tillan billan pillan konteto

Ikväll kommer denna tjejen hit

Vi ska laga oss någon gottig kvällemat sen ska vi göra ansiktsmask & bara mööösa!! Det ska bli så himla roligt för jag saknar henne varje dag nu när hon flyttat till Varberg. Mitt lilla hjärta <3 vad jag älskar dig!

Kommentarer
Postat av: neli

hej vännen :D



haha ja det var ett bra tag sedan. va härligt och höra att det är bra med dig sötis hihi. jo tack, med mig är det bara bra också.. har också mycket att göra nu i skolan :( jag har tyvärr hoppat av min kurs som jag skulle läst nu till hösten för att komplettera mina gamla omtentor som jag har kvar från i våras.. kände att jag inte skulle orka med nya grejer samtidigt. vill koncentrera mig på det som jag har kvar efter mig. därför kanske du inte ser mig i skolan för jag är aldrig där längre haha. men till nästa år börjar jag igen som vanligt. ska läsa svenska då :D yeeey, kommer bli roligt :) orka engelska haha..



va ska du hitta på i helgen då vännen? :D

ta hand om dig sötis.

hörs.

kramar

2010-10-15 @ 14:02:35
URL: http://simplyneli.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Svar: Söto :) Klart du får skicka tillbaka skorna om de inte passar. De är väldigt normala i storleken, jag har de i ungefär samma modell fast i leopard och den storleken är den jag brukar ha och antar att de är samma. Nelly brukar oftast alltid ha skor som är normala i storleken. Så KÖP!



Jag kommer bli lång som tusan, men det är skit samma :) för fy tusan så fina de är. haha!

2010-10-15 @ 19:40:29
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0