siesta!

Dag 2.
 
Hej alla fina!
 
Idag tog vi en ordentlig sovis. Efter det blev frulle på balkongen i solen som övergick till moln & sen regn. Efter det tog vi på oss walkingskorna för att leta reda på skolan & promenera i stan. Vi hittade ett stort köpcenter som heter Porto Pi. Heaven! De hade alla möjliga butiker (ZARA!!), matställen & fik. Riktigt mysigt! Efter det kom ösregnet & då gick vi tillbaks till hotellet & kollade på Gossip Girl. När regnet upphört & siestan var slut planerade vi att gå till ett mysigt cafe (som hade chailatte!) men det visade sig att i stort sett alla butiker, mat som shopping  stänger vid 14 tiden på söndagar. Sen har dem siesta mitt på dagen mellan ca 14-17 då allt är stäng. Vi har inte riktigt kommit in i detta nu. Maxi är ju jämt öppet liksom, så är det inte riktigt här. 
 
Nu har vi i alla fall lagat lite god tacos. Smakade finemang! Imorgon har jag & Judith första skoldagen. Båda är nervösa & förväntansfulla. Låt detta bli fem bra VFU veckor!!!
 
 
 
 
Svenska skolan på Mallorca
 
 
 
 
 
 
PS! Har hittat ett fitnesscenter i Palma nu som har bodupump, core, spinning, combat, zumba etc. LYCKA! 
Nu ska jag fixa väskan inför imorgon sen väntar två skype-dejter med två favoriter!
 
Kärlek!
 

shop

Några nya favoriter...
 
 
löve!
 
vintrött fodral
 
rosa glittrigt mobilfodral
 
 
Nu har jag snart varit vaken i 1 dygn. Ögonen orkar inte var öppna längre. Sovmorgon väntar, godnatt från Spanien!

Äntligen är vi här!

Dag 1.
 
 
Hej mina fina små tussar! Hur mår ni en lördag som denna? Jag mår riktigt bra trots att jag sovit drygt 2 h inatt, lipat i hallen kl.03 inatt innan Judith & Daniel kom & hämtade mig, flygit en massa & tillslut tagit oss till vår slutdestination -->Mallorca/Hotel Lis! Resan hit har gått bra förutom att vi var tvungna att byta plan precis när vi skulle åka pga teknisk fel. HERREGUD. Ni kan ju tänka mig i detta ögonblick & när piloten säger att vi eventuellt åker med planet ändå så fort det fixat sig. Nejtack, tur att vi fick byta plan & vi kom ju faktiskt fram. Skönt! Vi tog en taxi till vårt hotell & möttes av vår trevliga & svenska hotellägare. Vi lämnade av väskorna & tog första bästa ställe för mat sen vidare för mat-shopping & lite sightseeing. Palma är verkligen en mysig stad, so far!
 
Har precis tagit mig ett bad & donat i vårt kommande hem de närmsta 6 veckorna. Jag tycker det är viktigt att det blir hemtrevligt såklart, en duk fick hänga med i resväskan & min kaka skickade med ett ljus. Så nu känns det nästan som hemma. 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen till Judiths & Emelies lya!
 
köket
 
Mysigt va?
 
 
Mitt lilla rum
 
Lyx med eget handfat!
 
Kakan du är alltid med mig!
 
 
stor balkong
 
 
Hallen
 
Toan (badkar är de bästa av allt!)
 
Judiths crib!
 
Nu ska vi mysa ner oss i soffan med lite lördags-gotte i form av mörk choklad, te & eventuellt gurka + dip (vi är osäkra på om vi verkligen köpt creame fraiche..haha)
 
Vi hörs imorgon igen. 
 
Love!

bye bye...

Hej finingar!
 
Har ätit god tacogratäng & myser i soffan med J. Ska packa ner det sista i resväskan & se så allt är klart inför imorgon. Vi flyger 06.30 imorgonbitti så åker från Jönnet lite efter 03 inatt..jag kommer vara ett VRAK. Ska vara uppe & pussa på mitt hjärta tills jag somnar. 
 
Det här är sista inlägget från Sverige på ett tag men bloggar när vi kommit fram imorgon. Jag kommer som sagt att använda den här bloggen som en "reseblogg" så nära & kära kan kika in & se hur jag har det. Kommer nog blogga om annat också såklart. 
 
 
Guuud vad jag är nervös nu! Är sjukt förväntas full, shit sista VFU:n sen är jag färdig lärare. Ma Gad! 
 
Hoppas ni har en underbar fredag kväll!
Hörs imorgon vänner!

worlds best cookie

Världens bästa Kaka hade med sig hejdå-presenter igår. Gissa om jag blev glad?
 
 
Älskar dig!

don't you worry child..

Vilken mys-morgon! v v v
 
Lite innan 9 cyklade jag & Kakan ner till stan för VIP-morgon på H&M. Det var vi....& alla gravida samt nyförlösta mammor. Perfekta mammor med perfekta bebisar. Vi drömde oss bort ett tag men sen tyckte vi de va ganska skönt att vara barnlösa. Jag fick med mig lite fint & bra hem. Kanske kan visa sen? Efter det tog vi oss en chailatte & sen tjötade vi vidare på crossen i 35 min & därefter ett CX pass. En helt perfekt fredag förmiddag!
 
 
 
Nu har jag precis tvättat det sista. Såklart är vårt torkrum ur funktion så får hoppas alla kläder hinner torka tills jag ska lägga mig ikväll. Hur jag ska nu ska få plats med ett stort torkställ i lägenheten tillsammans med ett nytt kök som just nu står i vardagsrummet & i sovrummet ligger alla köksprylar i lådar & kassar. Tillsammans med resväskor & packning. Lever i ett underbart kaos nu! Ska försöka göra de nogorunda mysigt hemma tills ikväll då är det mitt & hjärtats sista kväll tillsammans. Ska laga tacogratäng & bara ligga i hans famn tills jag somnar. 
 
Nu ska jag röja lite här hemma. Få upp kläderna på tork, duscha & packa det sista.
 
Vi hörs lite senare!
 
 

myskväll

Hej där!
 
Har haft en riktig mysig dag. Började med träning, bodypump + spinning. Mötte sen upp Kakan för lunch på Jensens. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dig? 
 
 
Ikväll har Camilla och Kakan varit här. Vi har myst hela kvällen, ätit godis & lyssnat på fin musik. En helt underbar kväll. Precis vad jag behövde! Jag vet att jag inte ska vara borta mer än 6 veckor men gud vad jag kommer sakna dessa två människor. Ni är guld värda! 
 
Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon igen!
 
 

e hjärta j

When I first saw you, I saw love and the first time you touched me, I felt love and after all this time, you're still the one I love.

 
They said, "I bet they'll never make it". But just look at us holding on. We're still together still going strong.


 
 
You're still the one I run to. The one that I belong to. You're still the one I want for life. 


 
I'm so glad we made it, look how far we've come my baby v



på lördag..

Gud vad tiden går FORT. På lördag vid den här tiden sitter jag på ett plan till Mallis. Hur galet? Jag kommer såklart att använda den här bloggen som en liten reseblogg under tiden jag är borta då jag skriver hur jag har det osv så nära & kära kan gå in & läsa. Så håll er uppdaterade här!
 
Idag känner jag mig dock inte kry. Jag låg & frös & kände mig inte alls bra igår kväll så gick & la mig tidigt. Idag känns det inte bättre så ska vila lite & hoppas det går över. Känner mig SÅ stressad för veckan. 
 
-Det nya köket kommer
-Plocka ner alla köksprylar i lådor osv..(började igår, tar hundra år)
-Slänga massa saker på sortergården
-HANDLA inför Mallis
-Tvätta
-Packa
-Göra lektioner
-Träna
-Umgås med familj, vänner och pojkvän
 
...sen försöka att inte stressa ihjäl mig själv!
 
 

4 saker

Fyra saker jag verkligen kommer sakna under min tid i Spanien är:
 
Familjen
 
 
 
 
Jakob
 
 
 
Mina underbara vänner
 
 
m.fl. 
 
Sportlife/celsius
 
Hehe..hur ska jag klara mig utan mina celsi? ;)
 
 
 
 
 
 
 

mysdag!

Hej fina!
 
Har haft en mysig dag än så länge. Strosat runt lite på stan med kakan, sen mös vi på expresso house med varsin chailatte. Så himla mysigt! Efter det gick jag till Cyrr & kollade in deras nya lya & tjötade lite. Nu ska jag strax dra i mig en celsi sen blir det träning! 
 
 
 
 
Hoppas ni har en mysig dag! Idag är det verkligen höst ute. Kallt & ruggigt men mysigt! 
 
Puss & kram

celsius

Vilken go träningsvärk man har idag! Men det gör inte så mycket för jag är LEDIG (!) Så himla skönt att kunna ta en sovis & gå runt & skrota i pyjamasen hemma. Ätit lite frulle & håller på & tvättar. Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag & Kakan ner på stan för lite shopping. Ikväll blir der cykel activio och NYA cx! Taggad! Efter det en fika-dejt med Natti. Mycket fika-dejter just nu. I like!
 
 

sund kropp?

Många ggr funderar jag på hur egentligen en sund kropp ser ut? och hur ska en snygg kropp vara? helt ärligt talat så vet jag inte längre...
 
 
 
Varje dag möter vi kroppsideal. Hur kvinnan ska se ut för att vara i sitt livs form etc etc. 
Jag hade en bild av hur en sund normal kropp skulle se ut innan jag började. Så som jag ville se ut.
Jag känner att jag har uppnåt det målet & jag är stolt. Men jag känner mig inte nöjd. Jag vill verkligen gå
ner mer i vikt & fasta till min kropp. Jag skulle ärligt talat bli överlycklig om stl 36 var alldeles för stort. Jag blev sjuktglad när jag kom i en klänning i storlek 34 i helgen till exempel. Blir man aldrig nöjd? hum...det är frågan!
 
Ska strax trampa ner till sportlife! Älskar bodystep! Efter det blir det även ett bodypump pass. 
 
 
 
 

we will be coming back

Godmörgen!
 
Har precis dratt i mig en liten smoothie. Ska strax iväg till Johans på dejt med Fia! Efter det blir det plugg i skolan med Judith. 
 
 
Längtar till ikväll! Då blir det nya Bodystep passet. Så himla kul med nya releaser! Efter det blir det en kaffe-dejt med Moa (på Johans..) haha..det är ju ändå mysigast i stan! Dags att checka av alla vänner innan man åker nu. Nästa lördag åker vi! My God!

bra helg!


Haft en riktigt fin & lugn helg. Skönt det för kommande helg kommer nääämeeeliiigen inte bli så lugn. Hihi! 
 
I lördags var det middag hemma hos Jakob men våra familjer!
 
 
Jag hade en mysig dag med Nova i söndags. Vi var i kinnarps & kollade på Jakobs lag sen fikade vi. 
 
 

turn up the love

Godmorgon finisar! Har tryckt i mig världens godaste lchf macka & är redo för 45 min cykel + 30 min CX. BÄSTA starten på en lördag! Efter det ska jag & J åka & kolla på en kamera sen ska jag fixa lite inför Mallis. Ikväll är vår familj bjudna hem till Jakob. Ska bli trevligt!
 

bodypump

Är taggad för ett bodypump pass med Agnes! Blir en celsius innan-bästa bästa tagget!
 
 

nytt

Där va statistik tentan gjord. Lite blandade känslor! Förhoppningsvis sista tentan men vågar inte säga för mycket! *Hoppas* verkligen på det bästa nu. Efter det fikade jag med tjejerna på kaffepaus. Snart åker alla iväg till olika länder för 5 veckors VFU. Om två veckor åker jag & Judith till Spaninen. Helt galet!
 
Vill ni veta en sak? när jag kommer hem kommer jag ha ett helt nytt KÖK! Nytt golv i köket & nytt golv i hallen. Kommer göra så himla mycket. Det bästa av allt är att vi även kommer få diskmaskin!!!! Ja, jag kommer nog va en lite lyckligare kvinna när jag kommer hem.. slippa småtjaffset om disken..how great? 
 
Det blir ett vitt högblankt kök, vitt kakel, svart bänkskiva & trägolv. Ska bli så sjukt kul att va ett fräscht kök. Mitt kök nu är väldigt gammalt & det behövs en uppfräschning!
 
Mitt kök nu:
 
 
 

Hej hopp!

Vilken kul kväll jag hade med mina pärlor igår. Drack vin, skrattade & dansade loss på kåren. Det råkade till & med bli så vilt så min kamera gick sönder..aj aj aj (ni kan tyvärr ej få se hur kul vi hade för kameran pajade mitt i...) Så i helgen blir det att köpa en ny! Måste ju ha med mig kamera till Spanien. Hoppas jag hittar en hyfsat billig! (jag ska ju inte ha dyra tekniska saker..) 
 
 
Det är verkligen mycket innan vi ska åka nu. Massa små saker att fixa. Har suttit några timmar i skolan & pluggat inför tentan imorgon. Är rätt så nervös! Men jag kan detta & försöker vara positiv. Ska köra ett till race med plugg nu sen ska jag ner & träna med Fia. Idag blir det crossen & CX. Efter det ska vi kolla på hockey hemma hos Johan.
 
Gud vad jag längtar tills klockan slår 12.00 imorgon!
 
 

onsdag-plugg, träning, vin...

Hej fina! Har tentaplugg hela veckan lång, på fredag smäller det! Finns det någon Gud så hoppas jag han är med mig på fredag. Idag sitter jag hemma & pluggar. Känner att jag behöver lugn & ro. Vid 12 blir det en liten pluggpaus, ska träna med kakan! Hon är föresten världens bästa vän. Vi har alltid så kul tillsammans, vad vi än gör.Det blir bara bättre eftersom hon börjat träna på sportlife. Igår körde vi så svetten rann ordentligt! Först vårt favvo-pass: bodystep 1 h & därefter ytterligare ett mördarpass: Bodypump! Efter det träffade vi Camilla för en lite fika-dejt. 
 
Gammal bild på min pärlor. 
 
Ikväll kommer K & C hem till mig. Vi bestämde under fikan att vi skulle dricka vin ikväll & sen dansa loss på kåren. Det händer ju inte så ofta & nu är det faktiskt min & Karins sista termin. Ser jag fram emot! 
 
Efter lite vin brukar de ju ofta sluta såhär..men tror vi sparar det till nästa helg. Hehe..
 
Nehe, dags att fixa lite frulle kanske! Ska nog ta upp mammas goda LCHF bröd ur frysen. Variera mig lite, slinker annars ofta ner en smoothie på morgonkvisten.
 
Puss på er!

Nova 3 år

 
 
 
Längtar till söndag då vi ska mysa igen! 
 
 

yesterday

Hade föresten en väldigt mysig dag igår! Jag & Jakob strosade runt på stan, köpte presenter & åt lucnh (köpte inget till mig själv...). Shoppade lite ljus & annat nödvändigt på IKEA, Jakob härmade mig & köpte ett par likadana Dr.Martens (i tjejmodell dessutom, haha.. men dem satt snyggare!) Tycker faktiskt Dr. Martens är sjukt snyggt på killar också, beror dock på vilken stil man har men nu kan vi se snygga ut tillsammans i höst med lika dana skor & jackor! ;) På kvällen testade vi på att göra en LCHF kycklingpaj. Pajdegen smakade bara mandelmassa & va inte alls god, får nog leta vidare efter recept på det. Kycklingen var dock väldigt god! På kvällen gick vi på bio-snabba cash. Filmen i sig var inte den bästa jag sett men det är ju värt att betala dem pengarna bara för att få sitta & dregla till Joel Kinnaman i en & en halv timme. 
 
Igår såg jag ut såhär: Skjorta Lewis Jeans ZARA & en knut på huvudet. 
 
Nu är CX:n gjord, var skönt att få träna lite. Dags att hoppa in i duschen & göra igorning mig för kalas! Det gör inte det minsta att jag inte kommer få äta av den underbara (!) princesstårta jag beställt åt Nova för ikväll ska jag äntligen få köpa godis från hemmakväll! :D
 
 
 

puss

Härliga söndag!
 
Tog mig en skön sovmorgon & sen har jag storstädat lägenheten. Välbehövligt! Bara svabba golven kvar. Har även avnjutit en god frukost & glott lite på TV. Nu är det snart dags att trampa ner till sportlife för att köra ett CX pass, struntar i crossen innan. Ibland får det räcka med ett 30 min pass, bättre än ingen träning alls. Visst?
 
 
 
Jordgubbssmoothie & en finncrisp med räkröra.
 
 
I eftermiddag ska lilltussan firas! Kommer även fira Tuva idag eftersom jag inte är hemma i Sverige på hennes födelsedag. Ikväll kommer Moa & Jossan hit. Vi ska se en riktig skräckis & äta lite godis. Har varit så SJUKT sugen på det flera veckor nu så ikväll ska jag unna mig, tycker jag att jag är värd efter alla veckans träningspass! Sen är det börja att tagga för en ny träningsvecka igen! 
 
 
Puss på er!

lchf-snack

Hej på er igen!
 
Tänkte komma in lite på det här med LCHF & resultat. Som sagt under sommaren har jag väl inte följt LCHF lika strikt som jag gjorde i våras. Jag har unnat mig glass på semestern, godis någon gång, nån brödskiva etc. Jag har heller inte mätt mig på hela sommaren. Ville bara leva livet utan att känna någon press eller att jag måste tänka precis hela tiden. Har dock inte ätit pasta, potatis, ris, bulgur, chips eller något sådant sen jag började för jag saknar det inte ens! Jag har heller inte tränat så mycket som jag brukade göra. Jag tränade ca 4 dagar i veckan & vissa veckor hanns det inte med alls. Men nu när skolan börjat igen & jag är tillbaka i vardagen har jag försökt hitta tillbaks lite igen. Jag tränar mer & tänker mer på vad jag äter. Och ikväll fick jag för mig att jag skulle mäta mig, det jag sytit lite för hela sommaren. Jag har velat göra det så många gånger men inte vågat för rädslan att ga gått upp igen. Men IKVÄLL vågade jag. Låt det bära eller brista tänkte jag. Har jag nu lagt på mig några centimetrar får jag väl träna lite hårdare bara, inte hela livet. Men till min förvåning hade jag tappat lite till på vissa kroppsdelar medans jag hade samma på vissa. 
 
Så efter sommaren ser mina resultat ut såhär:
Mage: -2 cm
Midja: -3 cm
Lår: -2.5 cm
Bröst: samma
Rumpa: samma
Armar: samma
 
Det går inte lika fort att gå ner i vikt som det gjorde i början. Första tre veckorna rasslade det till, så vips var 7 cm borta från magen. Det funkar tyvärr inte så längre! Det är som att min kropp är nöjd nu. Den har sagt stop, utan att fråga mig. Jag vill fortfarande gå ner mer i vikt. Anledningen till att jag tappat lite till runt mage, midja & lår är troligtvis för att jag slappat lite i sommar sen körde igång med hårdträning igen & chockade kroppen. Som sagt, viktnedgång ska inte gå fort & det har det verkligen inte gjort för mig. Jag har kört LCHF och hårdträning i 5 månader nu & jag har ännu inte nått mitt mål. 
 
 
Hur går det för er andra som kör LCHF? 
 
 
 
 

bra träningsvecka!

Måndag: Cykel 45 min
Tisdag: Bodystep 1 h + Bodypump 1 h
Onsdag: Cykel 30 min, bodypump 30 min & CX 30 min
Torsdag: Cykel 30 min & CX 30 min
Fredag: Bodypump 30 min
Lördag: Cykel 45 min + CX 30 min (bästa träningsdagen!)
Söndag: Cross + CX 30 min
 
Den här veckan blir det träning varje dag, känns gött när man har sån ork & inspiration. Mitt mål är att träna 6 dagar i veckan, för att jag mår bra av det. Men sen händer det att man inte kan eller har mycket annat & då kanske det blir 4-5 ggr. Det viktigaste är att man rör på sig & mår bra!
 
 

bodypump

Sitter & väntar på att det är dags för ett bodypump pass på Atlantis. Ska bli skönt med lite fredagsträning! Sitter & funderar på vad man ska äta ikväll? sjukt tråkigt att laga mat till sig, särskilt en fredag. Men men, what to do!
 
 
 
 
 
 
 

vinrött

Kom precis hem efter en mysig lunch med Hanna. Vi hade mycket att prata om eftersom hon gifte sig för 2 veckor sen. Blir verkligen glad av att se mina vänner lyckliga! Men blir även ledsen av att se vänner som är mindre lyckliga. Kärken kan verkligen vara det bästa som finns & det värsta som finns.
 
Idag är det i alla fall fredag. Den är inte mycket roligare än att jag ska tvätta, plugga & träna. J ska spela match & sen hänga med sina kompisar. Imorgon ska vi dock ha en heldag tillsammans, det var längesen! Vi ska gå en sväng på stan (köpa nya träningskläder + presenter till Tuva+Nova), småhandla lite på IKEA & luncha någonstans. På kvällen ska vi laga någon god mat hemma sen ska vi på bio, snabba cash 2. Det blir en mysig dag! v
 
 
 
 
Looking like this today! Svarta jeans: ZARA. Vinröd stickad tröja: H&M. Svarta låga boots: STHLM. 
 
Vinrött är verkligen hett i höst! Älskar den färgen!

nova 3 år

Igår fyllde världens bästa syster nr.3 (har ett par stycken) 3 år. Lilltjejen börjar bli så stor nu! På söndag ska hon firas med presenter & rosa princesstårta. 
 
 
 
Stora syster älskar dig! 

chicken & bacon

Måste tipsa er om världens godaste kycklinggryta vi slängde ihop ikväll. 
 
För två personer behöver du:
2 kycklingsfilér
1 baconpaket
grädde (välj % själv, vi tog riktig grädde)
creame fraiche
 
Gör såhär:
Skriva kycklingen i tunna bitar
Stek kyckligen & krydda med grillkrydda + svartpeppar
Klipp baconen i små bitar & stek tillsammans med kycklingen
Rör sedan ihop kyckling + bacon
I med grädde + creame fraiche  & låt kok ett tag för att få god smak
Smaka av! kanske att du behöver lite salt eller peppar. 
 
 
 
 
 
J gjorde potatisgratäng till kycklinggrytan
 
och för min del blev det paprika!
 
 
Verkligen så sjukt gott!
Rekommenderar jag varmt om man gillar bacon & gräddiga såser!
 
 
Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten & ska dricka en kopp te till kvällens film: trubbel i paradiet.
 
 
 
 
Hoppas ni får en lika mysig kväll! 

wake me up

Stress och huvudvärk. Det är verkligen så sjukt mycket nu. Det strular med våra flyg hem från Mallis, det strular med ämne av C-uppsats, tenta i statistik nästa fredag & en massa annat att fixa innan vi åker. Jag har huvudvärk VARJE dag. Jag känner ständig press & stress att hinna med allt. 
 
 
Jag är glad att jag tränade tidigare idag för nu kommer jag ingenstans mer idag. Skulle behöva storstäda men har absolut ingen ork. Det känns faktiskt tungt just nu. Nu ska jag däcka i soffan!
 
 
 

frukosttips!

Jag är en riktig perioder när det gäller frukost. Särskilt svårt när det gäller LCHF tycker jag. I sommar har jag kört väldigt mycket på smoothie till frukost. Gott, enkelt & mättande! 
 
 
I min smoothie har jag:
Bär (hallon,blåbär eller jordgubbar)
Röd mjölk
lite grädde
 
Sen bara till att mixa ihop med hjälp av en mixer.
 
 
 
 
Du kan självklart ha in en massa annat beroende på vad du vill äta men detta är en riktigt god lchf smoothie som mättar med hjälp av en skvätt grädde!
 
Testa!

trippel

Hej vänner!
 
 
Ikväll har jag kört trippeln-cykel 30 min, BP 30 min & CX 30 min. Känns så himla skönt efteråt! Imorgon blir det lunchpass cykel + CX med Moa & efter det ska bli luncha. 
 
 
Den här veckan ska jag försöka satsa på att träna varje dag! Känner att jag behöver en riktig kickstart inför den här hösten! Det är verkligen inte länge kvar tills jag & Judith sitter på flyget till Spanien & tillbringar 6 veckor där. Har mycket blandade känslor inför den resan. Känner både glädje, spänning & förväntan. Samtidigt som jag känner nervositet, oro & hemlängtan (redan). Jag tror detta kommer bli en nyttig erfarenhet för mig!
 
 
Nehe, jag sitter fortfarande i träningskläder & har inte kommit någonstans. Fixat med bloggen en stund nu! Ska bli skönt att få på sig pyjamasen & krypa ner i J:s famn, han borde komma hem snart...
 
 

Börjar likna nåt..

Nu har jag suttit & försökt fixa lite med designen. Det börjar arta sig-ska dock byta ut headern!
 
Föresten så gick bodystepen & bodypumpen bra! Riktigt skönt efter. Nu är det dags att fixa lite mat sen blir det sängen.
 
Puss!

ojsan!

Dem har ju gjort om lite på blogg.se & jag råkade förstöra hela utseendet på min blogg..hahah. Frågar mig inte hur bara! Jag är inte sådär jätte teknisk så jag ska fundera ut en ny design så fort jag får tid. Det kanske var ändå dags att renovera bloggen lite? har ni tips på hur man smidigt kan göra den snygg med egna bilder osv? 
 
 

 
Håll tillgogo!

as long as you love me


min dag..

Godmorgon finisar!
 
Har precis ätit frulle- mammas goda LCHF bröd. Det är sjukt gott, så mycket godare än vanligt bröd! Idag blir det skola hela dagen, 9-12 workshop & efter det ska jag & Judith sitta med forskningsdesignen. Längtar tills denna skoldagen är över. Ikväll blir det bodystep & bodypump! 
 
 
Gud vad jag vill ha sol & bara brun nu! Längtar mig tillbaks till Side..

sweat..

Precis kört ett svettigt spinningpass, härlig känsla efteråt! Nu ska jag hoppa in i duschen & sen på med mjukisarna, tända lite ljus & fixa kvällsmat. Ska föreslå att jag & J ska se American Pie "the reunion" ikväll. Är film-sugen!
 
 
 
Puss v

SHOP TIL YOU DROP

 
 Här kommer lite utvalda favoriter från New York!
En favorit! /Zara
 
 
Underkläder & världens skönaste (och mest påkostade) pyjamas/Victoria Secret
 
Sportbh/VS
 
Kuvertväska/Top Shop
 

Bodyspray & bodylotion/VS
 
Inte alls min stil egentligen men RL var sjukt billigt i USA så passade på/Ralph Lauren
 

Världens skönaste träningsskor/Macys
 

Snygg & mysig tröja till hösten/Mango
 

Blus/okänd butik
 

Var tvungen att ta med mig dem här hem! /Forever 21
 

Ny favo-doft! /Versace 
 
Jeansskjorta som sitter som en smäck/Lewis
 
 

Världens skönaste mjukisdress/VS
 

Vit "bluströja" /Zara
 

Söt kjol/Forever 21
 

Ytterligare ett par skor till samlingen/Top Shop
 

Ny skinnjacka-igen! 5e i samlingen men den enda som sitter snyggt (ibland är de dyrt att gå ner i vikt) /H&M
 

Min födelsedags present från pappa! Väska från Foley + Corinna. Älskar den!
 
 
Sen blev det även shoppat lite bastoppar, två par jeans, smink & andra accesoarer men orkade inte fota allt.Hoppas det känns ok, hehe. 
 
PUSS!
 

måndag

Hello gorgeous!
 
 
Har varit i skolan ett par timmar & pluggat statistik med tjejerna. Det börjar ändå att sätta sig nu! Hoppas, hoppas, hoppas att tentan går bra. Nu är jag hemma igen & har ätit lite god kycklingsallad med ceasardressing & lite pesto-yum yum! Tänkte jag skulle fota lite av mina NY köp & visa er. En liten pluggpaus sen blir det ett race igen innan dagens träning: Cykel Activio 45 min. Dödens pass, hur fint som helst!
 
 
 
Hörs snart igen!
 
 
 
 
 

ny vecka..

Jaha vänner, ligger som en klubbad säl i soffan & har tryckt i mig en massa mörk choklad, gurka + dip. Det är så mina & J:s söndag kvällar brukar se ut. Jag gillar att unna mig på söndagen så har man en hel vecka med träning framför sig. Veckan som var blev det "bara" 5 dagar med träning. Mitt mål är ju att träna 6 dagar i veckan. Så den här veckan blir det stenhårt & inget latande. Jag älskar "ny vecka, nya möjligheter" man kan sätta upp nya mål & man får alltid en ny chans om man fuskat eller bara inte haft inspiration eller ork. Bra va? 
 
Nehe, nu ska ljusen släckas här hemma. Gud vilken mysig kväll vi haft. Imorgon väntar ett par timmars statisikplugg i skolan & på kvällen blir det spinning. Vi hörs imorgon igen, ska försöka bli lite mer aktiv här nu.. har varit lite lat! Ni ska få se på andra bullar.
 
 
Godnatt!

helgen som varit..

Hej!
 
 
Då har ytterligare en helg gått. I fredags var vi bjudna på middag hos mormor & morfar. I lördags blev det träning, mys med Tuva & Nova. På kvällen drack jag vin med J & hans kompisar & dansade loss på Karlssons! Vilket jag fått sota för idag kan jag tala om, en huvudvärk från helvetet. Kombinerade detta med kalas hemma hos Jakob med hans släkt. Men nu är jag på g igen! Ska snart ta en PW med Kakan till Maxi & handla lite gott, myskväll står på schemat!
 
 
 
PS! Fick en kommentar om att jag skulle visa vad jag shoppat i NY. Självklart! Det kommer!
 
Puss på er.

RSS 2.0