dumma skit alarm!

ställde klockan på 09 imorse för jag skulle på ett spinningpass kl.10. Jag vaknar 10:15 av mig själv & mitt alarm har fortfarande inte ringt. AAAARRRGGH!!! Jag ville verkligen superdupermycket gå & träna nu på morgonen!!! jag började nästan o lipa.. hahah

Aja, inte mycket att göra åt! Alla pass resten av helgen är fullbokade så nu funderar jag på om man ska ta sig runt munksjön istället? det är för visso väldigt halt! Men skönt o röra på sig! Särskilt när man var inställt på ett svettigt spinningspass. Vi får se hur de blir med den saken idag!

Nu ska jag äta gröt i alla fall.

Ha en underbar lördag vänner!


let's dance

Nu har ju let's dance börjat igen, kul! Jag har redan hittat en läckerbit

(Bild:google)

Totally hot!


Har för övrigt haft en fin dag idag! sista lediga dagen på lovet, på måndag börjar h*lvetet igen!
Har tvättatm handlat & tränat!

Imorgon vankas det party hemma hos vår kära vän Henry! Vi ska laga tacos, sjunga singastar & sen troligen utgång. Ser fram emot det, vin med härliga människor är ju inget jag tackar nej till iaf ;) haha

Ha en härlig helg!
PUSS

det suger..

att plugga idag! Jag kommer typ ingenstans..nu gör jag det mest slarvigt bara för att bli klar!

Kom nyss hem från ett spinningpass i alla fall..under passets gång började jag känna att ena pedalen sakta började lossna.. så jag bestämde mig för att kliva ner & byta cykel. Mycket riktigt, jag hinner knappt ner från cykeln inna hela fotpedalgrejsimojsen lossnar med en rejäl duns ner i golvet. Bra jobbat! Tur att det finns snälla spinningvärdar :)

Nu ska jag in i duschen,sen försöka bli klar med inlämning. Sen vid 18 tiden ska vi på en liten "hejdå fika" hos Jull som flyttar till Götet imorgon.. men, vi kommer ju & hälsar på såklart!

Hoppas allt är bra med er!
PUSS

ängla träffar änglo

Hej mina små kaffebönor!
Hur mår ni?

Själv sitter jag i skolan med Karin, vi håller på att göra klart vårt PIM. Vi har alltså målat varsin egen saga, scannat in bilderna & nu ska vi göra det till en liten film genom att lägga in effekter, röst & musik. Vi är så duktiga!


PUSS! så länge

KATY!

Då har jag sett Victoria's secret fashion show för andra gången!
Snyggaste av alla är faktiskt; Katy Perry!

(bild lånad från google)
Fy sjutton vad s n y g g den kvinnan är!!! (jag är fortfarande lagd åt andra hållet)

Aja, har läst all litteratur idag som var lite mitt dagens mål, så det känns gött! Dock har det inte blivit någon städning här hemma.. det får jag ta tag i imorgon istället! Det är ju det som är det goa när man bor ensam, att man bestämmer över sig själv ;)

Hoppas ni mår fint!
PUSS

tar tag i plugget

Godförmiddag tussar!

Jag älskar verkligen att sova, typ den bästa jag vet. Igår sov jag till kl.14 & idag sov jag till 11! Men tror det får vara slut på det nu..måste ju ta vara på dagarna! Kom precis in efter en tur runt sjön, var hela 10 plus idag så var riktigt behagligt att gå, dock väldigt halt. Och nu har jag slängt i mig en liten brunch som bestod av 3 ägg, två knäckebröd & cola ;) härlig kombo!

Denna veckan har vi självstudier hemma så blir ingen skola med föreläsningar, ganska skönt men det gäller ju att ta tummen ur (som man brukar säga) & sätta igång! Har seminarie på måndag & tills dess har jag en inlämning + litteratur att läsa tills dess. Har även en musikuppgift som ska vara inne denna veckan! Ska också göra PIM i skolan med min kaka på onsdag & få den inlämningen ur vägen.

Lika bra att sätta igång & köra hårt så man kan få njuta av förhoppningsvis lite ledighet! Vore gött med en pluggfri helg! Vi hörs senare, eller imorgon. Får se hur duktig jag varit då! Ut i den fina vädret ni som är lediga från jobb/plugg!

bjussar på en skön sommarbild! PUSS


2011

HEJ!!
Hade ni en bra nyårsafton? Jag hade nog den bästa någonsin!
Trerättersmiddag, spelade spel, mellanfest hemma hos mig.. sen taxi upp till Bymarken lagom till tolvslaget! Där blev det sen party resten av natten med massa härliga pedagoger som sedan avslutades med kläd-sten-sax-påse! Haha, sjukt himla rolig & spontan kväll!


Tack Bästa Milla för världens bästa kväll! you v me


Nu blir det fika med jonna, my & jullan.. få reda på vem som vann halv åtta hos mig! Spännande!
Hörs ikväll, kanske!
PUSS från mig.


RSS 2.0