Idag tänkte jag..

Godmorgon!

Idag är jag ledig! Har haft en mysmorgon med Jakob. Nu har han gått till skolan och jag sitter framför tvn i pyjamas. Härligt!
Idag tänkte jag
. Ta en riktig lång dusch med hårinpackning & hela kittet
. Plugga inför redovisningen imorgon
. Diska & städa igorning lite
. Få upp lite julpynt till första advent som är nu på söndag
. Träna kl.17.00 på friskis
. Träffa Kakan ikväll
Tror det kommer bli en toppen dag!

myyyyskväll

Godkväll!
Onsdagen är här, lillördag, snart helg. Underbart! Har precis fixat dukat och tänt lite ljus. Jonna & Sara kommer snart hit på kvällsmat och fika. Ska bli så mysigt!
älskar mina små fat till tekulan!
Hoppar alla ni där ute i vida världen får en fantastisk kväll! Varesig det är julmust eller vin i glaset.
KRAM

oth maraton

Godkvällens!
Antar att alla är ute & dricker sig redlösa. Inte jag! Men jag dricker cola ur vinglas..känns mer värt. J kom förbi innan med säsong 6,7,8 av OTH. Jag blev så lycklig så jag bjöd på fika!
Har start tryckt i mig ett kilo godis tror jag, spyr snart. Nu blir det mer oth, I love!

rena rama lyxen!

Idag har jag haft en städfirma hemma hos mig. Galet lyxigt. Komma hem till en ren och fin lägenhet efter en mysig morgonfika med mormor & mormor. Min pappa brukar vanligvis ha städhjälp hemma hos sig men han ha fått en vattenläcka hemma så istället fick jag nyttja städhjälpen denna gång. Bäst att inte vänja sig! ;)

Snart kommer min pv hem, en stund i alla fall. Han har tankat hem massa sesonger av One Tree Hill till mig. LYCKLIG! Han ska iväg ikväll så han måste ju underhålla sin flickvän på bästa sätt då. Han lyckas bra! Ska gå och köpa en fet godispåse på hemmakväll sen också, tända ljus i min nystädade lägenhet, ta på mig pyjamsen och inta soffan för OTH maraton. How nice?

Känner på mig att det kan bli en hel del blogginlägg också, blogg-abstinens. Hoppas ni har en fin lördag alla fina!
Bild från London. We love Ryan Gosling! v

min kära dagbok

Hej min dagbok! Längesen jag skrev i dig! har ju hänt lite sen dess, har bland annat besökt den underbara staden LONDON!
London var hur nice som helst! Bra shopping, bra hotell, musikal, en minnesvärd utgång och två underbara tjejer!
Wanna go back!

saknad

Alla helgona är det idag. En helg man ska gå till graven & tända ljus & tänka på sina kära som inte finns hos oss längre. Jag tänker sklart på min vän Vickan som gick bort för 3.5 år sen.. saknar henne så himla mycket! Hon var verkligen en sann glädjespridare <3 tänker även på min gammelmormor som inte heller finns i livet, saknar dig!
Men ikväll ska jag ha roligt med mina fina vänner & få skratta & dricka några glas vin. Ser fram emot det så himla mycket!
Hoppas allt är bra med er!
v
RSS 2.0