good day

Hej mina älsklings människor!

Igår skrev jag inget visst, haha.. glömde bort det sorry! Jag städade för fullt här hemma o fixade lite inför kvällen etc.

Idag slingade jag äntligen mitt hår, underbar känsla EFTERÅT.. hettan är rent ut sagt hemsk!! Men jag tycker att resultatet blev bra:

vad tycker ni?

Ikväll är det ju maskerad som gäller och jag har fortfarande ingen svans, men jag tänker att jag får va en svanslös katt, som pelle svanslös :D det går väl bra ? Det enda som är kattigt på mig är min mask, haha..

mjaao..


min söta bror, mycket sötare som katt än mig! haha..


innan frisöen hann jag köpa den här snygga paljett jackan, frågan är om jag ska ha den ikväll? har inte bestämt mig än.. det är svårt att vara katt :(



nu hade jag tänkt att ta mig en promenad, hörs vi inte mer ikväll hörs vi imorgon med massa bilder jag lovar att ta :)

BIG HUG

<3

A friend is one who's always there, to lend a helping hand, who guides me when I've lost my way, who simply understands


Hug emelie

hooker cat och geisha

HEJ BLOGGEN!!!

Har varit på stan med carro o letat ihjäl oss efter någon slags utklädnad till lördagens bravader. Det slutade med att jag ska vara katt o carro en liten geisha :D :D haha perfekt kombination! Carro tycker att jag ska vara en hooker cat men får suga på den ett tag, hahah..

Ska alldeles strax sätta på träningskläderna för ett aerobics pass på friskis med Carro, ska bli skönt att röra på sig o inte tänka på något alls.

Föresten har jag lång helg nu, fre-mån..riktigt skönt!! Så imorgon får jag se vad som dyker upp. Min kära mormor mår lite halv dåligt nu så erbjöd mig att hitta på något med henne imorgon o bjuda henne på lunch.. får se vad hon säger :)

jag och min fina


clasmates

Hej vänner!!

..lite update

Igår kollade jag tatuering med carro, har lite att fundera över men är galet taggad o har varit ett bra tag! På kvällen var jag ute o åt med jonna, sara, julia o amanda.. efter det åkte vi hem till jonna då också dicken o gnun kom. (mina gamla clasmates) Hade så sjukt kul o skrattade så jag fixade ett helt 6-pack på en kväll haha.. vad rolig jag är!

Idag är det skola 13-16:30, får se om man stannar hela dagen.. suck

Carro skickade nyss ett sms o sa att det var maskerad i helgen o hon ville jag skulle hänga med på, så why not? men frågan är VAD SKA MAN HA PÅ SIG?? haha (jonna hoppas du läser) för hon jobbar på H&M o berättade igår om alla hysteriska människor inför hallowen helgen!! hahaha..

Nu ska jag dricka te o börja göra igorning mig lite, jag är en tidsoptimist så bäst jag börjar i tid.

Tackar för great dag igår och känner mig lycklig för övrigt, livet har sina svackor men jag klarar ju mig.. det gör jag ju faktiskt.


jag och min vän Gustav, student 09


störst av allt

"livet är för kort för att kastas bort på trivialiteter, att älska, glömma och förlåta är de tre viktigaste orden som finns och att störst av allt är Kärleken."
källa: http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/

Jag blir helt berörd av att läsa hennes blogg. Och jag har mått dåligt emellan åt pga en kille som jag ändå inte hade någon framtid med :S:S då kan man nästan skratta åt sig själv..

Jag har det så sjukt bra! Vill tillägna detta inlägg till mina nära o kära. Ni vet vilka ni är o jag är så otroligt tacksam för att jag får ha er i mitt liv. Ta åt er, ni är underbara!

Ska lägga mig o kika på tv nu.. o tacka Gud för alla underbara runt om mig <3

Godnatt

dick o hund räddar min kväll

Hej!

Hinner inte skriva alls mycket för snart ska jag åk o hyra film med hund o dick! Efter det saka vi hem till mig, äta lite kvällsmat, kolla på film o ha det mys!

Hoppas ni får en mysig kväll!

Hörs imorgon :)
hug


<3

Mary Kay

Igår hade vi en sjukt lyckad kväll här med massa Mary Kay produkter vi fick testa. Vi höll på från klockan 18-20:30 haha, sån tjejkväll! det behövs =)

Om ni inte testat Mary Kay innan, gör det! Jag har varit på en kary kay kväll innan, då var jag inte lika nöjd pga av att jag fick fel färg på min foundation men nu är jag super nöjd!

 
flytande foundation och mineral pudret fick följa med mig hem förra gång och nu när jag vet precis hur jag ska använda mina produkter blir resultatet jätte bra!

Igår beställde jag det här:

acne paketet, jag lider verkligen inte av svår acne men dom små monstrena ploppar upp ibland och för att få bukt på dom direkt utan starka ämnen som fräter sönder huden tänkte jag testa det här!

           

Rouget ovanför fick även skrivas på listan för beställning, super fin färg och blev lite kär i det. Sen handlade mamma och min syster en del också, det är ju inte jätte snällt för plånboken men det är bra grejer värt att använda enkelt! :)

Bilder: http://www.marykay.se/


Nu ska jag hoppa in i duschen, blir skola 13-16:30 idag, tänkte försöka hinna med träning också.

Vi hörs!
Take care
E.

hej tråkig blogg

vänner vänner vänner..

Efter mitt sjukhusbesök i fredags kan jag tala om att det gick bra, vet dock inte vad det är ännu. Helgen har varit både bra o dålig på olika sätt men ja, så är ju livet. Har hunnit med kyrkan, jobb, vänner, utgång, städning o krokodil filmer ;)

Jag vet min blogg är as tråkig nu, men ville göra om den lite med vet inte hur.. tänkte ta tag i det snart!
Idag var jag ledig och spenderade dagen med Tillan, du är underbar!

Snart kommer Mary-Kay Lena hit o vi ska ha lite smink demo här hemma, mysigt! Jag ska bli bättre på bloggen, för jag tycker det är kul .. men just nu har livet varit pest o ni får nog reda på varför så småningom. (men jag mår bra!)

Ha en trevlig kväll i höst myset! Det ska jag i alla fall ha, hehe.


en bild från helgen, jag och min bästis <3

ett tidsfördriv

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? vem var det? haha Viktor Ek ja! Nej
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Klementin
4. Har du fått någon komplimang idag? ja, många. vilket värmer <3
5. Har du varit med i en rättegång? Ja
6. Är du polare med grannarna? Vi "hejjar"
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Idag, om man pratar i telefon samtidigt
9. Har du haft en stalker? inte vad jag vet
10. Minns du dina/din musiklärares namn?
haha typ Ann, Micheal, Ville och David tror jag :D
11. Hur bra är din syn? använder glasögon då och då
12. Var är dina syskon just nu? Eve tränar, Kalle, Tuva och Nova hemma
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Minns inte
14. Vem ringde dig senast? carro
15. Vilken tid gick du upp imorse? vaknade 02:00
16. Vad ska du göra i helgen? Ikväll kyrkan med goda vänner, imorgon åtestår att se!
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Vilken dag och var?:p"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Chuck bass
19. Vad finns i din bakficka? inget
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? hade kramper i magen
21. Vad är det första du gör på morgonen? det vanliga, sminkar mig, klär på mig, springer till bussen
22. Vad ska du göra efter det här? Lägga mig i badet o läta mina bekymmer försvinna..

Är det så här jag är? ett tidsfördriv, kniv i hjärtat.

tom

Vad har Gud för plan till lilla mig egentligen?


smärta

Inatt igen, jag blir galen!

Klockan 02 vaknade jag av smärtan under höger bröst som gick rakt ut i ryggen.. tog en alvedon & försökte somna om igen.. vanligtvis brukar det ta max 2 h sen brukar det försvinna. Inatt gjorde de inte det, när klockan var 07 imorse o jag fortfarande hade så otroligt ont gick det inte längre.. vid 10:30 har jag tid hos doktorn, får se vad det är för fel på mig.

Hade en skoldag framför mig som inte blir av, men måste dit o lämna min hemtenta o ha mitt mentorssamtal vid 14 om jag orkar o är hemma tills dess.

Men det löser sig alltid och jag har i alla fall Gud på min sida, han sviker inte.
Ha en bra dag allihoppa!!
Kram från E

HEJ MINA FINA

Har återigen gått en hel skolvecka, inte varit där så mycket men haft hemtenta vilket innebär mycket plugg hemifrån! Nu är den inskickad, känns skönt :)


Dålig uppdatering, jag vet. Har haft så mycket annat nu. Har ägnat min tid till plugg, vänner och träning. Känns gött att träningen är igång igen på riktigt, blev ett spinningpass igår, det var gött.. idag puls och imorgon puls igen, jag är tagg!

Ikväll var Klara här, vi hade mycket att prata om.. like always! Har även hunnit med ett kort samtal till min cyrr, checka läget..

Tänkte göra om lite här på bloggen snart, mina somriga bilder passar inte riktigt in längre.. räcker ju att kolla ut. Är riktigt höst-rusk nu!! gilla, inte gilla? både och tkr jag.

Imorgon blir det
skola 09:30-13:00
mentorsamtal 14-14:30
stan
träning 16:00-17:00
kyrkan med klaris 20:00

haha.snacka om en schemalagt dag! Se om jag håller min planering, I think so.

natti natti friends, hörs garanterat imorgon :)

tisdag och regn..

Gormorgon!
Anledningen till att jag hinner med en litet inlägg är att jag missade min buss haha. Jag hade nog hunnit med den, men handlat om ren lathet. Så jag får ta en buss som går kvart i och komma någon minut sen..

Idag har jag morgon-ångest igen, härligt! Jag gillar att gå i skolan och hitills har plugget varit ok men hemtentan, den har inte varit kul någonstans! Skola 10-14:30 sen hem o plugga .. vill verkligen bli klar IDAG, får dock inte ha för höga förväntningar på mig själv..

Då vet ni vad jag ska göra idag, hade velat ha ett par snygga gummistövlar på fötterna idag.. men jag har inga! Kirra lite snabb-frukost innan skolan väntar!


råttor

Hejjj!!

Då var det måndag igen, det är ju inte saaant vad fort tiden går, scary. Nu har jag åkt buss i ca 30 min o ska alldeles strax sätta igång med plugget.

Föresten var jag livrädd inatt, hörde ett skrapande ljud uppe på vinden hos j, vaknade utav det flera ggr.. först fick jag för mig ett det var tjuvar haha.. ja hjälp vilken fantasi jag har. Sen kom vi fram till att det nog var en råtta, ännu mer obehagligt!!!

Men plugg, har en uppgift kvar nu o det är den allra svåraste :/ sååå jobbig. Men blir plugg nästa hela dagen fram till 18:30 då jag ska träna sen blir det plugg innan skolan o efter skolan imorgon så blir förhoppnigvis klar imorgon kväll om det går bra för mig idag..(isf kan jag slappa, finputsa o ta det lite lungt fram till fre :D) =min plan!

Have a nice day!



frukost på sängen..

..av mig själv, haha. Det blev två knäckebröd med cream cheese, två klementiner o en kopp sörgårdste. Perfekt frukost enligt mig ;)

Hade en skön kväll hemma igår, somnade i tid o sov väldigt gott! När jag vaknade var det samma tanke o samma känsla igen " oh nej, hemtenta.. ångest.." men efter lite frukost o rundvandring av bloggar ska det väl gå.

Har inte planerat annat än plugg idag o det känns bra för då har jag bara det att tänka på, haha :)

Hockeypulver o Brandi Carlile får sällskapa mig idag.. (ni måste lyssna på the story med henne, jätte bra!!)

Vi hörs senare bloggen.
Ha en toppen lördag, behöver ni inte plugga eller jobba.. ut i höstvädret, gå på bio, mys med er käraste eller vän!! det skulle jag ha gjort =) hehe, goda råd här ;)


det är dags för..

F R E D A G S M Y S

yes it is!

Efter några timmars plugg blev det som sagt en härligt puls pass. Sen letade jag förbrilt ihjäl mig efter en "mellanjacka" o kontanterade att det finns två sorter att välja på; antingen den omtalade flisjackan i alla dess modellar som dessutom alla har, soo tired of it. Sen den typiska dunjackan med päls i kragen. Så tråkiga o faller mig inte alls i smaken. Ångrar nu att jag inte köpte den coolaste, snyggaste jackan på Bikbok för ett par månader sen som passar min stil o som jag kan ha till allt. Lätt o vara efterklok!

Ikväll hade jag tänkt att gå till kyrkan, fredag 20 i pingst. Men efter allt jackletande, bil-lös väntade i rusk o regn på buss o alltmänt trött o dåligt humör, bestämde jag mig för att ha en myskväll istället. Och myskväll innebär;
IDOL o GODIS.

Ska strax åka o hämta syster i bankeryd hos hennes boyfriend sen hem o bara myyyyysa. Inte tänka på morgondagen, utan bara njuta.. det är så man ska leva!



HA EN MYSIG KVÄLL!


god put a smile upon my face

godmorgon!

Jag känner att jag inte riktigt har tid med bloggen nu, så ni får ha förståelse för bad update.. lovar att det blir skärpning nästa vecka! Plugget gick inte skitbra för mig igår, men kom en liten bit.. blev ett gött aerobics pass på kvällen för att rensa alla tankar iaf.

Nu ska jag strax sätta igång igen, sen kommer mormor o hämtar mig för en lunch på Jensens.. hon är bäst när man är lite små deppig. Sen hem o plugga igen o vid 16 blir det puls på friskis. Hoppas jag ska vara klar med 1a uppgiften då.

Ska försöka plocka fram min positiva inställning o plugga jäärnet i helgen, ja ska det ska jag!! Jag fixar det här på ett eller annat sätt, jag vet vad jag vill o jag vet att det finns någon som kommer hjälpa mig på vägen..

Hörs nog ikväll, då ska jag i n t e plugga




hemtentan is killing me

Jahopp, då sitter man här med laptopen i knät och suckar lite över livet denna kväll..

Läst igenom hemtentan ytterligare en gång för att försöka förstår mig på den. Och jag kom fram till följande;frågeställningarna är ju inte så värst svåra.. det är ju bara att skriva så pennan glöder..MEN att man måste använda sig av massa kurslitteratur, hela tiden tänka sig efter om det är okej att skriva såhär eller inte, skriva hyfsat akademinsk som också är viktigt, sen ska få med rätt grejer så man inte bara svävar ut samt ha med massa referenser.. det är jobbigt! Varför kan man inte bara skriva?

blir lite smått trött, mitt liv fram till nästa fredag kommer sväva runt denna tentan men efter den då har jag en HEL helg då jag inte ska öppna en bok, looking forward to it..

Ikväll blir det träning och grey's

men heeej

Jag vet, dålig uppdatering men har helt enkelt haft lite annat och inte prioriterat min tid här.. men nu så:) hehe

Jag har pluggat endel och gått i skolan. Ungefär det man hinner med! Nu har vi s.k hemtenta då vi inte är lika mycket i skolan.. skönt tänker ni! men blir ingen ledighet här inte.. plugg plugg plugg kommer det att bli fram tills nästa fredag då den är ooover!!

Och sen vet ni?
Jag klarade min första tenta:D jag tkr personligen att man inte ska skryta och prata högt om det eftersom det alltid finns människor som inte gör det och det är ju hemskt (jag vet om någon 1 p ifrån G på körkortsteoriprovet, det kändes) men ville iaf berätta det för er och jag är stolt över mig själv :)

Ikväll är det återinspark vilket jag valt att i n t e gå på, jag känner verkligen inte för det.. så kalla mig boooring men finns ju annat man kan hitta på också!

Idag ska jag i alla fall snart laga lite mat här, sen blir det pluggis och ikväll får jag se. Eventuellt ha lite myskväll med Karro och Johanna men får se om den blir av ikväll. Annars lite träning kanske, är det något bra på friskis ikväll?


hehe kollade vilken härlig bild jag hittade, sitter på min systers dator.. tror det blir ett inlägg snart med gamla godningar och lite nostalgi!

later
LATER


söndag

Godmorgon! Har sovit fantastiskt bra inatt, så skönt :) Idag kommer dagen rulla på.. har försökt planera upp den lite smått i huvudet nu..

* först duscha o fixa igorning mig lite..
* hämta K 12:30, sen upp till a6 en sväng :)
* städa på jobbet, tråkigaste på hela dagen..
* P L U G G A, måste bli nästan helt klar med min vfu uppgift för ska jobba imorgon på min lediga dag :(
* träna p u l s vid 18:00


sen var den dagen i stort sätt slut :/  men känns bra att utgå från en liten planering när man har endel att hinna med, jag har ju sånt fullspäckat liv ;) ha ha.

ha en fin söndag :)


det gör ont

God kväll!

Min dag har jag ägnat åt promenad runt munskön, plugg o inte mycket mer.. en skön dag :)

För övrigt hade jag världens hemskaste natt igen, har berättat tidigare att jag vaknar upp på nätterna ibland o känner fruktansvärd smärta under bröstet på höger sida.. känns som att någon sliter ut mina revben. Jag vet inte varför eller vad det är som orsaker det.. mamma påstår att det är ångest. Men jag vet inte, det händer inte jätte ofta.. var 4e gången sen natten till Turkiet nu men när det väl kommer gör det så ont :( & jag går aldrig in till mamma o väcker henne men har gjort de nu varje gång för jag haft såå ont. Inte kul! förstår ni hur ont jag har nu?? haha..

Ikväll ska jag vara med Klara den rara o underbara i alla fall. Vi ska äta gröt vid midnatt!



looking like this today


höst

nu börjar det verkligen bli höst ute nu..

Hittade en fin bild på Vickan


fredag

Tänk vad 3 veckor går fort? för fort..

Idag gjorde jag min sista dag på Kumlaby skolan, jag saknar redan alla härliga barn/elever. Har varit den bästa praktik jag gjort o känner att jag är på rätt bana.


<3

Fick sluta vid 12 idag, jätte skönt att vara hemma tidigt. Idag ska jag STÄDA mitt rum/garderob.. det är ett måste nu! Sen tänkte jag plugga lite o sen träna vid 18:00.

Ikväll blir det idolmys o mitt hjärta kommer hit.

Nu ska jag sätta igång!
Hug


cupcakes & reningsverk

hej igen mina små söta hallon!

Idag har jag varit på torsviksverken, där alla soppor hamnar & förvandlas till bra saker.. tex biogas som är vårt miljövänligaste bränsle idag. Har lärt mig en hel del & kollat hur allt går till, intressant ;)

Efter det har det varit bak här hela kvällen, super roligt har det varit! :)Eftersom min handledare är ledig på fredagar ska jag ha lite "ajdö" imorgon med fika & mys :) Hade även min första egna lektion idag, nevöst & gick ganska kvickt men fixade det ändå bra tror jag. Imorgon ska jag ha barnen ensam mellan 08:30-11 också, ska bli så kul!!

 





Vet ni vad jag ska göra nu? ta mig en skön/lång dusch sen lägga mig i sängen med one tree hill, en kopp "himlagott" o mörk choklad!

Livet är på topp!
HUG


jag älskar te

Det är bland det godaste & mysigaste jag vet att dricka. Sitter med ett kopp "himlagott" nu, yuuummie. Har väl bara tillan att tacka! ;)

Hur mår ni? Bra hoppas jag, jag mår helt okej.. haft huvudvärk idag men den släppte nu när jag kom hem så känns skönt.

Idag står det på schemat:
-PLUGG! Måste förbereda mig på min religions lektion jag ska imorgon, känns nervöst eftersom det alltid varit jag som suttit där i bänken de senaste 12 åren o lyssnat. Det är mycket man ska tänka på.. men eleverna är så gulliga så går nog bra!
-Sen ska jag faktiskt kolla på hockey lite tror jag haha. När man har en hel familj som är insatt + pojkvän är det svårt att ungå. Det går ju, men då blir det att jag sitter uppe o kollar på något annat ensam.. vilket känns tråkigt eftersom dom kan prata om den där himla matchen i dagar efter o jag hänger inte alls med.. haha (obs! det är verkligen inte varje match jag brukar kolla på) minns inte sist när men ibland så!

Ska faktiskt sätta igång nu, klockan går ju.


tänk om man hade liiite färg iaf..

puls

Blev ett puls/pass med John ikväll, mycket härligt!

Har precis tagit mig ett bad & Lena var nyss förbi & lämnade mina nya Mary Kay produkter =) Resten av kvällen ska jag fixa lite till med plugget sen hade jag tänkt att kura ner mig med en kopp te, lite frukt och One tree hill! Laddade ner jätte många av de nyaste avsnitten nu.. love it.

Annars är det bra med mig, väldigt bra. Jag har så otroligt mycket att vara tacksam över. Men har lärt mig att inte ta något för givet, eller någon. Saknad det finns det så det räcker och blir över det också. Men så är livets gång, visst?

Nu ska jag sluta o babbla, göra nytta!

Släng-puss!


jag är så trött

Klockan ringde 06:00 idag igen, rena döden.. ögonen har endast varit halvt öppna idag.
Fick sluta vid 11 idag, skönt! Men sen tar det ju en himla stund att ta sig hem också :S

Idag är det måndag igen & ny vecka som jag ska försöka spendera på bästa sätt.

Jag ska:
-Plugga
-Träna, gå ut & gå
-Ha min första egna lektion
-Umgås med vänner

..sen kommer säkert mycket mer dyka upp som vanligt!

Idag blir det nog en hel del plugg, sen hade jag velat ta mig runt munken m men ingen verkar vilja hänka & jag känner inte för att gå ensam idag. Så blir en dag här hemma, borde ju få en del gjort då kan man tycka.

Winnerbäcks nya album spelas hos mig idag för övrigt.


Emelie


det är ju kanelbullens dag

Fast här äts inga bullar, haha.. hade varit gott!

Är iaf very soon klar med min lektion. Känns bra! Skjuter dock bara på vfu uppgiften för har ingen vidare motivation. Men har besämt att jag ska ge den en sista chans för idag sen blir det åka till städet o puls pass efter det. Och senare ikväll får jag besök av den bästa :)

Bäst att sätta igång!


söndag igen..

Hej bloggen!

Igår kväll kollade jag på klara & carro när dom dansade, kul jul. Och på den andra föreställningen fick jag sällskap av Daniel, mycket trevligt :) Sen vidare mot lörda live, när jag kom dit kom jag på att jag inte ätit mer än frukost på hela dagen? och var svinhungrig.. oturligt kunde man inte köpa så som en ynka liten macka där, så jag hälsade på alla nära & kära sen beslöt jag mig för att köpa med mig en sallad hem o äta den tsm med en film. Slockande lite innan 23, super skönt!

Idag vaknade jag 08:30 av mig själv, åkte till maxi & köpte mjöl sen bjöd jag mormor & morfar på nybakta scones vid 09:00 (vilket uppskattades) sen vid 10:00 på med regnkläderna för en powertwalk runt munkis med Natti =)




Kolla vad fint jag fixade imorse o scones blev super mumsiga!

Nu är klockan är bara 12:30 har redan hunnit massa o har hela dagen framför mig.



till det blir det klementiner, har redan ätit 4 st haha..

 
Och en kopp med "himlagott"

Later

saturday :D

Tog mig en rejäl sovmorgon, somnade 23:00 & vaknade 13:00 haha.

Håller på att göra min religions lektion nu som jag ska hålla i nästa vecka, super skoj! Har dock inte börjat göra vfu-upg ännu, det får bli imorgon!

Det är ju kultur/dag natt denna lördag också. Har biljett till både 17:00, 18:30 o 20:00. Min fina klara dansar på dom två första & min fina carro på den sista. Tror jag besämt mig hur jag ska göra nu iaf, får bli att jag skippar första för känner att jag inte hinner den sen kikar jag på klaras andra & på carro :)

Efter carro dansat klart blir det fort vidare till pingst där Lörda Live är i full gång. Och zachie skrev innan att hon skulle till jkpg idag o ska dit :D wiiiie, lycka. 

   

Missa inte!


fredagsmys

Blev en powerwalk runt munken med mig själv innan, härligt friskt väder men jag har börjat få så sjukt ont i mina benhinnor :(ibland gör det så ont så jag måsta stanna till några sekunder.. sen kan det gå 20 min sen kommer det tillbaks igen. Inte kul alls!

kolla så fint det är

Ikväll ska familjen + mammas bror med familj till mormor/morfars nya fina lya, lite inflyttningsfest med god mat & myyyys. Blir en skön slapp kväll, precis vad jag behöver.


Jag är så sjukt trött efter att gått upp 06 i stort sätt varje morgon i 2 veckor nu så jag slocknade totalt innan, sånt är så skönt när man somnar mitt på ljusa dan tkr jag:D


Ha en riktigt bra kväll friends, återkommer imorgon!

yesterday

Hej mina underbara läsare, ni är inte så många men det är alltid kul att vissa tkr om att läsa om mitt liv..;) delar gärna med mig av det.

Igår hade jag en great kväll med mandie, hannie & clarie (vad checkt) och jag då? emmie? haha. Vi åt mysig kvällsmat, jätte gott bröd & te! Sen kikade vi idol, slängde oss i bilen i pausen till konsum o köpte lite gott sen hade amanda bakat vääärldens godaste kladdkaka, faaarligt. Hade en super mysig kväll o fick en present av amanda som resulterade i på gräns till storlip.. jag blev sååå glad!


kvällsmat :)


hus-mus som är SJUKT SNYGG i sin nya hårfärg(hoppas inte C läser min blogg, men de gör han nog inte haha) det ska bli en suprise!


min babe


mys framför IDOL


världens godaste & farligaste kladdkaka


Och så..

Min presnent, super fint kort med ord som värmde i hela hjärtat & en symbolisk present i påsen.

Tack!




don't bring flowers after i'm dead

erik hassle- don't bring flowers after i'm dead

Tycker den är riktigt bra & det skulle inte jag heller vilja..

Har precis badat o sitter o bara myser lite. Ska strax fixa igorning mig lite. Vid 19 ska jag till mandy där också klara, hanna, jonna o tillan skulle vara. Blir nog en great kväll!

mitt blogg sug har försvunnit lite, skriver inget vettigt. men jag vill ändå ha en blogg, istället för en dagbok skulle man kunna säga, som kan kan kika i o minnas saker. Ja, det lät som en bra anledning till att fortsätta!

den här killen fyllde 19 igår o jag var dum som glömde gratta, dåligt men sant..Grattis till han i alla fall :)


Puss!

06:15

då var man uppe igen, ska alldeles strax ta bussen till resecentrum sen 121:an till Gränna hamn sen går färjan över 07:55. Vet inte när jag slutar idag, men vet att jag måste sätta igång & plugga! blääää. Och ikväll ska jag hem till Amanda, var typ hur längesen som helst vi umgicks så ska bli super kul!!! :):)


För övrigt bjöd min snälla b-friends mig på bio igår, flickan som lekte med elden. För att vara ärlig tyckte jag sådär, men helt okej! Nu vill man ju se 3an idag typ ..:p men får vänta ett tag. Men den 20 november då kommer en film som man bara inte får missa :D .. behöver jag ens säga vad den heter?

Ne, ganska långt inlägg såhär på morgonkvisten. Ska slänga i mig en kopp te sen rusa!

HA EN BRA DAG!



men vilken snygg bild jag hittade som får glänsa i bloggen idag ;)
(SLITET hår, frågetecken? hahaha..)

RSS 2.0