baka..

I need your help!
 
 
På fredag har jag fikat på jobbet & jag som aldrig bakar börjar få lite panik. Jag är dessutom inte alls duktig så det måste vara något som får hyfsat enkelt att göra.
 
Kikade in på den här bloggen & hittade massa gottigt!
 
Hur god såg inte denna ut?
 
 

bra träningsvecka!

Måndag: 20 min cross + CX 30 min
Tisdag: Bodypump  h
Onsdag: 5 km löp + GRIT Plyo 30 min
Torsdag: CX 30 min + BOX 75 min
Fredag: Bodypump 1h
Lördag: s o v m o r g o n & t r ä n i n g s l e d i g ! ( händer aldrig på en lördag )
Söndag: Bodypump
 
 
 
 
Den här veckan har jag kört på riktigt hårt & jag är superstolt över mig själv.
 
 

candy

Älskar dig fredag! 
 
 
Nu blir det ett BodyPump pass sen är det jag & godispåsen ikväll (en gång i veckan ju, är jag SÅ värd). 
 
 
 

hör & häpna

Jag orkade springa runt hela sjön & jag höll inte på att dö även att det var jobbigt. Jag fick dock håll när jag hade 1 km kvar ungefär, det högg så i bröstet att jag var tvungen & stanna i några sekunder & återhämta mig..men annars klarade jag det väldigt bra! Fick sån kick så jag pallrade mig till gymmet och körde 30 min GRIT Plyo..och nu är hela kroppen som en överkokt spagetti. 
 
 
 
HEJA MIG!

run bitch run

Att springa har verkligen aldrig varit min grej. Jag & Fia var riktigt duktiga förra våren, sprang runt munken en dag i veckan sen klarade jag mig runt vårruset under 30 min som var mitt mål då. Efter vårruset har jag sprungit en gång, haha..och nu blev man värvad att springa vårruset om tre veckor med kollegorna. Hur ska detta gå? avbokade därför dagens GRIT, laddat ner massa go musik & ska ta mig runt sjön istället. Jag tänker att jag börjar med att springa 2.5 km då det var ett tag sen och sen fortsätter sista 2.5 km..om jag orkar? 
 
Ni ska få en uppdatering sen. Om ni ser någon halvt döendes runt munken vid 11 tiden är det förmodligen jag. 
 
 

hello monday

 
Jag har haft en bra dag. Jobb till 15 sen träning & storhandling. Nu är det bara tisdag kvar sen är det onsdag & jag är ledig. Skönt. 
 
 
Är förövrigt supertaggad på nya kosten & massa träning! 
 
KRAM. 

tomorrow

 
 
Som ni vet har ju LCHF varit min trogna vän lääänge nu, över 1 år  men den senaste tiden har jag kört någon slags halv blandad kost. Jag har tröttnat på att stoppa min kropp med fett helt enkelt. Så nu har jag bestämt mig för att lämna LCHF bakom mig (det trodde ni aldrig jag skulle skriva va? haha, inte jag heller..). LCHF är en grym "diet" eller "livsstil" som verkligen fungerar om man vill gå ner i vikt. Men tanken att köra det hela livet är dessvärre ingenting för mig. Jag är superglad att jag började, tog tag i mig själv men nu är det dags att hitta något som fungerar, hela livet. Från och med nu kommer jag äta mindre fett, lättprodukter och frukt ibland. Jag kommer fortfarande att skippa pasta, bröd, ris, bulgur, potatis osv och inget socker. Kommer dock ha en dag i veckan då jag får äta lite godis eller fika. Och det är ungefär så jag kört nu, fast lite väl mycket fusk så nu är det dags att köra igång på riktigt! Träning minst 5 ggr i veckan blir det också såklart.
 
Kakan är på också, kul att ha en kompis som peppar. Nu kör vi! 
 
 
 
 

nightmare

Godmorgon kompis!
 
 
 
Vaknar till strålande sol & klarblå himmel. Visst blir man hundra gånger gladare då? Har dock sovit hindre bra inatt. Kunde för det första inte somna, låg vaken lääänge..när jag väl somnade drömde jag en så fruktansvärd hemsk mardröm så jag vaknar upp vid 02 och tårarna sprutar..vad är det med mig & drömmar??? VARJE natt. J kunde inte heller sova så han låg & kollade på Grey's haha, eller så är han bara beroende av serien. 
 
 
Kickar i alla fall igång dagen med en chailatte, det var längesen. Tänkte försöka få gjort lite jobb, omdömena ska bli klara nu!! Sen blir det GRIT, en sväng till mormor & ikväll mys med Kakan & Cam som vanligt. 
 
 

green

 
Jag gillar tisdagar, för på onsdagar är jag ledig. Så himla lyx. Idag har jag varit såhär grön & skön. Nu är faktiskt våren här, hoppas den stannar! 
 
 
Ska strax dra på mig träningskläderna för att köra ett hårt pumpass med min bästa kaka. Hade jag inte haft min träning vet jag inte vad jag annars hade kunnat hämta ny energi? träning är superviktigt för att jag ska funka. Det är nog även dags att börja ta tag i den där sommarformen...
 
 
KRAM!

new hair

'
 
Nytt hår!

spy...färdig

 
 
Precis kört 15 min cross + GRIT Plyo 30 min. Fy sjutton vad jobbigt grit är, men så himla kul! Nya favoriten!
 
När jag kom hem bokstavligen slänge jag i mig tacos. Jag tröttnar aldrig..yummie, yummie!
 
Nu blir det en dusch sen ska jag äntligen fixa till kaluffsen! Hejdå utväxten..
 
KRAM PÅ ER!
Och mormor, tack för kommentaren! Love you too v

lovely!

Vet ni vad?
 
 
I lördags bokade familjen + jag & J en vecka till solen i början av Juli. Det blir Side/Turkiet i år också. Ska bli så himla skönt. Längtar!
 
I dag är det onsdag = l e d i g. De blir frulle framför TV:n nu sen banken, GRIT & klipp/sling. Som jag längtat efter att få håret fixat igen. Ikväll kommer förhoppningsvis Kakan & Cam hit på mys. Bra onsdag!

paris shopping

Shoppingen var inte den bästa i Paris, men lite fick följa med hem..
 
 
+ ett par somriga shorts från ZARA men glömde ta kort på dem. Nu vill jag ha vååår!

home is wherever i'm with U





 
Och så får man honom på köpet!
 
Mums & godnatt.

Kakan 25 år!

 
 
Tack för en superrolig kväll!

Paris


 
 
Love/Em.

RSS 2.0