lördagen

Har haft en riktigt mysig dag med mamma, mormor och min bror. Först kollade vi på Kalles träning, sen torget och köpte fina rosor, efter det frukost i kyrkan sen a6 och slutligen go kart banan där det var race idag. Jag har världens bästa familj <3


fina va?

Resten av dagen har jag bara varit hemma..inte mått jätte bra, feber, huvudvärk och ont i magen..somnade i soffan med vännerboxen..nu mår jag lite bättre men fortfarande inte 100. Får hoppas det blir bättre imorgon för då fyller min älskling år!

Tvätten är precic upphängd här hemma också och det luktar nytvättat i hela lägenhet, sängen ska även bäddas rent.. finns det något skönare än att lägga sig i en säng med nytvättade lakan? ;)

Nu kollar jag på The Roadtrip som går på kanal 5 och äter glass med mango och te i väntan på att J ska komma hem som varit borta med hockeyn hela dagen idag..strax efer 5 åkte han hemifrån imorse..men snart ska jag få krama & pussa på honom igen! Det bästa jag vet.


Hoppas ni haft en fin lördag!
Vi hörs imorgon.

Love!




kvalle-dag

Hej sötisar!

Idag har jag haft kvalle-tid med J..han kom hit vid 10 sen åt vi frukost tillsammans, han hade nybörjarkurs på gitarr för mig och jag lärde mig spela idas sommarvisa ;) (ska ju läsa en musikkurs nu) sen har vi bara myst, varit ute och gått en sväng, spelat yatzy och ätit glass..precis så som en kvalitetsdag ska vara.








Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt 4 dagar feta hår. Ska bli nice! Ikväll åker jag & J hem till min familj och umgås lite.

Hoppas ni har en bra fredag!
PUSS

I just came to say..

Nu ska den här trötta damen gå & lägga sig..ensam denna natt. J har borta match i Göteborg så får hela sängen fär mig själv.. (ganska lyxigt ändå)

Imorgon är det fredag & det enda jag har planerat är att min älskling kommer hit och äter frukost imorgon sen ska vi nog bara ha kvalle-tid. Det behövs det med <3

Godnatt på er vänner!


svar till anna


 Byrån är köpt på IKEA! I samma serie som sängborden & sängen..det får plats väldigt mycket i den plus att den är supersnygg och inte allt för dyr (tror jag inte!) så kika där! :)

myskväll med A

Hello friends!

Jag har haft en såndär riktig piss dag..den röda veckan innebär mycket smärta, irritation, *tyck synd om mig* och choklad! Eller vad säger ni?

Jag är i alla fall ledig, får vara tacksam för det! Just nu håller jag på och väntar till min jäsning av brödet är klart..bakar nämligen GI-frallor ikväll.. hittade ett recept som verkade trevligt så vi får se hur dom blir..nyttigt och gott vore ju något för mig! Amanda kommer hit ikväll igen så hon får vara försökskanin och bedöma frallorna.

Amanda var ju här igår kväll med, vi låtsades att det var min födelsedag, jag fick presenter och vi drack cola ur vinglas..lyxigt! Ikväll kör vi mys igen.. fast med frallorna sen har jag köpt glass, frukt, chocklad och inte minst cola.. (som är både min & mandas måste ha!) GOTT!


min dösnygga vän


Tack v





Nu är nog jäsningen snart klar! Ska göra lite mysigt här hemma innan A kommer nu..vi hörs vänner!

PUSS säger Em.


hemma hos mig

För nästan exakt 1 år sen fick jag min lägenhet ..tiden går så otroligt fort.. vilken lycka det var då! Tänkte därför visa er lite bilder på hur jag har det hemma hos mig..

















viktigt med inspirationsbilder på kylskåpet ;)


















älskar dig!







Världens bästa pojkvän! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig, hur underbar du är & hur otroligt kär jag är i dig!

Together we have it all
v

inspark..

Hej alla goa!

Igår hade jag en toppen kväll med mina brudar.. förfest i hälso med alla härliga pedagoger sen vidare till kåren! Mycket lyckat, kanske dock blev lite mycket av det goda..så jag och J gick hem vid 22 men det kändes som klockan var 02..haha.. hade även en härlig kursstart vid 09 idag så det var skönt att komma hem i tid!

Nu kommer jag läsa bild/musik i ett halvår vilket innebär att jag endast kommer ha lektioner på tisdagar och fredagar.. hur nice?!



Nu ska jag ta tag i en mycket oren och stökig lägenhet...sen laga mat tills min älskling kommer hem..hemmafru?

saknar dock värmen lite...

gi here we come


Min kvälle-mat

Nu är sommaren slut och skolan börjar imorgon..dags att bege sig tillbaka till verkligheten! Idag bestämde jag och jakob oss för att börja köra på GI-metoden..alltså inga kolhydrater (eller iaf inte pasta, ris, potatis) och dra in på alla godsaker som godis, fika och läsk. Hur ska det gå?! haha.. vi ska i alla fall ha en unnardag i veckan då vi får äta det vi vill.. det tycker jag låter sunt! Ska även införskaffa mig ett nytt årskort på friskis.. nu kör vi igen!

Dock blir denna vecka lite syndig då är det är inspark, lär bli en hel del vin och öl för mig och J. Men jag har redan smygstartat ikväll.. avokado och ägg gör sig riktigt bra ihop!

Heja oss! ;)

morgonpanik...

Godmorgon!

När jag vaknade nyss, kollade jag på klockan och den var 11, flög jag bokstavligt talat upp, drog upp rullgardinen och sa till Kalle" vaaaaaaaakna!!!!klockan är 11 och jag måste ju packa!!herregud!" sen går jag upp och ringer Mats för jag behövde hjälp med min telefon och då när jag pratar med honom och kollar på datorklockan inser jag att klockan visst bara vara 07.........

drog i alla fall ner rullgardinen igen och lät Kalle sova..för mig var det ganska så försent.

Så nu är klockan 8, minns inte sist jag vaknade såhär tidigt på en ledig dag? har i alla fall redan hunnit stryka lite och nu sitter jag och bara lyssnar på musik. Försöker planera min dag i huvudet lite också...det jag ska hinna innan jag åker..

Packa klart..
Äta frulle med Kalle..
Fixa ett minneskort till min telefon..
Eventuellt en snabbis på stan..
Duscha..
Äta lunch med Jakob..

sen åker vi vid fem/halv sex tiden..men jag är ju uppe med tiden nu så det borde jag verkligen hinna! Dags att göra lite nytta kanske, ha en fin dag!



Mina sötnosar igår!

yellow


Är inte domma snygga så säg!

<3

Do not look back and grieve over the past, for it is gone, and do not be troubled about the future, for it is yet to come. Live in the present and make it so beautiful, that it will be worth remembering.



packa, städa, tvätta...

Hej!

Igår jobbade jag sista jobbdagen den här sommaren..hur skönt? så fantastiskt gött!

Idag väntar en dag full med städ, tvätt och packning för imorgon åker jag och Emmie ÄNTLIGEN till solen och värmen i en vecka.. underbaaaart!! Ikväll kommer min lillebror hit, han och Jakob ska spela xbox sen ska han sova här, mysigt!

Vi hinner höras imorgon också.. åker inte förens kl.17 tiden från Jönnet!


Här ligger jag om 2 dagar... (Bild tagen för 2 år sen)

ledig

Hej underbaringar!

Helgen gick ju fort som vanligt! Mycker kalas & fest , väldigt lyckat! Nu är det alla redan tisdag och jag är ledig idag, jippie! Får se vad denna dagen leder till..ska i alla hämta ut mitt pass, skriva ut biljetten till vår lilla resa och sola! Kanske även blir en liten date med Emmie och senare Amanda!

Igår hade jag i alla fall det mysigt här hemma på kvällen med J. Jag lagade mat till oss sen unnade vi oss god glass!


Det blev världens godaste wok med nudlar!

sen chocklad och hallon/laktrits glass. Yum!

Nu ska jag ta tag i dagen, börjar med frulle sen en solning.
Puss!

RED ROSES



Fick rosor av mitt hjärta igår!

Ä L S K A R   D I G !

kalas-helg!

Hej underbara!

Ännu en jobbvecka är över och det är dags att fira mig (en vecka i förskott) med familj & släkt! Ska bli mycket trevligt :) Imorgon blir det stan en sväng, träffa småsyskonen och på kvällen party hemma hos mig!! Söndag har vi sen och då är det kalas för kusin och på kvällen ska jag få träffa mina favoriter Amanda och Klara <3

Låt helgen gå saaaakta, snääälla!


sommaren går fort..

Hej igen!
Hade underbart mysiga dagar i götet med min baby! Mysiga middagar, vin, liseberg & shopping! Och igår hade vi möhippa för vår snygga brud Jonna! Så lyckat och roligt <3 tack alla och tack Jonna för du bjöd på dig själv så det stod härliga till ;)

Idag är jag ledig och har nog inte riktigt tagit till vara på dagen ännu.. men ska strax ta tag i denna dagen också!
Nu är det verkligen inte långt kvar till skolan börjar igen..och en hel del planerat fram tills dess..
 
Denna veckan kommer se ut ungefär såhär:

Måndag (idag)- ta vara på solen lite grann med Emmie! Vill äta vattenmelon på min altan! Ikväll blir det after work med Amanda, My & Jonna på twin!
Tisdag- Eventuellt jobb! Träning
Onsdag-Eventuellt jobb! Träning och grill hos pappsen
Torsdag-Eventuellt jobb! Träning...
Fredag-Eventuellt jobb! Baka tårtor, kalas för mig på kvällen!
Lördag- Party at my place, wop wop
Söndag- Kalas för kusin

Sen är det v.32 och är tillgänglig 4 dagar till på jobbet sen på fredagen åker jag och Emmie till solen, värmen och dom sena nätterna på Turkiet..lääääängtar!! Kommer sen hem kvällen innan Jonnas och Christoffers bröllop v

Därefter är nog skolan igång igen...

Varför går sommaren så sjukt fort?! Hoppas ni har en underbar dag i solen vänner.


RSS 2.0