

..min dator har börjar fungera igen så tänkte ladda upp lite balbilder för er som är nyfikna. Bättre sent än aldrig!



vi var de seriösaste på hela balen


lite iaf..


dick & hund, fina ni är :D


snygga tjejer


spirite fingers


jag och hanna


gustav


vals


seriös bild


kvällens höjdpunkt, MAGGIO

fick låna en ängel för en stund

å hjärtat, 11 månader och jag förstår fortfarande ingenting. Du kommer ha party med oss nästa fredag, det vet jag. Fäller fortfarande tårar för dig & det kommer jag nog alltid att göra. Jag vet att du mår bättre än oss men jag saknar dig bara så otroligt mycket.

kärlek till dig vickis

BAD BAD BAD

så dålig har jag varit på att uppdatera så nu har jag väl troligtvis inga läsare alls! Balen var i alla fall bra, hade en riktigt trevlig kväll med sjukt bra klasskompisar.. har tyvärr inga bilder ännu för min dator har pajjat, arrrgggh, men det kommer!!

idag blev det shopping och lunch på jensens med mormor och syster. Ett par skor, en kofta och en långklänning fick följa med hem. Långklänning is the shit i sommar, man måste bara ha en, slappt och skönt!

sitter i sängen med lappisen i knät och har det tråkigt! saknar min älskling som inte kommer hem förens på söndag, att man kan sakna någon så..

föresten var jag på bio igår med carro, emma, madde och linda. Blev änglar & demoner som jag rekommenderar er alla starkt, sjukt bra film över förväntan.. ta med er käraste och se den i helgen om ni inte har något för er!

å vad jag tjötar, skönt och prata av sig lite ;) mitt bloggande ska bli bättre nu, prooomise för det är ju så ofantligt kul att läsa om lilla jag. besök min brud klaras blogg också som hon precis skaffat!

puss!


RSS 2.0