Kvällens snacks

Jag kan inte fatta att jag fortfarande lever efter mina två träningspass ikväll. Jag lovar, jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv! Men efter en lång dusch känner jag mig som en ny människa. Underbara träning vad du gör gott för kropp och själ! 
 
 
 
Nu blir det en slapp kväll i soffan. Mumsar på vattenmelon, jordgubbar och dricker pukkate.
 
Ha en skön kväll!

Tuna

 
 
Idag blev det tonfiskröra, sallad o avokado till lunch!
Yummie..

Peanutbutter and banana

Godmorgon!
 
 
En molnig dag som denna fick det bli en banan och jordnötssmörsmoothie och ägg till frulle. Supergott!
 
 
 
 
 
 
Vad ska man göra av denna dagen då? Så mycket roligare när det är sol. Då åker jag alltid hem till familjen och hänger där. Solar, dricker kaffe och tjatar med mammsen hela dagarna. Sommartradition! 
 
 
Men, jag vet i alla fall att jag ska köra spinning och CX ikväll. Träningsvärken från gårdagens pump är inte nådig, då vet man att man kört hårt. 
 
 
Hoppas DU får en bra dag, bland molnen..
 

Smoothie

Godmorgon!
 
Mixade ihop en supersmarrig smoothie till frulle. Frysta hallon, vaniljyogurt (ska egentligen vara naturell men den va slut) och lite färskpressad apelsinjuice. 
 
 
 
 
Det har blivit alldeles för mycket ätande och latande på semestern, vilket jag tycker hör till också. Men nu får det vara nog! Nu blir det Lowcarbkost igen och mycket träning. Jag mår faktiskt som allra bäst då. Alkoholen bör också undvikas, i den mån det går haha. Nu jäklar kör vi, ni kommer snart märka varför! 
 
 
Ha en underbar dag!

Pyssel

 
 
Pysslade ihop en liten pyssellåda för alla mina saker. Enkelt och snyggt! Det enda du behöver är: skokartong, presentpapper, sax och lim! 
 
Voila!
 
 
 
 

bildbomb

Hej kära blogg, jag har haft semester!
 
 
Barcelona var helt underbart. När jag kom hem bjöd Jönköping på strålande väder och därmed lata dagar i solstolen. Efter det bokade jag och J en liten minisemester till Köpenhamn ett par dagar, vilket var supermysigt! Nu ska jag NJUTA extra mycket av de 2 veckor som är kvar på semestern. Jag ska träna (så fort jag blir helt kry i halsen), umgås med familj/vänner och på fredag åker vi till Stockholm över helgen. 
 
 
Men...en bild säger ju mer än 1000 ord, så jag bjussar på en riktig bildbomb från de senaste veckorna:
 
 
 
 
/Emelie 
 

Barcelona here we come

Hej!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Helgen har varit superbra! I fredags blev det mat och drinkar med Charlotte. Vi gjorde hemmagjord Sangria och daquIri. Mums! 
 
 
 
 
Igår var vi barnvakt åt Kalle. Det blev minst sagt en helgdag med Gränna, minigolf, glass, polkagrisar, kvällsdopp, spel, film, pizza och fotboll. En trött storasyrra somnade i soffan vid 21.00, haha.
 
 
 
Idag har jag varit igång hela dagen med att tvätta och packa. Nu sitter jag i soffan och n j u t e r av ett glas rosé, oxfilén är i ugnen och kvällssolen utanför är underbar. Det är semester! Imorgon åker jag och Charlotte till Barcelona i 10 dagar. Uppdaterar med en massa bilder när jag kommer hem!
 
 
 
Ha det fint här hemma darlings! 
Emelie
 
 

The golden year

Kolla vad som damp ner i brevlådan idag! Hanna och Amandas bok- ta makt över sitt liv på ett år. Ska bli kul att läsa den! 
 
 
Idag har jag lånat/köpt fler böcker inför resan och varit på Ullared med familjen. Något måste man ju göra i detta skitväder. 
 
Nu myser vi ner oss med lite gott och kollar på serier. 

...

 
God förmiddag!
 
Vaknade med huvudvärk och kände mig hängig, blä! Sovit några timmar till och känner mig nu något bättre. 
Tänkte gå till bibblan och låna lite böcker till resan och växla pengar. Det får bli en annan dag i veckan! 
 
 
Nu ska jag avnjuta en god kopp PUKKA chaite, läsa PLAZA och lyssna på pod. Regnet öser ner utanför...
 
 

Husdrömmar

...drömmer om ett vitt fint hus i ett mysigt område. Modernt, känsla av lite gammalt/retro, vita trägolv och svart-vit-rutigt golv i köket. Högt i tak och en tjejig walk in closet. En stor uteplats, en trädgård och andra härliga ting...
 
 
 
 
 
 
...den som väntar på något gott...
 
 
 
 
inspiration
 

Härlig start

Hej!
 
Idag ställde jag klockan på 7.30 för en PW runt sjön med Charlotte. Soligt och härligt! Efter det satte vi oss på Bernards och käkade frukost. Varför gör man inte sånt här oftare? Ta vara på dagen liksom. Värt att ställa klockan!
 
 
Funderar på om jag ska ner på stan en sväng. Behöver fixa lite inför Barcelona. Senare kommer Amanda hit, inte hängt med henne sen jag hälsade på i L.A, mycket att prata om. Bodypump och kvällsmat med en vän blir det denna tisdag också.
 
 
Vad ska du hitta på?
 
/Emelie
 

RSS 2.0