sanna vänner

Jag är så sjukt välsingnad som får ha såna underbara vänner omkring mig!
Ni vet vilka ni är, för ni finns alltid där.. om jag inte sagt det innan så ÄLSKAR JAG ER!

Utan er, är jag inget. 

"sanna vänner är det bästa du har"


its over

hopp.. där gick dom 5 veckorna fort förbi! Jag har faktiskt trivts superbra på Talavidskolan & idag var det riktigt sorgligt.. men vi hade fredagsmys med massa fika & kramar!!! fick även en fin liten symbolisk present från klassen. Nu har jag precis läst igenom barnens utvärdering & inser igen hur mycket jag kommer sakna alla.

Men så är det ju, livet.. det går vidare ;) Nu ska jag strax duscha & sätta på mig mysdressen för att sedan hämta Faduma i stan för en mys/plugg kväll igen!!! Imorgon blir det shopping med mammi sen drar jag & klara till Varre :)


yesterday today and forever

vår

Hej vänner!

dagarna flyger förbi.. imorgon är det SISTA dagen på praktiken, viiiisst är det gött Nelli??? Har saknar HLK, faktiskt. Sjukt mycket plugg nu framöver bara.. sluta deppa börja peppa?

På lördag åker i alla fall jag & klara ner till alla andra i Varberg så fort klara slutat & firar tillan som fyller 20 år den 7 juni!! Ska bli jätte kul & skönt att lämna jönköping ett litet, litet tag bara :)

Idag har jag haft min bästiz här, hon hade med dig en god kaka & bjöd på massa skratt & prat som vanligt.. LOVE YOU BABY!

Snart ska jag skjutsa min syster, handla saft & hämta Faduma för plugg hela kvällen!!!

Hoppas ni mår fint. Det är våååår hörni!!




min fina syster


bästiiiiiiz

kärlek.

sjung om studenten

ÅHHHHHH!! ikväll lyssnar jag på studentmusik & bara läängtar tillbaks till för ett år sen.. den sista tiden med klassen var det roligaste jag varit med om.. gå på bal & springa ut tillsammans.. det var lycka!














miss it a ot!

bra på att uppdatera?

Nix!

har haft en riktig långhelg & har haft fullt upp. .skyller på det!
Nu är det bara två dagar kvar på praktiken.. SJUKT? ja!

Var utomhus med eleverna idag & hade min sista teknikhistorialektion samt lite leker som avslut..guld värt & få sluta 13 på både onsdagar & fredag!

Blev en promenad i skogen med cyrr i solen precis också.. så sjukt gött väder ute!!!hade bara velat vara ute o gjort massa roligt idag men måste plugga :( BLÄ!

men jag lever i alla fall! så ni vet.

jag & faduma-baby


vänner




regn

Heeej!!

Nu var det ett tag sen igen, antingen händer det inget alls eller så mycket att jag inte hinner skriva. Har precis klarat av 4 veckor på praktiken & igår vickade jag för första gången.. jätte kul verkligen!Nu är det lång ledig tors-sön.. ska bli SÅÅÅ gött!!!! har iof en hel del & plugga.. men ska bli skönt o slippa stiga upp kl.06:30.

Har mått lite halvtaskigt idag, vaknade med feber.. usch :( men jag tvingade mig själv till praktiken & så fort jag kom hem laddade jag upp med sex and the city filmen (måste tagga nr.2 nu!!) sen blev det polkamarabou, sötlakrist, gurka + dip. hahah. fy vad jag har syndat!

Meeeen, snart ska jag runt munksjön med två tjejer jag saknat a lot!!! karin & faduma.
Jag är så glad att jag träffat er tjejer <3

Nu ska jag slita på mig nåt varmt sen hämta faduma!
Hoppas ni får en härlig onsdag.



hahaha

Det tog inte lång tid innan jag hade något roligt att lägga upp!
Vilken GALEN kväll jag haft med Faduma & Karin.. hahaha.. jag kan inte sluta skratta..
Först blev det fika i stan sen fick vi någon slags sockerkick så vi blev helt crazy.. vi kände oss helt klart som 14 igen & vi fick lite aplåder & så.. sjukt värt!

Här får ni se nån friskis liknande pedagogisk dans! haha.. egentligen gör de lite ont att lägga upp den MEN jag vet att karin & faduma vill så gärna + att jag kan faktiskt bjuda lite på mig själv ikväll ;)




hahahah. det var lääängesen jag skrattade såhär mycket!


I LOVE YOU

torka

neheni. jag har ingen skrivlust eller roligt att berätta för er just nu!
fick i alla fall åka lite lonka idag, det var skoj!

Vi hörs när jag är på topp igen! :)


läraryrket?

Jag tänkte klaga lite, så om ni inte vill höra på det.. bye bye baby!

Jag tycker bara det är så sjuuuukt mycket nu :( sad face! Att vara lärare är långt ifrån lätt & det känns som man aldrig kommer bli helt färdig..skulle behöva läsa på HLK hela mitt liv, typ. Det värsta med läraryrket (tror jag) är att man måste ta med sig massa arbete hem.. planera planera planera mina vänner!! Att bara stå framförtavlan & hålla lektioner är lååångt ifrån hur läraryrket ser ut i det verkliga livet. Samtidigt är det ju hur kul som helst, men stress.. är nog bara förnamnet.

Som sagt, mycket att göra! Nu ska jag planera inför mina lektioner imorgon.. kolla på några intressanta filmer om teknik & sen är det väl dags & sova för att sedan möta en ny dag.

Fy, vilken dålig kväll jag haft. Blä!

Men jag tänkte dela med mig av dagens bibelvers i alla fall,
"ps 33:4-5 Allt vad Herren säger det menar han, och allt han gör kan man lita på. Han älskar allt som är gott och rätt. Överallt på jorden kan man njuta av hans godhet."
 
True, true!
PUSS friends


tjo

Tack för igårkväll tjejer, ni är bäst v
men nu ligger jag sjukis & har massor att plugga :(


Be prepared for the worst

RSS 2.0