Last day

Då var vi här. Sista dagen på min lååånga semester. Det känns helt sjukt att sommaren faktiskt snart är över? Men jag är taggad för att komma tillbaka till jobbet med nya elever och nya utmaningar! Samt med goa kollegor, jippi för det!


Igår hade vi en trevlig kräftskiva hemma hos Karin och Victor med snaps, sånghäfte, lekar och hela kittet! Efter det drog jag och Jakob till twin en sväng för ett glas. Idag mår jag oförskämt bra och har spenderat hela dagen i soffan med film och mys. Vilar mig i form inför morgondagen.


kräftskiva

 
 
 
 
Har precis skådat en fin vigsel för Judith och Daniel.
 
Nästa kräftskiva!
 

Fredagsmys


Aug. 09, 2013

Godmorgon!


Förflyttade mig från sängen till soffan.. Himlen ser rätt mörk ut & jag har endast 3 dagar semester kvar så jag tycker det känns okej.

Till frulle blev det lite frukt och jordnötssmör..jag fullkomligt älskar det! Till och med så folk börjar undra ;) haha!


Hej igen!

Bloggen har dessvärre blivit lite bortglömd tills camilla påminde mig! Kul att jag har en trogen läsare i alla fall haha! Och mormor med förstås.

Idag regnar det som satan, men det är väl ingen nyhet för någon. Tog en sovmorgon och har svårt att ta mig ur soffan nu. Suck. MEN tänkte besöka gymet en sväng i alla fall sen laga lite mat. Vid 15 tiden kommer J hem & ikväll blir det kalas!

Men åh vad mysigt att det regnar ändå!


RSS 2.0