Sista lediga dagen...

Godmorgon! 


Sovmorgon & jordgubbar till frukost. Fint ska det va!

Idag är det redan söndag men kändes lite som måndag när jag vaknade imorse, men det var det inte, som tur var. Vilka sköna lediga dagar jag haft. Idag ska det njutas av söndagen även om en del tråkiga sysslor måste göras. Det blir storhandling, städ, jobb, träning & eftermiddagsfika hos familjen.

KRAMGöteborg

Provsminkning gick bra, lite småändringar till nästa gång annars blev jag nöjd..
Enkelt, naturligt & fint, tycker jag i alla fall...


Nu är vi i Göteborg & myser. 
Ska sussa gott i en skön hotellsäng med fluffigt täcke nu, längtar redan efter frukosten imorgon 😋


Vad kämpar vi för?

Ibland undrar jag vad man håller på med & för vem..nu tänker jag på det här med träning/kost & att hela tiden sträva efter att se så snygg & fit ut som möjligt. När man ska gifta sig sätter sig det där på hjärnan lite extra mycket nämligen.

I januari bestämde jag mig för att sluta med socker, kolhydrater & köra mer LCHF igen. Träna minst 5-6 gånger i veckan & kötta på i 8 månader framåt. Anledningen? För att jag ska gifta mig i augusti. Inte för att jag egentligen "vill" eller för att jag har en extrem övervikt eller för någon annan mer "vettig" anledning, utan för ett bröllop. Under dessa 5 månader som gått har jag tänkt mer på hur jag kommer se ut den dagen än att jag faktiskt ska gifta mig med mitt livs kärlek. Det låter ju helt sjukt men det är så lätt att hamna där, särskilt för mig som alltid haft komplex & smått ångest för mitt utseende. 

Tog den här bilden imorse & konstaterade att jag kanske faktiskt gått ner lite i vikt (fast jag inte alls ser det!) & så väntar man på den där lyckliga känslan som ska komma för att man varit så duktig..men den finns liksom inte där. Inte så som jag tänkte mig den!


Det jag menar är, varför går man på den där "dieten" egentligen? eller har sjuka träningsperioder med för lite mat för att uppnå toppresultaten. När ska vi komma till att träna och äta som vi mår bra av & nöja oss där? 

Bröllopsfix & minispa

Har haft en härlig heldag med bästis!

Vi har tränat, lunchat & suttit i timmar & pysslar ihop 200 flaggor sammanlagt till cupcakesen 😂 lagom trött efter det!


Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Jag har haft lite minispa med långdusch, hårinpackning & ögonsbrynsfärgning.Imorgon ska jag provsminkas inför bröllopet- so exited! 

KRAMWop wopFREEEDAG.....fast onsdag 💃

Cupcakes flaggor

På bröllopet har vi bestämt oss för att köra på cupcakes istället för tårta. Kommer dock ha en liten tårta längst upp som jag & J kommer skära i, enligt tradition. 

Sitter & gör lite olika förslag på flaggor att sätta i varje cupcake. Tycker det är en rolig ide & ännu festligare blir det med en personlig touch på det hela.

Vad tyxker ni?


Vi kommer ha vita formar & ljusrosa samt mintgrön frostig. Förresten, cupcakesen kommer från chokladverkstan & de är veeeerkligen to die for! 😍

Proppmätt

Satt som en smäck efter ett tabatapass med kollegor!

Nu blir det soffhäng & te..njuta av kvällen. Två dagar kvar, sen ledig igen.. 

Kram!

Ett fyndSpana in fyndet,  bord från Rusta 99:-


Nu njuter vi i soffan av eftermiddagskaffe. 
Har hunnit träna, städa, laga mat, handla & tatt mig en lååångdusch med hårinpackning & goa grejer så nu är det bara att njuta resten av denna söndag. Så himla fint!Det närmar sig....Bröllopsinspo från Pinterest. 


111 dagar kvar till bröllop. 

Planering, planering, planering. Tänkte att jag skulle börja lägga upp lite mer hur det går och vad jag pysslar med. Kul att gå tillbaka & läsa om i framtiden. 

KRAMFrukosts ö n d a g  m o r g o n 


Bestämde mig för att göra en mysig frukost till mig & älskling idag. Älskar att äta frukost länge & mysa framför nymo. 

Idag blir det en lugn söndag. Kanske lite bröllopsplanering, träning & mathandling. Skönt att veckan som kommer bara innehåller tre jobbdagar 👋

Kreativitet


Min nya pysselhörna


Längtar verkligen tills vi har hus & jag kan få ha ett eget kreativt rum. 

RSS 2.0