Ny vecka väntar..

Fick ett ryck ikväll & bakade massa bröd. Low carb till mig & vanliga frallor till J. 


Avslutade helgen med en mysig kvällsmat & nu några avsnitt av Big Bang Theory innan det är dags att sova. 

Ny vecka & nya möjligheter väntar..

Godnatt!
 

Happy sunday

God förmiddag! 

Jag har börjat gilla söndagar. Det känns okej att inte göra så mycket, en riktig mysdag med andra ord. 

Jag vaknade tidigt imorse igen, kommer hata mig själv imorgon när klockan ringer 06.00. Men man får ut mer av dagen i alla fall. Jag tog en runda runt munksjön, gick & handlade sen bakade jag mitt nya favvobröd när jag kom hem. 

Med ost & sylt på smakade det som scones. Yum yum..

Nu börjar hockeyn snart! Heja Sverige!
Stannar nog i soffan resten av dagen sen..




trevlig lördagkväll!

 
 
Jag har en riktigt härlig lördag. Uppe med tuppen. Tränat. Nyhetsmorgon. Kollat serier. Powernap. Lunchat med J. Storhandlat.
 
Nu åker vi hem till familjen för mat & mello.
 
 
 
 
    
 

friday

Min absoluta favoritdag är fredagar. Nedförsbacke på jobbet, härlig träning & fredagsmys. Så brukar mina fredagar se ut i alla fall. 
 
J är iväg ikväll så jag får ha fredagsmys för mig själv, vilket jag tycker är skönt det också. Egentid är viktigt för mig. Nu ska jag slå på några avsnitt av Keeping up with the Kardashians & käka lite gotte.
 
 
 
 
Ville mest bara kika in & säga hej! 
 
Hoppas DU har en skön fredagkväll!

8 år


 Idag var det 8 år sen jag & Jakob blev tillsammans, över ett sms. Det var jag som frågade chans & han svarade ja. Och jag svarade ja när Jakob friade 8 år senare.. 

Det var ju nyss alla hjärtans dag så jag är slut på idéer att ge men lakrits är alltid ett säkert val.

Nu ska vi ut & äta. 

Kram på er!

Low carb bröd

Ikväll bakade jag världens godaste & nyttigaste bröd igen. Det är fantastiskt roligt att baka när man har en bakmaskin. Luktar ljuvligt i hela lägenheten nu! 
 
Jag tänkte dela med mig av receptet till er..
 
 
Hoppas ni har en skön kväll. Själv ska jag fortsätta i köket nu. Det blir rotfrukter i ugn, fläskfilé & beasås ikväll! Mums! Efter det blir det sängen & somna in till en film. Back to work tomorrow..

Söndag

  
Låt aldrig denna dag ta slut. 

perfekt lördag

Vilken urmysig lördag jag haft!
 
Imorse kom Jakobs mamma & syster förbi på lite kaffe. Efter det lunchade jag med Charlotte & sen fikade jag med Kakan. Hunnit träffa många människor jag tycker om idag! Tummen upp för det.
 
När jag kom hem smaskade jag & Jakob i oss var sin semla svärmor hade bakat. Mums säger jag bara! Vilken ätardag. Men ibland får man unna sig, särskilt när lovet snart är slut.
 
 
Världens bästa vän! 
 
 
Hoppas ni har en härlig lördag.
 
 

H&M home


Ny ljusstake & lykta från H&M Home. 


underbar spavistelse

Vi har haft ett helt  u n d e r b a r t  dygn på Strandenbaden i Falkenberg. Vilken lyx! 
 
När vi kom dit fick vi sätta på oss gosiga morgonrockar & njuta av ett gott mousserande vin innan det var dags för 2.5 timmars sparitualer från hela världen. Det var allt från fotbad, basturitualer, hamam, isskrubb till olje- och lerbehandlingar. Fick även avnjuta en längre tid i eldrelaxen i en stor skön säng med en enorm öppen spis samt massa god frukt, te, nötter & choklad. Därefter fortsatte vi att njuta i varmpoolen med utsikt mot havet. På kvällen serverades en trerätters middag som var helt magisk! Avslutade allt med en ordentligt brakfrulle på självaste alla hjärtans dag. Supermysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
Röda rosor kom han hem med bland annat nu också! Nu ligger du verkligen på pluslistan Jakob ;) 
 
 
Ha en fin alla hjärtans dag!
 
 

kvällsbak

Ikväll invigde jag äntligen vår bakmaskin. Blev SUPERGOTT low carb bröd som mamma tipsade om & nyttig brownie! Tack för receptet Malin!
 
 
 
 
 
 
Hoppas du har en skön kväll!
 
 

new hair

Idag fick jag utväxten fixad av min fina frisör. Så himla gött! 
 
Japp så härlig var den!
 
 
 
Happy girl! 
 

strandbaden

Imorgon åker jag & J till Strandbaden i Falkenberg. Någon som har varit där? vi har hört mycker gott om det så vi ser fram emot det väldigt mycket. J är iväg med hockeyn på alla hjärtans dag så vi får fira med lite spa dagen innan och med en god hotellfrukost på morgonen innan vi åker hemåt.
 
Firar ni alla hjärtans dag? eller tycker ni det är överskattat? jag föredrar att "fira" kärlekens dag alla dagar i veckan men tycker ändå att det är mysigt att det finns en sådan dag. Att fira med sin kärlek, sina vänner, barn eller vad det nu kan vara. Mer kärlek åt folket!
 
Bilder lånade från strandenbaden.se 

Good Morning

 
 
 
 
Njuter till max precis varenda dag av lovet. Fem dagar återstår innan det är dags att slängas tillbaka in i jobbvardagen. Dagens to do är att just ta det lugnt, ha lyxstund hos min duktiga frisör & träna. Men först blir
det frulle: lowcarbmackor, passionsfrukt & kärlekste. Vilken kombo!
 
PS! Blir lycklig av att mötas av små lappar på morgonkvisten. 
 
Njut av din dag!

less is more

 
 
 
 
 
 
 
 
Nya lådor från Lagerhaus. Ibland får de in riktiga gobitar, precis i min smak! 
 
Nu säger den här tösen godnatt.
Sleep tight! 

Härliga tisdag!

Vilken bra dag det varit idag också!
 
Jag hälsade på mammsen på jobbet. Fick umgås med ett gäng pigga 90 åringar ett par timmar. Mamma jobbar på ett dagcenter & vi kom fram till att det är som ett fritids fast med gamlingar. Det var i vilket fall väldigt trevligt! Och vad givande där att arbeta med människor! 
 
Ikväll var min fina vän Judith här. Vi åt kvällsmat & pratade i timmar. Hon är en sån där vän som ger en massa positiv energi varje gång vi ses. Jag är glad att jag följde med henne på vår sista VFU till Spaninen. Jag fick 
verkligen en vän för livet. Vilka minnen vi har tillsammans!
 
 
 
 
Puss på dig min vän!
 

I'M BACK.

Kan man tänka sig.. att när jag kikar in på bloggen 6 månader senare, har jag fått några ynka kommentarer om att jag borde börja blogga igen. 
 
Grejen med mig är att jag alltid får ett sug att börja skriva så fort jag är ledig. Så nu idag, första dagen på sportlovet bestämde jag mig för att börja blogga igen. Jag ska verkligen ge det en chans. Det får blir som det blir och ni får ta det för var det är. Om det nu är någon som vill kika in & titta till mig..
 
Idag har jag haft en riktigt bra måndag. Sovmorgon. En runda på stan med bror & syster. Det blev även en lunch på Chili Thai & efter det hamnade jag i soffan med en tidning.
 
Nu har jag precis svettats på NW med syrran. CX & Bodyattack fick det bli idag. Har jag sagt att jag älskar att träna? ja, det vet ni ju. Det enda jag tjötar om..
 
Nähä..soffan kallar på mig! 
 
Herrå!
 

RSS 2.0