dåligt

..av mig att inte blogga på några dagar men skyller som alla andra på att man har sjukt mycket att göra just nu. Massa fix med balen hit och dit + studentfix, men det är kuuuul!! Och jag längtar som en craaazy babe ;)

precis hemkommen, har varit och handlat med amanda inför förfesten imon & hjälpt tillan med sista fix på hennes klänning (blir sååå bra) hann även med 10 minuters i canserbedden.

nu ska jag lägga mig i badet och göra min kropp ren och frech sen ska jag måla naglar och gå och lägga mig i hyfsad tid om jag nu kan.

PB BAL imorgon kl.16:10
Be there! eller var inte det föresten får du bli jag så nervös, hahah
jodå!! Kom!!!


under ytan

bal och student börjar verkligen närma sig med storm steg nu..

saknar dig sååå mycket och jag bara önskar att du var med oss nu, i all glädje och i alla skratt, förgylla våra dagar..det är så himla orättvist så det finns inte. Det bästa är att jag vet att du har det bättre än oss nu och att vi kommer att ses igen och ha party i himlen varje dag!

Älskar dig och saknar dig så det gör ont.




TAGGAD

jag taggar sönder här hemma nu, balen om exakt 1 vecka och studenten om exakt 23 dagar :D:D då är man lycklig ska jag säga er! men vi vet fortfarande inte riktigt vad vi ska ha för utspringslåtar ? jag har några förslag klassen, bollade lite ideer med amanda igår, jag är så taggad så jag nästan gråter!!!

är ledig från praktiken idag och imorgon! idag ska jag ha ljussättning inför dans/drama veckan och sen ska jag och tillan kolla på Sandas bal, ska bli såååå kul för då blir man ännu mer taggad!

jag är helt enkelt så lycklig just nu, I'm having the time of my life!


vad vore livet utan vänner ?

jag är så glad för jag har såna toppen friends, verkligen! kom hem för en stund sen, var nere och kikade på JB:s bal med clarie och åt glass, yuuummmie

ni får gårdagen och dagen i bilder ist!












day and night

jag har blivit dålig på att blogga men det är ju så mycket som händer i ens liv nu, en bra bortförklaring! spenderade hela söndagen med ottilia, blev frukost, kyrkan, bjudna på mat hos J, (sen tränade jag visserligen) sen direkt tillbaks till tillan där vi avslutade kvällen med pizza, mexican train och två härliga män!

har precis testat mitt balklänning, den blir sååå fin! nu ska jag skynda, klara väntar på mig.. vi ska gå runt munksjön sen blir det sleepover hos tillan! :)


uppe med tuppen

åkte och köpte nybakta frallor sen åkte jag hem till tillan och åt frukost med henne, mysigt värre! Nu sminkar sig damen och jag tänkte fördröja tiden genom att skriva ett litet inlägg. Vi ska snart till kyrkan och sen hittar vi säkert på något kul! sen senare idag ska jag fika med vårt "gamla" tjej gäng, inte ofta man träffar dom så det ska bli trevligt..

hoppas ni får en otroligt bra söndag, ta vara på dagen!
kram banan


best friends

idag känns det som en typiskt söndag men det är lördag, tackar man för!

blev en rejäl promme med carro imorse, från tokarp ner till munksjön, runt sjön och tillbaks hem, ca 8 km bra jobbat! Sen skulle vi ha picknick med gustav och basse som blev så sena så det tillslut bara blev jag och carro.. blev sallad från alcamo och fika nere vid vättern, mycket mysigt! Har precis varit och gjort söndagens tråkigaste syssla, städat pappas kontor.. bläääh

nu sitter jag här och är så glad för jag ska inte göra någonting ikväll! har som sagt stressat ihjäl mig det senaste så tycker att jag förtjänar en riktig hemma kväll helt ensam..





ha en bra lördag kväll!


beyonce

beyonce-radio diggar den starkt, sjukt bra!

blev en runda runt munkis med klaris idag, det gick väääldigt fort för våra munnar gick i ett alltså haha, men tycker om dig mega mycket sötnos! Har precis ätit och nu ska jag ha en "stressa ner" kväll, ska strax spola upp ett bad, ligga där och bara njuta! sen efter det inte göra något alls, sova.. fy vad skönt det ska bli!!!

imon ska jag klippa håret och ta bort utväxten, ser jag fram emot! Men nu ska jag inte sitta här mer. kärlek från mig till er.


godnatt

henne älskar jag

igår kväll åkte jag till tillan, vi gjorde toast med jonas och lekte att tillan var vår dotter, haha det var kul ;) somnade ganska sent som vanligt, måste bli bättre på att komma i säng men å andra sidan skitsamma, tagga studenten :D

gick upp 7:45 idag när tillan gick till skolan, satte på mig hennes röda pyjamasbyxor och gick och solade, så himla skönt. Måste bättra på brännan till balen lite nu!

Har redan gjort igorning lite mat jag ska ha med mig och nu dricker jag jätte gott te, älskar te!
praktik till 18 idag och efter det blir det träning! Ha en himla bra dag vänner v


henne älskar jag

...

vet inte vad som händer med mig, har bara varit sjukt mycket som hänt i mitt liv det senaste, både positivt och negativt . förstår inte att så mycket kan förändras på bara ett år ?! är hemma idag igen för har ont i hela kroppen, orkar knappt resa mig ur sängen..

men jag tror alla har sådana perioder i livet, man orkar ingenting och man vill bara flyga iväg, lite den känslan har jag inom mig just nu. Vill allt och inget.

..ett seriöst och kanske lite flummigt inlägg, det ska inte få bli många sådana men ibland är det skönt att lätta sitt hjärta på något sätt. vi höres senare idag, ska provsminkas kl.17, spännande!! :)


min livsglädje

smile like you mean it

fick sluta 16 idag, det tackar man för! nu tar jag det bara lungt, välbehövligt efter all stress jag levt under den senaste veckan. Blir cell hemma hos Lisa idag istället, det är sjukt kallt ute tycker jag och det känns som regnet hänger i luften.

för övrigt är det mycket the killers och fortfarande kings of leon som spelas ur mina högtalare, skön musik! Men ska fortsätta att göra ingenting nu och vara avundsjuk på tillan som ska åka till götet och lyssna på BEYONCE ikväll.. hur avundsjuk blir man inte ? och bara sådär med, aja det unnar jag dig ;)



solen lyser

det tog ett tag innan jag och tillan somnade igår men sen så. Drömde helt crazy drömmar bara, ni kommer ändå inte fatta om jag skulle berätta så dom får stanna hos mig. Snart kommer Jonas och äter frukost med oss, alltid trevligt med manligt besök.

vid 10 var det praktik igen, inte alls taggad och har aldrig varit.. bra inställning emelie! Hoppas ja får sluta någorlunda i tid för ska hinna hem innan cellgruppen. Vi ska vara på vätterstanden idag, knytkalas och ha det trevligt. Kul kul! Efter cellen ska jag testa min balklänning, mycket spännande.

Nu ska jag hjälpa tillan med frukost.
KRAM


klassresan

igår kväll sent kom jag hem efter 2 dagar med klassen i götet. Det blev shopping, spöregn, random, mys & liseberg! Riktigt kul var det, har en toppen klass som jag kommer sakna så sjukt mycket efter studenten

love you all!





återkommer senare med mer bilder! puss

städa ?

nyss hemkommen från släktkalas, faster bettan fyller 50 år idag.. grattis till henne! Ikväll ska jag inte göra nånting speciellt, vilket känns skönt. Ska ta ett varmt bad & bara relaxa sen packa lite smått för vi åker till götet imorgon med klassen, det kommer bli kuuul!!!! Sen skulle jag verkligen behöva städa på mitt rum, min syster & jag har delat rum nu när vår fransman är här..fast har i och för sig inte sovit hemma så jätte mycket. I vilket fall ser mitt rum ut som stryk!


ja, ni ser ju själva!

vi kanske hörs senare! P U S S

friends

Igår blev det häng med underbara tjejer! Mat på woc & co, chocklad, cola och aggressioner. Ibland får man! Sen sov vi hemma hos ottan, jag och klara låg på golvet på en massa täcken och grejer, det var hårt ska jag säga. . men vad gör man inte för sina vänner ?!


här sov jag & clarie, mysigt ser det ju ut men hårt!

gg

är det någon som vet vad hemsidan heter där man kan se de senaste gossip avsnitten? Sjukt tacksam för svar om ni vet så jag kan få drägla lite över chuck :)


sovis

sovmorgon är det bästa! blev ingen praktik för mig idag heller, känner mig inte helt kry..har precis slängt i mig lite frukost, blev sent idag.. men det blev en riktig klosterfrukost som man får hemma hos fröken O med te och grejer.


te, juice, rostat bröd

mitt huvud gör jätte ont, tror jag ska bädda ner mig i sängen nu. Kika om det är något bra på tv annars blir det väl till att se gårdagens film igen, gråta glädjetårar..

love

igår kväll åkte jag, syster och vår fransman till hemmakväll och hyrde film "Brudens Bäste Man". Jag låg nästan och grät i slutet, att gifta sig.. någon gång i livet ska de bli jag som står där framme vid altaret och blir kysst :D:D kan ju inte annat än att bli happy när man tänker så..


svart

efter frukosten idag hände det något, jag stod vid mikron och värmde en vetekudde så helt plötsligt bara svartnade det för ögonen, kändes som jag skulle trilla ihop men min ängel tillan kom fortare än kvickt som tur var. Blev nerbäddad med täcken, kuddar, gosedjur och en varm vetekudde på magen.

så jag är hemma från praktiken idag, i och för sig väldigt skönt. Mår lite bättre nu, tillan drog med mig till solariet så låg där och njöt hela 18 minuter, så skönt. Vi funderar på vad vi ska äta idag, jag säger hämta vad som helst och tillan vill laga festmåltid haha.. får se vad vi kommer fram till!


klosterfrukost

Godmorgon friends!

Har sovit skönt hos ottan som vanligt och vi var väldigt sams om täcket inatt också för en gångs skull! Idag börjar jag 12 istället för 10, riktigt skönt så blir bara slappis innan.

Ikväll vill jag träääääna men tror det blir middag hemma hos familjen Fräjdin, Käll, Thoursie så hinner nog inte det :/ nu börjar ångesten komma ska jag säga er. Ska GÅ hem från jobbet i alla fall, alltid något. NU VET NI!

Ska äta frukost nu! Love


jag jonna ottan

mitt andra hem

Hämtade tillan efter jobbet sen åkte vi hem till mig och hälsade på fransmannen, haha. Nu är vi hemm hos tillis, på torpa, mitt andra hem känns det som. Lyssnar på love sex magic och dricker coca-cola like always.

Efter praktiken blev det en fika på Claras med malin, drack ett jätte gott te, rabarber och grädde, muums!! Det rekommenderar jag starkt.

ska dricka te och vara social med tillan nu som dansar runt här i lägenheten, love it!



min fina tillis

sunny day

nu ska jag snart sätta mig på cykeln ner till praktiken, kan inte säga att jag är jätte taggad precis. Har huvudvärk och måt smått illa :/ inte kul alls. Har ingen aning när jag slutar heller, men hoppas det blir hyfsat tidigt i alla fall.

resten av dagen har jag inte så mycket planer för, svårt att veta när man inte slutar! Ska förmodligen träffa Malin en sväng i alla fall sen känner jag verkligen för att träna och röra på mig! Får bli massa sånt i veckan känner jag.

nu ska jag rusa, hörs senare!
pusseli

mango

Vilken dag det blev!

På eftermiddagen åkte jag upp till A6 med klara, tillan och jonas. Och äntligen hittade jag mina balskor :D:D dubbel-lycka!! Sen åkte vi till maxi och köpte 20 liter cola för 120 kr..man får ju passa på hahah, dagens bästa! Sen följde jag och klara med hem till tillan. Det blev seriösa samtal, en och annan tår, party i bilen, tuta på snygga killar, driven på donkan och så skrev vi våran andra låt :D:D kan inte säga annat än att den blev sjukt bra!



kom hem för ca 1 timma sedan och vi har en fransman i huset, yuuuuummmmiee! Min syster Evelina ska nämligen ha en utbytesstudent här tills fredag så det blir nog lajban. Dock var han ganska blyg och kunde inte så mkt engelska. Och min syster läser spanska och inte franska så detta kan ju inte bli annat än kul!

nu ska vi gå och lägga oss, jag och min syster som ska dela rum.. men det blir nog mys det med. sov gott vänner. love!


söndag

Hade en riktigt bra dag igår! Sol, grillning, kyrkan och häng med bra vänner :)Blev sent igår så jag är hur trött som helst idag, har precis varit och städat och nu ligger jag i sängen med laptopen på magen, kikar tv och äter choklad, behövligt en dag som denna.

skriver nog lite senare igen.
PUSS!

chilldag

jösses vad dagarna springer förbi, men en riktigt go soldag har det varit!
ska strax slänga mig i duschen och duscha av allt svett jag producerat i solen under denna dag.. inte så mysigt men sant!

grillen är tänd och snart blir det kyckling och potatisgratäng, muums!
Ikväll blir det Lörda Livé, ska faktiskt bli riktigt kul.. förhoppningsvis träffa min ottilia medom hon inte har fullt upp. Galet vad man saknar någon när man varit med en person jätte mycket sen åker personen bort i typ 2 dagar ?! galet. Så ja, jag har saknat dig gumman!

Hopp in duschen nu, hoppas ni får en toppen kväll!



puss!

det bränner

Idag blev det upp tidigt, gick på torget med mamma, mormor, kalle och carro. Sen fika i pingskyrkan som alltid, mysigt :)
Solstolarna är framme och solklänningen är på, jag och mormor ligger på baksidan och steker..så himlans skönt!

Nu vill jag bara ut i solen och glassa igen, man får se till att ta vara på soliga stunder! Efter solsken kommer regn.



full rulle

Första dagen på praktiken, helt okej! Är nämligen hos min gudmor som precis bytt karriär helt och köpt en väskbutik så varit en hel del att pyssla med minst sagt, men har 3 veckor till och hjälpa henne med det.

Blev en promenix runt munkis med natti precis, får se vad jönköpingsborna har för rykte att sprida nu, att jag och natti hånglade kanske? haha. Det är visst väldigt kul att börja sprida falska rykten om mig när jag tar mina rundor där.

Ikväll ska jag hänga med natti, blir troligtvis slapp framför tv:n, välbehövligt!
Föresten har jag börjat lyssna jätte mycket på Kings Of Leon, riktigt bra, rekommenderar jag!


Gojjan och jag, älskar bilden!


alla lediga utom jag?

Hade en trevlig kväll hemma hos Hanna igår, grillning, stadsparken, fruktsallad och massa annat gott :)
Sen hämtade jag min syster och hennes kompisar igår vid tolv tiden och jag säger bara, galet mycket fylla var det,
små tjejer som sprang runt på vätterstranden i hotpants och var skit fulla, tragiskt!


snygg bild på jonna, carpvik, jacob och klara glada för att få
komma till stadsparken!


Idag börjar första dagen på min praktik (skulle egentligen börjat i måndags) haha. Men det ska bli kul!
Och sen ska jag träna i eftermiddag med hade jag tänkt. Inför kvällen har jag inga plans, känns skönt faktiskt. Får se vad som händer!

Nu ska jag slänga på mig nåt ur garderoben eller ur nån utav mina klädhögar som jag bildat runt mig.
Ha en fantastiskt bra dag!

PUSS!

RSS 2.0