fika+bio

Hej finingar!

Har precis kört ett pulspass på friskis, älskar att träna!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Ikväll blir det fika & bio med mina töser! Vi ska se Crazy Stupid Love som enligt Manda är grymt bra eftersom hon redan sett den en gång på bio, haha.. du är rolig gumman!

Hoppas ni mår bra!


Ta hand om er!
KRAM

spinning



Blev lunch på kaffebönan med Emmie och efter det hyrde vi en film. Nu ska jag tagga om till spinning med Fia!

Ikväll vill jag bara ligga hemma och mysa med min kärlek <3

Ny vecka!

Hej vänner!
Nu är vi inne på en ny vecka = hälsovecka på friskis!Just därför jag började dagen med två rutor mörk choklad ;) haha..

Mina planer för idag är att luncha med Emmie sen ikväll ska jag spinna på friskis, älskar spinning! För er som inte har något träningskort och skulle vilja träna är ni välkomna till friskis hela veckan och träna GRATIS! Passa på =)

Nu ska jag göra igorning mig för dagen! Ha en underbar dag =)


Min fantastiska vän Emmie och jag

amanda

Detta inlägget vill jag tillägna en av mina bästa vänner! Hon heter Amanda & är typ den bästa jag vet, eller ja..är det bästa jag vet!

Första gången jag var hemma hos Amanda var någon gång i 7an.. (vi gick i samma franskaklass på högstadiet) och kände ju inte direkt varandra. Jag minns att vi "chattade" på msn och bestämde att vi skulle ses istället för att prata genom rutan på datorn. Mindre kul lekdejt för mig visade det sig dock eftersom Amanda var som besatt av msn, lunarstorm och alla dessa communities som var populära på den tiden ;) och jag fick snällt förse mig med ett ritpapper och en penna.. (därav att jag ska bli "bildlärare" nu?) Hahahah, i alla fall bara älskar jag att upp detta då och då eftersom amanda skäms så sjukt mycket ;)

Vi hamnade sen efter högstadiet i samma klass på Pb, där vi gick media tillsammans och det är väl där man får säga att vi "fann varandra" och blev riktiga vänner! Jag kan ärligt säga att jag aldrig haft en enda tråkig stund med denna kvinnan! Det finns ingen som jag skrattar så mycket med och ingen som kan muntra upp mig så bra & stötta i livets svåra skeden eller om man bara råkat skicka in fel tentan..eller andra världsliga problem.

Jag har såååå många roliga och fina minnen med dig baby! och fler ska vi skapa!


Detta kom hem till mig idag. Förstår ni nu vad jag menar?





Du är bäst gumman!
Love you!


v

älskar torsdagsmys!

Kom precis hem från ett pulspass på friskis, riktigt gött!

Och ikväll kommer som sagt Karin och Camilla hit för myyyys...bästa dagen på hela veckan!

Ville nog bara säga dett!

PUSS

ledig

Godmorgon!

Det är redan torsdag och jag är ledig som vanligt! Igår hade jag en skön & mysig ledig dag också...gick upp tidigt och läste Alex Schulmans bok som jag sedan läste ut (bra bok!) sen åkte jag och storhandlade på maxi med mormor sen åkte vi hem till mig och åt och fikade. Älskar kvalle-tid med min mormor! <3

Efter det målade jag lite på min bilduppgift, tränade ett svettigt step 2 pass på friskis! Så skönt att vara igång med träningen igen! Vilket glidigt liv jag har just nu.. haha..jag klagar inte!

Har inte riktigt planerat vad jag göra idag! Har lite skoluppgifter att ta tag i, ska i alla fall träna kl. 17 och ha mys med C & K ikväll men nu på dagen då? Funderar på att ta en runda på stan, byta en tröja..kanske åka upp till a6 och fixa lite ärenden där med..we will se!


ska väl ta tag i denna dagen ockå då!

HUG!

cleaning

Precis kommit hem efter en lång frukost hos min bästa Jonna, så mysigt! Och världens finaste lägenhet har dom..blir avundsjuk varje gång! Vi bestämde att frukost ska bli våran nya grej, innan körde vi gymmet men det funkade inte så bra..äta är mer vår grej ;)

NU ska jag verkligen s t ä d a här hemma. Damtussar överallt..inte okej! Nu ska det bli rent och fräsch här hemma!



Må väl!

frukost-date hos fru Carpvik

Godmorgon vänner!

Kvällen igår blev inte riktigt som planerat, ibland blir livet inte som man vill helt enkelt.

Nu ska jag i alla fall gå till min fina vän Jonna och äta frukost. Mysigt!
Bäst att börja promenera! Vi hörs senare :) ha en jätte bra dag!




Stor kram!!

sunday

Hej hallå!

Idag har jag en riktig bakissöndag fast jag inte är så bakis haha. Ätit pizza, druckit cola, ätit godis och legat i soffan hela dagen! Igår blev det i alla fall vin hemma hos camilla sen vidare till murphys och harrys/sliver.Lyckad kväll!

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen! Ikväll blir det bio med min älskling. Friends with benefits!

Hoppas ni har en mysig söndag!



KRAM!

mys med c och k

det är inte smart att ta en powernap innan man ska gå och träna...vaknade med huvudvärk o kändes som jag hade blivit överkörd av en lastbil = inget andra pass för mig. Gjorde istället klart frågorna till seminariet och nu har jag plockat igorning lite här hemma. Får bli en rejäl städning i helgen.. det var lite för längesen nu!

Strax ska jag bege mig mot hemköp för att möta två pärlor, camilla och karin. Vi ska köpa gottit och mysa..har ju redan ätit lite godis idag så jag borde köpa ett äpple.

Hoppas ni får en mysig kväll i alla fall! Imorgon är det skola igen för min del. Musik 9-15, kul!

Vi hörs imorgon igen!


Jag och min underbara Camilla. Man vill bara pussa på henne!


Ytterligare en underbaring <3

Love you girls!

kärlek= du o jag






mysig dag

Hej igen!

Är nu hemkommen igen efter lunch med min fina mormor..Jensens är så sjukt gott!

Nu hade jag tänkt att ta tag i det sista på mitt seminarieplugg sen tänkte jag även köra dagens andra träningspass, blev så sugen på att gå på Johns pulspass! Jag äter ju godis just nu så kanske är bra...jag äslar godis..:( Varför ??!! Jag måste sluta äta godis. Finns bara ett problem, det går inte! jisses!


såhär ser jag ut idag. Pigg och glad tjej!

om jakob får bestämma..

Hej och godmorgon!

Idag ringde klockan 06:10 på min lediga dag då var det dags för spinning! Jag höll på att dö lite men fasen vad skönt efteråt! Efter det åkte jag hem till mormor och åt frukost, så mysigt! Fler såna morgonar!

Igår åkte jag och J till IKEA och handlade nytt badrumsskåp och lite tillbehör. Jag älskar ju nämligen rosa vilket lätt resulterar till att det blir en del rosa i hemmet vilket J kanske inte är super förtjust i.. men så hittade vi ett snyggt svart "badrumsskåp" och då tänkte jag, jamen J kan ju få bestämma lite hur det ska se ut i badrummet då (så får jag bestämma resten) haha. Så igår när J var på träning monterade jag ihop "skåpet" och fixade igorning lite...bra tjej reder sig själv!


Så här såg det ut förut...


Och det nya resultatet:




rosa handdukar byttes ut till svarta..




Jag tycker i alla fall det blev fint! Skulle dock vilja ta bort skåpet med spegeln på och sätta upp en vanlig snygg spegel utan skåp! Det får bli nästa projekt ;) ÄLSKAR att göra om och längtar tills jag får mitt nya kök!

Nu ska jag fortsätta mitt seminariepluggande! Sen lunch med mormor på Jensen!

Ha en fin dag!

måndag, igen..

Hej alla fina!

Hoppas er helg varit kanon, nu är man tillbaks till vardagen igen!

Jag är ju ledig på måndagar så det är ju superskönt att få lite saker gjorde. Tog en sovmorgon till halv tio sen har jag gjort klart mina bilder som ska redovisas imorgon, hjärtat lagade sallad till lunch sen kom Fia hit :) Vi har gjort vår musikläxa och övat i skolan en stund. Duktiga!

Nu är jag hemma igen, funderar på om jag ska duscha nu eller ikväll? haha.. ska fika med Nathalie och Cyrr vid halv sju i alla fall..mysigt! Ne nu hoppar jag in i duschen!


PUSS!

luncha med tjejerna

Godmorgon!

Ska hoppa in i duschen och göra igorning mig för lunch på Twin med Amandax2, My, Sara och Jonna. Den enda som saknas idag är Julia som vi m å s t e komma och hälsa på i götet snart!

I e.m kommer eventuellt pappsen och min fina syskon Tuva & Nova hit en sväng. Sen måste jag göra klart min bilduppgift och öva piano. Mysa och ta hand om min sjukling också!

Nu: duschen
Vi hörs senare vänner!


Jonnas wedding. Amanda, moi, Tillan, Jonna, Jullan, Sara, Amanda, My

<3

ytterligare en bra kväll

Hej igen goingar!

Har haft en jätte trevlig kväll hemma hos Jonna & Christiffer ikväll! Sååååå fin lägenhet så jag höll på att dö, blev bara lite avis!!Vill också ha ett nytt kök nu och massa fint!


Tack för en trevlig inflyttningsfest!

Nu blir det sängen för mig. Luncha med tjejerna på Twin vid 12, mysigt!

Puss godnatt.

lyckad kväll, tack vänner

Hej tussar!

Måste bara säga att jag hade en sån rolig kväll hemma hos mig igår med skönt folk! Blev även en liten utgång till Pipes med min bästa kaka och cyrr för drinkar! Idag mådde jag ju lite sämre, men det är smällar man får ta ;)


jag och min underbara vän Gustav v


Puss på dig darling!


<3

Love!


Nu blir det inflyttningsfest för nygifta Jonna & Christoffer!
Ha en underbar kväll!

KRAM!

kärlek




För att jag älskar dig så som du är
Du betyder allt för mig


<3

livet är skört..

Det är nog ingen som missat det tragiska som har hänt och jag känner mig otroligt berörd.
Alla mina tankar går till Stefan, hans fru och barn.

Livet är skört.

" Live your life today cause tomorrow it can be too late "


weheartit.com

kitchen, please

Hej godingar!
Är hemma efter en helg i Sthlm med min kärlek. Dock blev J sjuk i lördags så blev en väldigt lugn helg..men det kommer fler tillfällen att åka iväg! Fick ju träffa min kära vän Klara i alla fall v

Nu är jag helt in i kök, köks-tokig! Mitt kök jag har nu är ju inte frå 2000-talet direkt.. utan närmare 60-talet, vilket är ganska charmigt i sig men nu är jag trött på det och köket börjar bli mer och mer "chabbigt". Så förhoppningsvis (!!!!) ska jag få göra om mitt kök här snart, eventuellt i december då jag åker till Mexico. Det skulle vara såå kul och skönt att få en nytt kök, MED diskmaskin!!!!!


Jag älskar den lantliga stilen!


Detaljer gör mycket även i ett kök!








Så jag vill veeeerkligen ha en nytt kök nu!! *Hoppas* *Hoppas*

myskväll

Hej alla fina!

Puh.. en vecka går fort! Denna veckan har jag hunnit med både skola, festande på kåren och jobb..imorgon är det fredag och åter skola igen 9-15 och efter det åker jag och mitt hjärta till Sthlm hela helgen. Ska bli så mysigt att komma iväg lite, ska bo i min pappas lägenhet och bara mysa, shoppa, träffa min vän Klara och ja, va lite spontana. Helgen går ju också fort tyvärr.

Ikväll kommer Karin och Camilla hem till mig, vi ska laga lite mat & ha myskväll. Tänkte slänga ihop en kladdis nu! Sen ska K slinga mitt hår.. på tiden! det är gult nu... (tycker jag)

Vi kanske hörs senare! Annars ha en bra kväll!


RSS 2.0