jag ska flytta!

galet!!!! ja ni såg rätt, nångång under september månad tar jag mitt pick & pack & bosätter mig mitt inne i centrala jönnet i en underbar 2a :D jag är bara såå lycklig för jag har gått & väntat på detta varje dag sen i februari & nu händer det äntligen! innan inflytten blir det målning av alla väggar och event. byte av kök + lite golv.. längtar tills jag kan flytta in :)

Galet vad mycket det är som händer JUST NU! insparken är i full gång & kroppen orkar snart inte med, men det är bara att köra. När insparken är slut väntar sjuuukt mycket plugg att ta igen & sen ska jag flytta nånstans mellan det också, lovely! heja mig!

ville bara säga det i alla fall, för jag är SÅ glad!


inspark 2 0 1 0


insparkstider hej hej, insparkstider!!!!!!!!!

en fredag

..hade riktigt goa dagar i varret & nu är jag tillbaka i jönnet igen.
dags att ta tag i livet lixom. igår tog jag tag i träningen igen, jag o jonna körde ett lagom svettigt pass på gymmet.. mjukstartade lite ;)

senare på kvällen hade vi hejdå-middag hos tillan. både hon, klara & amanda lämnar jönnet & mig nu.. jag grät som en bebis. jag kommer sakna dessa tjejer så o t r o l i g t mycket & de gör så ont nu :( men vi ses ju igen såklart! hade en grymt mysig kväll, vi lagade taco, hade sextalk haha & bara mös. fick även lite födelsedagspresenter & fin sång. fick filmen remember me & bellas bok: Egoboost! sååå fina är ni!!!! v

nu har jag precis varit på stan & tagit en frukostfikalunch med Jonna! vi har lagt upp ett litet träningsschema nu i 10 v framåt som vi två kommer att träna tillsammans.. supervuxet men superskoj! blev en runda på stan också, blivit lite för mycket impuls-shopping det senaste..nu är det stop! kan visa er vad jag inhandlat senare!

strax ska jag träffa bästo-bästiz som är hemkommen från NY så vill höra allt om den resan & bara ha kvalletid med varann..sååå härligt! ikväll är jag helt ledig & vet inte vad som händer ännu.

PUSS PÅ ER.




flee with me

packar väskan & åker iväg ett litet tag..

det behövs minst sagt.

puss/ Em.


till sist fyllde även jag tjugo

Hade en underbar dag igår! visst är det en speciell känsla att fylla år, speciellt 20! wow, nu är jag ju vuxen! (?) haha.

Jag bjuder på lite bilder från gårdagen! (tyvärr har NÅGON raderat dom fina seriösa bilderna på hela gänget & min fina dukning så här kommer bara dom allmänt random & roligare bilderna!)







































fick fina fina presenter av tjejer också!

en korg fyllt med massa rosa/bra saker att ha sen när jag flyttar :D
från söta bacon & serbie


ytterligare lägenhetsstuff!! från faduma '


armband av Natti som jag gillar super mycket!


FAVVO-klockan!! från karin, milla & belinda.. ni känner mig för väl:)


spa-fixgrejer av sis


Och här är det superfina kortet som låg i brevlådan igår från min fina bästis som inte kunde vara med igår. TACK!blev så glad hjärtat <3

sådär, där fick ni lite pics. Jag sitter fortfarande i morgonrocken & orkar inget idag. Men det är bäst att hoppa in i duschen snart för kl.18 blir det mer firande av familjen+släkten!

PUSS säger jag.




tomorrow

imorgon vänner är det inte vilken vanlig fredag som helst!! utan min 20 års dag. WOP WOP.
det är ganska galet, att fylla 20. Det är stort! Idag har jag handlat & fixat inför mina två födelsedagsfester.
Imorgon kommer tjejgänget på mat & förfest sen drar vi ut & lever loppan hela natten!!!! på lördag kommer hela släkten på kvällen & grillar.. sägs ju ska vara toppenväder hela helgen också, lite tur i mitt liv är på tiden!

Är supertaggad!!!!!!!

still in my hellokitty pyjamas

Vilken sömnlös natt, kunde inte somna förens 03 tiden.. det var hopplöst!!
När jag väl somnade drömde jag att jag låg på förlossningen & skulle föda, herregud vad ont de gjorde!!!
Jag vaknar upp ur drömmen, eftersom de gjorde så fruktansvärt ont, känner mig spyfärdig så springer på toa..
meen jag skulle inte föda iaf, tur det. Det var bara tjejveckan som hälsade på! Eller bara & bara, har haft så sjuuuukt ont i magen HELA morgonen fram till nu, klockan är strax 13:30. Efter panikletat fram alvedon & ipren som en knarkare ur medicinskåpet samt efter en kyckligbugare på donken som mamma var & köpte mår jag äntligen bättre.

Så, ja har inte kommit ur pyjamas än redigt. Men ska strax snygga upp mig lite sen kommer farmor på lite födelsedagsfika såhär dagen innan den STORA dagen. Efter det blir det att handla på Maxi inför morgondagens bravader & lördagens. Ska unna mig cancerbädd också.

Sådär, nu vet ni! :)


like old times

Ikväll ska jag träffa mina favvisar Jonna & Amanda.
Varje dag i 3 år (förutom alla lov & allt skolkande) umgicks vi.. även utanför skolan också såklart.
Då blev det friskisdans & frukt i ugn med vit choklad. visst var det livet? gå på gymnasiet.. börja bli vuxen men kunde fortfarande fjanta runt . haha.. nu är det andra bullar! Amanda har köpt lägenhet i Kalmar & är nyförlovad med C och Jonna är nyförlovad med sitt C. Om ett år vaknas bröllop för dom båda. Så kul!

Ja, käre tid. Tiden går fort, stanna lite nu :)


"mina favorittjejer, äter frukost"

Love you!

bara massa kärlek

igår förlovade sig min bästaste tillan med sin jonas.
gissa om jag skrek!

jag är sååå sååå lycklig för din skull!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3

emmi hjärta milla

Ikväll får jag träffa henne som jag inte sett på över 2 veckor! Fy vad roligt det ska bli, vi har sååå mycket att ta igen du o jag milla!!!!!

Jag & Camilla har inte varit vänner alls länge, de började hemma i karins soffa några veckor innan sommarlovet började(?) & nu har hon blivit en såndär människa man bara vill träffa hela tiden! Jag är sååå glad för det :D


jag & milla midsommarafton 2010

PUSS.


:)

Vilken toppen lördag jag haft än så länge!

Jag tog mig en sovmorgon & åkte sedan till frisören, hade slingtid kl.12:00. Världens trevligaste frisör,hon berättade att hon var gift sen 2 år tillbaka så samtalsämnet hamnade ganska mycket runt där.. det är såå kul att prata bröllop! :D håret fick jag i alla fall ljusare & brynen mörkare, för 750 kr! ibland är det härligt att vara student.

Kom hem från frissan, fixade nästan klart vår insparksskylt, den är snygg alltså!såklart när expo-emelie gjort den. Nu tryckte jag precis i mig en taco & ska strax hämta min pudding claire sen vidare till Amanda :)
 
Hoppas ni haft en go lördag & får en fortsatt trevlig kväll!
PUSS.


saknar dig Milla


love is in the air

hej vänner!

Kom precis hem från bästis, hon packade för fullt inför hennes mer eller mindra spontana NY trip. Kommer sakna dig, inte minst sagt på min 20 års dag men du kommer få livets resa. USA baby! :)

ville också skriva stort grattis till en av mina bästaste vänner Amanda som även hon förlovat sig, med sin Christoffer!! Vilken förlovningsyra, haha.. jag är ju såklart jättelycklig för detta!! wow. "stolt kompis" eller vad säger man?

nehe, mer på hjärtat har jag inte. Det händer något för alla nu. Antingen byta stad, lägenhet, bebis eller ring på finger. Men jag kliver i samma, dag ut & dag in.. det måste hända något snart.. jag vill så mycket!

Hoppas allt är fint med er!


tacksam

Är allt vad jag är ikväll!

Fick äntligen en dejt med fröken olofsson, fikade, pratade & skrattade. Hon är en av min bästa vänner!Och vi kom fram till att jag skulle få gå på hennes bröllop i framtiden även om vi inte alltid kommer att ses lika ofta. Det känns bra! :)

Har tillbringat resten av kvällen med familjen samt mina fina morföräldrar.. vi har grillat, umgåtts & skrattat. Det är ju livet egentligen. Varför klagar man? jag omringas av underbara människor varje dag.

Trots att jag snart är den enda singeln kvar på denna jord så mår jag väldigt bra. Tacksam helt enkelt.

Nu ska jag läsa bok.
PUSS säger JAG!




mys morgon

07:00 ringde klockan, fattade inte förens ytterligare ett SMS kom "Hej Emelie! Välkommen till Folktandvården kl.07:30 idag" just ja! satte upp håret i en bulle, borstade tänderna sådär extra noga som man gör när man ska till tandläkarn. Andas ut 40 min senare, inga hål trots mitt colaälskande & godis då & då... jag är en bra borstare sa hon! 10 min tog det också. Vad gör man kl.07:40 en måndag morgon, ledig? jag åkte & la mig i cancerbädden för ett försök att hålla kvar den lilla bränna jag fick förra veckan. Köpte med mig färska frallor från ett fik som familjen glatt skulle få överraskas av när de vaknade. Gjorde mig själv en grov gralla med juice & ett glas oboy, sådär lagom farligt för tänderna..men jag ville ju fira på nåt sätt.

Nu vaknade jag igen för inte så längesen, närmre bestämt 13:00.. när jag kom hem la mig i sängen igen med min frukost, tända ljus & min bok..somnade dock strax därefter.skönt.

Idag har jag ingen om vad som händer, fortfarande regn ute?orkar inte dra upp passigenerna(hur sjutton stavas de?! jag ska bli lärare, borde veta) Jag vet bara att jag ska slipa på lite ideer till vår skylt till insparken för den ska göras imorgon med tjejerna. Det är inte långt kvar nu!

Vill också passa på att Gratta Jonna, en av mina bästa vänner under gymnasietiden som förlovat sig i NY men sin Christoffer! Är glad för din skull & önskar er all lycka.

Själv är man fortfarande supersingel & har inte lust att träffa någon förens 2030.

Ha en go dag gänget!
Puss säger jag.


a long time ago

Mina vänner, hej:)

nu har jag lust igen, att skriva av mig lite.. låta er uppdateras av mitt fantastiska liv. wop!
Sommartider, är gyllenbrun efter 1 v på Mallis med regn, mysigt. Igår träffade jag bästa karin,
vin & piren.. lovely!

Ett kort, enkelt inlägg tror jag passar såhär första gången efter ett långt uppehåll. För annars skulle jag kunna skriva en hel bok. På tal om böcker har jag börjat läsa, skynda att älska med alex schulam är den bästa & första "riktiga" bok jag läst.. å de kom tårar :) Nu läser jag motsatsen till kärlek, väldigt bra den också. Bok klubb någon?

Söndag är det idag, ska strax spola upp ett bad & njuta av det.. sen ska jag hyra en film med någon jag tycker om. Jag har lust att skratta, eller gråta. det spelar ingen roll.

Hoppas ni har haft en underbar sommar!
Vi hörs snart igen.



Puss säger jag.


RSS 2.0