Fläskfilepasta

Slängde ihop en mycket smidig & god fläskfilepasta igår med recept från Jennys matblogg. Fläskfilén kan bytas ut till annat kött eller fågel. Färdig på cirka 30 min!

Du behöver:
Cirka 500 gram fläskfilé
2 1/2 dl creme fraiche franska örter
1 msk oxfond + 1 msk kallt vatten 
0,5 msk kinesisk soya 
Pasta penne 

Gör så här:
1. Skär köttet i mindre bitar.
2. Stek köttet tills det fått en fin gyllenbrun färg. 
3. Sänk värmen & blanda i creme fraiche, oxfond, vatten & soya. 
4. Tillsätt salt & peppar efter smak. 
5. Koka pastan så den blir al dente, häll av vattnet & blanda i pastan i fläskfilén.

Servera med en fräsch sallad!




Voilà!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0