Frukost

 
Godmorgon måndag!
 
Ge mig sol och värme nu, tack. Sommarvädret är väl sådär.. MEN om en vecka är jag i Barcelona!!! I 10 dagar, hur fint? Längtar!
 
 
Kollade klart säsong 1 av Orange is the new black igår, är inne på nr 2 nu. Soffpotatis på förmiddagarna och träningstjej på eftermiddagen. Himla bra kombo! Idag blir det dansaerobic och CX med syrran. 
 
Kram!
Emelie
 

Räkafton

 
 
Ikväll äter vi räkor, aoli, jordgubbar och baconlindade dadlar med ett glas rosé. Mums! Hoppas ni har en fin söndagkväll!

Orange is the new black

Hej!
 
 
Nu får tiden stoppa lite! Vill aldrig att semestern ska ta slut.
 
 
Jag har börjat kolla på serien "Orange is the new black" och är helt fast. Låg i pyjamasen i soffan med tända ljus heeeela dagen igår och kollade. Tog en liten paus och hängde med Karin en sväng sen hem igen och kollade till klockan halv ett på natten, haha. 
 
Idag har jag storstädat här hemma, så skönt när det blir klart. Lagat en god söndagsmiddag till mig och J, och nu hamnade jag här. Dricker te och tar det lugnt. Om en stund ska jag traska ner till stan för ett bodypump pass med tjejerna. Ikväll blir det räkfrossa och mys med mitt hjärta som varit borta över helgen.
 
 
Nytt fint fat från Åhlens.
 
KRAM!
Emelie
 

Late brekki

Hej!
 
Igår hade jag en mysig kväll med Charlotte. Vi käkade tapas, drack Sangria och mangomojito och skattade väldigt mycket. Härlig kväll! 
 
Tog en sovmorgon idag och blev så sugen på nybakat bröd till frukost så slängde ihop mammas goda ljusa sesamrutor, nyttiga och mumsiga. Blev en sen frulle, men vad gör väl det? 
 
 
 
Jag har ingen koll på vad det är för dag när jag är ledig, men det är visst fredag. Den bästa dagen enligt mig när man jobbar. Idag tänkte jag åka och köpa lite nya färska blommar. I eftermiddag blir det en liten sväng på stan med bästis innan träningen. Vi skulle åkt till hennes stuga över helgen men eftersom vädret är p i s s bestämde vi oss för att stanna hemma. Tänkte gå ut och käka istället, trevligt det också!
 
Hoppas DU får en fin dag!
Emelie
 

Pink

Idag har jag träffat fina Hanna för en morgonfika och runda på stan. Mycket bebisprat, hon ska bli mamma i september. Helt underbart!
 
Blev en sväng till IKEA också, nya vita gardiner och lite nya kuddar. Allt är verkligen svart och vitt här hemma, fick bli liiite rosa. 
 

 
 
 
 
 
 
Strax packa träningsväskan, det blir ett bodypump pass ikväll. Efteråt ska jag och Charlotte äta på någotmysigt ställe och ta ett (läs: kan bli två..) glas vin. Det är ju sommar!
 
Hoppas du har en härlig dag!
Emelie
 

Pukka

Godmorgon! 
 
Beställde hem några olika sorters Pukka te, hört att dessa ska vara väldigt bra. Någon som testat?
 
 
 
 
Precis ätit lite frulle, blåbärskvarg med kokos/pumpafrön och finncrisp. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, funderar på om det är lit solväder? låg ute 2.5 h igår, lite röd idag hihi.
 
Ikväll blir det i alla fall träning igen, älskar det och känner mig så peppad med kost och träning nu.
 
Ha en fin dag!
Emelie

Proteinbollar

Blev akut sötsugen efter lunch, slängde ihop ett par super smidiga och smarriga proteinbollar.
 
ca 7 dadlar (ganska små)
1 dl fiberhavregryn 
1/2 skopa chokladproterinpulver
En liten skvätt lättmjölk
 
YUMMIE!
 
Tack för tipset Kajsa!
 
 
 
/Emelie
 

Ommöblering

Igår köpte vi nytt soffbord, finally! Vi har haft ett runt gammalt träbord som jag målade om till vitt. Jättefint men inte lika smidigt. Fick bli ett fyrkantigt istället och det gamla bordet fick bli ett sideboard med lite fint på.
 
Vad tycks? 
 
 
 

Hej igen!

I'm back!
 
Nu har jag äntligen sommarlov, med start i torsdags och 7 och en halv vecka framåt.
Firade midsommar i Göteborg tillsammans med familjen, Liseberg och massa mys. 
 
Måndag och jag ska inte jobba. Det känns jättekonstigt! Det kändes både skönt och jobbigt på något sätt att gå på semester. Det har varit ett tufft år och man har kämpat mycket. Dags att vila upp sig så man kan ge 100% i augusti igen. Ser fram emot ett nytt jobbår, men nu ska jag njuta!!!
 
Så nu har jag även tid för min lilla blogg igen. Jag gillar att skriva i den, tråkigt att jag inte hinner med när jag jobbar. Men i sommar kommer det att bli en hel del, hoppas ni vill titta in. Just nu öser regnet ner utanför, har gosat ner mig i soffan med pyjamasen på och en go filt. Frukostmänniska är jag ju inte, men vattenmelon och en kopp gott te slinker alltid ner. Mysigt! 
 
 
Idag finns inga mer planer än att träna i eftermiddag med Kakan och syrran.
Hoppar ni får en fin dag!
 
Emelie
 
 

RSS 2.0