bye bye...

Nu drar vi till Paris för massa mys, shopping, goda middagar, vin & förhoppningsvis vårsol! 
 

en lång fredag

Nu är det ä n t l i g e n PÅSKLOV. Gud så skönt, men jag hade en riktigt bra dag igår på jobbet. Påskägg på skrivbordet av chefen, påskpyssel & våffelbakning med eleverna + att jag fick detta fina lilla brev av klassen:
 
 
 
 
 
 
 
Värmer en frökens hjärta!
 
Nu kom jag precis hem från en mysig lunch med världens bästa Amanda & om en stund är det dags för bodypump, älskar det nya passet!!! Innan dess tänkte jag hinna packa för imorgon åker vi till Paris <3
 

craft

 
Min PV är fin han, igår kom han hem den denna träningsjackan till mig från jobbet. Har även skrivit packlistan till Paris nu, hur fick ska det inte bli att möta våren där? L Ä N G T A R mucho nu.

Grit.

Rastlös.
 
 
Längtar till kvällens träning, ska testa på Grit Plyo för första gången. 
Innan dess har jag ett gäng matteprov att rätta..suck!
 
 

waffles

Jag är så sjuuuukt sugen på våfflor, jag dör. Hittade lite LCHF recept på våfflor men problemet är ju att jag inte har något våffeljärn :( 
 
 
Hur gott ser inte detta ut?

goodmorning sunshine!

 
 
Önskar DIG en fantastisk dag!

hello there

Hej kompis!
 
Det var den här måndagen. Måndagar är sköna för min del. Har två lektioner & resten planering. Lyx! 
 
Idag har jag inte fått i mig mycket i magen så slänge i mig kycklingwok som fanns i kylen dirr när jag kom hem. Nu är jag proppmätt istället, hehe. Ska ta mig en celsius nu sen blir det träning med min Kaka. Hon & V fick lägenhet idag, så glad för DIN skull om du läser smulan. Det är du sååå värd! 
 
Idag blir det crossen sen CX.
 

i want u!

 
Från H&M.

Energi & motivation

Oh herregud vad svettigt det var idag. 
 
Och så kul!!! Kanske inte var världens bästa CX enligt mig men efter några gånger brukar det bli bättre. Fick även en goodiebag & jag hade turen att vinna en halvårsprenumeration på tidningen Lifestyle fitness, happy!
 
 
Känner att detta gav massa med energi & att motivationen äntligen är tillbaka igen!
 
KRAM.
 

längtar...

 
Längtar massor till lördag, då åker vi. Innan dess är det också massa roligheter. En rolig vecka! Jobbar bara tre dagar eftersom det är en röd dag på fredag & sen är jag ju ledig onsdagar. Sen ska jag gå på massa nya les milles pass hela veckan. Träffa Kakan & Cam på tisdag, gamla klassisarna på torsdag & mysa med Amanada på fredag. 
 
Bra vecka!
 
 
Nu taggar jag för de nya les milles passen. Nu tänkte jag slänga ihop lite LCHF pannkakor till frulle sen vid 13 blir det 1 h bodystep & därefter 30 min CX. Så kul!!!!
 
 

ledighet..

Helg!
 
Inledde helgen med ett pumpass igår & imorse blev det dansaerobic+cx. Imorgon släpps dem nya releaserna, jippie!!
 
Har annars bara legat i soffan idag, glott på TV. Men nu ska jag orka fixa mig lite sen ska vi hem till svärisarna ikväll. Mys!
 

happy friday!


tyck synd om mig

Ledig & sjuk. Typsikt. Men bättre att vara sjuk på en ledig dag iof, need my money. Paris nästa helg, åh vad mysigt jag & hjärtat ska ha.
 
 
Avbokade precis dagens träning, inte tränat på hela veckan men har heller inte känt mig kry. Idag är det värre än de andra dagarna. Jag har så frukstansvärt ont i huvudet, näsan rinner och halsen värker. Men det finns värre saker, jag vet jag vet..
 
Nu ska jag fixa lite mat sen förflytta mig från sängen till soffan. Där blir de mat & Keeping up with the Karadashians. Jag & J har redan avverkat några avsnitt i sägen tillsammans med frulle imorse, mys!
 

vårkänslor

 

monday

Då var det måndag igen, herrejesus.. snart lördag!
 
Måndagar är alltid sega. Eleverna är trötta & fröken är också ganska trött faktiskt. Måndagar får vara såna!
 
Idag har jag snorat igenom mig halva dagen, usch och blä. Blir bara ett CX pass för mig idag. Är sååå trött på alla pass nu, längtar till söndag då de nya passen kommer. Peppad! 
 
 
Hoppas ni mår fint!

välkommen lördag

Hej!
 
Startade dagen med 60 min Suturday fun med Johanna. 15 min spinning, 15 min CX, 15 min combat & 15 min dans. Så himla kul, alla pass les milles såklart!
 
 
 
Nu ska jag springa på stan med syrran & ikväll ska lillstumpan firas med sin första utgång, hihi!
 
KRAM

CX

 
Taggad för dagens träning! Idag blir det bara CX men ska köra till 110%!!
 
Efter det blir det myskväll med Kakan & Cam v

tacksamhet

Jag är så otroligt tacksam.
 
Jag har en underbar familj, de bästa vännerna & en fantastisk pojkvän. Livet kan vända så himla fort & jag försöker att inte haka upp mig på onödiga saker & ta vara på varje dag. Min mardröm är att förlora någon eller att något hemskt ska hända mig eller någon annan. Jag tror jag ska sluta läsa aftonbladet, jag blir alltid deppig av något där. Jag är en riktig känslomänniska. Fuck. 
 
 
 
Ta hand om varandra!

sköna lediga onsdag

Hej där!
 
Onsdagar är underbara. Ledig!
 
Tog en låg frukost i soffan & några avsnitt av Keeping up with the Kardashians. Älskar den serien! Sen åkte jag en sväng till A6, shoppade lite nytt! Sen blev det 30 min på crossen & 30 min CX. Ikväll har vi ätit tacos här hemma & nu kikar vi på HV. Bra dag!
 
Bland annat den här klänningen fick följa med hem..för ynka 149 kr. Dock märkte jag att den va liten sönder när jag kom hem, pust..får åka tillbaka & byta & hoppas det finns fler i min storlek.
 
 
 
Blev även en liten tillökning i mateus samlingen. En stor snäckskål & 4 tallrikar, så kul!
Och såhär såg jag ut idag. Skinnjacka & ny halsduk från Lager 157.
 
 
KRAM!
 

måndagochfredag

Hej goding!
 
Jag tycker det är mest måndag & fredag hela tiden. Imorgon är det måndag igeeen, jisses vad tiden går.
 
Jag har haft en mysig helg! I fredags blev det pump efter jobbet & på kvällen mys med kakan, J och Victor. Igår blev det träning på morgonen som vanligt, tvättade (mindre kul) & kollade på film med hjärtat. Har ni inte sett The Impossible, se den! Den är gripande, inte ett öga torrt. Sen på kvällen blev det mat & mellomys hos familjen. 
 
Älskar familjens uterum, mysigt att kunna sitta där året om.
 
Idag åkte jag, J & sis på en liten utflykt till Lager 157. Hittade inte så mycket men lite, kanske kan visa sen!
 
 
Nu ska jag dra på mig träningskläderna & gå & köra 30 min CX. Pefekt söndagsträning!
 
KRAM

back to work

 
Jag älskar CX! Fällkniven är numera rolig & jag blir starkare..så himla gött! Längtar tills de nya les mills releaserna släpps, inte långt kvar. Pepp, pepp, pepp..
 
Imorgon är det tillbaks till jobbet igen. Känner äntligen att jag kommit in i det nu och jag trivs bättre & bättre för varje vecka. Läraryrket är tufft men med goa kollegor klarar man det mesta! Just nu har vi "hemliga kompisar" på jobbet..hehe, kul! Så i två veckor nu ska jag vara extratrevlig mot en kollega. 
 
Nu ska jag mysa lite med min man!
 
KRAM

want u!

Onsdag, ledig, underbart.
 
Jag & J snackade om att åka till Lager 157 i helgen, det var flera år sen jag var där. Gick in på hemsidan & kikade lite, blev sugen på några saker!
 
 
 
Nu ska jag slänga på mig mina nya träningskläder från craft & köra gym + CX. Nu jäklar!

oh happy day!

Vilken bra måndag jag haft! (trots sjukt ont i halsen..)
 
Jobbet gick bra & efter det träning & fika med kakan. Nu sitter jag i soffan med min man, borde inta sängen men känner mig inte alls trött. Imorgon blir det dock en lååång dag, jobb från 8-17.30, klockan ringer som vanligt 06:15 sen fullt ös hela dagen. På onsdagar är jag ledig, guld värt! 
 

wanties från VS


 
 
Åh, stört mycket jag vill åka!!!

lööördag

Lördag! 
 
Startade dagen med 1 h zumba & 30 min CX. Idag var det jobbigt att ta till sig träningen men skön känsla efteråt. Den här helgen har jag lämnat helt oplanerad. Bestämde precis att jag skulle med & kolla på brosans match. Sen hänger jag med hem till familjen ikväll, det är ju mello! 
 
Slängde precis ihop kladdmuffins och sen har jag en ostkaka i ugnen (lchf). Jag är nämligen sugen på saker heeeela tiden nu för tiden, jag får lite smått panik på mig själv.Måste hitta tillbaka till gamla motiverade duktiga Emelie!!! 
 

RSS 2.0